📖 Jawa | Emoji List: Javanese

๐Ÿ˜€ Smiley Lan Emosi
๐Ÿ˜€rai ngguyu
๐Ÿ˜ƒrai ngguyu matane mblalak
๐Ÿ˜„rai ngguyu nganti merem-merem
๐Ÿ˜rai ngguyu mecengis nganti merem
๐Ÿ˜†rai ngguyu nganti matane dhipet
๐Ÿ˜…rai ngguyu nganti kringet tumetes
๐Ÿคฃngguyu ngakak nganti glintingan ing jogan
๐Ÿ˜‚rai ngguyu nganti luhen saking bungahe
๐Ÿ™‚rai mesem
๐Ÿ™ƒrai kuwalik
๐Ÿซ rai lebur
๐Ÿ˜‰rai ngedhรจpi
๐Ÿ˜Šrai mesem matane merem
๐Ÿ˜‡rai mesem mawa tandha santo ing sirahe
๐Ÿฅฐrai mesem mawa ati-ati manguncup
๐Ÿ˜rai mesem matane metu atine
๐Ÿคฉketiban lintang
๐Ÿ˜˜rai nyebul sun
๐Ÿ˜—rai ngambung
โ˜บ๏ธrai lagi mesem
๐Ÿ˜šrai ngambung karo matane merem
๐Ÿ˜™rai ngambung matane merem bungah
๐Ÿฅฒrai mesem nanging mripat luhen
๐Ÿ˜‹rai themal-themel mangan
๐Ÿ˜›rai melet
๐Ÿ˜œrai kedhep karo melet
๐Ÿคชrai merat-merot
๐Ÿ˜rai melet matane ndhipet
๐Ÿค‘rai mata dhuwiten
๐Ÿค—rai nyikep
๐Ÿคญrai mawa tangan nutupi cangkem
๐Ÿซขrai mawa mata melek lan tangan nutupi cangkem
๐Ÿซฃrai mawa mripat ngintip
๐Ÿคซrai ngaba-aba akon meneng
๐Ÿค”rai mikir
๐Ÿซกrai hormat
๐Ÿคrai sing leregan lambene ditutup
๐Ÿคจrai alise siji kaangkat
๐Ÿ˜rai anteng
๐Ÿ˜‘rai tanpa ekspresi
๐Ÿ˜ถrai tanpa cangkem
๐Ÿซฅrai garis strip
๐Ÿ˜ถโ€๐ŸŒซ๏ธrai ora dong
๐Ÿ˜rai mesem ngenyek
๐Ÿ˜’rai wegah ngguyu
๐Ÿ™„rai matane mlerok
๐Ÿ˜ฌrai mringis mbatek
๐Ÿ˜ฎโ€๐Ÿ’จrai ambegan lego
๐Ÿคฅrai ngapusi
๐Ÿซจrai goyang-goyang
๐Ÿ˜Œrai lega
๐Ÿ˜”rai sedhih anggone mikir
๐Ÿ˜ชrai ngantuk
๐Ÿคคrai ileren
๐Ÿ˜ดrai turu
๐Ÿ˜ทrai nganggo masker dhokter
๐Ÿค’rai ngemut termometer
๐Ÿค•rai sirahe dibebet
๐Ÿคขrai ngrasa muleg-muleg
๐Ÿคฎrai mutah-mutah
๐Ÿคงrai wahing
๐Ÿฅตrai panas
๐Ÿฅถrai katisen
๐Ÿฅดrai mendem
๐Ÿ˜ตrai mumet
๐Ÿ˜ตโ€๐Ÿ’ซrai ngelu
๐Ÿคฏrai ndhase njeblug
๐Ÿค rai nganggo topi koboi
๐Ÿฅณrai pista
๐Ÿฅธrai disamarno
๐Ÿ˜Žrai mesem nganggo kacamata ireng
๐Ÿค“rai kutu buku
๐Ÿงrai nganggo kacamata lensa tunggal
๐Ÿ˜•rai bingung
๐Ÿซคrai lambene menjeb
๐Ÿ˜Ÿrai kuwatir
๐Ÿ™rai susah
โ˜น๏ธrai nelangsa
๐Ÿ˜ฎrai mlongo
๐Ÿ˜ฏrai dumadakan meneng
๐Ÿ˜ฒrai gumun
๐Ÿ˜ณrai isin
๐Ÿฅบrai ngarep-arep welas
๐Ÿฅนrai mbrambangi
๐Ÿ˜ฆrai sedhih karo mlongo
๐Ÿ˜งrai kaget lan kuciwa
๐Ÿ˜จrai keweden
๐Ÿ˜ฐrai kuwatir nganti kringet tumetes
๐Ÿ˜ฅrai sedhih nanging lega
๐Ÿ˜ขrai nangis
๐Ÿ˜ญrai nangis kejer
๐Ÿ˜ฑrai mbengok keweden
๐Ÿ˜–rai prasa bingung ora karuan
๐Ÿ˜ฃrai prasa wis ora kuat maneh
๐Ÿ˜žrai kuciwa
๐Ÿ˜“rai prasa wis kesel nganti kringet tumetes
๐Ÿ˜ฉrai sayah
๐Ÿ˜ซrai kesel
๐Ÿฅฑrai angop
๐Ÿ˜คrai sing irunge ngebul
๐Ÿ˜กrai mbesengut
๐Ÿ˜ rai nesu
๐Ÿคฌrai mawa simbol pisuhan ing cangkeme
๐Ÿ˜ˆrai mesem karo metu sungune
๐Ÿ‘ฟrai nesu karo metu sungune
๐Ÿ’€jrangkong
โ˜ ๏ธjrangkong karo balung timpuk
๐Ÿ’ฉtai seunthuk
๐Ÿคกrai badhut
๐Ÿ‘นbuta ogre
๐Ÿ‘บbuta goblin
๐Ÿ‘ปpocongan
๐Ÿ‘ฝwujud alien
๐Ÿ‘พmonster alien
๐Ÿค–wujud robot
๐Ÿ˜บkucing ngguyu
๐Ÿ˜ธkucing ngguyu nganti merem-merem
๐Ÿ˜นkucing ngguyu nganti luhen
๐Ÿ˜ปkucing mesem matane metu atine
๐Ÿ˜ผkucing mesem ngece
๐Ÿ˜ฝkucing ngambung
๐Ÿ™€kucing sayah
๐Ÿ˜ฟkucing nangis
๐Ÿ˜พkucing mbesengut
๐Ÿ™ˆmunyuk aja ndelengake sing ala
๐Ÿ™‰munyuk aja ngrungokake sing ala
๐Ÿ™Šmunyuk aja omong sing ala
๐Ÿ’Œlayang katresnan
๐Ÿ’˜ati katuncep panah
๐Ÿ’ati ditaleni pita
๐Ÿ’–ati kinclong-kinclong
๐Ÿ’—ati nggembung
๐Ÿ’“ati dheg-dhegan
๐Ÿ’žati mubeng-mubeng
๐Ÿ’•ati loro
๐Ÿ’Ÿdhekorasi ati
โฃ๏ธtandha penthung wujude ati
๐Ÿ’”lara ati
โค๏ธโ€๐Ÿ”ฅati kasmaran
โค๏ธโ€๐Ÿฉนndandani ati
โค๏ธati abang
๐Ÿฉทati jambon
๐Ÿงกati kunir
๐Ÿ’›ati kuning
๐Ÿ’šati ijo
๐Ÿ’™ati biru
๐Ÿฉตati biru enom
๐Ÿ’œati wungu
๐ŸคŽati soklat
๐Ÿ–คati ireng
๐Ÿฉถati awu-awu
๐Ÿคati putih
๐Ÿ’‹tandha ambung
๐Ÿ’ฏbiji satus
๐Ÿ’ขsimbol nesu
๐Ÿ’ฅtabrakan
๐Ÿ’ซngelu
๐Ÿ’ฆtesing kringet
๐Ÿ’จnggeblas
๐Ÿ•ณ๏ธbolongan
๐Ÿ’ฌbalon omongan
๐Ÿ‘๏ธโ€๐Ÿ—จ๏ธmata ing njero balon omongan
๐Ÿ—จ๏ธbalon omongan sisih kiwa
๐Ÿ—ฏ๏ธbalon nesu sisih tengen
๐Ÿ’ญbalon pikiran
๐Ÿ’คzzzz
๐Ÿ‘‹ Wong Lan Awak
๐Ÿ‘‹tangan ngawe-awe
๐Ÿคštangan diangkat nuduhake gegere bae
๐Ÿ–๏ธtangan sing driji-drijine megar
โœ‹tangan diangkat
๐Ÿ––ngurmat cara bangsa vulcan
๐Ÿซฑtangan tengen
๐Ÿซฒtangan kiwo
๐Ÿซณtangan madep ngisor
๐Ÿซดtangan madep nduwur
๐Ÿซทtangan sisih kiwa nyurung
๐Ÿซธtangan sisih tengen nyurung
๐Ÿ‘Œtangan nuduhake tandha OK
๐ŸคŒdriji digatukake
๐Ÿคtangan njiwit
โœŒ๏ธtangan nuduhake tandha kamenangan
๐Ÿคždriji loro tetalenan
๐Ÿซฐtangan mawa jempol karo driji telunjuk tetalenan
๐ŸคŸtangan nuduhake tandha tresna sliramu
๐Ÿค˜tandha sungu
๐Ÿค™tangan nuduhake tandha telpuna aku
๐Ÿ‘ˆgeger tangan nuding ngiwa
๐Ÿ‘‰geger tangan nuding nengen
๐Ÿ‘†geger tangan nuding ndhuwur
๐Ÿ–•driji tengah
๐Ÿ‘‡geger tangan nuding ngisor
โ˜๏ธdriji panuduh ngacung
๐Ÿซตdriji panuduh seng ngewasi
๐Ÿ‘jempol ngacung
๐Ÿ‘Žjempol ngacung mudhun
โœŠngacungake kepel
๐Ÿ‘Škepel mara
๐Ÿค›kepel katon saka sisih kiwa
๐Ÿคœkepel katon saka sisih tengen
๐Ÿ‘tangan keplok-keplok
๐Ÿ™Œtangan loro diangkat
๐Ÿซถtangan loro mbentuk ati
๐Ÿ‘tangan loro mlumah
๐Ÿคฒtangan loro mandho nadhah amin
๐Ÿคsalaman
๐Ÿ™tangan nyembah
โœ๏ธtangan nulis
๐Ÿ’…cet kuku
๐Ÿคณfoto selfi
๐Ÿ’ชotot lengen mlenthung
๐Ÿฆพlengen mekanis
๐Ÿฆฟsikil mekanis
๐Ÿฆตsikil
๐Ÿฆถtlapakan sikil
๐Ÿ‘‚kuping
๐Ÿฆปkuping sarwa piranti pangrungon
๐Ÿ‘ƒirung
๐Ÿง utek
๐Ÿซ€jantung
๐Ÿซparu
๐Ÿฆทuntu
๐Ÿฆดbalung
๐Ÿ‘€mata sakloron
๐Ÿ‘๏ธmata
๐Ÿ‘…ilat
๐Ÿ‘„cangkem
๐Ÿซฆnyokot lambe
๐Ÿ‘ถbayi
๐Ÿง’bocah
๐Ÿ‘ฆbocah lanang
๐Ÿ‘งbocah wadon
๐Ÿง‘wong
๐Ÿ‘ฑwong: rambute pirang
๐Ÿ‘จwong lanang
๐Ÿง”wong: jenggot
๐Ÿง”โ€โ™‚๏ธwong lanang: jenggot
๐Ÿง”โ€โ™€๏ธwong wadon: jenggot
๐Ÿ‘จโ€๐Ÿฆฐwong lanang: rambut abang
๐Ÿ‘จโ€๐Ÿฆฑwong lanang: rambut brintik
๐Ÿ‘จโ€๐Ÿฆณwong lanang: rambut putih
๐Ÿ‘จโ€๐Ÿฆฒwong lanang: buthak
๐Ÿ‘ฉwong wadon
๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿฆฐwong wadon: rambut abang
๐Ÿง‘โ€๐Ÿฆฐwong: rambut abang
๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿฆฑwong wadon: rambut brintik
๐Ÿง‘โ€๐Ÿฆฑwong: rambut brintik
๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿฆณwong wadon: rambut putih
๐Ÿง‘โ€๐Ÿฆณwong: rambut putih
๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿฆฒwong wadon: buthak
๐Ÿง‘โ€๐Ÿฆฒwong: buthak
๐Ÿ‘ฑโ€โ™€๏ธwong wadon: rambut pirang
๐Ÿ‘ฑโ€โ™‚๏ธwong lanang: rambut pirang
๐Ÿง“wong tuwa
๐Ÿ‘ดwong tuwa lanang
๐Ÿ‘ตwong wadon tuwa
๐Ÿ™wong sedhih
๐Ÿ™โ€โ™‚๏ธwong lanang sedhih
๐Ÿ™โ€โ™€๏ธwong wadon sedhih
๐Ÿ™Žwong mbesengut
๐Ÿ™Žโ€โ™‚๏ธwong lanang mbesengut
๐Ÿ™Žโ€โ™€๏ธwong wadon mbesengut
๐Ÿ™…wong ngisaratake AJA
๐Ÿ™…โ€โ™‚๏ธwong lanang ngisaratake AJA
๐Ÿ™…โ€โ™€๏ธwong wadon menehi isarat AJA
๐Ÿ™†wong ngisaratake OK
๐Ÿ™†โ€โ™‚๏ธwong lanang ngisaratake OK
๐Ÿ™†โ€โ™€๏ธwong wadon ngisaratake OK
๐Ÿ’wong tangane anyangga
๐Ÿ’โ€โ™‚๏ธwong lanang tangane anyangga
๐Ÿ’โ€โ™€๏ธwong wadon tangane anyangga
๐Ÿ™‹wong ngacungake tangan
๐Ÿ™‹โ€โ™‚๏ธwong lanang ngacungake tangan
๐Ÿ™‹โ€โ™€๏ธwong wadon ngacungake tangan
๐Ÿงwong budheg
๐Ÿงโ€โ™‚๏ธwong lanang budheg
๐Ÿงโ€โ™€๏ธwong wadon budheg
๐Ÿ™‡wong mbungkuk ngurmati
๐Ÿ™‡โ€โ™‚๏ธwong lanang mbungkuk ngurmati
๐Ÿ™‡โ€โ™€๏ธwong wadon mbungkuk ngurmati
๐Ÿคฆwong anutup raine mawa dlamakan
๐Ÿคฆโ€โ™‚๏ธwong lanang anutup raine mawa dlamakan
๐Ÿคฆโ€โ™€๏ธwong wadon anutup raine mawa dlamakan
๐Ÿคทwong angangkat pundhak
๐Ÿคทโ€โ™‚๏ธwong lanang angangkat pundhak
๐Ÿคทโ€โ™€๏ธwong wadon ngangkat pundhak
๐Ÿง‘โ€โš•๏ธmantri
๐Ÿ‘จโ€โš•๏ธmantri lanang
๐Ÿ‘ฉโ€โš•๏ธmantri wadon
๐Ÿง‘โ€๐ŸŽ“mahasiswa
๐Ÿ‘จโ€๐ŸŽ“mahasiswa lanang
๐Ÿ‘ฉโ€๐ŸŽ“mahasiswa wadon
๐Ÿง‘โ€๐Ÿซguru
๐Ÿ‘จโ€๐Ÿซguru lanang
๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿซguru wadon
๐Ÿง‘โ€โš–๏ธhakim
๐Ÿ‘จโ€โš–๏ธhakim lanang
๐Ÿ‘ฉโ€โš–๏ธhakim wadon
๐Ÿง‘โ€๐ŸŒพtani
๐Ÿ‘จโ€๐ŸŒพpak tani
๐Ÿ‘ฉโ€๐ŸŒพbu tani
๐Ÿง‘โ€๐Ÿณmangsak
๐Ÿ‘จโ€๐Ÿณkoki lanang
๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿณkoki wadon
๐Ÿง‘โ€๐Ÿ”งmontir
๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ”งmontir lanang
๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ”งmontir wadon
๐Ÿง‘โ€๐Ÿญburuh pabrik
๐Ÿ‘จโ€๐Ÿญburuh pabrik lanang
๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿญburuh pabrik wadon
๐Ÿง‘โ€๐Ÿ’ผpegawe
๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ’ผpegawe kantor lanang
๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ’ผpegawe kantor wadon
๐Ÿง‘โ€๐Ÿ”ฌilmuwan
๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ”ฌilmuwan lanang
๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ”ฌilmuwan wadon
๐Ÿง‘โ€๐Ÿ’ปahli teknologi
๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ’ปahli teknologi lanang
๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ’ปahli teknologi wadon
๐Ÿง‘โ€๐ŸŽคbiduan
๐Ÿ‘จโ€๐ŸŽคbiduan lanang
๐Ÿ‘ฉโ€๐ŸŽคbiduan wadon
๐Ÿง‘โ€๐ŸŽจartis
๐Ÿ‘จโ€๐ŸŽจseniman
๐Ÿ‘ฉโ€๐ŸŽจartis wadon
๐Ÿง‘โ€โœˆ๏ธpilot
๐Ÿ‘จโ€โœˆ๏ธpilot lanang
๐Ÿ‘ฉโ€โœˆ๏ธpilot wadon
๐Ÿง‘โ€๐Ÿš€astronot
๐Ÿ‘จโ€๐Ÿš€astronot lanang
๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿš€astronot wadon
๐Ÿง‘โ€๐Ÿš’damkar
๐Ÿ‘จโ€๐Ÿš’damkar lanang
๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿš’damkar wadon
๐Ÿ‘ฎpulisi
๐Ÿ‘ฎโ€โ™‚๏ธpulisi lanang
๐Ÿ‘ฎโ€โ™€๏ธpulisi wadon
๐Ÿ•ต๏ธdhetektif
๐Ÿ•ต๏ธโ€โ™‚๏ธdhetektif lanang
๐Ÿ•ต๏ธโ€โ™€๏ธdhetektif wadon
๐Ÿ’‚prejurit
๐Ÿ’‚โ€โ™‚๏ธprejurit lanang
๐Ÿ’‚โ€โ™€๏ธprejurit wadon
๐Ÿฅทninja
๐Ÿ‘ทburuh bangunan
๐Ÿ‘ทโ€โ™‚๏ธburuh bangunan lanang
๐Ÿ‘ทโ€โ™€๏ธburuh bangunan wadon
๐Ÿซ…wong nganggo makutha
๐Ÿคดpangeran
๐Ÿ‘ธputri
๐Ÿ‘ณwong serbanan
๐Ÿ‘ณโ€โ™‚๏ธwong lanang serbanan
๐Ÿ‘ณโ€โ™€๏ธwong wadon serbanan
๐Ÿ‘ฒwong lanang nganggo kethu Cina
๐Ÿง•wong wadon jilbaban
๐Ÿคตwong anganggo jas tuksedo
๐Ÿคตโ€โ™‚๏ธwong lanang anganggo jas tuksedo
๐Ÿคตโ€โ™€๏ธwong wadon anganggo tuksedo
๐Ÿ‘ฐwong nganggo kudhung manten
๐Ÿ‘ฐโ€โ™‚๏ธwong lanang nganggo kudhung manten
๐Ÿ‘ฐโ€โ™€๏ธwong wadon nganggo kudhung manten
๐Ÿคฐwong wadon ngandhut
๐Ÿซƒwong lanang meteng
๐Ÿซ„wong meteng
๐Ÿคฑmenthili
๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿผwong wadon nyusoni bayi
๐Ÿ‘จโ€๐Ÿผwong lanang nyusoni bayi
๐Ÿง‘โ€๐Ÿผwong nyusoni bayi
๐Ÿ‘ผmalaรฉkat bayi
๐ŸŽ…Sinter Klas
๐ŸคถIbu Klas
๐Ÿง‘โ€๐ŸŽ„bapa/ibu klas
๐Ÿฆธsatriya mandraguna
๐Ÿฆธโ€โ™‚๏ธsatriya mandraguna lanang
๐Ÿฆธโ€โ™€๏ธsrikandhi
๐Ÿฆนmungsuh digdaya
๐Ÿฆนโ€โ™‚๏ธmungsuh digdaya lanang
๐Ÿฆนโ€โ™€๏ธmungsuh digdaya wadon
๐Ÿง™wong winasis
๐Ÿง™โ€โ™‚๏ธwong winasis lanang
๐Ÿง™โ€โ™€๏ธwong winasis wadon
๐Ÿงšbangsa dewi
๐Ÿงšโ€โ™‚๏ธdewa
๐Ÿงšโ€โ™€๏ธdewi
๐Ÿง›vampir
๐Ÿง›โ€โ™‚๏ธvampir lanang
๐Ÿง›โ€โ™€๏ธvampir wadon
๐Ÿงœduyung
๐Ÿงœโ€โ™‚๏ธduyung lanang
๐Ÿงœโ€โ™€๏ธduyung wadon
๐Ÿงperi
๐Ÿงโ€โ™‚๏ธperi lanang
๐Ÿงโ€โ™€๏ธperi wadon
๐Ÿงžbangsa jim
๐Ÿงžโ€โ™‚๏ธjim lanang
๐Ÿงžโ€โ™€๏ธjim wadon
๐ŸงŸzombi
๐ŸงŸโ€โ™‚๏ธzombi lanang
๐ŸงŸโ€โ™€๏ธzombi wadon
๐ŸงŒtroll
๐Ÿ’†wong dipijeti
๐Ÿ’†โ€โ™‚๏ธwong lanang dipijeti
๐Ÿ’†โ€โ™€๏ธwong wadon dipijeti
๐Ÿ’‡wong lagi dikethok rambute
๐Ÿ’‡โ€โ™‚๏ธwong lanang lagi dikethok rambute
๐Ÿ’‡โ€โ™€๏ธwong wadon lagi dikethok rambute
๐Ÿšถwong mlaku
๐Ÿšถโ€โ™‚๏ธwong lanang mlaku
๐Ÿšถโ€โ™€๏ธwong wadon mlaku
๐Ÿงwong ngadeg
๐Ÿงโ€โ™‚๏ธwong lanang ngadeg
๐Ÿงโ€โ™€๏ธwong wadon ngadeg
๐ŸงŽwong timpuh
๐ŸงŽโ€โ™‚๏ธwong lanang timpuh
๐ŸงŽโ€โ™€๏ธwong wadon timpuh
๐Ÿง‘โ€๐Ÿฆฏwong nyekeli teken
๐Ÿ‘จโ€๐Ÿฆฏwong lanang nyekeli teken
๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿฆฏwong wadon nyekeli teken
๐Ÿง‘โ€๐Ÿฆผwong numpak kursi rodha mesin
๐Ÿ‘จโ€๐Ÿฆผwong lanang numpak kursi rodha mesin
๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿฆผwong wadon numpak kursi rodha mesin
๐Ÿง‘โ€๐Ÿฆฝwong numpak kursi rodha manual
๐Ÿ‘จโ€๐Ÿฆฝwong lanang numpak kursi rodha manual
๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿฆฝwong wadon numpak kursi rodha manual
๐Ÿƒwong mlayu
๐Ÿƒโ€โ™‚๏ธwong lanang mlayu
๐Ÿƒโ€โ™€๏ธwong wadon mlayu
๐Ÿ’ƒwong wadon njoget
๐Ÿ•บwong lanang njoget
๐Ÿ•ด๏ธwong lanang jas-jasan ora napak
๐Ÿ‘ฏwong nganggo kuping terwelu
๐Ÿ‘ฏโ€โ™‚๏ธwong lanang nganggo kuping terwelu
๐Ÿ‘ฏโ€โ™€๏ธwong wadon nganggo kuping terwelu
๐Ÿง–wong ing kamar kebak sumub
๐Ÿง–โ€โ™‚๏ธwong lanang ing kamar kebak sumub
๐Ÿง–โ€โ™€๏ธwong wadon ing kamar kebak sumub
๐Ÿง—wong manjad
๐Ÿง—โ€โ™‚๏ธwong lanang manjad
๐Ÿง—โ€โ™€๏ธwong wadon manjad
๐Ÿคบwong main anggar
๐Ÿ‡balapan jaran
โ›ท๏ธpemain ski
๐Ÿ‚pemain slancar salju
๐ŸŒ๏ธwong main golf
๐ŸŒ๏ธโ€โ™‚๏ธwong lanang main golf
๐ŸŒ๏ธโ€โ™€๏ธwong wadon main golf
๐Ÿ„wong slancar
๐Ÿ„โ€โ™‚๏ธwong lanang slancar
๐Ÿ„โ€โ™€๏ธwong wadon slancar
๐Ÿšฃwong ndhayung
๐Ÿšฃโ€โ™‚๏ธwong lanang ndhayung
๐Ÿšฃโ€โ™€๏ธwong wadon ndhayung
๐ŸŠwong nglangi
๐ŸŠโ€โ™‚๏ธwong lanang nglangi
๐ŸŠโ€โ™€๏ธwong wadon nglangi
โ›น๏ธwong mentulake bal
โ›น๏ธโ€โ™‚๏ธwong lanang mentulake bal
โ›น๏ธโ€โ™€๏ธwong wadon mentulake bal
๐Ÿ‹๏ธwong ngangkat barbel
๐Ÿ‹๏ธโ€โ™‚๏ธwong lanang ngangkat barbel
๐Ÿ‹๏ธโ€โ™€๏ธwong wadon ngangkat barbel
๐Ÿšดwong numpak pit
๐Ÿšดโ€โ™‚๏ธwong lanang numpak pit
๐Ÿšดโ€โ™€๏ธwong wadon numpak pit
๐Ÿšตwong numpak sepedha gunung
๐Ÿšตโ€โ™‚๏ธwong lanang numpak sepedha gunung
๐Ÿšตโ€โ™€๏ธwong wadon numpak sepedha gunung
๐Ÿคธwong engkang
๐Ÿคธโ€โ™‚๏ธwong lanang engkang
๐Ÿคธโ€โ™€๏ธwong wadon engkang
๐Ÿคผwong gulat
๐Ÿคผโ€โ™‚๏ธwong lanang gulat
๐Ÿคผโ€โ™€๏ธwong wadon gulat
๐Ÿคฝwong main polo banyu
๐Ÿคฝโ€โ™‚๏ธwong lanang main polo banyu
๐Ÿคฝโ€โ™€๏ธwong wadon main polo banyu
๐Ÿคพwong main bal tangan
๐Ÿคพโ€โ™‚๏ธwong lanang main bal tangan
๐Ÿคพโ€โ™€๏ธwong wadon main bal tangan
๐Ÿคนwong main akrobat bal
๐Ÿคนโ€โ™‚๏ธwong lanang main akrobat bal
๐Ÿคนโ€โ™€๏ธwong wadon main akrobat bal
๐Ÿง˜wong njagong sila
๐Ÿง˜โ€โ™‚๏ธwong lanang njagong sila
๐Ÿง˜โ€โ™€๏ธwong wadon njagong sila
๐Ÿ›€wong adus kungkum
๐Ÿ›Œwong turu
๐Ÿง‘โ€๐Ÿคโ€๐Ÿง‘wong gandhengan tangan
๐Ÿ‘ญwong wadon loro gandhengan tangan
๐Ÿ‘ซwong lanang lan wadon gandhengan
๐Ÿ‘ฌwong lanang loro gandhengan tangan
๐Ÿ’ambung
๐Ÿ‘ฉโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿ‘จambung: wong wadon, wong lanang
๐Ÿ‘จโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿ‘จambung: wong lanang, wong lanang
๐Ÿ‘ฉโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿ‘ฉambung: wong wadon, wong wadon
๐Ÿ’‘pasangan lan tandha ati
๐Ÿ‘ฉโ€โค๏ธโ€๐Ÿ‘จpasangan lan tandha ati: wong wadon, wong lanang
๐Ÿ‘จโ€โค๏ธโ€๐Ÿ‘จpasangan lan tandha ati: wong lanang, wong lanang
๐Ÿ‘ฉโ€โค๏ธโ€๐Ÿ‘ฉpasangan lan tandha ati: wong wadon, wong wadon
๐Ÿ‘ชkluwarga
๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘ฆkluwarga: wong lanang, wong wadon, bocah lanang
๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘งkluwarga: wong lanang, wong wadon, bocah wadon
๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘งโ€๐Ÿ‘ฆkluwarga: wong lanang, wong wadon, bocah wadon, bocah lanang
๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘ฆโ€๐Ÿ‘ฆkluwarga: wong lanang, wong wadon, bocah lanang, bocah lanang
๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘งโ€๐Ÿ‘งkluwarga: wong lanang, wong wadon, bocah wadon, bocah wadon
๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘ฆkluwarga: wong lanang, wong lanang, bocah lanang
๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘งkluwarga: wong lanang, wong lanang, bocah wadon
๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘งโ€๐Ÿ‘ฆkluwarga: wong lanang, wong lanang, bocah wadon, bocah lanang
๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘ฆโ€๐Ÿ‘ฆkluwarga: wong lanang, wong lanang, bocah lanang, bocah lanang
๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘งโ€๐Ÿ‘งkluwarga: wong lanang, wong lanang, bocah wadon, bocah wadon
๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘ฆkluwarga: wong wadon, wong wadon, bocah lanang
๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘งkluwarga: wong wadon, wong wadon, bocah wadon
๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘งโ€๐Ÿ‘ฆkluwarga: wong wadon, wong wadon, bocah wadon, bocah lanang
๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘ฆโ€๐Ÿ‘ฆkluwarga: wong wadon, wong wadon, bocah lanang, bocah lanang
๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘งโ€๐Ÿ‘งkluwarga: wong wadon, wong wadon, bocah wadon, bocah wadon
๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘ฆkluwarga: wong lanang, bocah lanang
๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘ฆโ€๐Ÿ‘ฆkluwarga: wong lanang, bocah lanang, bocah lanang
๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘งkluwarga: wong lanang, bocah wadon
๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘งโ€๐Ÿ‘ฆkluwarga: wong lanang, bocah wadon, bocah lanang
๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘งโ€๐Ÿ‘งkluwarga: wong lanang, bocah wadon, bocah wadon
๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘ฆkluwarga: wong wadon, bocah lanang
๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘ฆโ€๐Ÿ‘ฆkluwarga: wong wadon, bocah lanang, bocah lanang
๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘งkluwarga: wong wadon, bocah wadon
๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘งโ€๐Ÿ‘ฆkluwarga: wong wadon, bocah wadon, bocah lanang
๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘งโ€๐Ÿ‘งkluwarga: wong wadon, bocah wadon, bocah wadon
๐Ÿ—ฃ๏ธsirah omong
๐Ÿ‘คbayangan patung sirah tekan dhadha
๐Ÿ‘ฅbayangan patung sirah tekan dhadha loro
๐Ÿซ‚wong rangkulan
๐Ÿ‘ฃtipak sikil
๐Ÿต Kewan Lan Alam
๐Ÿตrai munyuk
๐Ÿ’munyuk
๐Ÿฆgorila
๐Ÿฆงorang utan
๐Ÿถrai asu
๐Ÿ•asu
๐Ÿฆฎasu pemandhu
๐Ÿ•โ€๐Ÿฆบasu layanan
๐Ÿฉpudel
๐Ÿบasu ajag
๐ŸฆŠrubah
๐Ÿฆrakun
๐Ÿฑrai kucing
๐Ÿˆkucing
๐Ÿˆโ€โฌ›kucing ireng
๐Ÿฆsinga
๐Ÿฏrai macan
๐Ÿ…macan
๐Ÿ†macan tutul
๐Ÿดrai jaran
๐ŸซŽmenjangan
๐Ÿซkuldi
๐ŸŽjaran
๐Ÿฆ„unicorn
๐Ÿฆ“zebra
๐ŸฆŒkidang
๐Ÿฆฌbison
๐Ÿฎrai sapi wadon
๐Ÿ‚sapi lanang
๐Ÿƒkebo
๐Ÿ„sapi wadon
๐Ÿทrai babi
๐Ÿ–babi
๐Ÿ—celeng
๐Ÿฝirung babi
๐Ÿwedhus gembel lanang
๐Ÿ‘wedhus gembel wadon
๐Ÿwedhus
๐Ÿชonta
๐Ÿซonta punuk loro
๐Ÿฆ™llama
๐Ÿฆ’jerapah
๐Ÿ˜gajah
๐Ÿฆฃmamot
๐Ÿฆbadhak
๐Ÿฆ›kuda nil
๐Ÿญrai tikus
๐Ÿtikus
๐Ÿ€tikus got
๐Ÿนhamster
๐Ÿฐrai terwelu
๐Ÿ‡terwelu
๐Ÿฟ๏ธbajing
๐Ÿฆซsinging
๐Ÿฆ”landhak
๐Ÿฆ‡kalong
๐Ÿปberuang
๐Ÿปโ€โ„๏ธberuang kutub
๐Ÿจkoala
๐Ÿผpanda
๐Ÿฆฅsloth
๐Ÿฆฆberang-berang
๐Ÿฆจsigung
๐Ÿฆ˜kanguru
๐Ÿฆกluwak
๐Ÿพtapak cakar
๐Ÿฆƒkalkun
๐Ÿ”pitik
๐Ÿ“pitik jago
๐Ÿฃkuthuk netes
๐Ÿคkuthuk
๐Ÿฅkuthuk madhep ngarep
๐Ÿฆmanuk
๐Ÿงpenguin
๐Ÿ•Š๏ธdara
๐Ÿฆ…elang
๐Ÿฆ†bebek
๐Ÿฆขbanyak
๐Ÿฆ‰guwek
๐Ÿฆคmanuk dodo
๐Ÿชถwulu
๐Ÿฆฉflamingo
๐Ÿฆšmerak
๐Ÿฆœbeo
๐Ÿชฝswiwi
๐Ÿชฟmenthog
๐Ÿธkodhok
๐ŸŠbaya
๐Ÿขkura-kura
๐ŸฆŽcecak
๐Ÿula
๐Ÿฒrai naga
๐Ÿ‰naga
๐Ÿฆ•sauropod
๐Ÿฆ–T-Rex
๐Ÿณpaus nyembur
๐Ÿ‹paus
๐Ÿฌlumba-lumba
๐Ÿฆญseal
๐ŸŸiwak
๐Ÿ iwak tropis
๐Ÿกiwak buntal
๐Ÿฆˆhiu
๐Ÿ™gurita
๐Ÿškeong spiral
๐Ÿชธkoral
๐Ÿชผubur-ubur
๐ŸŒbekicot
๐Ÿฆ‹kupu
๐Ÿ›uler
๐Ÿœsemut
๐Ÿlebah madu
๐Ÿชฒkumbang
๐Ÿžkepik
๐Ÿฆ—jangkrik
๐Ÿชณcoro
๐Ÿ•ท๏ธangga-angga
๐Ÿ•ธ๏ธjaring angga-angga
๐Ÿฆ‚kalajengking
๐ŸฆŸlemut
๐Ÿชฐlaler
๐Ÿชฑcacing
๐Ÿฆ mikroba
๐Ÿ’buket
๐ŸŒธsakura
๐Ÿ’ฎkembang putih
๐Ÿชทteratai
๐Ÿต๏ธroseta
๐ŸŒนmawar
๐Ÿฅ€kembang layu
๐ŸŒบkembang sepatu
๐ŸŒปkembang sengenge
๐ŸŒผsekar
๐ŸŒทtulip
๐Ÿชปhyacin
๐ŸŒฑpembibitan
๐Ÿชดtanduran njero adah
๐ŸŒฒwit cemara
๐ŸŒณwit godhonge rontok
๐ŸŒดwit kambil
๐ŸŒตkaktus
๐ŸŒพpari saiket
๐ŸŒฟjamu
โ˜˜๏ธsemanggi
๐Ÿ€semanggi godhong papat
๐Ÿgodhong mapel
๐Ÿ‚godhong gogrok
๐Ÿƒgodhong ngawe-ngawe kena angin
๐Ÿชนsusuh kosong
๐Ÿชบsusuh ono endoke
๐Ÿ„ Pangan Lan Ngombe
๐Ÿ„jamur
๐Ÿ‡anggur
๐Ÿˆmelon
๐Ÿ‰semangka
๐ŸŠjeruk keprok
๐Ÿ‹jeruk lemon
๐ŸŒgedhang
๐Ÿnanas
๐Ÿฅญpelem
๐ŸŽapel abang
๐Ÿapel ijo
๐Ÿpir
๐Ÿ‘persik
๐Ÿ’ceri
๐Ÿ“stroberi
๐Ÿซberi biru
๐Ÿฅwoh kiwi
๐Ÿ…tomat
๐Ÿซ’zaitun
๐Ÿฅฅkambil
๐Ÿฅ‘avokad
๐Ÿ†terong
๐Ÿฅ”kenthang
๐Ÿฅ•wortel
๐ŸŒฝtongkol jagung
๐ŸŒถ๏ธlombok
๐Ÿซ‘paprika
๐Ÿฅ’timun
๐Ÿฅฌselada ijo
๐Ÿฅฆbrokoli
๐Ÿง„bawang putih
๐Ÿง…bawang bombai
๐Ÿฅœkacang brol
๐Ÿซ˜buncis
๐ŸŒฐkenari
๐Ÿซšjahe
๐Ÿซ›kacang polong
๐Ÿžroti
๐Ÿฅkroasang
๐Ÿฅ–roti baget
๐Ÿซ“roti warata
๐Ÿฅจpretsel
๐Ÿฅฏroti bagel
๐Ÿฅžpanekuk
๐Ÿง‡wafel
๐Ÿง€keju sairis
๐Ÿ–iwak daging sabalunge
๐Ÿ—pupu sempol
๐Ÿฅฉdaging sairis
๐Ÿฅ“bakon
๐Ÿ”burger
๐ŸŸbalok kenthang goreng
๐Ÿ•pizza keju
๐ŸŒญroti sosis
๐Ÿฅชsendwich
๐ŸŒฎtako
๐ŸŒฏburito
๐Ÿซ”tamale
๐Ÿฅ™roti pita gulung
๐Ÿง†bakwan falafel
๐Ÿฅšndhog
๐Ÿณmasak
๐Ÿฅ˜jangan sawajan cethek
๐Ÿฒjangan sapanci
๐Ÿซ•pondue
๐Ÿฅฃmangkok karo sendhok
๐Ÿฅ—urap-urap sayur
๐Ÿฟbrondong jagung
๐Ÿงˆmertega
๐Ÿง‚uyah
๐Ÿฅซdhaharan kalengan
๐Ÿฑsakothak bento
๐Ÿ˜rengginan
๐Ÿ™themlek sega
๐Ÿšsega mateng
๐Ÿ›sega kare
๐Ÿœmangkok kemepul
๐Ÿbakmi sepageti
๐Ÿ tela pendhem panggang
๐Ÿขsate oden
๐Ÿฃsusi
๐Ÿคurang goreng
๐Ÿฅbakso iwak Jepang
๐Ÿฅฎkuwih bulan
๐Ÿกsate dango
๐ŸฅŸsiomay kukus
๐Ÿฅ roti begja
๐Ÿฅกkothak bungkus
๐Ÿฆ€rajungan
๐Ÿฆžlopster
๐Ÿฆurang
๐Ÿฆ‘sotong
๐Ÿฆชtiram
๐Ÿฆes krim salju
๐Ÿงes puter
๐Ÿจes krim
๐Ÿฉdonat
๐Ÿชbiskwit
๐ŸŽ‚roti ambal taun
๐Ÿฐkuwih lapis
๐Ÿงkuwih mangkok
๐Ÿฅงpai
๐Ÿซsapapan soklat
๐Ÿฌpermen
๐Ÿญpermen loli
๐Ÿฎager-ager hungkwe
๐Ÿฏsatoples madu
๐Ÿผbotol kempong
๐Ÿฅ›sagelas susu
โ˜•wedang panas
๐Ÿซ–ceret
๐Ÿตcangkir teh tanpa kuping
๐Ÿถsabotol sake
๐Ÿพbotol mencelat subale
๐Ÿทgelas anggur
๐Ÿธgelas koktail
๐Ÿนunjukan cara tropis
๐Ÿบgelas bir
๐Ÿปgelas-gelas bir ditutulake
๐Ÿฅ‚gelas-gelas ditutulke
๐Ÿฅƒgelas sloki
๐Ÿซ—nyuntak banyu
๐Ÿฅคgelas mawa sedhotan
๐Ÿง‹teh kocok
๐Ÿงƒwedang kothakan
๐Ÿง‰teh mate
๐ŸงŠes batu
๐Ÿฅขsumpit
๐Ÿฝ๏ธsendhok garpu sapiringe
๐Ÿดgarpu lan peso
๐Ÿฅ„sendhok
๐Ÿ”ชpeso dhapur
๐Ÿซ™wadhah
๐Ÿบguci kuping loro
๐ŸŒ Lelungan Lan Panggonan
๐ŸŒglobe sing nuduhake benua Eropa-Afrika
๐ŸŒŽglobe sing nuduhake benua Amerika
๐ŸŒglobe sing nuduhake benua Asia-Australia
๐ŸŒglobe mawa garis meridian
๐Ÿ—บ๏ธpeta donya
๐Ÿ—พpeta Jepang
๐Ÿงญkompas
๐Ÿ”๏ธgunung punthuke katutup salju
โ›ฐ๏ธgunung
๐ŸŒ‹gunung geni
๐Ÿ—ปgunung fuji
๐Ÿ•๏ธkemah
๐Ÿ–๏ธpasisir karo payung tumancep
๐Ÿœ๏ธara-ara
๐Ÿ๏ธpulo ara-ara
๐Ÿž๏ธtaman nasional
๐ŸŸ๏ธstadion
๐Ÿ›๏ธwewangunan kuna
๐Ÿ—๏ธkonstruksi wewangunan
๐Ÿงฑbata
๐Ÿชจwatu
๐Ÿชตkayu
๐Ÿ›–pondhok
๐Ÿ˜๏ธomah-omah
๐Ÿš๏ธomah bobrok
๐Ÿ omah
๐Ÿกomah ana kebone
๐Ÿขwewangunan kantor
๐Ÿฃkantor pos ing Jepang
๐Ÿคkantor pos ing Eropa
๐Ÿฅgriya sakit
๐Ÿฆwewangunan bank
๐Ÿจwewangunan hotel
๐Ÿฉhotel sewan miturut jam
๐Ÿชminimarket
๐Ÿซsekolahan
๐Ÿฌsupermarket
๐Ÿญpabrik
๐Ÿฏpuri Jepang
๐Ÿฐpuri
๐Ÿ’’ngantenan
๐Ÿ—ผmenara Tokyo
๐Ÿ—ฝPatung Liberti
โ›ชgreja
๐Ÿ•Œmesjid
๐Ÿ›•pura Hindu
๐Ÿ•sinagoga
โ›ฉ๏ธkuil Shinto
๐Ÿ•‹Kakbah
โ›ฒbanyu muncrat
โ›บtendha
๐ŸŒkatutup pedhut
๐ŸŒƒbengi ana lintang
๐Ÿ™๏ธgedhung-gedhung anyakar mega
๐ŸŒ„srengenge mlethek sadhuwuring kendheng
๐ŸŒ…srengenge mlethek
๐ŸŒ†gedhung-gedhung wayah sandhekala
๐ŸŒ‡srengenge mudhun
๐ŸŒ‰kreteg ing wayah bengi
โ™จ๏ธtuk banyu panas
๐ŸŽ jaran komidhi puter
๐Ÿ›plosotan
๐ŸŽกjinantra
๐ŸŽขkreta sluncur
๐Ÿ’ˆpanandha kiyose tukang cukur
๐ŸŽชtendha sirkus
๐Ÿš‚lokomotip
๐Ÿšƒbis jalur ril
๐Ÿš„sepur rikat
๐Ÿš…sepur pelor
๐Ÿš†sepur
๐Ÿš‡sepur metro
๐Ÿšˆsepur LRT
๐Ÿš‰setasiun
๐ŸšŠtrem
๐Ÿšmonoril
๐Ÿšžjalur sepur nggunung
๐Ÿš‹montor trem
๐ŸšŒbis
๐Ÿšbis katon mara
๐ŸšŽbis troli
๐Ÿšbis cilik
๐Ÿš‘ambulan
๐Ÿš’blamwir
๐Ÿš“montor pulisi
๐Ÿš”montor pulisi katon mara
๐Ÿš•taksi
๐Ÿš–taksi mara
๐Ÿš—montor otomatis
๐Ÿš˜montor otomatis mara
๐Ÿš™tetumpakan srana ulah raga
๐Ÿ›ปtrek pikep
๐Ÿššprahoto pangiriman
๐Ÿš›lori gandheng
๐Ÿšœtraktor
๐ŸŽ๏ธmontor balap
๐Ÿ๏ธpit montor
๐Ÿ›ตpespa
๐Ÿฆฝkursi rodha manual
๐Ÿฆผkursi rodha mesin
๐Ÿ›บbemo
๐Ÿšฒsepedha
๐Ÿ›ดotopet jejek
๐Ÿ›นpapan skate
๐Ÿ›ผsepatu rodha
๐Ÿšhalte bis
๐Ÿ›ฃ๏ธdalan gedhe
๐Ÿ›ค๏ธjalur ril
๐Ÿ›ข๏ธdrim lenga
โ›ฝpompa bensin
๐Ÿ›žrodha
๐Ÿšจlampu montor pulisi
๐Ÿšฅlampu bangjo turu
๐Ÿšฆlampu bangjo ngadeg
๐Ÿ›‘tandha setop
๐Ÿšงkonstruksi
โš“jangkar
๐Ÿ›Ÿban pelampung
โ›ตprau layar
๐Ÿ›ถkano
๐Ÿšคkapal rikat
๐Ÿ›ณ๏ธkapal panumpang
โ›ด๏ธkapal feri
๐Ÿ›ฅ๏ธkapal motor
๐Ÿšขkapal gedhe
โœˆ๏ธmontor mabur
๐Ÿ›ฉ๏ธmontor mabur cilik
๐Ÿ›ซmontor mabur mangkat
๐Ÿ›ฌmontor mabur teka
๐Ÿช‚terjun payung
๐Ÿ’บlungguhan
๐Ÿšhelikopter
๐ŸšŸjalur ril suspensi
๐Ÿš gantole
๐Ÿšกjalur trem nggantung
๐Ÿ›ฐ๏ธsatelit
๐Ÿš€roket
๐Ÿ›ธpiring mabur
๐Ÿ›Ž๏ธbel leladen
๐Ÿงณkoper
โŒ›jam pasir tuntas
โณjam pasir isih mlaku
โŒšerloji
โฐjam weker
โฑ๏ธpangatur wektu
โฒ๏ธjam pangatur wektu
๐Ÿ•ฐ๏ธjam dhudhuk kuna
๐Ÿ•›jam rolas
๐Ÿ•งjam setengah siji
๐Ÿ•jam siji
๐Ÿ•œjam setengah loro
๐Ÿ•‘jam loro
๐Ÿ•jam setengah telu
๐Ÿ•’jam telu
๐Ÿ•žjam setengah papat
๐Ÿ•“jam papat
๐Ÿ•Ÿjam setengah lima
๐Ÿ•”jam lima
๐Ÿ• jam setengah enem
๐Ÿ••jam enem
๐Ÿ•กjam setengah pitu
๐Ÿ•–jam pitu
๐Ÿ•ขjam setengah wolu
๐Ÿ•—jam wolu
๐Ÿ•ฃjam setengah sanga
๐Ÿ•˜jam sanga
๐Ÿ•คjam setengah sepuluh
๐Ÿ•™jam sepuluh
๐Ÿ•ฅjam setengah sewelas
๐Ÿ•šjam sewelas
๐Ÿ•ฆjam setengah rolas
๐ŸŒ‘bulan kawitan
๐ŸŒ’bulan tanggal sepisan
๐ŸŒ“bulan separo
๐ŸŒ”bulan separo luwih
๐ŸŒ•purnama sidi
๐ŸŒ–bulan ilang seprapat
๐ŸŒ—bulan peteng separo
๐ŸŒ˜bulan gari seprapat
๐ŸŒ™bulan nanggal sepisan
๐ŸŒšrai bulan kawitan
๐ŸŒ›rai bulan separo marep ngiwa
๐ŸŒœrai bulan separo marep nengen
๐ŸŒก๏ธtermometer
โ˜€๏ธsrengenge
๐ŸŒrai purnama sidi
๐ŸŒžsrengenge katon raine
๐Ÿชplanet anganggo ali-ali
โญlintang
๐ŸŒŸlintang cemlorot
๐ŸŒ lintang abuntut
๐ŸŒŒbima sekti
โ˜๏ธmega mendhung
โ›…srengenge saburine mega
โ›ˆ๏ธmega ngemu bledhek lan udan
๐ŸŒค๏ธsrengenge saburine mega cilik
๐ŸŒฅ๏ธsrengenge saburine mega gedhe
๐ŸŒฆ๏ธsrengenge saburine mega ngemu udan
๐ŸŒง๏ธmega ngemu udan
๐ŸŒจ๏ธmega ngemu salju
๐ŸŒฉ๏ธmega ngemu bledhek
๐ŸŒช๏ธangin puyuh
๐ŸŒซ๏ธpedhut
๐ŸŒฌ๏ธrai anyebul angin
๐ŸŒ€angin siklon
๐ŸŒˆkluwung
๐ŸŒ‚payung mingkup
โ˜‚๏ธpayung
โ˜”payung ketiban udan
โ›ฑ๏ธpayung tumancep lemah
โšกtegangan dhuwur
โ„๏ธsatesing salju
โ˜ƒ๏ธwong-wongan salju
โ›„wong-wongan salju tanpa salju
โ˜„๏ธkomet
๐Ÿ”ฅgeni
๐Ÿ’งtesing
๐ŸŒŠombak banyu
๐ŸŽƒ Lelakon
๐ŸŽƒlampion jack-o-lantern
๐ŸŽ„Uwit Natal
๐ŸŽ†kembang api
๐ŸŽ‡bang api
๐Ÿงจpetasan
โœจmbang api
๐ŸŽˆbalon
๐ŸŽ‰hiasan pesta
๐ŸŽŠbalon konfeti
๐ŸŽ‹wit tanabata
๐ŸŽdekorasi pinus
๐ŸŽŽboneka Jepang
๐ŸŽgendera koinobori
๐ŸŽklinthingan angin
๐ŸŽ‘upacara nyawang mbulan
๐Ÿงงang pao
๐ŸŽ€pita
๐ŸŽkado dibungkus
๐ŸŽ—๏ธpita pangeling
๐ŸŽŸ๏ธtiket mlebu
๐ŸŽซtiket
๐ŸŽ–๏ธmedali militer
๐Ÿ†trofi
๐Ÿ…medali olahraga
๐Ÿฅ‡medali juara ka-1
๐Ÿฅˆmedali juara ka-2
๐Ÿฅ‰medali juara ka-3
โšฝbal sepak bola
โšพbisbol
๐ŸฅŽsofbol
๐Ÿ€bola basket
๐Ÿvoli
๐Ÿˆsepak bola amerika
๐Ÿ‰sepak bola rugby
๐ŸŽพtenis
๐Ÿฅcakram mabur
๐ŸŽณboling
๐Ÿgame kriket
๐Ÿ‘hoki lapangan
๐Ÿ’hoki es
๐Ÿฅlacrosse
๐Ÿ“ping pong
๐Ÿธbadminton
๐ŸฅŠsarung tangan tinju
๐Ÿฅ‹sragam bela diri
๐Ÿฅ…jaring gawang
โ›ณgendera golf
โ›ธ๏ธluncur es
๐ŸŽฃtongkat pancing
๐Ÿคฟmasker nyilem
๐ŸŽฝkaos mlayu
๐ŸŽฟski
๐Ÿ›ทkreta luncur
๐ŸฅŒwatu curling stone
๐ŸŽฏkena sasaran
๐Ÿช€yoyo
๐Ÿชlayangan
๐Ÿ”ซbedhil
๐ŸŽฑpool bal 8
๐Ÿ”ฎbal kristal
๐Ÿช„tongkat sihir
๐ŸŽฎgame video
๐Ÿ•น๏ธtuas kontrol
๐ŸŽฐmesin slot
๐ŸŽฒdhadhu game
๐Ÿงฉcuwilan teka-teki
๐Ÿงธberuang teddy
๐Ÿช…pinata
๐Ÿชฉbal pangilon
๐Ÿช†boneka rusia
โ™ ๏ธkertu sekop
โ™ฅ๏ธkertu ati
โ™ฆ๏ธkertu berlian
โ™ฃ๏ธkertu waru
โ™Ÿ๏ธpion
๐Ÿƒkertu joker
๐Ÿ€„naga abang mahyong
๐ŸŽดkertu gambar kembang
๐ŸŽญseni pagelaran
๐Ÿ–ผ๏ธgambar nganggo pigura
๐ŸŽจpalet pelukis
๐Ÿงตbenang
๐Ÿชกjarum jait
๐Ÿงถbolah
๐Ÿชขsimpul
๐Ÿ‘“ Obyek
๐Ÿ‘“kacamata
๐Ÿ•ถ๏ธkacamata ireng
๐Ÿฅฝgogel
๐Ÿฅผjas lab
๐Ÿฆบrompi keslametan
๐Ÿ‘”dasi
๐Ÿ‘•kaos lengen cendhak
๐Ÿ‘–jins
๐Ÿงฃskarf
๐Ÿงคsarung tangan
๐Ÿงฅmantel
๐Ÿงฆkaos sikil
๐Ÿ‘—rok
๐Ÿ‘˜kimono
๐Ÿฅปsari
๐Ÿฉฑklambi nglangi terusan
๐Ÿฉฒkathok njero
๐Ÿฉณkathok cendhak
๐Ÿ‘™bikini
๐Ÿ‘šsandhangan wong wadon
๐Ÿชญkipas lipat
๐Ÿ‘›tas
๐Ÿ‘œtas tangan
๐Ÿ‘tas jinjing
๐Ÿ›๏ธtas blanja
๐ŸŽ’ransel
๐Ÿฉดsandal japit
๐Ÿ‘žsepatu lanang
๐Ÿ‘Ÿsepatu mlayu
๐Ÿฅพsepatu bot hiking
๐Ÿฅฟsepatu trepes
๐Ÿ‘ sepatu hak dhuwur
๐Ÿ‘กsandhal wadon
๐Ÿฉฐsepatu balet
๐Ÿ‘ขsepatu bot wadon
๐Ÿชฎjungkat
๐Ÿ‘‘makutha
๐Ÿ‘’topi wadon
๐ŸŽฉtopi dhuwur
๐ŸŽ“topi wisuda
๐Ÿงขtopi pet
๐Ÿช–helm militer
โ›‘๏ธhelm tim SAR
๐Ÿ“ฟtesbih
๐Ÿ’„lipstik
๐Ÿ’ali-ali
๐Ÿ’Žpermata
๐Ÿ”‡speaker bisu
๐Ÿ”ˆvolume lirih speaker
๐Ÿ”‰volume medium speaker
๐Ÿ”Švolume banter speaker
๐Ÿ“ขspeaker sero
๐Ÿ“ฃmegapon
๐Ÿ“ฏtrompet pos
๐Ÿ””lonceng
๐Ÿ”•lonceng kacorek
๐ŸŽผnotasi musik
๐ŸŽตtangga nada musik
๐ŸŽถtangga nada
๐ŸŽ™๏ธmikropon studio
๐ŸŽš๏ธpanggeser tingkat
๐ŸŽ›๏ธkenop kontrol
๐ŸŽคmikropon
๐ŸŽงheadphone
๐Ÿ“ปradio
๐ŸŽทsaksofon
๐Ÿช—akordion
๐ŸŽธgitar
๐ŸŽนkibor musik
๐ŸŽบtrompet
๐ŸŽปbiola
๐Ÿช•gitar banjo
๐Ÿฅdram
๐Ÿช˜kendhang
๐Ÿช‡marakas
๐Ÿชˆsuling
๐Ÿ“ฑtelepon seluler
๐Ÿ“ฒtelepon seluler nganggo panah
โ˜Ž๏ธtelepon
๐Ÿ“žgagang telpon
๐Ÿ“Ÿpenyeranta
๐Ÿ“ mesin faks
๐Ÿ”‹baterai
๐Ÿชซbaterai arep entek
๐Ÿ”Œcolokan listrik
๐Ÿ’ปkomputer laptop
๐Ÿ–ฅ๏ธkomputer desktop
๐Ÿ–จ๏ธprinter
โŒจ๏ธkeyboard
๐Ÿ–ฑ๏ธmouse komputer
๐Ÿ–ฒ๏ธtrakbal
๐Ÿ’ฝcakram komputer
๐Ÿ’พdisket flopi
๐Ÿ’ฟcakram optikal
๐Ÿ“€cakram dvd
๐Ÿงฎsempoa
๐ŸŽฅkamera film
๐ŸŽž๏ธklise film
๐Ÿ“ฝ๏ธproyektor film
๐ŸŽฌpapan aba-aba adhegan
๐Ÿ“บtelevisi
๐Ÿ“ทkamera
๐Ÿ“ธkamera mawa lampu jepret
๐Ÿ“นkamera vidio
๐Ÿ“ผkaset vidio
๐Ÿ”suryakantha minger ngiwa
๐Ÿ”Žsuryakantha minger nengen
๐Ÿ•ฏ๏ธlilin
๐Ÿ’กbohlam
๐Ÿ”ฆsenter
๐Ÿฎlampion kertas abang
๐Ÿช”lampu diyan
๐Ÿ“”notebook wadhahe motif apik
๐Ÿ“•tutup buku
๐Ÿ“–mbukak buku
๐Ÿ“—buku ijo
๐Ÿ“˜buku biru
๐Ÿ“™buku kunir
๐Ÿ“šbuku-buku
๐Ÿ““notebook
๐Ÿ“’buku besar
๐Ÿ“ƒsalembar kertas nglunthung
๐Ÿ“œgulungan
๐Ÿ“„lembaran kertas katon ngarep
๐Ÿ“ฐkoran
๐Ÿ—ž๏ธkoran digulung
๐Ÿ“‘tetenger
๐Ÿ”–tenger
๐Ÿท๏ธlabel tenger
๐Ÿ’ฐkanthong dhuwit
๐Ÿช™koin
๐Ÿ’ดdhuwit kertas yen
๐Ÿ’ตdhuwit kertas dolar
๐Ÿ’ถdhuwit kertas euro
๐Ÿ’ทdhuwit kertas ponsterling
๐Ÿ’ธdhuwit nduwe swiwi
๐Ÿ’ณkertu kredhit
๐Ÿงพstruk tetukon
๐Ÿ’นgrafik mata uang yen mundhak
โœ‰๏ธamplop
๐Ÿ“งemail
๐Ÿ“จamplop layang teka
๐Ÿ“ฉamplop mawa panah
๐Ÿ“คwadhah layang kakirim
๐Ÿ“ฅkothak layang teka
๐Ÿ“ฆpaket
๐Ÿ“ซkothak surat nutup genderane ngadeg
๐Ÿ“ชkothak surat nutup genderane mudhun
๐Ÿ“ฌkothak surat menga genderane ngadeg
๐Ÿ“ญkothak surat menga genderane mudhun
๐Ÿ“ฎkothak pos
๐Ÿ—ณ๏ธkothak pemilu mawa layang swara
โœ๏ธpotlot
โœ’๏ธdom mangsi ireng
๐Ÿ–‹๏ธpen mangsi
๐Ÿ–Š๏ธpen
๐Ÿ–Œ๏ธkuwas kanggo nglukis
๐Ÿ–๏ธkrayon
๐Ÿ“cathetan cilik
๐Ÿ’ผtas koper
๐Ÿ“map berkas
๐Ÿ“‚map berkas mbukak
๐Ÿ—‚๏ธpambagi indeks kertu
๐Ÿ“…tanggalan
๐Ÿ“†tanggalan suwek
๐Ÿ—’๏ธbuku cathetan spiral
๐Ÿ—“๏ธtanggalan spiral
๐Ÿ“‡indeks kertu
๐Ÿ“ˆgrafik mundhak
๐Ÿ“‰grafik mudhun
๐Ÿ“Šgrafik balok
๐Ÿ“‹papan lemek
๐Ÿ“Œpines
๐Ÿ“pines bendhul
๐Ÿ“Žklip kertas
๐Ÿ–‡๏ธklip kertas karonce
๐Ÿ“garisan jejeg
๐Ÿ“garisan pesagi telu
โœ‚๏ธgunting
๐Ÿ—ƒ๏ธkothak berkas kertu
๐Ÿ—„๏ธslorogan berkas
๐Ÿ—‘๏ธkranjang sampah
๐Ÿ”’gembok ngunci
๐Ÿ”“gembok mbukak
๐Ÿ”gembok nutup karo pen
๐Ÿ”gembok nutup karo kunci
๐Ÿ”‘kunci
๐Ÿ—๏ธkunci kuna
๐Ÿ”จpukul
๐Ÿช“kampak
โ›๏ธpipril
โš’๏ธpukul lan pipril
๐Ÿ› ๏ธpukul lan kunci pas
๐Ÿ—ก๏ธpedhang endhek
โš”๏ธpedhang loro timpuk
๐Ÿ’ฃbom
๐Ÿชƒbumerang
๐Ÿนgendewa lan panah
๐Ÿ›ก๏ธtameng
๐Ÿชšgraji kayu
๐Ÿ”งkunci pas
๐Ÿช›obeng
๐Ÿ”ฉmur lan baut
โš™๏ธgir
๐Ÿ—œ๏ธcathok
โš–๏ธtimbangan
๐Ÿฆฏteken
๐Ÿ”—sambungan rante
โ›“๏ธrante
๐Ÿชpancing
๐Ÿงฐkothak bekakas
๐Ÿงฒwesi magnet
๐Ÿชœondo
โš—๏ธpranti suling alembik
๐Ÿงชtabung reaksi
๐Ÿงซcawan petri
๐Ÿงฌadn
๐Ÿ”ฌmikroskop
๐Ÿ”ญteleskop
๐Ÿ“กantena satelit
๐Ÿ’‰siring
๐Ÿฉธsatetes getih
๐Ÿ’Špil
๐Ÿฉนplester
๐Ÿฉผkruk
๐Ÿฉบstetoskop
๐Ÿฉปsinar x
๐Ÿšชlawang
๐Ÿ›—ondo mlaku
๐Ÿชžkaca pangilon
๐ŸชŸcendela
๐Ÿ›๏ธamben
๐Ÿ›‹๏ธsofa lan lampu
๐Ÿช‘kursi
๐Ÿšฝkakus
๐Ÿช panyedot kakus
๐Ÿšฟpancuran
๐Ÿ›bak kungkum
๐Ÿชคpanjebak tikus
๐Ÿช’peso cukur
๐Ÿงดbotol losion
๐Ÿงทpeniti
๐Ÿงนsapu
๐Ÿงบkranjang
๐Ÿงปtisu gulung
๐Ÿชฃember
๐Ÿงผsabun
๐Ÿซงumpluk
๐Ÿชฅsikat untu
๐Ÿงฝsepon
๐Ÿงฏpambasmi geni
๐Ÿ›’troli blanja
๐Ÿšฌrokok
โšฐ๏ธpethi mati
๐Ÿชฆkijeng
โšฑ๏ธguci awu
๐Ÿงฟjimat nazar
๐Ÿชฌkhamsa
๐Ÿ—ฟpatung moai
๐Ÿชงplakat
๐Ÿชชkertu identitas
๐Ÿง Simbol Lan Pratandha
๐Ÿงtandha ATM
๐Ÿšฎtandha mbuwang rereged ing wadhahe
๐Ÿšฐbanyu kran kena diombe
โ™ฟtandha kursi rodha
๐Ÿšนpakiwan lanang
๐Ÿšบpakiwan wadon
๐Ÿšปpakiwan
๐Ÿšผtandha bayi
๐Ÿšพwese
๐Ÿ›‚priksa paspor
๐Ÿ›ƒpabean
๐Ÿ›„njupuk koper
๐Ÿ›…koper ditinggal
โš ๏ธpepenget
๐Ÿšธsabrangan bocah sekolah
โ›”aja mlebu
๐Ÿšซora kena
๐Ÿšณpit ora kena liwat
๐Ÿšญora kena ngrokok
๐Ÿšฏora kena mbuwang sampah
๐Ÿšฑbanyu kran ora kena diombe
๐Ÿšทwong mlaku ora kena liwat
๐Ÿ“ตora kena nguripke hp
๐Ÿ”žsing umur sangisore 18 ora kena
โ˜ข๏ธradhioaktip
โ˜ฃ๏ธbebaya hayati
โฌ†๏ธpanah munggah
โ†—๏ธpanah munggah-nengen
โžก๏ธpanah nengen
โ†˜๏ธpanah mudhun-nengen
โฌ‡๏ธpanah mudhun
โ†™๏ธpanah mudhun-ngiwa
โฌ…๏ธpanah ngiwa
โ†–๏ธpanah munggah-ngiwa
โ†•๏ธpanah munggah-mudhun
โ†”๏ธpanah ngiwa-nengen
โ†ฉ๏ธpanah nengen menggok ngiwa
โ†ช๏ธpanah ngiwa menggok nengen
โคด๏ธpanah nengen menggok munggah
โคต๏ธpanah nengen menggok mudhun
๐Ÿ”ƒpanah ngadeg arahe padha ubenge jam
๐Ÿ”„tombol panah arahe walikan ubenge jam
๐Ÿ”™panah MBALIK
๐Ÿ”španah MENTOK
๐Ÿ”›panah ON!
๐Ÿ”œpanah SOON
๐Ÿ”panah TOP
๐Ÿ›papan sembahyang
โš›๏ธtandha atom
๐Ÿ•‰๏ธOm
โœก๏ธlintang Dawud
โ˜ธ๏ธrodha darma
โ˜ฏ๏ธyinyang
โœ๏ธsalib latin
โ˜ฆ๏ธsalib ortodoks
โ˜ช๏ธlintang lan mbulan anyaran
โ˜ฎ๏ธtandha perdhamean
๐Ÿ•Žmenorah lilin
๐Ÿ”ฏlintang mata enem mawa titik tengah
๐Ÿชฏtandha kanda
โ™ˆLintang Aries
โ™‰Lintang Taurus
โ™ŠLintang Gemini
โ™‹Lintang Cancer
โ™ŒLintang Leo
โ™Lintang Virgo
โ™ŽLintang Libra
โ™Lintang Scorpio
โ™Lintang Sagittarius
โ™‘Lintang Capricorn
โ™’Lintang Aquarius
โ™“Lintang Pisces
โ›ŽLintang Ophiuchus
๐Ÿ”€tombol ngacak lagu
๐Ÿ”tombol baleni
๐Ÿ”‚tombol baleni sepisan
โ–ถ๏ธtombol main
โฉtombol maju cepet
โญ๏ธtombol lagu sabanjure
โฏ๏ธtombol main utawa mandheg
โ—€๏ธtombol mbalik
โชtombol mbalik cepet
โฎ๏ธtombol lagu pungkasan
๐Ÿ”ผtombol munggah
โซtombol munggah cepet
๐Ÿ”ฝtombol mudhun
โฌtombol mudhun cepet
โธ๏ธtombol mandheg
โน๏ธtombol mati
โบ๏ธtombol rekam
โ๏ธtombol metu
๐ŸŽฆfilm
๐Ÿ”…tombol lamat-lamat
๐Ÿ”†tombol padhang
๐Ÿ“ถbalok sinyal
๐Ÿ›œnirkabel
๐Ÿ“ณmodhe kedher
๐Ÿ“ดhp mati
โ™€๏ธtandha wanita
โ™‚๏ธtandha priya
โšง๏ธtandha wariya
โœ–๏ธtandha ping-pingan
โž•tambah
โž–kurang
โž—tandha para
๐ŸŸฐtandha padha karo
โ™พ๏ธtanpa wates
โ€ผ๏ธtandha penthung dhobel
โ‰๏ธtandha penthung lan pitakon
โ“tandha pitakon abang
โ”tandha pitakon putih
โ•tandha penthung putih
โ—tandha penthung abang
ใ€ฐ๏ธsetrip ngeluk
๐Ÿ’ฑrega ijol mata uang
๐Ÿ’ฒtandha dolar kandel
โš•๏ธtandha medhis
โ™ป๏ธtandha dhaur ulang
โšœ๏ธlambang fleur-de-lis [kembang Lili]
๐Ÿ”ฑlambang trisula
๐Ÿ“›emblem jeneng
๐Ÿ”ฐtandha wong anyaran cara Jepang
โญ•bunderan abang bolong
โœ…tombol tenger centhang
โ˜‘๏ธkothak centhang ana centhange
โœ”๏ธtenger centhang
โŒtenger ping
โŽtombol tenger ping
โžฐgaris cunthel
โžฟgaris cunthel dhobel
ใ€ฝ๏ธtandha rikala sindhen wiwit nyanyi
โœณ๏ธasterisk kembang wolu
โœด๏ธlintang mata wolu
โ‡๏ธkelip-kelip
ยฉ๏ธhak cipta
ยฎ๏ธkadhaptar
โ„ข๏ธmerek dagang
๐Ÿ” lebokake aksara latin gedhe
๐Ÿ”กlebokake aksara latin cilik
๐Ÿ”ขlebokake angka
๐Ÿ”ฃlebokake simbol
๐Ÿ”คlebokake aksara latin
๐Ÿ…ฐ๏ธtombol A [golongane getih]
๐Ÿ†Žtombol AB [golongane getih]
๐Ÿ…ฑ๏ธtombol B [golongane getih]
๐Ÿ†‘tombol CL
๐Ÿ†’tombol COOL
๐Ÿ†“tombol FREE
โ„น๏ธinformasi
๐Ÿ†”tombol ID
โ“‚๏ธM dibunderi
๐Ÿ†•tombol NEW
๐Ÿ†–tombol NG
๐Ÿ…พ๏ธtombol O [golongane getih]
๐Ÿ†—tombol OK
๐Ÿ…ฟ๏ธtombol P
๐Ÿ†˜tombol SOS
๐Ÿ†™tombol UP!
๐Ÿ†štombol VS
๐Ÿˆtombol Jepang "ing kene"
๐Ÿˆ‚๏ธtombol Jepang "beya laden"
๐Ÿˆท๏ธtombol Jepang "gunggung sesasen"
๐Ÿˆถtombol Jepang "ora gratis"
๐Ÿˆฏtombol Jepang "wis dipesen"
๐Ÿ‰tombol Jepang "rega murah"
๐Ÿˆนtombol Jepang "diskon"
๐Ÿˆštombol Jepang "gratis"
๐Ÿˆฒtombol Jepang "larangan"
๐Ÿ‰‘tombol Jepang "oleh"
๐Ÿˆธtombol Jepang "aplikasi"
๐Ÿˆดtombol Jepang "munggah kelas"
๐Ÿˆณtombol Jepang "lowongan"
ใŠ—๏ธtombol Jepang "sugeng"
ใŠ™๏ธtombol Jepang "rahasia"
๐Ÿˆบtombol Jepang "kantor bukak"
๐Ÿˆตtombol Jepang "lowongan kosong"
๐Ÿ”ดbunderan abang
๐ŸŸ bunderan kunir
๐ŸŸกbunderan kuning
๐ŸŸขbunderan ijo
๐Ÿ”ตbunderan biru
๐ŸŸฃbunderan wungu
๐ŸŸคbunderan soklat
โšซbunderan ireng
โšชbunderan putih
๐ŸŸฅkothak abang
๐ŸŸงkothak kunir
๐ŸŸจkothak kuning
๐ŸŸฉkothak ijo
๐ŸŸฆkothak biru
๐ŸŸชkothak wungu
๐ŸŸซkothak soklat
โฌ›kothak gedhe ireng
โฌœkothak gedhe putih
โ—ผ๏ธkothak sedhengan ireng
โ—ป๏ธkothak sedhengan putih
โ—พkothak cilik-sedhengan ireng
โ—ฝkothak cilik-sedhengan putih
โ–ช๏ธkothak cilik ireng
โ–ซ๏ธkothak cilik putih
๐Ÿ”ถkupatan gedhe kunir
๐Ÿ”ทkupatan gedhe biru
๐Ÿ”ธkupatan cilik kunir
๐Ÿ”นkupatan cilik biru
๐Ÿ”บpesagi telu abang pucuke marep ndhuwur
๐Ÿ”ปpesagi telu abang pucuke marep ngisor
๐Ÿ’ kupatan mawa titik ing tengah
๐Ÿ”˜tombol radio
๐Ÿ”ณtombol kothak putih
๐Ÿ”ฒtombol kothak ireng
๐Ÿ Gendรฉra
๐Ÿgendera kothak-kothak
๐Ÿšฉgendera segi telu
๐ŸŽŒgendera loro ditempuk
๐Ÿดgendera ireng
๐Ÿณ๏ธgendera putih
๐Ÿณ๏ธโ€๐ŸŒˆgendera plangi
๐Ÿณ๏ธโ€โšง๏ธgendera wariya
๐Ÿดโ€โ˜ ๏ธgendera begal segara
๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡จgendera: Pulo Ascension
๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡ฉgendera: Andora
๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡ชgendera: Uni ร‰mirat Arab
๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡ซgendera: Afganistan
๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡ฌgendera: Antigua lan Barbuda
๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡ฎgendera: Anguilla
๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡ฑgendera: Albani
๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡ฒgendera: Armรฉnia
๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡ดgendera: Angola
๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡ถgendera: Antartika
๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡ทgendera: Argรจntina
๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡ธgendera: Samoa Amerika
๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡นgendera: Ostenrik
๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡บgendera: Ostrali
๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡ผgendera: Aruba
๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡ฝgendera: Kapuloan Alan
๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡ฟgendera: Azerbaijan
๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ฆgendera: Bosnia lan Hรจrsรฉgovina
๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡งgendera: Barbadhos
๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ฉgendera: Banggaladรฉsa
๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ชgendera: Bรจlgi
๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ซgendera: Burkina Faso
๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ฌgendera: Bulgari
๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ญgendera: Bahrain
๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ฎgendera: Burundi
๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ฏgendera: Bรฉnin
๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ฑgendera: Saint Barthรฉlรฉmi
๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ฒgendera: Bermuda
๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ณgendera: Brunรฉi
๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ดgendera: Bolivia
๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ถgendera: Karibia Walanda
๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ทgendera: Brasil
๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ธgendera: Bahamas
๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡นgendera: Bhutan
๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ปgendera: Pulo Bovรจt
๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ผgendera: Botswana
๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡พgendera: Bรฉlarus
๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ฟgendera: Bรฉlisรฉ
๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ฆgendera: Kanada
๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡จgendera: Kapuloan Cocos (Keeling)
๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ฉgendera: Kongo - Kinshasa
๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ซgendera: Rรฉpublik Afrika Tengah
๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ฌgendera: Kongo - Brassaville
๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ญgendera: Switserlan
๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ฎgendera: Pasisir Gadhing
๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ฐgendera: Kapuloan Cook
๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ฑgendera: Cilรฉ
๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ฒgendera: Kamerun
๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ณgendera: Tyongkok
๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ดgendera: Kolombia
๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ตgendera: Pulo Clipperton
๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ทgendera: Kosta Rika
๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡บgendera: Kuba
๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ปgendera: Pongol Verdรฉ
๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ผgendera: Kurasao
๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ฝgendera: Pulo Natal
๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡พgendera: Siprus
๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ฟgendera: Cรฉko
๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ‡ชgendera: Jรฉrman
๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ‡ฌgendera: Diego Garcia
๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ‡ฏgendera: Jibuti
๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ‡ฐgendera: Dhรจnemarken
๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ‡ฒgendera: Dominika
๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ‡ดgendera: Rรฉpublik Dominika
๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ‡ฟgendera: Aljasair
๐Ÿ‡ช๐Ÿ‡ฆgendera: Sรฉuta lan Melila
๐Ÿ‡ช๐Ÿ‡จgendera: ร‰kuadhor
๐Ÿ‡ช๐Ÿ‡ชgendera: ร‰stonia
๐Ÿ‡ช๐Ÿ‡ฌgendera: Mesir
๐Ÿ‡ช๐Ÿ‡ญgendera: Sahara Kulon
๐Ÿ‡ช๐Ÿ‡ทgendera: ร‰ritrรฉa
๐Ÿ‡ช๐Ÿ‡ธgendera: Sepanyol
๐Ÿ‡ช๐Ÿ‡นgendera: ร‰tiopia
๐Ÿ‡ช๐Ÿ‡บgendera: Uni ร‰ropah
๐Ÿ‡ซ๐Ÿ‡ฎgendera: Finlan
๐Ÿ‡ซ๐Ÿ‡ฏgendera: Fiji
๐Ÿ‡ซ๐Ÿ‡ฐgendera: Kapuloan Falkland
๐Ÿ‡ซ๐Ÿ‡ฒgendera: Fรฉderasi Mikronรฉsia
๐Ÿ‡ซ๐Ÿ‡ดgendera: Kapuloan Faro
๐Ÿ‡ซ๐Ÿ‡ทgendera: Prancis
๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡ฆgendera: Gabon
๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡งgendera: Karajan Manunggal
๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡ฉgendera: Grรฉnada
๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡ชgendera: Gรฉorgia
๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡ซgendera: Guyana Prancis
๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡ฌgendera: Guernsei
๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡ญgendera: Ghana
๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡ฎgendera: Gibraltar
๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡ฑgendera: Greenland
๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡ฒgendera: Gambia
๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡ณgendera: Guinea
๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡ตgendera: Guadรฉlup
๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡ถgendera: Guinรฉa Katulistiwa
๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡ทgendera: Grikenlan
๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡ธgendera: Georgia Kidul lan Kapuloan Sandwich Kidul
๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡นgendera: Guatรฉmala
๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡บgendera: Guam
๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡ผgendera: Guinea-Bissau
๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡พgendera: Guyana
๐Ÿ‡ญ๐Ÿ‡ฐgendera: Laladan Administratif Astamiwa Hong Kong
๐Ÿ‡ญ๐Ÿ‡ฒgendera: Kapuloan Heard lan McDonald
๐Ÿ‡ญ๐Ÿ‡ณgendera: Honduras
๐Ÿ‡ญ๐Ÿ‡ทgendera: Kroasia
๐Ÿ‡ญ๐Ÿ‡นgendera: Haiti
๐Ÿ‡ญ๐Ÿ‡บgendera: Honggari
๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡จgendera: Kapuloan Kanari
๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉgendera: Indonรฉsia
๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ชgendera: Rรฉpublik Irlan
๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฑgendera: Israรจl
๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฒgendera: Pulo Man
๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ณgendera: Indhia
๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ดgendera: Wilayah Inggris nang Segoro Hindia
๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ถgendera: Irak
๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ทgendera: Iran
๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ธgendera: รˆslan
๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡นgendera: Itali
๐Ÿ‡ฏ๐Ÿ‡ชgendera: Jersey
๐Ÿ‡ฏ๐Ÿ‡ฒgendera: Jamaika
๐Ÿ‡ฏ๐Ÿ‡ดgendera: Yordania
๐Ÿ‡ฏ๐Ÿ‡ตgendera: Jepang
๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ชgendera: Kรฉnya
๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ฌgendera: Kirgistan
๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ญgendera: Kamboja
๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ฎgendera: Kiribati
๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ฒgendera: Komoro
๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ณgendera: Saint Kits lan Nรจvis
๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ตgendera: Korea Lor
๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ทgendera: Korรฉa Kidul
๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ผgendera: Kuwait
๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡พgendera: Kapuloan Kรฉman
๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ฟgendera: Kasakstan
๐Ÿ‡ฑ๐Ÿ‡ฆgendera: Laos
๐Ÿ‡ฑ๐Ÿ‡งgendera: Libanon
๐Ÿ‡ฑ๐Ÿ‡จgendera: Santa Lusia
๐Ÿ‡ฑ๐Ÿ‡ฎgendera: Liktenstรฉn
๐Ÿ‡ฑ๐Ÿ‡ฐgendera: Sri Lanka
๐Ÿ‡ฑ๐Ÿ‡ทgendera: Libรจria
๐Ÿ‡ฑ๐Ÿ‡ธgendera: Lรฉsotho
๐Ÿ‡ฑ๐Ÿ‡นgendera: Litowen
๐Ÿ‡ฑ๐Ÿ‡บgendera: Luksemburg
๐Ÿ‡ฑ๐Ÿ‡ปgendera: Latvia
๐Ÿ‡ฑ๐Ÿ‡พgendera: Libya
๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡ฆgendera: Maroko
๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡จgendera: Monako
๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡ฉgendera: Moldova
๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡ชgendera: Montenรฉgro
๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡ซgendera: Santa Martin
๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡ฌgendera: Madagaskar
๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡ญgendera: Kapuloan Marshall
๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡ฐgendera: Rรฉpublik Makรฉdonia Lor
๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡ฑgendera: Mali
๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡ฒgendera: Myanmar (Burma)
๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡ณgendera: Mongolia
๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡ดgendera: Laladan Administratif Astamiwa Makau
๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡ตgendera: Kapuloan Mariana Lor
๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡ถgendera: Martinik
๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡ทgendera: Mauritania
๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡ธgendera: Monsรฉrat
๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡นgendera: Malta
๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡บgendera: Mauritius
๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡ปgendera: Maladรฉwa
๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡ผgendera: Malawi
๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡ฝgendera: Mรจksiko
๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พgendera: Malaysia
๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡ฟgendera: Mosambik
๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ฆgendera: Namibia
๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡จgendera: Kalรฉdonia Anyar
๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ชgendera: Nigรฉr
๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ซgendera: Pulo Norfolk
๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ฌgendera: Nigรฉria
๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ฎgendera: Nikaragua
๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ฑgendera: Walanda
๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ดgendera: Nurwรจgen
๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ตgendera: Nรฉpal
๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ทgendera: Nauru
๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡บgendera: Niue
๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ฟgendera: Selandia Anyar
๐Ÿ‡ด๐Ÿ‡ฒgendera: Oman
๐Ÿ‡ต๐Ÿ‡ฆgendera: Panama
๐Ÿ‡ต๐Ÿ‡ชgendera: Peru
๐Ÿ‡ต๐Ÿ‡ซgendera: Polinesia Prancis
๐Ÿ‡ต๐Ÿ‡ฌgendera: Papua Nugini
๐Ÿ‡ต๐Ÿ‡ญgendera: Pilipina
๐Ÿ‡ต๐Ÿ‡ฐgendera: Pakistan
๐Ÿ‡ต๐Ÿ‡ฑgendera: Polen
๐Ÿ‡ต๐Ÿ‡ฒgendera: Saint Piรจr lan Mikuรฉlon
๐Ÿ‡ต๐Ÿ‡ณgendera: Kapuloan Pitcairn
๐Ÿ‡ต๐Ÿ‡ทgendera: Puรจrto Riko
๐Ÿ‡ต๐Ÿ‡ธgendera: Tlatah Palรจstina
๐Ÿ‡ต๐Ÿ‡นgendera: Portugal
๐Ÿ‡ต๐Ÿ‡ผgendera: Palau
๐Ÿ‡ต๐Ÿ‡พgendera: Paraguay
๐Ÿ‡ถ๐Ÿ‡ฆgendera: Katar
๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ชgendera: Rรฉunion
๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ดgendera: Rumรฉni
๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ธgendera: Sรจrbi
๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡บgendera: Rusia
๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ผgendera: Rwanda
๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ฆgendera: Arab Saudi
๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡งgendera: Kapuloan Suleman
๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡จgendera: Sรฉsรจl
๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ฉgendera: Sudan
๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ชgendera: Swรจdhen
๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ฌgendera: Singapura
๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ญgendera: Saint Hรฉlรฉna
๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ฎgendera: Slovรฉnia
๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ฏgendera: Svalbard lan Jan Mayen
๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ฐgendera: Slowak
๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ฑgendera: Siรฉra Lรฉonรฉ
๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ฒgendera: San Marino
๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ณgendera: Sรฉnรฉgal
๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ดgendera: Somalia
๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ทgendera: Suriname
๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ธgendera: Sudan Kidul
๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡นgendera: Sao Tomรฉ lan Principรฉ
๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ปgendera: รˆl Salvador
๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ฝgendera: Sint Martรฉn
๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡พgendera: Suriah
๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ฟgendera: Swasiland
๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ฆgendera: Tristan da Cunha
๐Ÿ‡น๐Ÿ‡จgendera: Turks lan Kapuloan Kaikos
๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ฉgendera: Chad
๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ซgendera: Wilayah Prancis nang Kutub Kidul
๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ฌgendera: Togo
๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ญgendera: Tanah Thai
๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ฏgendera: Tajikistan
๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ฐgendera: Tokelau
๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ฑgendera: Timor Leste
๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ฒgendera: Turkmรฉnistan
๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ณgendera: Tunisia
๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ดgendera: Tonga
๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ทgendera: Turki
๐Ÿ‡น๐Ÿ‡นgendera: Trinidad lan Tobago
๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ปgendera: Tuvalu
๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ผgendera: Taiwan
๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ฟgendera: Tansania
๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ฆgendera: Ukrania
๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ฌgendera: Uganda
๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ฒgendera: Kapuloan AS Paling Njaba
๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ณgendera: Pasarรฉkatan Bangsa-Bangsa
๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธgendera: Amรฉrika Sarรฉkat
๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡พgendera: Uruguay
๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ฟgendera: Usbรจkistan
๐Ÿ‡ป๐Ÿ‡ฆgendera: Kutha Vatikan
๐Ÿ‡ป๐Ÿ‡จgendera: Saint Vinsen lan Grรฉnadin
๐Ÿ‡ป๐Ÿ‡ชgendera: Vรฉnรฉsuรฉla
๐Ÿ‡ป๐Ÿ‡ฌgendera: Kapuloan Virgin Britania
๐Ÿ‡ป๐Ÿ‡ฎgendera: Kapuloan Virgin Amรฉrika
๐Ÿ‡ป๐Ÿ‡ณgendera: Viรจtnam
๐Ÿ‡ป๐Ÿ‡บgendera: Vanuatu
๐Ÿ‡ผ๐Ÿ‡ซgendera: Wallis lan Futuna
๐Ÿ‡ผ๐Ÿ‡ธgendera: Samoa
๐Ÿ‡ฝ๐Ÿ‡ฐgendera: Kosovo
๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ชgendera: Yaman
๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡นgendera: Mayotte
๐Ÿ‡ฟ๐Ÿ‡ฆgendera: Afrika Kidul
๐Ÿ‡ฟ๐Ÿ‡ฒgendera: Sambia
๐Ÿ‡ฟ๐Ÿ‡ผgendera: Simbabwe
๐Ÿด๓ ง๓ ข๓ ฅ๓ ฎ๓ ง๓ ฟgendera: Inggris
๐Ÿด๓ ง๓ ข๓ ณ๓ ฃ๓ ด๓ ฟgendera: Skotlandia
๐Ÿด๓ ง๓ ข๓ ท๓ ฌ๓ ณ๓ ฟgendera: Wales
๐Ÿ‘‹๐Ÿป Nada Kulit
๐Ÿ‘‹๐Ÿปtangan ngawe-awe: kulit putih
๐Ÿ‘‹๐Ÿผtangan ngawe-awe: kulit putih langsep
๐Ÿ‘‹๐Ÿฝtangan ngawe-awe: kulit kuning
๐Ÿ‘‹๐Ÿพtangan ngawe-awe: kulit sawo mateng
๐Ÿ‘‹๐Ÿฟtangan ngawe-awe: kulit ireng
๐Ÿคš๐Ÿปtangan diangkat nuduhake gegere bae: kulit putih
๐Ÿคš๐Ÿผtangan diangkat nuduhake gegere bae: kulit putih langsep
๐Ÿคš๐Ÿฝtangan diangkat nuduhake gegere bae: kulit kuning
๐Ÿคš๐Ÿพtangan diangkat nuduhake gegere bae: kulit sawo mateng
๐Ÿคš๐Ÿฟtangan diangkat nuduhake gegere bae: kulit ireng
๐Ÿ–๐Ÿปtangan sing driji-drijine megar: kulit putih
๐Ÿ–๐Ÿผtangan sing driji-drijine megar: kulit putih langsep
๐Ÿ–๐Ÿฝtangan sing driji-drijine megar: kulit kuning
๐Ÿ–๐Ÿพtangan sing driji-drijine megar: kulit sawo mateng
๐Ÿ–๐Ÿฟtangan sing driji-drijine megar: kulit ireng
โœ‹๐Ÿปtangan diangkat: kulit putih
โœ‹๐Ÿผtangan diangkat: kulit putih langsep
โœ‹๐Ÿฝtangan diangkat: kulit kuning
โœ‹๐Ÿพtangan diangkat: kulit sawo mateng
โœ‹๐Ÿฟtangan diangkat: kulit ireng
๐Ÿ––๐Ÿปngurmat cara bangsa vulcan: kulit putih
๐Ÿ––๐Ÿผngurmat cara bangsa vulcan: kulit putih langsep
๐Ÿ––๐Ÿฝngurmat cara bangsa vulcan: kulit kuning
๐Ÿ––๐Ÿพngurmat cara bangsa vulcan: kulit sawo mateng
๐Ÿ––๐Ÿฟngurmat cara bangsa vulcan: kulit ireng
๐Ÿซฑ๐Ÿปtangan tengen: kulit putih
๐Ÿซฑ๐Ÿผtangan tengen: kulit putih langsep
๐Ÿซฑ๐Ÿฝtangan tengen: kulit kuning
๐Ÿซฑ๐Ÿพtangan tengen: kulit sawo mateng
๐Ÿซฑ๐Ÿฟtangan tengen: kulit ireng
๐Ÿซฒ๐Ÿปtangan kiwo: kulit putih
๐Ÿซฒ๐Ÿผtangan kiwo: kulit putih langsep
๐Ÿซฒ๐Ÿฝtangan kiwo: kulit kuning
๐Ÿซฒ๐Ÿพtangan kiwo: kulit sawo mateng
๐Ÿซฒ๐Ÿฟtangan kiwo: kulit ireng
๐Ÿซณ๐Ÿปtangan madep ngisor: kulit putih
๐Ÿซณ๐Ÿผtangan madep ngisor: kulit putih langsep
๐Ÿซณ๐Ÿฝtangan madep ngisor: kulit kuning
๐Ÿซณ๐Ÿพtangan madep ngisor: kulit sawo mateng
๐Ÿซณ๐Ÿฟtangan madep ngisor: kulit ireng
๐Ÿซด๐Ÿปtangan madep nduwur: kulit putih
๐Ÿซด๐Ÿผtangan madep nduwur: kulit putih langsep
๐Ÿซด๐Ÿฝtangan madep nduwur: kulit kuning
๐Ÿซด๐Ÿพtangan madep nduwur: kulit sawo mateng
๐Ÿซด๐Ÿฟtangan madep nduwur: kulit ireng
๐Ÿซท๐Ÿปtangan sisih kiwa nyurung: kulit putih
๐Ÿซท๐Ÿผtangan sisih kiwa nyurung: kulit putih langsep
๐Ÿซท๐Ÿฝtangan sisih kiwa nyurung: kulit kuning
๐Ÿซท๐Ÿพtangan sisih kiwa nyurung: kulit sawo mateng
๐Ÿซท๐Ÿฟtangan sisih kiwa nyurung: kulit ireng
๐Ÿซธ๐Ÿปtangan sisih tengen nyurung: kulit putih
๐Ÿซธ๐Ÿผtangan sisih tengen nyurung: kulit putih langsep
๐Ÿซธ๐Ÿฝtangan sisih tengen nyurung: kulit kuning
๐Ÿซธ๐Ÿพtangan sisih tengen nyurung: kulit sawo mateng
๐Ÿซธ๐Ÿฟtangan sisih tengen nyurung: kulit ireng
๐Ÿ‘Œ๐Ÿปtangan nuduhake tandha OK: kulit putih
๐Ÿ‘Œ๐Ÿผtangan nuduhake tandha OK: kulit putih langsep
๐Ÿ‘Œ๐Ÿฝtangan nuduhake tandha OK: kulit kuning
๐Ÿ‘Œ๐Ÿพtangan nuduhake tandha OK: kulit sawo mateng
๐Ÿ‘Œ๐Ÿฟtangan nuduhake tandha OK: kulit ireng
๐ŸคŒ๐Ÿปdriji digatukake: kulit putih
๐ŸคŒ๐Ÿผdriji digatukake: kulit putih langsep
๐ŸคŒ๐Ÿฝdriji digatukake: kulit kuning
๐ŸคŒ๐Ÿพdriji digatukake: kulit sawo mateng
๐ŸคŒ๐Ÿฟdriji digatukake: kulit ireng
๐Ÿค๐Ÿปtangan njiwit: kulit putih
๐Ÿค๐Ÿผtangan njiwit: kulit putih langsep
๐Ÿค๐Ÿฝtangan njiwit: kulit kuning
๐Ÿค๐Ÿพtangan njiwit: kulit sawo mateng
๐Ÿค๐Ÿฟtangan njiwit: kulit ireng
โœŒ๐Ÿปtangan nuduhake tandha kamenangan: kulit putih
โœŒ๐Ÿผtangan nuduhake tandha kamenangan: kulit putih langsep
โœŒ๐Ÿฝtangan nuduhake tandha kamenangan: kulit kuning
โœŒ๐Ÿพtangan nuduhake tandha kamenangan: kulit sawo mateng
โœŒ๐Ÿฟtangan nuduhake tandha kamenangan: kulit ireng
๐Ÿคž๐Ÿปdriji loro tetalenan: kulit putih
๐Ÿคž๐Ÿผdriji loro tetalenan: kulit putih langsep
๐Ÿคž๐Ÿฝdriji loro tetalenan: kulit kuning
๐Ÿคž๐Ÿพdriji loro tetalenan: kulit sawo mateng
๐Ÿคž๐Ÿฟdriji loro tetalenan: kulit ireng
๐Ÿซฐ๐Ÿปtangan mawa jempol karo driji telunjuk tetalenan: kulit putih
๐Ÿซฐ๐Ÿผtangan mawa jempol karo driji telunjuk tetalenan: kulit putih langsep
๐Ÿซฐ๐Ÿฝtangan mawa jempol karo driji telunjuk tetalenan: kulit kuning
๐Ÿซฐ๐Ÿพtangan mawa jempol karo driji telunjuk tetalenan: kulit sawo mateng
๐Ÿซฐ๐Ÿฟtangan mawa jempol karo driji telunjuk tetalenan: kulit ireng
๐ŸคŸ๐Ÿปtangan nuduhake tandha tresna sliramu: kulit putih
๐ŸคŸ๐Ÿผtangan nuduhake tandha tresna sliramu: kulit putih langsep
๐ŸคŸ๐Ÿฝtangan nuduhake tandha tresna sliramu: kulit kuning
๐ŸคŸ๐Ÿพtangan nuduhake tandha tresna sliramu: kulit sawo mateng
๐ŸคŸ๐Ÿฟtangan nuduhake tandha tresna sliramu: kulit ireng
๐Ÿค˜๐Ÿปtandha sungu: kulit putih
๐Ÿค˜๐Ÿผtandha sungu: kulit putih langsep
๐Ÿค˜๐Ÿฝtandha sungu: kulit kuning
๐Ÿค˜๐Ÿพtandha sungu: kulit sawo mateng
๐Ÿค˜๐Ÿฟtandha sungu: kulit ireng
๐Ÿค™๐Ÿปtangan nuduhake tandha telpuna aku: kulit putih
๐Ÿค™๐Ÿผtangan nuduhake tandha telpuna aku: kulit putih langsep
๐Ÿค™๐Ÿฝtangan nuduhake tandha telpuna aku: kulit kuning
๐Ÿค™๐Ÿพtangan nuduhake tandha telpuna aku: kulit sawo mateng
๐Ÿค™๐Ÿฟtangan nuduhake tandha telpuna aku: kulit ireng
๐Ÿ‘ˆ๐Ÿปgeger tangan nuding ngiwa: kulit putih
๐Ÿ‘ˆ๐Ÿผgeger tangan nuding ngiwa: kulit putih langsep
๐Ÿ‘ˆ๐Ÿฝgeger tangan nuding ngiwa: kulit kuning
๐Ÿ‘ˆ๐Ÿพgeger tangan nuding ngiwa: kulit sawo mateng
๐Ÿ‘ˆ๐Ÿฟgeger tangan nuding ngiwa: kulit ireng
๐Ÿ‘‰๐Ÿปgeger tangan nuding nengen: kulit putih
๐Ÿ‘‰๐Ÿผgeger tangan nuding nengen: kulit putih langsep
๐Ÿ‘‰๐Ÿฝgeger tangan nuding nengen: kulit kuning
๐Ÿ‘‰๐Ÿพgeger tangan nuding nengen: kulit sawo mateng
๐Ÿ‘‰๐Ÿฟgeger tangan nuding nengen: kulit ireng
๐Ÿ‘†๐Ÿปgeger tangan nuding ndhuwur: kulit putih
๐Ÿ‘†๐Ÿผgeger tangan nuding ndhuwur: kulit putih langsep
๐Ÿ‘†๐Ÿฝgeger tangan nuding ndhuwur: kulit kuning
๐Ÿ‘†๐Ÿพgeger tangan nuding ndhuwur: kulit sawo mateng
๐Ÿ‘†๐Ÿฟgeger tangan nuding ndhuwur: kulit ireng
๐Ÿ–•๐Ÿปdriji tengah: kulit putih
๐Ÿ–•๐Ÿผdriji tengah: kulit putih langsep
๐Ÿ–•๐Ÿฝdriji tengah: kulit kuning
๐Ÿ–•๐Ÿพdriji tengah: kulit sawo mateng
๐Ÿ–•๐Ÿฟdriji tengah: kulit ireng
๐Ÿ‘‡๐Ÿปgeger tangan nuding ngisor: kulit putih
๐Ÿ‘‡๐Ÿผgeger tangan nuding ngisor: kulit putih langsep
๐Ÿ‘‡๐Ÿฝgeger tangan nuding ngisor: kulit kuning
๐Ÿ‘‡๐Ÿพgeger tangan nuding ngisor: kulit sawo mateng
๐Ÿ‘‡๐Ÿฟgeger tangan nuding ngisor: kulit ireng
โ˜๐Ÿปdriji panuduh ngacung: kulit putih
โ˜๐Ÿผdriji panuduh ngacung: kulit putih langsep
โ˜๐Ÿฝdriji panuduh ngacung: kulit kuning
โ˜๐Ÿพdriji panuduh ngacung: kulit sawo mateng
โ˜๐Ÿฟdriji panuduh ngacung: kulit ireng
๐Ÿซต๐Ÿปdriji panuduh seng ngewasi: kulit putih
๐Ÿซต๐Ÿผdriji panuduh seng ngewasi: kulit putih langsep
๐Ÿซต๐Ÿฝdriji panuduh seng ngewasi: kulit kuning
๐Ÿซต๐Ÿพdriji panuduh seng ngewasi: kulit sawo mateng
๐Ÿซต๐Ÿฟdriji panuduh seng ngewasi: kulit ireng
๐Ÿ‘๐Ÿปjempol ngacung: kulit putih
๐Ÿ‘๐Ÿผjempol ngacung: kulit putih langsep
๐Ÿ‘๐Ÿฝjempol ngacung: kulit kuning
๐Ÿ‘๐Ÿพjempol ngacung: kulit sawo mateng
๐Ÿ‘๐Ÿฟjempol ngacung: kulit ireng
๐Ÿ‘Ž๐Ÿปjempol ngacung mudhun: kulit putih
๐Ÿ‘Ž๐Ÿผjempol ngacung mudhun: kulit putih langsep
๐Ÿ‘Ž๐Ÿฝjempol ngacung mudhun: kulit kuning
๐Ÿ‘Ž๐Ÿพjempol ngacung mudhun: kulit sawo mateng
๐Ÿ‘Ž๐Ÿฟjempol ngacung mudhun: kulit ireng
โœŠ๐Ÿปngacungake kepel: kulit putih
โœŠ๐Ÿผngacungake kepel: kulit putih langsep
โœŠ๐Ÿฝngacungake kepel: kulit kuning
โœŠ๐Ÿพngacungake kepel: kulit sawo mateng
โœŠ๐Ÿฟngacungake kepel: kulit ireng
๐Ÿ‘Š๐Ÿปkepel mara: kulit putih
๐Ÿ‘Š๐Ÿผkepel mara: kulit putih langsep
๐Ÿ‘Š๐Ÿฝkepel mara: kulit kuning
๐Ÿ‘Š๐Ÿพkepel mara: kulit sawo mateng
๐Ÿ‘Š๐Ÿฟkepel mara: kulit ireng
๐Ÿค›๐Ÿปkepel katon saka sisih kiwa: kulit putih
๐Ÿค›๐Ÿผkepel katon saka sisih kiwa: kulit putih langsep
๐Ÿค›๐Ÿฝkepel katon saka sisih kiwa: kulit kuning
๐Ÿค›๐Ÿพkepel katon saka sisih kiwa: kulit sawo mateng
๐Ÿค›๐Ÿฟkepel katon saka sisih kiwa: kulit ireng
๐Ÿคœ๐Ÿปkepel katon saka sisih tengen: kulit putih
๐Ÿคœ๐Ÿผkepel katon saka sisih tengen: kulit putih langsep
๐Ÿคœ๐Ÿฝkepel katon saka sisih tengen: kulit kuning
๐Ÿคœ๐Ÿพkepel katon saka sisih tengen: kulit sawo mateng
๐Ÿคœ๐Ÿฟkepel katon saka sisih tengen: kulit ireng
๐Ÿ‘๐Ÿปtangan keplok-keplok: kulit putih
๐Ÿ‘๐Ÿผtangan keplok-keplok: kulit putih langsep
๐Ÿ‘๐Ÿฝtangan keplok-keplok: kulit kuning
๐Ÿ‘๐Ÿพtangan keplok-keplok: kulit sawo mateng
๐Ÿ‘๐Ÿฟtangan keplok-keplok: kulit ireng
๐Ÿ™Œ๐Ÿปtangan loro diangkat: kulit putih
๐Ÿ™Œ๐Ÿผtangan loro diangkat: kulit putih langsep
๐Ÿ™Œ๐Ÿฝtangan loro diangkat: kulit kuning
๐Ÿ™Œ๐Ÿพtangan loro diangkat: kulit sawo mateng
๐Ÿ™Œ๐Ÿฟtangan loro diangkat: kulit ireng
๐Ÿซถ๐Ÿปtangan loro mbentuk ati: kulit putih
๐Ÿซถ๐Ÿผtangan loro mbentuk ati: kulit putih langsep
๐Ÿซถ๐Ÿฝtangan loro mbentuk ati: kulit kuning
๐Ÿซถ๐Ÿพtangan loro mbentuk ati: kulit sawo mateng
๐Ÿซถ๐Ÿฟtangan loro mbentuk ati: kulit ireng
๐Ÿ‘๐Ÿปtangan loro mlumah: kulit putih
๐Ÿ‘๐Ÿผtangan loro mlumah: kulit putih langsep
๐Ÿ‘๐Ÿฝtangan loro mlumah: kulit kuning
๐Ÿ‘๐Ÿพtangan loro mlumah: kulit sawo mateng
๐Ÿ‘๐Ÿฟtangan loro mlumah: kulit ireng
๐Ÿคฒ๐Ÿปtangan loro mandho nadhah amin: kulit putih
๐Ÿคฒ๐Ÿผtangan loro mandho nadhah amin: kulit putih langsep
๐Ÿคฒ๐Ÿฝtangan loro mandho nadhah amin: kulit kuning
๐Ÿคฒ๐Ÿพtangan loro mandho nadhah amin: kulit sawo mateng
๐Ÿคฒ๐Ÿฟtangan loro mandho nadhah amin: kulit ireng
๐Ÿค๐Ÿปsalaman: kulit putih
๐Ÿค๐Ÿผsalaman: kulit putih langsep
๐Ÿค๐Ÿฝsalaman: kulit kuning
๐Ÿค๐Ÿพsalaman: kulit sawo mateng
๐Ÿค๐Ÿฟsalaman: kulit ireng
๐Ÿซฑ๐Ÿปโ€๐Ÿซฒ๐Ÿผsalaman: kulit putih, kulit putih langsep
๐Ÿซฑ๐Ÿปโ€๐Ÿซฒ๐Ÿฝsalaman: kulit putih, kulit kuning
๐Ÿซฑ๐Ÿปโ€๐Ÿซฒ๐Ÿพsalaman: kulit putih, kulit sawo mateng
๐Ÿซฑ๐Ÿปโ€๐Ÿซฒ๐Ÿฟsalaman: kulit putih, kulit ireng
๐Ÿซฑ๐Ÿผโ€๐Ÿซฒ๐Ÿปsalaman: kulit putih langsep, kulit putih
๐Ÿซฑ๐Ÿผโ€๐Ÿซฒ๐Ÿฝsalaman: kulit putih langsep, kulit kuning
๐Ÿซฑ๐Ÿผโ€๐Ÿซฒ๐Ÿพsalaman: kulit putih langsep, kulit sawo mateng
๐Ÿซฑ๐Ÿผโ€๐Ÿซฒ๐Ÿฟsalaman: kulit putih langsep, kulit ireng
๐Ÿซฑ๐Ÿฝโ€๐Ÿซฒ๐Ÿปsalaman: kulit kuning, kulit putih
๐Ÿซฑ๐Ÿฝโ€๐Ÿซฒ๐Ÿผsalaman: kulit kuning, kulit putih langsep
๐Ÿซฑ๐Ÿฝโ€๐Ÿซฒ๐Ÿพsalaman: kulit kuning, kulit sawo mateng
๐Ÿซฑ๐Ÿฝโ€๐Ÿซฒ๐Ÿฟsalaman: kulit kuning, kulit ireng
๐Ÿซฑ๐Ÿพโ€๐Ÿซฒ๐Ÿปsalaman: kulit sawo mateng, kulit putih
๐Ÿซฑ๐Ÿพโ€๐Ÿซฒ๐Ÿผsalaman: kulit sawo mateng, kulit putih langsep
๐Ÿซฑ๐Ÿพโ€๐Ÿซฒ๐Ÿฝsalaman: kulit sawo mateng, kulit kuning
๐Ÿซฑ๐Ÿพโ€๐Ÿซฒ๐Ÿฟsalaman: kulit sawo mateng, kulit ireng
๐Ÿซฑ๐Ÿฟโ€๐Ÿซฒ๐Ÿปsalaman: kulit ireng, kulit putih
๐Ÿซฑ๐Ÿฟโ€๐Ÿซฒ๐Ÿผsalaman: kulit ireng, kulit putih langsep
๐Ÿซฑ๐Ÿฟโ€๐Ÿซฒ๐Ÿฝsalaman: kulit ireng, kulit kuning
๐Ÿซฑ๐Ÿฟโ€๐Ÿซฒ๐Ÿพsalaman: kulit ireng, kulit sawo mateng
๐Ÿ™๐Ÿปtangan nyembah: kulit putih
๐Ÿ™๐Ÿผtangan nyembah: kulit putih langsep
๐Ÿ™๐Ÿฝtangan nyembah: kulit kuning
๐Ÿ™๐Ÿพtangan nyembah: kulit sawo mateng
๐Ÿ™๐Ÿฟtangan nyembah: kulit ireng
โœ๐Ÿปtangan nulis: kulit putih
โœ๐Ÿผtangan nulis: kulit putih langsep
โœ๐Ÿฝtangan nulis: kulit kuning
โœ๐Ÿพtangan nulis: kulit sawo mateng
โœ๐Ÿฟtangan nulis: kulit ireng
๐Ÿ’…๐Ÿปcet kuku: kulit putih
๐Ÿ’…๐Ÿผcet kuku: kulit putih langsep
๐Ÿ’…๐Ÿฝcet kuku: kulit kuning
๐Ÿ’…๐Ÿพcet kuku: kulit sawo mateng
๐Ÿ’…๐Ÿฟcet kuku: kulit ireng
๐Ÿคณ๐Ÿปfoto selfi: kulit putih
๐Ÿคณ๐Ÿผfoto selfi: kulit putih langsep
๐Ÿคณ๐Ÿฝfoto selfi: kulit kuning
๐Ÿคณ๐Ÿพfoto selfi: kulit sawo mateng
๐Ÿคณ๐Ÿฟfoto selfi: kulit ireng
๐Ÿ’ช๐Ÿปotot lengen mlenthung: kulit putih
๐Ÿ’ช๐Ÿผotot lengen mlenthung: kulit putih langsep
๐Ÿ’ช๐Ÿฝotot lengen mlenthung: kulit kuning
๐Ÿ’ช๐Ÿพotot lengen mlenthung: kulit sawo mateng
๐Ÿ’ช๐Ÿฟotot lengen mlenthung: kulit ireng
๐Ÿฆต๐Ÿปsikil: kulit putih
๐Ÿฆต๐Ÿผsikil: kulit putih langsep
๐Ÿฆต๐Ÿฝsikil: kulit kuning
๐Ÿฆต๐Ÿพsikil: kulit sawo mateng
๐Ÿฆต๐Ÿฟsikil: kulit ireng
๐Ÿฆถ๐Ÿปtlapakan sikil: kulit putih
๐Ÿฆถ๐Ÿผtlapakan sikil: kulit putih langsep
๐Ÿฆถ๐Ÿฝtlapakan sikil: kulit kuning
๐Ÿฆถ๐Ÿพtlapakan sikil: kulit sawo mateng
๐Ÿฆถ๐Ÿฟtlapakan sikil: kulit ireng
๐Ÿ‘‚๐Ÿปkuping: kulit putih
๐Ÿ‘‚๐Ÿผkuping: kulit putih langsep
๐Ÿ‘‚๐Ÿฝkuping: kulit kuning
๐Ÿ‘‚๐Ÿพkuping: kulit sawo mateng
๐Ÿ‘‚๐Ÿฟkuping: kulit ireng
๐Ÿฆป๐Ÿปkuping sarwa piranti pangrungon: kulit putih
๐Ÿฆป๐Ÿผkuping sarwa piranti pangrungon: kulit putih langsep
๐Ÿฆป๐Ÿฝkuping sarwa piranti pangrungon: kulit kuning
๐Ÿฆป๐Ÿพkuping sarwa piranti pangrungon: kulit sawo mateng
๐Ÿฆป๐Ÿฟkuping sarwa piranti pangrungon: kulit ireng
๐Ÿ‘ƒ๐Ÿปirung: kulit putih
๐Ÿ‘ƒ๐Ÿผirung: kulit putih langsep
๐Ÿ‘ƒ๐Ÿฝirung: kulit kuning
๐Ÿ‘ƒ๐Ÿพirung: kulit sawo mateng
๐Ÿ‘ƒ๐Ÿฟirung: kulit ireng
๐Ÿ‘ถ๐Ÿปbayi: kulit putih
๐Ÿ‘ถ๐Ÿผbayi: kulit putih langsep
๐Ÿ‘ถ๐Ÿฝbayi: kulit kuning
๐Ÿ‘ถ๐Ÿพbayi: kulit sawo mateng
๐Ÿ‘ถ๐Ÿฟbayi: kulit ireng
๐Ÿง’๐Ÿปbocah: kulit putih
๐Ÿง’๐Ÿผbocah: kulit putih langsep
๐Ÿง’๐Ÿฝbocah: kulit kuning
๐Ÿง’๐Ÿพbocah: kulit sawo mateng
๐Ÿง’๐Ÿฟbocah: kulit ireng
๐Ÿ‘ฆ๐Ÿปbocah lanang: kulit putih
๐Ÿ‘ฆ๐Ÿผbocah lanang: kulit putih langsep
๐Ÿ‘ฆ๐Ÿฝbocah lanang: kulit kuning
๐Ÿ‘ฆ๐Ÿพbocah lanang: kulit sawo mateng
๐Ÿ‘ฆ๐Ÿฟbocah lanang: kulit ireng
๐Ÿ‘ง๐Ÿปbocah wadon: kulit putih
๐Ÿ‘ง๐Ÿผbocah wadon: kulit putih langsep
๐Ÿ‘ง๐Ÿฝbocah wadon: kulit kuning
๐Ÿ‘ง๐Ÿพbocah wadon: kulit sawo mateng
๐Ÿ‘ง๐Ÿฟbocah wadon: kulit ireng
๐Ÿง‘๐Ÿปwong: kulit putih
๐Ÿง‘๐Ÿผwong: kulit putih langsep
๐Ÿง‘๐Ÿฝwong: kulit kuning
๐Ÿง‘๐Ÿพwong: kulit sawo mateng
๐Ÿง‘๐Ÿฟwong: kulit ireng
๐Ÿ‘ฑ๐Ÿปwong: kulit putih, rambute pirang
๐Ÿ‘ฑ๐Ÿผwong: kulit putih langsep, rambute pirang
๐Ÿ‘ฑ๐Ÿฝwong: kulit kuning, rambute pirang
๐Ÿ‘ฑ๐Ÿพwong: kulit sawo mateng, rambute pirang
๐Ÿ‘ฑ๐Ÿฟwong: kulit ireng, rambute pirang
๐Ÿ‘จ๐Ÿปwong lanang: kulit putih
๐Ÿ‘จ๐Ÿผwong lanang: kulit putih langsep
๐Ÿ‘จ๐Ÿฝwong lanang: kulit kuning
๐Ÿ‘จ๐Ÿพwong lanang: kulit sawo mateng
๐Ÿ‘จ๐Ÿฟwong lanang: kulit ireng
๐Ÿง”๐Ÿปwong: kulit putih, jenggot
๐Ÿง”๐Ÿผwong: kulit putih langsep, jenggot
๐Ÿง”๐Ÿฝwong: kulit kuning, jenggot
๐Ÿง”๐Ÿพwong: kulit sawo mateng, jenggot
๐Ÿง”๐Ÿฟwong: kulit ireng, jenggot
๐Ÿง”๐Ÿปโ€โ™‚๏ธwong lanang: kulit putih, jenggot
๐Ÿง”๐Ÿผโ€โ™‚๏ธwong lanang: kulit putih langsep, jenggot
๐Ÿง”๐Ÿฝโ€โ™‚๏ธwong lanang: kulit kuning, jenggot
๐Ÿง”๐Ÿพโ€โ™‚๏ธwong lanang: kulit sawo mateng, jenggot
๐Ÿง”๐Ÿฟโ€โ™‚๏ธwong lanang: kulit ireng, jenggot
๐Ÿง”๐Ÿปโ€โ™€๏ธwong wadon: kulit putih, jenggot
๐Ÿง”๐Ÿผโ€โ™€๏ธwong wadon: kulit putih langsep, jenggot
๐Ÿง”๐Ÿฝโ€โ™€๏ธwong wadon: kulit kuning, jenggot
๐Ÿง”๐Ÿพโ€โ™€๏ธwong wadon: kulit sawo mateng, jenggot
๐Ÿง”๐Ÿฟโ€โ™€๏ธwong wadon: kulit ireng, jenggot
๐Ÿ‘จ๐Ÿปโ€๐Ÿฆฐwong lanang: kulit putih, rambut abang
๐Ÿ‘จ๐Ÿผโ€๐Ÿฆฐwong lanang: kulit putih langsep, rambut abang
๐Ÿ‘จ๐Ÿฝโ€๐Ÿฆฐwong lanang: kulit kuning, rambut abang
๐Ÿ‘จ๐Ÿพโ€๐Ÿฆฐwong lanang: kulit sawo mateng, rambut abang
๐Ÿ‘จ๐Ÿฟโ€๐Ÿฆฐwong lanang: kulit ireng, rambut abang
๐Ÿ‘จ๐Ÿปโ€๐Ÿฆฑwong lanang: kulit putih, rambut brintik
๐Ÿ‘จ๐Ÿผโ€๐Ÿฆฑwong lanang: kulit putih langsep, rambut brintik
๐Ÿ‘จ๐Ÿฝโ€๐Ÿฆฑwong lanang: kulit kuning, rambut brintik
๐Ÿ‘จ๐Ÿพโ€๐Ÿฆฑwong lanang: kulit sawo mateng, rambut brintik
๐Ÿ‘จ๐Ÿฟโ€๐Ÿฆฑwong lanang: kulit ireng, rambut brintik
๐Ÿ‘จ๐Ÿปโ€๐Ÿฆณwong lanang: kulit putih, rambut putih
๐Ÿ‘จ๐Ÿผโ€๐Ÿฆณwong lanang: kulit putih langsep, rambut putih
๐Ÿ‘จ๐Ÿฝโ€๐Ÿฆณwong lanang: kulit kuning, rambut putih
๐Ÿ‘จ๐Ÿพโ€๐Ÿฆณwong lanang: kulit sawo mateng, rambut putih
๐Ÿ‘จ๐Ÿฟโ€๐Ÿฆณwong lanang: kulit ireng, rambut putih
๐Ÿ‘จ๐Ÿปโ€๐Ÿฆฒwong lanang: kulit putih, buthak
๐Ÿ‘จ๐Ÿผโ€๐Ÿฆฒwong lanang: kulit putih langsep, buthak
๐Ÿ‘จ๐Ÿฝโ€๐Ÿฆฒwong lanang: kulit kuning, buthak
๐Ÿ‘จ๐Ÿพโ€๐Ÿฆฒwong lanang: kulit sawo mateng, buthak
๐Ÿ‘จ๐Ÿฟโ€๐Ÿฆฒwong lanang: kulit ireng, buthak
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปwong wadon: kulit putih
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผwong wadon: kulit putih langsep
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฝwong wadon: kulit kuning
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿพwong wadon: kulit sawo mateng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฟwong wadon: kulit ireng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿฆฐwong wadon: kulit putih, rambut abang
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผโ€๐Ÿฆฐwong wadon: kulit putih langsep, rambut abang
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฝโ€๐Ÿฆฐwong wadon: kulit kuning, rambut abang
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿพโ€๐Ÿฆฐwong wadon: kulit sawo mateng, rambut abang
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฟโ€๐Ÿฆฐwong wadon: kulit ireng, rambut abang
๐Ÿง‘๐Ÿปโ€๐Ÿฆฐwong: kulit putih, rambut abang
๐Ÿง‘๐Ÿผโ€๐Ÿฆฐwong: kulit putih langsep, rambut abang
๐Ÿง‘๐Ÿฝโ€๐Ÿฆฐwong: kulit kuning, rambut abang
๐Ÿง‘๐Ÿพโ€๐Ÿฆฐwong: kulit sawo mateng, rambut abang
๐Ÿง‘๐Ÿฟโ€๐Ÿฆฐwong: kulit ireng, rambut abang
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿฆฑwong wadon: kulit putih, rambut brintik
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผโ€๐Ÿฆฑwong wadon: kulit putih langsep, rambut brintik
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฝโ€๐Ÿฆฑwong wadon: kulit kuning, rambut brintik
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿพโ€๐Ÿฆฑwong wadon: kulit sawo mateng, rambut brintik
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฟโ€๐Ÿฆฑwong wadon: kulit ireng, rambut brintik
๐Ÿง‘๐Ÿปโ€๐Ÿฆฑwong: kulit putih, rambut brintik
๐Ÿง‘๐Ÿผโ€๐Ÿฆฑwong: kulit putih langsep, rambut brintik
๐Ÿง‘๐Ÿฝโ€๐Ÿฆฑwong: kulit kuning, rambut brintik
๐Ÿง‘๐Ÿพโ€๐Ÿฆฑwong: kulit sawo mateng, rambut brintik
๐Ÿง‘๐Ÿฟโ€๐Ÿฆฑwong: kulit ireng, rambut brintik
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿฆณwong wadon: kulit putih, rambut putih
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผโ€๐Ÿฆณwong wadon: kulit putih langsep, rambut putih
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฝโ€๐Ÿฆณwong wadon: kulit kuning, rambut putih
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿพโ€๐Ÿฆณwong wadon: kulit sawo mateng, rambut putih
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฟโ€๐Ÿฆณwong wadon: kulit ireng, rambut putih
๐Ÿง‘๐Ÿปโ€๐Ÿฆณwong: kulit putih, rambut putih
๐Ÿง‘๐Ÿผโ€๐Ÿฆณwong: kulit putih langsep, rambut putih
๐Ÿง‘๐Ÿฝโ€๐Ÿฆณwong: kulit kuning, rambut putih
๐Ÿง‘๐Ÿพโ€๐Ÿฆณwong: kulit sawo mateng, rambut putih
๐Ÿง‘๐Ÿฟโ€๐Ÿฆณwong: kulit ireng, rambut putih
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿฆฒwong wadon: kulit putih, buthak
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผโ€๐Ÿฆฒwong wadon: kulit putih langsep, buthak
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฝโ€๐Ÿฆฒwong wadon: kulit kuning, buthak
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿพโ€๐Ÿฆฒwong wadon: kulit sawo mateng, buthak
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฟโ€๐Ÿฆฒwong wadon: kulit ireng, buthak
๐Ÿง‘๐Ÿปโ€๐Ÿฆฒwong: kulit putih, buthak
๐Ÿง‘๐Ÿผโ€๐Ÿฆฒwong: kulit putih langsep, buthak
๐Ÿง‘๐Ÿฝโ€๐Ÿฆฒwong: kulit kuning, buthak
๐Ÿง‘๐Ÿพโ€๐Ÿฆฒwong: kulit sawo mateng, buthak
๐Ÿง‘๐Ÿฟโ€๐Ÿฆฒwong: kulit ireng, buthak
๐Ÿ‘ฑ๐Ÿปโ€โ™€๏ธwong wadon: kulit putih, rambut pirang
๐Ÿ‘ฑ๐Ÿผโ€โ™€๏ธwong wadon: kulit putih langsep, rambut pirang
๐Ÿ‘ฑ๐Ÿฝโ€โ™€๏ธwong wadon: kulit kuning, rambut pirang
๐Ÿ‘ฑ๐Ÿพโ€โ™€๏ธwong wadon: kulit sawo mateng, rambut pirang
๐Ÿ‘ฑ๐Ÿฟโ€โ™€๏ธwong wadon: kulit ireng, rambut pirang
๐Ÿ‘ฑ๐Ÿปโ€โ™‚๏ธwong lanang: kulit putih, rambut pirang
๐Ÿ‘ฑ๐Ÿผโ€โ™‚๏ธwong lanang: kulit putih langsep, rambut pirang
๐Ÿ‘ฑ๐Ÿฝโ€โ™‚๏ธwong lanang: kulit kuning, rambut pirang
๐Ÿ‘ฑ๐Ÿพโ€โ™‚๏ธwong lanang: kulit sawo mateng, rambut pirang
๐Ÿ‘ฑ๐Ÿฟโ€โ™‚๏ธwong lanang: kulit ireng, rambut pirang
๐Ÿง“๐Ÿปwong tuwa: kulit putih
๐Ÿง“๐Ÿผwong tuwa: kulit putih langsep
๐Ÿง“๐Ÿฝwong tuwa: kulit kuning
๐Ÿง“๐Ÿพwong tuwa: kulit sawo mateng
๐Ÿง“๐Ÿฟwong tuwa: kulit ireng
๐Ÿ‘ด๐Ÿปwong tuwa lanang: kulit putih
๐Ÿ‘ด๐Ÿผwong tuwa lanang: kulit putih langsep
๐Ÿ‘ด๐Ÿฝwong tuwa lanang: kulit kuning
๐Ÿ‘ด๐Ÿพwong tuwa lanang: kulit sawo mateng
๐Ÿ‘ด๐Ÿฟwong tuwa lanang: kulit ireng
๐Ÿ‘ต๐Ÿปwong wadon tuwa: kulit putih
๐Ÿ‘ต๐Ÿผwong wadon tuwa: kulit putih langsep
๐Ÿ‘ต๐Ÿฝwong wadon tuwa: kulit kuning
๐Ÿ‘ต๐Ÿพwong wadon tuwa: kulit sawo mateng
๐Ÿ‘ต๐Ÿฟwong wadon tuwa: kulit ireng
๐Ÿ™๐Ÿปwong sedhih: kulit putih
๐Ÿ™๐Ÿผwong sedhih: kulit putih langsep
๐Ÿ™๐Ÿฝwong sedhih: kulit kuning
๐Ÿ™๐Ÿพwong sedhih: kulit sawo mateng
๐Ÿ™๐Ÿฟwong sedhih: kulit ireng
๐Ÿ™๐Ÿปโ€โ™‚๏ธwong lanang sedhih: kulit putih
๐Ÿ™๐Ÿผโ€โ™‚๏ธwong lanang sedhih: kulit putih langsep
๐Ÿ™๐Ÿฝโ€โ™‚๏ธwong lanang sedhih: kulit kuning
๐Ÿ™๐Ÿพโ€โ™‚๏ธwong lanang sedhih: kulit sawo mateng
๐Ÿ™๐Ÿฟโ€โ™‚๏ธwong lanang sedhih: kulit ireng
๐Ÿ™๐Ÿปโ€โ™€๏ธwong wadon sedhih: kulit putih
๐Ÿ™๐Ÿผโ€โ™€๏ธwong wadon sedhih: kulit putih langsep
๐Ÿ™๐Ÿฝโ€โ™€๏ธwong wadon sedhih: kulit kuning
๐Ÿ™๐Ÿพโ€โ™€๏ธwong wadon sedhih: kulit sawo mateng
๐Ÿ™๐Ÿฟโ€โ™€๏ธwong wadon sedhih: kulit ireng
๐Ÿ™Ž๐Ÿปwong mbesengut: kulit putih
๐Ÿ™Ž๐Ÿผwong mbesengut: kulit putih langsep
๐Ÿ™Ž๐Ÿฝwong mbesengut: kulit kuning
๐Ÿ™Ž๐Ÿพwong mbesengut: kulit sawo mateng
๐Ÿ™Ž๐Ÿฟwong mbesengut: kulit ireng
๐Ÿ™Ž๐Ÿปโ€โ™‚๏ธwong lanang mbesengut: kulit putih
๐Ÿ™Ž๐Ÿผโ€โ™‚๏ธwong lanang mbesengut: kulit putih langsep
๐Ÿ™Ž๐Ÿฝโ€โ™‚๏ธwong lanang mbesengut: kulit kuning
๐Ÿ™Ž๐Ÿพโ€โ™‚๏ธwong lanang mbesengut: kulit sawo mateng
๐Ÿ™Ž๐Ÿฟโ€โ™‚๏ธwong lanang mbesengut: kulit ireng
๐Ÿ™Ž๐Ÿปโ€โ™€๏ธwong wadon mbesengut: kulit putih
๐Ÿ™Ž๐Ÿผโ€โ™€๏ธwong wadon mbesengut: kulit putih langsep
๐Ÿ™Ž๐Ÿฝโ€โ™€๏ธwong wadon mbesengut: kulit kuning
๐Ÿ™Ž๐Ÿพโ€โ™€๏ธwong wadon mbesengut: kulit sawo mateng
๐Ÿ™Ž๐Ÿฟโ€โ™€๏ธwong wadon mbesengut: kulit ireng
๐Ÿ™…๐Ÿปwong ngisaratake AJA: kulit putih
๐Ÿ™…๐Ÿผwong ngisaratake AJA: kulit putih langsep
๐Ÿ™…๐Ÿฝwong ngisaratake AJA: kulit kuning
๐Ÿ™…๐Ÿพwong ngisaratake AJA: kulit sawo mateng
๐Ÿ™…๐Ÿฟwong ngisaratake AJA: kulit ireng
๐Ÿ™…๐Ÿปโ€โ™‚๏ธwong lanang ngisaratake AJA: kulit putih
๐Ÿ™…๐Ÿผโ€โ™‚๏ธwong lanang ngisaratake AJA: kulit putih langsep
๐Ÿ™…๐Ÿฝโ€โ™‚๏ธwong lanang ngisaratake AJA: kulit kuning
๐Ÿ™…๐Ÿพโ€โ™‚๏ธwong lanang ngisaratake AJA: kulit sawo mateng
๐Ÿ™…๐Ÿฟโ€โ™‚๏ธwong lanang ngisaratake AJA: kulit ireng
๐Ÿ™…๐Ÿปโ€โ™€๏ธwong wadon menehi isarat AJA: kulit putih
๐Ÿ™…๐Ÿผโ€โ™€๏ธwong wadon menehi isarat AJA: kulit putih langsep
๐Ÿ™…๐Ÿฝโ€โ™€๏ธwong wadon menehi isarat AJA: kulit kuning
๐Ÿ™…๐Ÿพโ€โ™€๏ธwong wadon menehi isarat AJA: kulit sawo mateng
๐Ÿ™…๐Ÿฟโ€โ™€๏ธwong wadon menehi isarat AJA: kulit ireng
๐Ÿ™†๐Ÿปwong ngisaratake OK: kulit putih
๐Ÿ™†๐Ÿผwong ngisaratake OK: kulit putih langsep
๐Ÿ™†๐Ÿฝwong ngisaratake OK: kulit kuning
๐Ÿ™†๐Ÿพwong ngisaratake OK: kulit sawo mateng
๐Ÿ™†๐Ÿฟwong ngisaratake OK: kulit ireng
๐Ÿ™†๐Ÿปโ€โ™‚๏ธwong lanang ngisaratake OK: kulit putih
๐Ÿ™†๐Ÿผโ€โ™‚๏ธwong lanang ngisaratake OK: kulit putih langsep
๐Ÿ™†๐Ÿฝโ€โ™‚๏ธwong lanang ngisaratake OK: kulit kuning
๐Ÿ™†๐Ÿพโ€โ™‚๏ธwong lanang ngisaratake OK: kulit sawo mateng
๐Ÿ™†๐Ÿฟโ€โ™‚๏ธwong lanang ngisaratake OK: kulit ireng
๐Ÿ™†๐Ÿปโ€โ™€๏ธwong wadon ngisaratake OK: kulit putih
๐Ÿ™†๐Ÿผโ€โ™€๏ธwong wadon ngisaratake OK: kulit putih langsep
๐Ÿ™†๐Ÿฝโ€โ™€๏ธwong wadon ngisaratake OK: kulit kuning
๐Ÿ™†๐Ÿพโ€โ™€๏ธwong wadon ngisaratake OK: kulit sawo mateng
๐Ÿ™†๐Ÿฟโ€โ™€๏ธwong wadon ngisaratake OK: kulit ireng
๐Ÿ’๐Ÿปwong tangane anyangga: kulit putih
๐Ÿ’๐Ÿผwong tangane anyangga: kulit putih langsep
๐Ÿ’๐Ÿฝwong tangane anyangga: kulit kuning
๐Ÿ’๐Ÿพwong tangane anyangga: kulit sawo mateng
๐Ÿ’๐Ÿฟwong tangane anyangga: kulit ireng
๐Ÿ’๐Ÿปโ€โ™‚๏ธwong lanang tangane anyangga: kulit putih
๐Ÿ’๐Ÿผโ€โ™‚๏ธwong lanang tangane anyangga: kulit putih langsep
๐Ÿ’๐Ÿฝโ€โ™‚๏ธwong lanang tangane anyangga: kulit kuning
๐Ÿ’๐Ÿพโ€โ™‚๏ธwong lanang tangane anyangga: kulit sawo mateng
๐Ÿ’๐Ÿฟโ€โ™‚๏ธwong lanang tangane anyangga: kulit ireng
๐Ÿ’๐Ÿปโ€โ™€๏ธwong wadon tangane anyangga: kulit putih
๐Ÿ’๐Ÿผโ€โ™€๏ธwong wadon tangane anyangga: kulit putih langsep
๐Ÿ’๐Ÿฝโ€โ™€๏ธwong wadon tangane anyangga: kulit kuning
๐Ÿ’๐Ÿพโ€โ™€๏ธwong wadon tangane anyangga: kulit sawo mateng
๐Ÿ’๐Ÿฟโ€โ™€๏ธwong wadon tangane anyangga: kulit ireng
๐Ÿ™‹๐Ÿปwong ngacungake tangan: kulit putih
๐Ÿ™‹๐Ÿผwong ngacungake tangan: kulit putih langsep
๐Ÿ™‹๐Ÿฝwong ngacungake tangan: kulit kuning
๐Ÿ™‹๐Ÿพwong ngacungake tangan: kulit sawo mateng
๐Ÿ™‹๐Ÿฟwong ngacungake tangan: kulit ireng
๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™‚๏ธwong lanang ngacungake tangan: kulit putih
๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™‚๏ธwong lanang ngacungake tangan: kulit putih langsep
๐Ÿ™‹๐Ÿฝโ€โ™‚๏ธwong lanang ngacungake tangan: kulit kuning
๐Ÿ™‹๐Ÿพโ€โ™‚๏ธwong lanang ngacungake tangan: kulit sawo mateng
๐Ÿ™‹๐Ÿฟโ€โ™‚๏ธwong lanang ngacungake tangan: kulit ireng
๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธwong wadon ngacungake tangan: kulit putih
๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™€๏ธwong wadon ngacungake tangan: kulit putih langsep
๐Ÿ™‹๐Ÿฝโ€โ™€๏ธwong wadon ngacungake tangan: kulit kuning
๐Ÿ™‹๐Ÿพโ€โ™€๏ธwong wadon ngacungake tangan: kulit sawo mateng
๐Ÿ™‹๐Ÿฟโ€โ™€๏ธwong wadon ngacungake tangan: kulit ireng
๐Ÿง๐Ÿปwong budheg: kulit putih
๐Ÿง๐Ÿผwong budheg: kulit putih langsep
๐Ÿง๐Ÿฝwong budheg: kulit kuning
๐Ÿง๐Ÿพwong budheg: kulit sawo mateng
๐Ÿง๐Ÿฟwong budheg: kulit ireng
๐Ÿง๐Ÿปโ€โ™‚๏ธwong lanang budheg: kulit putih
๐Ÿง๐Ÿผโ€โ™‚๏ธwong lanang budheg: kulit putih langsep
๐Ÿง๐Ÿฝโ€โ™‚๏ธwong lanang budheg: kulit kuning
๐Ÿง๐Ÿพโ€โ™‚๏ธwong lanang budheg: kulit sawo mateng
๐Ÿง๐Ÿฟโ€โ™‚๏ธwong lanang budheg: kulit ireng
๐Ÿง๐Ÿปโ€โ™€๏ธwong wadon budheg: kulit putih
๐Ÿง๐Ÿผโ€โ™€๏ธwong wadon budheg: kulit putih langsep
๐Ÿง๐Ÿฝโ€โ™€๏ธwong wadon budheg: kulit kuning
๐Ÿง๐Ÿพโ€โ™€๏ธwong wadon budheg: kulit sawo mateng
๐Ÿง๐Ÿฟโ€โ™€๏ธwong wadon budheg: kulit ireng
๐Ÿ™‡๐Ÿปwong mbungkuk ngurmati: kulit putih
๐Ÿ™‡๐Ÿผwong mbungkuk ngurmati: kulit putih langsep
๐Ÿ™‡๐Ÿฝwong mbungkuk ngurmati: kulit kuning
๐Ÿ™‡๐Ÿพwong mbungkuk ngurmati: kulit sawo mateng
๐Ÿ™‡๐Ÿฟwong mbungkuk ngurmati: kulit ireng
๐Ÿ™‡๐Ÿปโ€โ™‚๏ธwong lanang mbungkuk ngurmati: kulit putih
๐Ÿ™‡๐Ÿผโ€โ™‚๏ธwong lanang mbungkuk ngurmati: kulit putih langsep
๐Ÿ™‡๐Ÿฝโ€โ™‚๏ธwong lanang mbungkuk ngurmati: kulit kuning
๐Ÿ™‡๐Ÿพโ€โ™‚๏ธwong lanang mbungkuk ngurmati: kulit sawo mateng
๐Ÿ™‡๐Ÿฟโ€โ™‚๏ธwong lanang mbungkuk ngurmati: kulit ireng
๐Ÿ™‡๐Ÿปโ€โ™€๏ธwong wadon mbungkuk ngurmati: kulit putih
๐Ÿ™‡๐Ÿผโ€โ™€๏ธwong wadon mbungkuk ngurmati: kulit putih langsep
๐Ÿ™‡๐Ÿฝโ€โ™€๏ธwong wadon mbungkuk ngurmati: kulit kuning
๐Ÿ™‡๐Ÿพโ€โ™€๏ธwong wadon mbungkuk ngurmati: kulit sawo mateng
๐Ÿ™‡๐Ÿฟโ€โ™€๏ธwong wadon mbungkuk ngurmati: kulit ireng
๐Ÿคฆ๐Ÿปwong anutup raine mawa dlamakan: kulit putih
๐Ÿคฆ๐Ÿผwong anutup raine mawa dlamakan: kulit putih langsep
๐Ÿคฆ๐Ÿฝwong anutup raine mawa dlamakan: kulit kuning
๐Ÿคฆ๐Ÿพwong anutup raine mawa dlamakan: kulit sawo mateng
๐Ÿคฆ๐Ÿฟwong anutup raine mawa dlamakan: kulit ireng
๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™‚๏ธwong lanang anutup raine mawa dlamakan: kulit putih
๐Ÿคฆ๐Ÿผโ€โ™‚๏ธwong lanang anutup raine mawa dlamakan: kulit putih langsep
๐Ÿคฆ๐Ÿฝโ€โ™‚๏ธwong lanang anutup raine mawa dlamakan: kulit kuning
๐Ÿคฆ๐Ÿพโ€โ™‚๏ธwong lanang anutup raine mawa dlamakan: kulit sawo mateng
๐Ÿคฆ๐Ÿฟโ€โ™‚๏ธwong lanang anutup raine mawa dlamakan: kulit ireng
๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™€๏ธwong wadon anutup raine mawa dlamakan: kulit putih
๐Ÿคฆ๐Ÿผโ€โ™€๏ธwong wadon anutup raine mawa dlamakan: kulit putih langsep
๐Ÿคฆ๐Ÿฝโ€โ™€๏ธwong wadon anutup raine mawa dlamakan: kulit kuning
๐Ÿคฆ๐Ÿพโ€โ™€๏ธwong wadon anutup raine mawa dlamakan: kulit sawo mateng
๐Ÿคฆ๐Ÿฟโ€โ™€๏ธwong wadon anutup raine mawa dlamakan: kulit ireng
๐Ÿคท๐Ÿปwong angangkat pundhak: kulit putih
๐Ÿคท๐Ÿผwong angangkat pundhak: kulit putih langsep
๐Ÿคท๐Ÿฝwong angangkat pundhak: kulit kuning
๐Ÿคท๐Ÿพwong angangkat pundhak: kulit sawo mateng
๐Ÿคท๐Ÿฟwong angangkat pundhak: kulit ireng
๐Ÿคท๐Ÿปโ€โ™‚๏ธwong lanang angangkat pundhak: kulit putih
๐Ÿคท๐Ÿผโ€โ™‚๏ธwong lanang angangkat pundhak: kulit putih langsep
๐Ÿคท๐Ÿฝโ€โ™‚๏ธwong lanang angangkat pundhak: kulit kuning
๐Ÿคท๐Ÿพโ€โ™‚๏ธwong lanang angangkat pundhak: kulit sawo mateng
๐Ÿคท๐Ÿฟโ€โ™‚๏ธwong lanang angangkat pundhak: kulit ireng
๐Ÿคท๐Ÿปโ€โ™€๏ธwong wadon ngangkat pundhak: kulit putih
๐Ÿคท๐Ÿผโ€โ™€๏ธwong wadon ngangkat pundhak: kulit putih langsep
๐Ÿคท๐Ÿฝโ€โ™€๏ธwong wadon ngangkat pundhak: kulit kuning
๐Ÿคท๐Ÿพโ€โ™€๏ธwong wadon ngangkat pundhak: kulit sawo mateng
๐Ÿคท๐Ÿฟโ€โ™€๏ธwong wadon ngangkat pundhak: kulit ireng
๐Ÿง‘๐Ÿปโ€โš•๏ธmantri: kulit putih
๐Ÿง‘๐Ÿผโ€โš•๏ธmantri: kulit putih langsep
๐Ÿง‘๐Ÿฝโ€โš•๏ธmantri: kulit kuning
๐Ÿง‘๐Ÿพโ€โš•๏ธmantri: kulit sawo mateng
๐Ÿง‘๐Ÿฟโ€โš•๏ธmantri: kulit ireng
๐Ÿ‘จ๐Ÿปโ€โš•๏ธmantri lanang: kulit putih
๐Ÿ‘จ๐Ÿผโ€โš•๏ธmantri lanang: kulit putih langsep
๐Ÿ‘จ๐Ÿฝโ€โš•๏ธmantri lanang: kulit kuning
๐Ÿ‘จ๐Ÿพโ€โš•๏ธmantri lanang: kulit sawo mateng
๐Ÿ‘จ๐Ÿฟโ€โš•๏ธmantri lanang: kulit ireng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€โš•๏ธmantri wadon: kulit putih
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผโ€โš•๏ธmantri wadon: kulit putih langsep
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฝโ€โš•๏ธmantri wadon: kulit kuning
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿพโ€โš•๏ธmantri wadon: kulit sawo mateng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฟโ€โš•๏ธmantri wadon: kulit ireng
๐Ÿง‘๐Ÿปโ€๐ŸŽ“mahasiswa: kulit putih
๐Ÿง‘๐Ÿผโ€๐ŸŽ“mahasiswa: kulit putih langsep
๐Ÿง‘๐Ÿฝโ€๐ŸŽ“mahasiswa: kulit kuning
๐Ÿง‘๐Ÿพโ€๐ŸŽ“mahasiswa: kulit sawo mateng
๐Ÿง‘๐Ÿฟโ€๐ŸŽ“mahasiswa: kulit ireng
๐Ÿ‘จ๐Ÿปโ€๐ŸŽ“mahasiswa lanang: kulit putih
๐Ÿ‘จ๐Ÿผโ€๐ŸŽ“mahasiswa lanang: kulit putih langsep
๐Ÿ‘จ๐Ÿฝโ€๐ŸŽ“mahasiswa lanang: kulit kuning
๐Ÿ‘จ๐Ÿพโ€๐ŸŽ“mahasiswa lanang: kulit sawo mateng
๐Ÿ‘จ๐Ÿฟโ€๐ŸŽ“mahasiswa lanang: kulit ireng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐ŸŽ“mahasiswa wadon: kulit putih
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผโ€๐ŸŽ“mahasiswa wadon: kulit putih langsep
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฝโ€๐ŸŽ“mahasiswa wadon: kulit kuning
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿพโ€๐ŸŽ“mahasiswa wadon: kulit sawo mateng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฟโ€๐ŸŽ“mahasiswa wadon: kulit ireng
๐Ÿง‘๐Ÿปโ€๐Ÿซguru: kulit putih
๐Ÿง‘๐Ÿผโ€๐Ÿซguru: kulit putih langsep
๐Ÿง‘๐Ÿฝโ€๐Ÿซguru: kulit kuning
๐Ÿง‘๐Ÿพโ€๐Ÿซguru: kulit sawo mateng
๐Ÿง‘๐Ÿฟโ€๐Ÿซguru: kulit ireng
๐Ÿ‘จ๐Ÿปโ€๐Ÿซguru lanang: kulit putih
๐Ÿ‘จ๐Ÿผโ€๐Ÿซguru lanang: kulit putih langsep
๐Ÿ‘จ๐Ÿฝโ€๐Ÿซguru lanang: kulit kuning
๐Ÿ‘จ๐Ÿพโ€๐Ÿซguru lanang: kulit sawo mateng
๐Ÿ‘จ๐Ÿฟโ€๐Ÿซguru lanang: kulit ireng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿซguru wadon: kulit putih
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผโ€๐Ÿซguru wadon: kulit putih langsep
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฝโ€๐Ÿซguru wadon: kulit kuning
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿพโ€๐Ÿซguru wadon: kulit sawo mateng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฟโ€๐Ÿซguru wadon: kulit ireng
๐Ÿง‘๐Ÿปโ€โš–๏ธhakim: kulit putih
๐Ÿง‘๐Ÿผโ€โš–๏ธhakim: kulit putih langsep
๐Ÿง‘๐Ÿฝโ€โš–๏ธhakim: kulit kuning
๐Ÿง‘๐Ÿพโ€โš–๏ธhakim: kulit sawo mateng
๐Ÿง‘๐Ÿฟโ€โš–๏ธhakim: kulit ireng
๐Ÿ‘จ๐Ÿปโ€โš–๏ธhakim lanang: kulit putih
๐Ÿ‘จ๐Ÿผโ€โš–๏ธhakim lanang: kulit putih langsep
๐Ÿ‘จ๐Ÿฝโ€โš–๏ธhakim lanang: kulit kuning
๐Ÿ‘จ๐Ÿพโ€โš–๏ธhakim lanang: kulit sawo mateng
๐Ÿ‘จ๐Ÿฟโ€โš–๏ธhakim lanang: kulit ireng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€โš–๏ธhakim wadon: kulit putih
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผโ€โš–๏ธhakim wadon: kulit putih langsep
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฝโ€โš–๏ธhakim wadon: kulit kuning
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿพโ€โš–๏ธhakim wadon: kulit sawo mateng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฟโ€โš–๏ธhakim wadon: kulit ireng
๐Ÿง‘๐Ÿปโ€๐ŸŒพtani: kulit putih
๐Ÿง‘๐Ÿผโ€๐ŸŒพtani: kulit putih langsep
๐Ÿง‘๐Ÿฝโ€๐ŸŒพtani: kulit kuning
๐Ÿง‘๐Ÿพโ€๐ŸŒพtani: kulit sawo mateng
๐Ÿง‘๐Ÿฟโ€๐ŸŒพtani: kulit ireng
๐Ÿ‘จ๐Ÿปโ€๐ŸŒพpak tani: kulit putih
๐Ÿ‘จ๐Ÿผโ€๐ŸŒพpak tani: kulit putih langsep
๐Ÿ‘จ๐Ÿฝโ€๐ŸŒพpak tani: kulit kuning
๐Ÿ‘จ๐Ÿพโ€๐ŸŒพpak tani: kulit sawo mateng
๐Ÿ‘จ๐Ÿฟโ€๐ŸŒพpak tani: kulit ireng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐ŸŒพbu tani: kulit putih
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผโ€๐ŸŒพbu tani: kulit putih langsep
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฝโ€๐ŸŒพbu tani: kulit kuning
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿพโ€๐ŸŒพbu tani: kulit sawo mateng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฟโ€๐ŸŒพbu tani: kulit ireng
๐Ÿง‘๐Ÿปโ€๐Ÿณmangsak: kulit putih
๐Ÿง‘๐Ÿผโ€๐Ÿณmangsak: kulit putih langsep
๐Ÿง‘๐Ÿฝโ€๐Ÿณmangsak: kulit kuning
๐Ÿง‘๐Ÿพโ€๐Ÿณmangsak: kulit sawo mateng
๐Ÿง‘๐Ÿฟโ€๐Ÿณmangsak: kulit ireng
๐Ÿ‘จ๐Ÿปโ€๐Ÿณkoki lanang: kulit putih
๐Ÿ‘จ๐Ÿผโ€๐Ÿณkoki lanang: kulit putih langsep
๐Ÿ‘จ๐Ÿฝโ€๐Ÿณkoki lanang: kulit kuning
๐Ÿ‘จ๐Ÿพโ€๐Ÿณkoki lanang: kulit sawo mateng
๐Ÿ‘จ๐Ÿฟโ€๐Ÿณkoki lanang: kulit ireng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿณkoki wadon: kulit putih
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผโ€๐Ÿณkoki wadon: kulit putih langsep
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฝโ€๐Ÿณkoki wadon: kulit kuning
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿพโ€๐Ÿณkoki wadon: kulit sawo mateng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฟโ€๐Ÿณkoki wadon: kulit ireng
๐Ÿง‘๐Ÿปโ€๐Ÿ”งmontir: kulit putih
๐Ÿง‘๐Ÿผโ€๐Ÿ”งmontir: kulit putih langsep
๐Ÿง‘๐Ÿฝโ€๐Ÿ”งmontir: kulit kuning
๐Ÿง‘๐Ÿพโ€๐Ÿ”งmontir: kulit sawo mateng
๐Ÿง‘๐Ÿฟโ€๐Ÿ”งmontir: kulit ireng
๐Ÿ‘จ๐Ÿปโ€๐Ÿ”งmontir lanang: kulit putih
๐Ÿ‘จ๐Ÿผโ€๐Ÿ”งmontir lanang: kulit putih langsep
๐Ÿ‘จ๐Ÿฝโ€๐Ÿ”งmontir lanang: kulit kuning
๐Ÿ‘จ๐Ÿพโ€๐Ÿ”งmontir lanang: kulit sawo mateng
๐Ÿ‘จ๐Ÿฟโ€๐Ÿ”งmontir lanang: kulit ireng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿ”งmontir wadon: kulit putih
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผโ€๐Ÿ”งmontir wadon: kulit putih langsep
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฝโ€๐Ÿ”งmontir wadon: kulit kuning
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿพโ€๐Ÿ”งmontir wadon: kulit sawo mateng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฟโ€๐Ÿ”งmontir wadon: kulit ireng
๐Ÿง‘๐Ÿปโ€๐Ÿญburuh pabrik: kulit putih
๐Ÿง‘๐Ÿผโ€๐Ÿญburuh pabrik: kulit putih langsep
๐Ÿง‘๐Ÿฝโ€๐Ÿญburuh pabrik: kulit kuning
๐Ÿง‘๐Ÿพโ€๐Ÿญburuh pabrik: kulit sawo mateng
๐Ÿง‘๐Ÿฟโ€๐Ÿญburuh pabrik: kulit ireng
๐Ÿ‘จ๐Ÿปโ€๐Ÿญburuh pabrik lanang: kulit putih
๐Ÿ‘จ๐Ÿผโ€๐Ÿญburuh pabrik lanang: kulit putih langsep
๐Ÿ‘จ๐Ÿฝโ€๐Ÿญburuh pabrik lanang: kulit kuning
๐Ÿ‘จ๐Ÿพโ€๐Ÿญburuh pabrik lanang: kulit sawo mateng
๐Ÿ‘จ๐Ÿฟโ€๐Ÿญburuh pabrik lanang: kulit ireng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿญburuh pabrik wadon: kulit putih
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผโ€๐Ÿญburuh pabrik wadon: kulit putih langsep
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฝโ€๐Ÿญburuh pabrik wadon: kulit kuning
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿพโ€๐Ÿญburuh pabrik wadon: kulit sawo mateng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฟโ€๐Ÿญburuh pabrik wadon: kulit ireng
๐Ÿง‘๐Ÿปโ€๐Ÿ’ผpegawe: kulit putih
๐Ÿง‘๐Ÿผโ€๐Ÿ’ผpegawe: kulit putih langsep
๐Ÿง‘๐Ÿฝโ€๐Ÿ’ผpegawe: kulit kuning
๐Ÿง‘๐Ÿพโ€๐Ÿ’ผpegawe: kulit sawo mateng
๐Ÿง‘๐Ÿฟโ€๐Ÿ’ผpegawe: kulit ireng
๐Ÿ‘จ๐Ÿปโ€๐Ÿ’ผpegawe kantor lanang: kulit putih
๐Ÿ‘จ๐Ÿผโ€๐Ÿ’ผpegawe kantor lanang: kulit putih langsep
๐Ÿ‘จ๐Ÿฝโ€๐Ÿ’ผpegawe kantor lanang: kulit kuning
๐Ÿ‘จ๐Ÿพโ€๐Ÿ’ผpegawe kantor lanang: kulit sawo mateng
๐Ÿ‘จ๐Ÿฟโ€๐Ÿ’ผpegawe kantor lanang: kulit ireng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿ’ผpegawe kantor wadon: kulit putih
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผโ€๐Ÿ’ผpegawe kantor wadon: kulit putih langsep
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฝโ€๐Ÿ’ผpegawe kantor wadon: kulit kuning
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿพโ€๐Ÿ’ผpegawe kantor wadon: kulit sawo mateng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฟโ€๐Ÿ’ผpegawe kantor wadon: kulit ireng
๐Ÿง‘๐Ÿปโ€๐Ÿ”ฌilmuwan: kulit putih
๐Ÿง‘๐Ÿผโ€๐Ÿ”ฌilmuwan: kulit putih langsep
๐Ÿง‘๐Ÿฝโ€๐Ÿ”ฌilmuwan: kulit kuning
๐Ÿง‘๐Ÿพโ€๐Ÿ”ฌilmuwan: kulit sawo mateng
๐Ÿง‘๐Ÿฟโ€๐Ÿ”ฌilmuwan: kulit ireng
๐Ÿ‘จ๐Ÿปโ€๐Ÿ”ฌilmuwan lanang: kulit putih
๐Ÿ‘จ๐Ÿผโ€๐Ÿ”ฌilmuwan lanang: kulit putih langsep
๐Ÿ‘จ๐Ÿฝโ€๐Ÿ”ฌilmuwan lanang: kulit kuning
๐Ÿ‘จ๐Ÿพโ€๐Ÿ”ฌilmuwan lanang: kulit sawo mateng
๐Ÿ‘จ๐Ÿฟโ€๐Ÿ”ฌilmuwan lanang: kulit ireng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿ”ฌilmuwan wadon: kulit putih
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผโ€๐Ÿ”ฌilmuwan wadon: kulit putih langsep
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฝโ€๐Ÿ”ฌilmuwan wadon: kulit kuning
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿพโ€๐Ÿ”ฌilmuwan wadon: kulit sawo mateng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฟโ€๐Ÿ”ฌilmuwan wadon: kulit ireng
๐Ÿง‘๐Ÿปโ€๐Ÿ’ปahli teknologi: kulit putih
๐Ÿง‘๐Ÿผโ€๐Ÿ’ปahli teknologi: kulit putih langsep
๐Ÿง‘๐Ÿฝโ€๐Ÿ’ปahli teknologi: kulit kuning
๐Ÿง‘๐Ÿพโ€๐Ÿ’ปahli teknologi: kulit sawo mateng
๐Ÿง‘๐Ÿฟโ€๐Ÿ’ปahli teknologi: kulit ireng
๐Ÿ‘จ๐Ÿปโ€๐Ÿ’ปahli teknologi lanang: kulit putih
๐Ÿ‘จ๐Ÿผโ€๐Ÿ’ปahli teknologi lanang: kulit putih langsep
๐Ÿ‘จ๐Ÿฝโ€๐Ÿ’ปahli teknologi lanang: kulit kuning
๐Ÿ‘จ๐Ÿพโ€๐Ÿ’ปahli teknologi lanang: kulit sawo mateng
๐Ÿ‘จ๐Ÿฟโ€๐Ÿ’ปahli teknologi lanang: kulit ireng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿ’ปahli teknologi wadon: kulit putih
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผโ€๐Ÿ’ปahli teknologi wadon: kulit putih langsep
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฝโ€๐Ÿ’ปahli teknologi wadon: kulit kuning
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿพโ€๐Ÿ’ปahli teknologi wadon: kulit sawo mateng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฟโ€๐Ÿ’ปahli teknologi wadon: kulit ireng
๐Ÿง‘๐Ÿปโ€๐ŸŽคbiduan: kulit putih
๐Ÿง‘๐Ÿผโ€๐ŸŽคbiduan: kulit putih langsep
๐Ÿง‘๐Ÿฝโ€๐ŸŽคbiduan: kulit kuning
๐Ÿง‘๐Ÿพโ€๐ŸŽคbiduan: kulit sawo mateng
๐Ÿง‘๐Ÿฟโ€๐ŸŽคbiduan: kulit ireng
๐Ÿ‘จ๐Ÿปโ€๐ŸŽคbiduan lanang: kulit putih
๐Ÿ‘จ๐Ÿผโ€๐ŸŽคbiduan lanang: kulit putih langsep
๐Ÿ‘จ๐Ÿฝโ€๐ŸŽคbiduan lanang: kulit kuning
๐Ÿ‘จ๐Ÿพโ€๐ŸŽคbiduan lanang: kulit sawo mateng
๐Ÿ‘จ๐Ÿฟโ€๐ŸŽคbiduan lanang: kulit ireng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐ŸŽคbiduan wadon: kulit putih
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผโ€๐ŸŽคbiduan wadon: kulit putih langsep
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฝโ€๐ŸŽคbiduan wadon: kulit kuning
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿพโ€๐ŸŽคbiduan wadon: kulit sawo mateng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฟโ€๐ŸŽคbiduan wadon: kulit ireng
๐Ÿง‘๐Ÿปโ€๐ŸŽจartis: kulit putih
๐Ÿง‘๐Ÿผโ€๐ŸŽจartis: kulit putih langsep
๐Ÿง‘๐Ÿฝโ€๐ŸŽจartis: kulit kuning
๐Ÿง‘๐Ÿพโ€๐ŸŽจartis: kulit sawo mateng
๐Ÿง‘๐Ÿฟโ€๐ŸŽจartis: kulit ireng
๐Ÿ‘จ๐Ÿปโ€๐ŸŽจseniman: kulit putih
๐Ÿ‘จ๐Ÿผโ€๐ŸŽจseniman: kulit putih langsep
๐Ÿ‘จ๐Ÿฝโ€๐ŸŽจseniman: kulit kuning
๐Ÿ‘จ๐Ÿพโ€๐ŸŽจseniman: kulit sawo mateng
๐Ÿ‘จ๐Ÿฟโ€๐ŸŽจseniman: kulit ireng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐ŸŽจartis wadon: kulit putih
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผโ€๐ŸŽจartis wadon: kulit putih langsep
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฝโ€๐ŸŽจartis wadon: kulit kuning
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿพโ€๐ŸŽจartis wadon: kulit sawo mateng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฟโ€๐ŸŽจartis wadon: kulit ireng
๐Ÿง‘๐Ÿปโ€โœˆ๏ธpilot: kulit putih
๐Ÿง‘๐Ÿผโ€โœˆ๏ธpilot: kulit putih langsep
๐Ÿง‘๐Ÿฝโ€โœˆ๏ธpilot: kulit kuning
๐Ÿง‘๐Ÿพโ€โœˆ๏ธpilot: kulit sawo mateng
๐Ÿง‘๐Ÿฟโ€โœˆ๏ธpilot: kulit ireng
๐Ÿ‘จ๐Ÿปโ€โœˆ๏ธpilot lanang: kulit putih
๐Ÿ‘จ๐Ÿผโ€โœˆ๏ธpilot lanang: kulit putih langsep
๐Ÿ‘จ๐Ÿฝโ€โœˆ๏ธpilot lanang: kulit kuning
๐Ÿ‘จ๐Ÿพโ€โœˆ๏ธpilot lanang: kulit sawo mateng
๐Ÿ‘จ๐Ÿฟโ€โœˆ๏ธpilot lanang: kulit ireng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€โœˆ๏ธpilot wadon: kulit putih
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผโ€โœˆ๏ธpilot wadon: kulit putih langsep
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฝโ€โœˆ๏ธpilot wadon: kulit kuning
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿพโ€โœˆ๏ธpilot wadon: kulit sawo mateng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฟโ€โœˆ๏ธpilot wadon: kulit ireng
๐Ÿง‘๐Ÿปโ€๐Ÿš€astronot: kulit putih
๐Ÿง‘๐Ÿผโ€๐Ÿš€astronot: kulit putih langsep
๐Ÿง‘๐Ÿฝโ€๐Ÿš€astronot: kulit kuning
๐Ÿง‘๐Ÿพโ€๐Ÿš€astronot: kulit sawo mateng
๐Ÿง‘๐Ÿฟโ€๐Ÿš€astronot: kulit ireng
๐Ÿ‘จ๐Ÿปโ€๐Ÿš€astronot lanang: kulit putih
๐Ÿ‘จ๐Ÿผโ€๐Ÿš€astronot lanang: kulit putih langsep
๐Ÿ‘จ๐Ÿฝโ€๐Ÿš€astronot lanang: kulit kuning
๐Ÿ‘จ๐Ÿพโ€๐Ÿš€astronot lanang: kulit sawo mateng
๐Ÿ‘จ๐Ÿฟโ€๐Ÿš€astronot lanang: kulit ireng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿš€astronot wadon: kulit putih
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผโ€๐Ÿš€astronot wadon: kulit putih langsep
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฝโ€๐Ÿš€astronot wadon: kulit kuning
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿพโ€๐Ÿš€astronot wadon: kulit sawo mateng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฟโ€๐Ÿš€astronot wadon: kulit ireng
๐Ÿง‘๐Ÿปโ€๐Ÿš’damkar: kulit putih
๐Ÿง‘๐Ÿผโ€๐Ÿš’damkar: kulit putih langsep
๐Ÿง‘๐Ÿฝโ€๐Ÿš’damkar: kulit kuning
๐Ÿง‘๐Ÿพโ€๐Ÿš’damkar: kulit sawo mateng
๐Ÿง‘๐Ÿฟโ€๐Ÿš’damkar: kulit ireng
๐Ÿ‘จ๐Ÿปโ€๐Ÿš’damkar lanang: kulit putih
๐Ÿ‘จ๐Ÿผโ€๐Ÿš’damkar lanang: kulit putih langsep
๐Ÿ‘จ๐Ÿฝโ€๐Ÿš’damkar lanang: kulit kuning
๐Ÿ‘จ๐Ÿพโ€๐Ÿš’damkar lanang: kulit sawo mateng
๐Ÿ‘จ๐Ÿฟโ€๐Ÿš’damkar lanang: kulit ireng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿš’damkar wadon: kulit putih
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผโ€๐Ÿš’damkar wadon: kulit putih langsep
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฝโ€๐Ÿš’damkar wadon: kulit kuning
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿพโ€๐Ÿš’damkar wadon: kulit sawo mateng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฟโ€๐Ÿš’damkar wadon: kulit ireng
๐Ÿ‘ฎ๐Ÿปpulisi: kulit putih
๐Ÿ‘ฎ๐Ÿผpulisi: kulit putih langsep
๐Ÿ‘ฎ๐Ÿฝpulisi: kulit kuning
๐Ÿ‘ฎ๐Ÿพpulisi: kulit sawo mateng
๐Ÿ‘ฎ๐Ÿฟpulisi: kulit ireng
๐Ÿ‘ฎ๐Ÿปโ€โ™‚๏ธpulisi lanang: kulit putih
๐Ÿ‘ฎ๐Ÿผโ€โ™‚๏ธpulisi lanang: kulit putih langsep
๐Ÿ‘ฎ๐Ÿฝโ€โ™‚๏ธpulisi lanang: kulit kuning
๐Ÿ‘ฎ๐Ÿพโ€โ™‚๏ธpulisi lanang: kulit sawo mateng
๐Ÿ‘ฎ๐Ÿฟโ€โ™‚๏ธpulisi lanang: kulit ireng
๐Ÿ‘ฎ๐Ÿปโ€โ™€๏ธpulisi wadon: kulit putih
๐Ÿ‘ฎ๐Ÿผโ€โ™€๏ธpulisi wadon: kulit putih langsep
๐Ÿ‘ฎ๐Ÿฝโ€โ™€๏ธpulisi wadon: kulit kuning
๐Ÿ‘ฎ๐Ÿพโ€โ™€๏ธpulisi wadon: kulit sawo mateng
๐Ÿ‘ฎ๐Ÿฟโ€โ™€๏ธpulisi wadon: kulit ireng
๐Ÿ•ต๐Ÿปdhetektif: kulit putih
๐Ÿ•ต๐Ÿผdhetektif: kulit putih langsep
๐Ÿ•ต๐Ÿฝdhetektif: kulit kuning
๐Ÿ•ต๐Ÿพdhetektif: kulit sawo mateng
๐Ÿ•ต๐Ÿฟdhetektif: kulit ireng
๐Ÿ•ต๐Ÿปโ€โ™‚๏ธdhetektif lanang: kulit putih
๐Ÿ•ต๐Ÿผโ€โ™‚๏ธdhetektif lanang: kulit putih langsep
๐Ÿ•ต๐Ÿฝโ€โ™‚๏ธdhetektif lanang: kulit kuning
๐Ÿ•ต๐Ÿพโ€โ™‚๏ธdhetektif lanang: kulit sawo mateng
๐Ÿ•ต๐Ÿฟโ€โ™‚๏ธdhetektif lanang: kulit ireng
๐Ÿ•ต๐Ÿปโ€โ™€๏ธdhetektif wadon: kulit putih
๐Ÿ•ต๐Ÿผโ€โ™€๏ธdhetektif wadon: kulit putih langsep
๐Ÿ•ต๐Ÿฝโ€โ™€๏ธdhetektif wadon: kulit kuning
๐Ÿ•ต๐Ÿพโ€โ™€๏ธdhetektif wadon: kulit sawo mateng
๐Ÿ•ต๐Ÿฟโ€โ™€๏ธdhetektif wadon: kulit ireng
๐Ÿ’‚๐Ÿปprejurit: kulit putih
๐Ÿ’‚๐Ÿผprejurit: kulit putih langsep
๐Ÿ’‚๐Ÿฝprejurit: kulit kuning
๐Ÿ’‚๐Ÿพprejurit: kulit sawo mateng
๐Ÿ’‚๐Ÿฟprejurit: kulit ireng
๐Ÿ’‚๐Ÿปโ€โ™‚๏ธprejurit lanang: kulit putih
๐Ÿ’‚๐Ÿผโ€โ™‚๏ธprejurit lanang: kulit putih langsep
๐Ÿ’‚๐Ÿฝโ€โ™‚๏ธprejurit lanang: kulit kuning
๐Ÿ’‚๐Ÿพโ€โ™‚๏ธprejurit lanang: kulit sawo mateng
๐Ÿ’‚๐Ÿฟโ€โ™‚๏ธprejurit lanang: kulit ireng
๐Ÿ’‚๐Ÿปโ€โ™€๏ธprejurit wadon: kulit putih
๐Ÿ’‚๐Ÿผโ€โ™€๏ธprejurit wadon: kulit putih langsep
๐Ÿ’‚๐Ÿฝโ€โ™€๏ธprejurit wadon: kulit kuning
๐Ÿ’‚๐Ÿพโ€โ™€๏ธprejurit wadon: kulit sawo mateng
๐Ÿ’‚๐Ÿฟโ€โ™€๏ธprejurit wadon: kulit ireng
๐Ÿฅท๐Ÿปninja: kulit putih
๐Ÿฅท๐Ÿผninja: kulit putih langsep
๐Ÿฅท๐Ÿฝninja: kulit kuning
๐Ÿฅท๐Ÿพninja: kulit sawo mateng
๐Ÿฅท๐Ÿฟninja: kulit ireng
๐Ÿ‘ท๐Ÿปburuh bangunan: kulit putih
๐Ÿ‘ท๐Ÿผburuh bangunan: kulit putih langsep
๐Ÿ‘ท๐Ÿฝburuh bangunan: kulit kuning
๐Ÿ‘ท๐Ÿพburuh bangunan: kulit sawo mateng
๐Ÿ‘ท๐Ÿฟburuh bangunan: kulit ireng
๐Ÿ‘ท๐Ÿปโ€โ™‚๏ธburuh bangunan lanang: kulit putih
๐Ÿ‘ท๐Ÿผโ€โ™‚๏ธburuh bangunan lanang: kulit putih langsep
๐Ÿ‘ท๐Ÿฝโ€โ™‚๏ธburuh bangunan lanang: kulit kuning
๐Ÿ‘ท๐Ÿพโ€โ™‚๏ธburuh bangunan lanang: kulit sawo mateng
๐Ÿ‘ท๐Ÿฟโ€โ™‚๏ธburuh bangunan lanang: kulit ireng
๐Ÿ‘ท๐Ÿปโ€โ™€๏ธburuh bangunan wadon: kulit putih
๐Ÿ‘ท๐Ÿผโ€โ™€๏ธburuh bangunan wadon: kulit putih langsep
๐Ÿ‘ท๐Ÿฝโ€โ™€๏ธburuh bangunan wadon: kulit kuning
๐Ÿ‘ท๐Ÿพโ€โ™€๏ธburuh bangunan wadon: kulit sawo mateng
๐Ÿ‘ท๐Ÿฟโ€โ™€๏ธburuh bangunan wadon: kulit ireng
๐Ÿซ…๐Ÿปwong nganggo makutha: kulit putih
๐Ÿซ…๐Ÿผwong nganggo makutha: kulit putih langsep
๐Ÿซ…๐Ÿฝwong nganggo makutha: kulit kuning
๐Ÿซ…๐Ÿพwong nganggo makutha: kulit sawo mateng
๐Ÿซ…๐Ÿฟwong nganggo makutha: kulit ireng
๐Ÿคด๐Ÿปpangeran: kulit putih
๐Ÿคด๐Ÿผpangeran: kulit putih langsep
๐Ÿคด๐Ÿฝpangeran: kulit kuning
๐Ÿคด๐Ÿพpangeran: kulit sawo mateng
๐Ÿคด๐Ÿฟpangeran: kulit ireng
๐Ÿ‘ธ๐Ÿปputri: kulit putih
๐Ÿ‘ธ๐Ÿผputri: kulit putih langsep
๐Ÿ‘ธ๐Ÿฝputri: kulit kuning
๐Ÿ‘ธ๐Ÿพputri: kulit sawo mateng
๐Ÿ‘ธ๐Ÿฟputri: kulit ireng
๐Ÿ‘ณ๐Ÿปwong serbanan: kulit putih
๐Ÿ‘ณ๐Ÿผwong serbanan: kulit putih langsep
๐Ÿ‘ณ๐Ÿฝwong serbanan: kulit kuning
๐Ÿ‘ณ๐Ÿพwong serbanan: kulit sawo mateng
๐Ÿ‘ณ๐Ÿฟwong serbanan: kulit ireng
๐Ÿ‘ณ๐Ÿปโ€โ™‚๏ธwong lanang serbanan: kulit putih
๐Ÿ‘ณ๐Ÿผโ€โ™‚๏ธwong lanang serbanan: kulit putih langsep
๐Ÿ‘ณ๐Ÿฝโ€โ™‚๏ธwong lanang serbanan: kulit kuning
๐Ÿ‘ณ๐Ÿพโ€โ™‚๏ธwong lanang serbanan: kulit sawo mateng
๐Ÿ‘ณ๐Ÿฟโ€โ™‚๏ธwong lanang serbanan: kulit ireng
๐Ÿ‘ณ๐Ÿปโ€โ™€๏ธwong wadon serbanan: kulit putih
๐Ÿ‘ณ๐Ÿผโ€โ™€๏ธwong wadon serbanan: kulit putih langsep
๐Ÿ‘ณ๐Ÿฝโ€โ™€๏ธwong wadon serbanan: kulit kuning
๐Ÿ‘ณ๐Ÿพโ€โ™€๏ธwong wadon serbanan: kulit sawo mateng
๐Ÿ‘ณ๐Ÿฟโ€โ™€๏ธwong wadon serbanan: kulit ireng
๐Ÿ‘ฒ๐Ÿปwong lanang nganggo kethu Cina: kulit putih
๐Ÿ‘ฒ๐Ÿผwong lanang nganggo kethu Cina: kulit putih langsep
๐Ÿ‘ฒ๐Ÿฝwong lanang nganggo kethu Cina: kulit kuning
๐Ÿ‘ฒ๐Ÿพwong lanang nganggo kethu Cina: kulit sawo mateng
๐Ÿ‘ฒ๐Ÿฟwong lanang nganggo kethu Cina: kulit ireng
๐Ÿง•๐Ÿปwong wadon jilbaban: kulit putih
๐Ÿง•๐Ÿผwong wadon jilbaban: kulit putih langsep
๐Ÿง•๐Ÿฝwong wadon jilbaban: kulit kuning
๐Ÿง•๐Ÿพwong wadon jilbaban: kulit sawo mateng
๐Ÿง•๐Ÿฟwong wadon jilbaban: kulit ireng
๐Ÿคต๐Ÿปwong anganggo jas tuksedo: kulit putih
๐Ÿคต๐Ÿผwong anganggo jas tuksedo: kulit putih langsep
๐Ÿคต๐Ÿฝwong anganggo jas tuksedo: kulit kuning
๐Ÿคต๐Ÿพwong anganggo jas tuksedo: kulit sawo mateng
๐Ÿคต๐Ÿฟwong anganggo jas tuksedo: kulit ireng
๐Ÿคต๐Ÿปโ€โ™‚๏ธwong lanang anganggo jas tuksedo: kulit putih
๐Ÿคต๐Ÿผโ€โ™‚๏ธwong lanang anganggo jas tuksedo: kulit putih langsep
๐Ÿคต๐Ÿฝโ€โ™‚๏ธwong lanang anganggo jas tuksedo: kulit kuning
๐Ÿคต๐Ÿพโ€โ™‚๏ธwong lanang anganggo jas tuksedo: kulit sawo mateng
๐Ÿคต๐Ÿฟโ€โ™‚๏ธwong lanang anganggo jas tuksedo: kulit ireng
๐Ÿคต๐Ÿปโ€โ™€๏ธwong wadon anganggo tuksedo: kulit putih
๐Ÿคต๐Ÿผโ€โ™€๏ธwong wadon anganggo tuksedo: kulit putih langsep
๐Ÿคต๐Ÿฝโ€โ™€๏ธwong wadon anganggo tuksedo: kulit kuning
๐Ÿคต๐Ÿพโ€โ™€๏ธwong wadon anganggo tuksedo: kulit sawo mateng
๐Ÿคต๐Ÿฟโ€โ™€๏ธwong wadon anganggo tuksedo: kulit ireng
๐Ÿ‘ฐ๐Ÿปwong nganggo kudhung manten: kulit putih
๐Ÿ‘ฐ๐Ÿผwong nganggo kudhung manten: kulit putih langsep
๐Ÿ‘ฐ๐Ÿฝwong nganggo kudhung manten: kulit kuning
๐Ÿ‘ฐ๐Ÿพwong nganggo kudhung manten: kulit sawo mateng
๐Ÿ‘ฐ๐Ÿฟwong nganggo kudhung manten: kulit ireng
๐Ÿ‘ฐ๐Ÿปโ€โ™‚๏ธwong lanang nganggo kudhung manten: kulit putih
๐Ÿ‘ฐ๐Ÿผโ€โ™‚๏ธwong lanang nganggo kudhung manten: kulit putih langsep
๐Ÿ‘ฐ๐Ÿฝโ€โ™‚๏ธwong lanang nganggo kudhung manten: kulit kuning
๐Ÿ‘ฐ๐Ÿพโ€โ™‚๏ธwong lanang nganggo kudhung manten: kulit sawo mateng
๐Ÿ‘ฐ๐Ÿฟโ€โ™‚๏ธwong lanang nganggo kudhung manten: kulit ireng
๐Ÿ‘ฐ๐Ÿปโ€โ™€๏ธwong wadon nganggo kudhung manten: kulit putih
๐Ÿ‘ฐ๐Ÿผโ€โ™€๏ธwong wadon nganggo kudhung manten: kulit putih langsep
๐Ÿ‘ฐ๐Ÿฝโ€โ™€๏ธwong wadon nganggo kudhung manten: kulit kuning
๐Ÿ‘ฐ๐Ÿพโ€โ™€๏ธwong wadon nganggo kudhung manten: kulit sawo mateng
๐Ÿ‘ฐ๐Ÿฟโ€โ™€๏ธwong wadon nganggo kudhung manten: kulit ireng
๐Ÿคฐ๐Ÿปwong wadon ngandhut: kulit putih
๐Ÿคฐ๐Ÿผwong wadon ngandhut: kulit putih langsep
๐Ÿคฐ๐Ÿฝwong wadon ngandhut: kulit kuning
๐Ÿคฐ๐Ÿพwong wadon ngandhut: kulit sawo mateng
๐Ÿคฐ๐Ÿฟwong wadon ngandhut: kulit ireng
๐Ÿซƒ๐Ÿปwong lanang meteng: kulit putih
๐Ÿซƒ๐Ÿผwong lanang meteng: kulit putih langsep
๐Ÿซƒ๐Ÿฝwong lanang meteng: kulit kuning
๐Ÿซƒ๐Ÿพwong lanang meteng: kulit sawo mateng
๐Ÿซƒ๐Ÿฟwong lanang meteng: kulit ireng
๐Ÿซ„๐Ÿปwong meteng: kulit putih
๐Ÿซ„๐Ÿผwong meteng: kulit putih langsep
๐Ÿซ„๐Ÿฝwong meteng: kulit kuning
๐Ÿซ„๐Ÿพwong meteng: kulit sawo mateng
๐Ÿซ„๐Ÿฟwong meteng: kulit ireng
๐Ÿคฑ๐Ÿปmenthili: kulit putih
๐Ÿคฑ๐Ÿผmenthili: kulit putih langsep
๐Ÿคฑ๐Ÿฝmenthili: kulit kuning
๐Ÿคฑ๐Ÿพmenthili: kulit sawo mateng
๐Ÿคฑ๐Ÿฟmenthili: kulit ireng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿผwong wadon nyusoni bayi: kulit putih
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผโ€๐Ÿผwong wadon nyusoni bayi: kulit putih langsep
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฝโ€๐Ÿผwong wadon nyusoni bayi: kulit kuning
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿพโ€๐Ÿผwong wadon nyusoni bayi: kulit sawo mateng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฟโ€๐Ÿผwong wadon nyusoni bayi: kulit ireng
๐Ÿ‘จ๐Ÿปโ€๐Ÿผwong lanang nyusoni bayi: kulit putih
๐Ÿ‘จ๐Ÿผโ€๐Ÿผwong lanang nyusoni bayi: kulit putih langsep
๐Ÿ‘จ๐Ÿฝโ€๐Ÿผwong lanang nyusoni bayi: kulit kuning
๐Ÿ‘จ๐Ÿพโ€๐Ÿผwong lanang nyusoni bayi: kulit sawo mateng
๐Ÿ‘จ๐Ÿฟโ€๐Ÿผwong lanang nyusoni bayi: kulit ireng
๐Ÿง‘๐Ÿปโ€๐Ÿผwong nyusoni bayi: kulit putih
๐Ÿง‘๐Ÿผโ€๐Ÿผwong nyusoni bayi: kulit putih langsep
๐Ÿง‘๐Ÿฝโ€๐Ÿผwong nyusoni bayi: kulit kuning
๐Ÿง‘๐Ÿพโ€๐Ÿผwong nyusoni bayi: kulit sawo mateng
๐Ÿง‘๐Ÿฟโ€๐Ÿผwong nyusoni bayi: kulit ireng
๐Ÿ‘ผ๐Ÿปmalaรฉkat bayi: kulit putih
๐Ÿ‘ผ๐Ÿผmalaรฉkat bayi: kulit putih langsep
๐Ÿ‘ผ๐Ÿฝmalaรฉkat bayi: kulit kuning
๐Ÿ‘ผ๐Ÿพmalaรฉkat bayi: kulit sawo mateng
๐Ÿ‘ผ๐Ÿฟmalaรฉkat bayi: kulit ireng
๐ŸŽ…๐ŸปSinter Klas: kulit putih
๐ŸŽ…๐ŸผSinter Klas: kulit putih langsep
๐ŸŽ…๐ŸฝSinter Klas: kulit kuning
๐ŸŽ…๐ŸพSinter Klas: kulit sawo mateng
๐ŸŽ…๐ŸฟSinter Klas: kulit ireng
๐Ÿคถ๐ŸปIbu Klas: kulit putih
๐Ÿคถ๐ŸผIbu Klas: kulit putih langsep
๐Ÿคถ๐ŸฝIbu Klas: kulit kuning
๐Ÿคถ๐ŸพIbu Klas: kulit sawo mateng
๐Ÿคถ๐ŸฟIbu Klas: kulit ireng
๐Ÿง‘๐Ÿปโ€๐ŸŽ„bapa/ibu klas: kulit putih
๐Ÿง‘๐Ÿผโ€๐ŸŽ„bapa/ibu klas: kulit putih langsep
๐Ÿง‘๐Ÿฝโ€๐ŸŽ„bapa/ibu klas: kulit kuning
๐Ÿง‘๐Ÿพโ€๐ŸŽ„bapa/ibu klas: kulit sawo mateng
๐Ÿง‘๐Ÿฟโ€๐ŸŽ„bapa/ibu klas: kulit ireng
๐Ÿฆธ๐Ÿปsatriya mandraguna: kulit putih
๐Ÿฆธ๐Ÿผsatriya mandraguna: kulit putih langsep
๐Ÿฆธ๐Ÿฝsatriya mandraguna: kulit kuning
๐Ÿฆธ๐Ÿพsatriya mandraguna: kulit sawo mateng
๐Ÿฆธ๐Ÿฟsatriya mandraguna: kulit ireng
๐Ÿฆธ๐Ÿปโ€โ™‚๏ธsatriya mandraguna lanang: kulit putih
๐Ÿฆธ๐Ÿผโ€โ™‚๏ธsatriya mandraguna lanang: kulit putih langsep
๐Ÿฆธ๐Ÿฝโ€โ™‚๏ธsatriya mandraguna lanang: kulit kuning
๐Ÿฆธ๐Ÿพโ€โ™‚๏ธsatriya mandraguna lanang: kulit sawo mateng
๐Ÿฆธ๐Ÿฟโ€โ™‚๏ธsatriya mandraguna lanang: kulit ireng
๐Ÿฆธ๐Ÿปโ€โ™€๏ธsrikandhi: kulit putih
๐Ÿฆธ๐Ÿผโ€โ™€๏ธsrikandhi: kulit putih langsep
๐Ÿฆธ๐Ÿฝโ€โ™€๏ธsrikandhi: kulit kuning
๐Ÿฆธ๐Ÿพโ€โ™€๏ธsrikandhi: kulit sawo mateng
๐Ÿฆธ๐Ÿฟโ€โ™€๏ธsrikandhi: kulit ireng
๐Ÿฆน๐Ÿปmungsuh digdaya: kulit putih
๐Ÿฆน๐Ÿผmungsuh digdaya: kulit putih langsep
๐Ÿฆน๐Ÿฝmungsuh digdaya: kulit kuning
๐Ÿฆน๐Ÿพmungsuh digdaya: kulit sawo mateng
๐Ÿฆน๐Ÿฟmungsuh digdaya: kulit ireng
๐Ÿฆน๐Ÿปโ€โ™‚๏ธmungsuh digdaya lanang: kulit putih
๐Ÿฆน๐Ÿผโ€โ™‚๏ธmungsuh digdaya lanang: kulit putih langsep
๐Ÿฆน๐Ÿฝโ€โ™‚๏ธmungsuh digdaya lanang: kulit kuning
๐Ÿฆน๐Ÿพโ€โ™‚๏ธmungsuh digdaya lanang: kulit sawo mateng
๐Ÿฆน๐Ÿฟโ€โ™‚๏ธmungsuh digdaya lanang: kulit ireng
๐Ÿฆน๐Ÿปโ€โ™€๏ธmungsuh digdaya wadon: kulit putih
๐Ÿฆน๐Ÿผโ€โ™€๏ธmungsuh digdaya wadon: kulit putih langsep
๐Ÿฆน๐Ÿฝโ€โ™€๏ธmungsuh digdaya wadon: kulit kuning
๐Ÿฆน๐Ÿพโ€โ™€๏ธmungsuh digdaya wadon: kulit sawo mateng
๐Ÿฆน๐Ÿฟโ€โ™€๏ธmungsuh digdaya wadon: kulit ireng
๐Ÿง™๐Ÿปwong winasis: kulit putih
๐Ÿง™๐Ÿผwong winasis: kulit putih langsep
๐Ÿง™๐Ÿฝwong winasis: kulit kuning
๐Ÿง™๐Ÿพwong winasis: kulit sawo mateng
๐Ÿง™๐Ÿฟwong winasis: kulit ireng
๐Ÿง™๐Ÿปโ€โ™‚๏ธwong winasis lanang: kulit putih
๐Ÿง™๐Ÿผโ€โ™‚๏ธwong winasis lanang: kulit putih langsep
๐Ÿง™๐Ÿฝโ€โ™‚๏ธwong winasis lanang: kulit kuning
๐Ÿง™๐Ÿพโ€โ™‚๏ธwong winasis lanang: kulit sawo mateng
๐Ÿง™๐Ÿฟโ€โ™‚๏ธwong winasis lanang: kulit ireng
๐Ÿง™๐Ÿปโ€โ™€๏ธwong winasis wadon: kulit putih
๐Ÿง™๐Ÿผโ€โ™€๏ธwong winasis wadon: kulit putih langsep
๐Ÿง™๐Ÿฝโ€โ™€๏ธwong winasis wadon: kulit kuning
๐Ÿง™๐Ÿพโ€โ™€๏ธwong winasis wadon: kulit sawo mateng
๐Ÿง™๐Ÿฟโ€โ™€๏ธwong winasis wadon: kulit ireng
๐Ÿงš๐Ÿปbangsa dewi: kulit putih
๐Ÿงš๐Ÿผbangsa dewi: kulit putih langsep
๐Ÿงš๐Ÿฝbangsa dewi: kulit kuning
๐Ÿงš๐Ÿพbangsa dewi: kulit sawo mateng
๐Ÿงš๐Ÿฟbangsa dewi: kulit ireng
๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™‚๏ธdewa: kulit putih
๐Ÿงš๐Ÿผโ€โ™‚๏ธdewa: kulit putih langsep
๐Ÿงš๐Ÿฝโ€โ™‚๏ธdewa: kulit kuning
๐Ÿงš๐Ÿพโ€โ™‚๏ธdewa: kulit sawo mateng
๐Ÿงš๐Ÿฟโ€โ™‚๏ธdewa: kulit ireng
๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธdewi: kulit putih
๐Ÿงš๐Ÿผโ€โ™€๏ธdewi: kulit putih langsep
๐Ÿงš๐Ÿฝโ€โ™€๏ธdewi: kulit kuning
๐Ÿงš๐Ÿพโ€โ™€๏ธdewi: kulit sawo mateng
๐Ÿงš๐Ÿฟโ€โ™€๏ธdewi: kulit ireng
๐Ÿง›๐Ÿปvampir: kulit putih
๐Ÿง›๐Ÿผvampir: kulit putih langsep
๐Ÿง›๐Ÿฝvampir: kulit kuning
๐Ÿง›๐Ÿพvampir: kulit sawo mateng
๐Ÿง›๐Ÿฟvampir: kulit ireng
๐Ÿง›๐Ÿปโ€โ™‚๏ธvampir lanang: kulit putih
๐Ÿง›๐Ÿผโ€โ™‚๏ธvampir lanang: kulit putih langsep
๐Ÿง›๐Ÿฝโ€โ™‚๏ธvampir lanang: kulit kuning
๐Ÿง›๐Ÿพโ€โ™‚๏ธvampir lanang: kulit sawo mateng
๐Ÿง›๐Ÿฟโ€โ™‚๏ธvampir lanang: kulit ireng
๐Ÿง›๐Ÿปโ€โ™€๏ธvampir wadon: kulit putih
๐Ÿง›๐Ÿผโ€โ™€๏ธvampir wadon: kulit putih langsep
๐Ÿง›๐Ÿฝโ€โ™€๏ธvampir wadon: kulit kuning
๐Ÿง›๐Ÿพโ€โ™€๏ธvampir wadon: kulit sawo mateng
๐Ÿง›๐Ÿฟโ€โ™€๏ธvampir wadon: kulit ireng
๐Ÿงœ๐Ÿปduyung: kulit putih
๐Ÿงœ๐Ÿผduyung: kulit putih langsep
๐Ÿงœ๐Ÿฝduyung: kulit kuning
๐Ÿงœ๐Ÿพduyung: kulit sawo mateng
๐Ÿงœ๐Ÿฟduyung: kulit ireng
๐Ÿงœ๐Ÿปโ€โ™‚๏ธduyung lanang: kulit putih
๐Ÿงœ๐Ÿผโ€โ™‚๏ธduyung lanang: kulit putih langsep
๐Ÿงœ๐Ÿฝโ€โ™‚๏ธduyung lanang: kulit kuning
๐Ÿงœ๐Ÿพโ€โ™‚๏ธduyung lanang: kulit sawo mateng
๐Ÿงœ๐Ÿฟโ€โ™‚๏ธduyung lanang: kulit ireng
๐Ÿงœ๐Ÿปโ€โ™€๏ธduyung wadon: kulit putih
๐Ÿงœ๐Ÿผโ€โ™€๏ธduyung wadon: kulit putih langsep
๐Ÿงœ๐Ÿฝโ€โ™€๏ธduyung wadon: kulit kuning
๐Ÿงœ๐Ÿพโ€โ™€๏ธduyung wadon: kulit sawo mateng
๐Ÿงœ๐Ÿฟโ€โ™€๏ธduyung wadon: kulit ireng
๐Ÿง๐Ÿปperi: kulit putih
๐Ÿง๐Ÿผperi: kulit putih langsep
๐Ÿง๐Ÿฝperi: kulit kuning
๐Ÿง๐Ÿพperi: kulit sawo mateng
๐Ÿง๐Ÿฟperi: kulit ireng
๐Ÿง๐Ÿปโ€โ™‚๏ธperi lanang: kulit putih
๐Ÿง๐Ÿผโ€โ™‚๏ธperi lanang: kulit putih langsep
๐Ÿง๐Ÿฝโ€โ™‚๏ธperi lanang: kulit kuning
๐Ÿง๐Ÿพโ€โ™‚๏ธperi lanang: kulit sawo mateng
๐Ÿง๐Ÿฟโ€โ™‚๏ธperi lanang: kulit ireng
๐Ÿง๐Ÿปโ€โ™€๏ธperi wadon: kulit putih
๐Ÿง๐Ÿผโ€โ™€๏ธperi wadon: kulit putih langsep
๐Ÿง๐Ÿฝโ€โ™€๏ธperi wadon: kulit kuning
๐Ÿง๐Ÿพโ€โ™€๏ธperi wadon: kulit sawo mateng
๐Ÿง๐Ÿฟโ€โ™€๏ธperi wadon: kulit ireng
๐Ÿ’†๐Ÿปwong dipijeti: kulit putih
๐Ÿ’†๐Ÿผwong dipijeti: kulit putih langsep
๐Ÿ’†๐Ÿฝwong dipijeti: kulit kuning
๐Ÿ’†๐Ÿพwong dipijeti: kulit sawo mateng
๐Ÿ’†๐Ÿฟwong dipijeti: kulit ireng
๐Ÿ’†๐Ÿปโ€โ™‚๏ธwong lanang dipijeti: kulit putih
๐Ÿ’†๐Ÿผโ€โ™‚๏ธwong lanang dipijeti: kulit putih langsep
๐Ÿ’†๐Ÿฝโ€โ™‚๏ธwong lanang dipijeti: kulit kuning
๐Ÿ’†๐Ÿพโ€โ™‚๏ธwong lanang dipijeti: kulit sawo mateng
๐Ÿ’†๐Ÿฟโ€โ™‚๏ธwong lanang dipijeti: kulit ireng
๐Ÿ’†๐Ÿปโ€โ™€๏ธwong wadon dipijeti: kulit putih
๐Ÿ’†๐Ÿผโ€โ™€๏ธwong wadon dipijeti: kulit putih langsep
๐Ÿ’†๐Ÿฝโ€โ™€๏ธwong wadon dipijeti: kulit kuning
๐Ÿ’†๐Ÿพโ€โ™€๏ธwong wadon dipijeti: kulit sawo mateng
๐Ÿ’†๐Ÿฟโ€โ™€๏ธwong wadon dipijeti: kulit ireng
๐Ÿ’‡๐Ÿปwong lagi dikethok rambute: kulit putih
๐Ÿ’‡๐Ÿผwong lagi dikethok rambute: kulit putih langsep
๐Ÿ’‡๐Ÿฝwong lagi dikethok rambute: kulit kuning
๐Ÿ’‡๐Ÿพwong lagi dikethok rambute: kulit sawo mateng
๐Ÿ’‡๐Ÿฟwong lagi dikethok rambute: kulit ireng
๐Ÿ’‡๐Ÿปโ€โ™‚๏ธwong lanang lagi dikethok rambute: kulit putih
๐Ÿ’‡๐Ÿผโ€โ™‚๏ธwong lanang lagi dikethok rambute: kulit putih langsep
๐Ÿ’‡๐Ÿฝโ€โ™‚๏ธwong lanang lagi dikethok rambute: kulit kuning
๐Ÿ’‡๐Ÿพโ€โ™‚๏ธwong lanang lagi dikethok rambute: kulit sawo mateng
๐Ÿ’‡๐Ÿฟโ€โ™‚๏ธwong lanang lagi dikethok rambute: kulit ireng
๐Ÿ’‡๐Ÿปโ€โ™€๏ธwong wadon lagi dikethok rambute: kulit putih
๐Ÿ’‡๐Ÿผโ€โ™€๏ธwong wadon lagi dikethok rambute: kulit putih langsep
๐Ÿ’‡๐Ÿฝโ€โ™€๏ธwong wadon lagi dikethok rambute: kulit kuning
๐Ÿ’‡๐Ÿพโ€โ™€๏ธwong wadon lagi dikethok rambute: kulit sawo mateng
๐Ÿ’‡๐Ÿฟโ€โ™€๏ธwong wadon lagi dikethok rambute: kulit ireng
๐Ÿšถ๐Ÿปwong mlaku: kulit putih
๐Ÿšถ๐Ÿผwong mlaku: kulit putih langsep
๐Ÿšถ๐Ÿฝwong mlaku: kulit kuning
๐Ÿšถ๐Ÿพwong mlaku: kulit sawo mateng
๐Ÿšถ๐Ÿฟwong mlaku: kulit ireng
๐Ÿšถ๐Ÿปโ€โ™‚๏ธwong lanang mlaku: kulit putih
๐Ÿšถ๐Ÿผโ€โ™‚๏ธwong lanang mlaku: kulit putih langsep
๐Ÿšถ๐Ÿฝโ€โ™‚๏ธwong lanang mlaku: kulit kuning
๐Ÿšถ๐Ÿพโ€โ™‚๏ธwong lanang mlaku: kulit sawo mateng
๐Ÿšถ๐Ÿฟโ€โ™‚๏ธwong lanang mlaku: kulit ireng
๐Ÿšถ๐Ÿปโ€โ™€๏ธwong wadon mlaku: kulit putih
๐Ÿšถ๐Ÿผโ€โ™€๏ธwong wadon mlaku: kulit putih langsep
๐Ÿšถ๐Ÿฝโ€โ™€๏ธwong wadon mlaku: kulit kuning
๐Ÿšถ๐Ÿพโ€โ™€๏ธwong wadon mlaku: kulit sawo mateng
๐Ÿšถ๐Ÿฟโ€โ™€๏ธwong wadon mlaku: kulit ireng
๐Ÿง๐Ÿปwong ngadeg: kulit putih
๐Ÿง๐Ÿผwong ngadeg: kulit putih langsep
๐Ÿง๐Ÿฝwong ngadeg: kulit kuning
๐Ÿง๐Ÿพwong ngadeg: kulit sawo mateng
๐Ÿง๐Ÿฟwong ngadeg: kulit ireng
๐Ÿง๐Ÿปโ€โ™‚๏ธwong lanang ngadeg: kulit putih
๐Ÿง๐Ÿผโ€โ™‚๏ธwong lanang ngadeg: kulit putih langsep
๐Ÿง๐Ÿฝโ€โ™‚๏ธwong lanang ngadeg: kulit kuning
๐Ÿง๐Ÿพโ€โ™‚๏ธwong lanang ngadeg: kulit sawo mateng
๐Ÿง๐Ÿฟโ€โ™‚๏ธwong lanang ngadeg: kulit ireng
๐Ÿง๐Ÿปโ€โ™€๏ธwong wadon ngadeg: kulit putih
๐Ÿง๐Ÿผโ€โ™€๏ธwong wadon ngadeg: kulit putih langsep
๐Ÿง๐Ÿฝโ€โ™€๏ธwong wadon ngadeg: kulit kuning
๐Ÿง๐Ÿพโ€โ™€๏ธwong wadon ngadeg: kulit sawo mateng
๐Ÿง๐Ÿฟโ€โ™€๏ธwong wadon ngadeg: kulit ireng
๐ŸงŽ๐Ÿปwong timpuh: kulit putih
๐ŸงŽ๐Ÿผwong timpuh: kulit putih langsep
๐ŸงŽ๐Ÿฝwong timpuh: kulit kuning
๐ŸงŽ๐Ÿพwong timpuh: kulit sawo mateng
๐ŸงŽ๐Ÿฟwong timpuh: kulit ireng
๐ŸงŽ๐Ÿปโ€โ™‚๏ธwong lanang timpuh: kulit putih
๐ŸงŽ๐Ÿผโ€โ™‚๏ธwong lanang timpuh: kulit putih langsep
๐ŸงŽ๐Ÿฝโ€โ™‚๏ธwong lanang timpuh: kulit kuning
๐ŸงŽ๐Ÿพโ€โ™‚๏ธwong lanang timpuh: kulit sawo mateng
๐ŸงŽ๐Ÿฟโ€โ™‚๏ธwong lanang timpuh: kulit ireng
๐ŸงŽ๐Ÿปโ€โ™€๏ธwong wadon timpuh: kulit putih
๐ŸงŽ๐Ÿผโ€โ™€๏ธwong wadon timpuh: kulit putih langsep
๐ŸงŽ๐Ÿฝโ€โ™€๏ธwong wadon timpuh: kulit kuning
๐ŸงŽ๐Ÿพโ€โ™€๏ธwong wadon timpuh: kulit sawo mateng
๐ŸงŽ๐Ÿฟโ€โ™€๏ธwong wadon timpuh: kulit ireng
๐Ÿง‘๐Ÿปโ€๐Ÿฆฏwong nyekeli teken: kulit putih
๐Ÿง‘๐Ÿผโ€๐Ÿฆฏwong nyekeli teken: kulit putih langsep
๐Ÿง‘๐Ÿฝโ€๐Ÿฆฏwong nyekeli teken: kulit kuning
๐Ÿง‘๐Ÿพโ€๐Ÿฆฏwong nyekeli teken: kulit sawo mateng
๐Ÿง‘๐Ÿฟโ€๐Ÿฆฏwong nyekeli teken: kulit ireng
๐Ÿ‘จ๐Ÿปโ€๐Ÿฆฏwong lanang nyekeli teken: kulit putih
๐Ÿ‘จ๐Ÿผโ€๐Ÿฆฏwong lanang nyekeli teken: kulit putih langsep
๐Ÿ‘จ๐Ÿฝโ€๐Ÿฆฏwong lanang nyekeli teken: kulit kuning
๐Ÿ‘จ๐Ÿพโ€๐Ÿฆฏwong lanang nyekeli teken: kulit sawo mateng
๐Ÿ‘จ๐Ÿฟโ€๐Ÿฆฏwong lanang nyekeli teken: kulit ireng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿฆฏwong wadon nyekeli teken: kulit putih
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผโ€๐Ÿฆฏwong wadon nyekeli teken: kulit putih langsep
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฝโ€๐Ÿฆฏwong wadon nyekeli teken: kulit kuning
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿพโ€๐Ÿฆฏwong wadon nyekeli teken: kulit sawo mateng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฟโ€๐Ÿฆฏwong wadon nyekeli teken: kulit ireng
๐Ÿง‘๐Ÿปโ€๐Ÿฆผwong numpak kursi rodha mesin: kulit putih
๐Ÿง‘๐Ÿผโ€๐Ÿฆผwong numpak kursi rodha mesin: kulit putih langsep
๐Ÿง‘๐Ÿฝโ€๐Ÿฆผwong numpak kursi rodha mesin: kulit kuning
๐Ÿง‘๐Ÿพโ€๐Ÿฆผwong numpak kursi rodha mesin: kulit sawo mateng
๐Ÿง‘๐Ÿฟโ€๐Ÿฆผwong numpak kursi rodha mesin: kulit ireng
๐Ÿ‘จ๐Ÿปโ€๐Ÿฆผwong lanang numpak kursi rodha mesin: kulit putih
๐Ÿ‘จ๐Ÿผโ€๐Ÿฆผwong lanang numpak kursi rodha mesin: kulit putih langsep
๐Ÿ‘จ๐Ÿฝโ€๐Ÿฆผwong lanang numpak kursi rodha mesin: kulit kuning
๐Ÿ‘จ๐Ÿพโ€๐Ÿฆผwong lanang numpak kursi rodha mesin: kulit sawo mateng
๐Ÿ‘จ๐Ÿฟโ€๐Ÿฆผwong lanang numpak kursi rodha mesin: kulit ireng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿฆผwong wadon numpak kursi rodha mesin: kulit putih
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผโ€๐Ÿฆผwong wadon numpak kursi rodha mesin: kulit putih langsep
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฝโ€๐Ÿฆผwong wadon numpak kursi rodha mesin: kulit kuning
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿพโ€๐Ÿฆผwong wadon numpak kursi rodha mesin: kulit sawo mateng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฟโ€๐Ÿฆผwong wadon numpak kursi rodha mesin: kulit ireng
๐Ÿง‘๐Ÿปโ€๐Ÿฆฝwong numpak kursi rodha manual: kulit putih
๐Ÿง‘๐Ÿผโ€๐Ÿฆฝwong numpak kursi rodha manual: kulit putih langsep
๐Ÿง‘๐Ÿฝโ€๐Ÿฆฝwong numpak kursi rodha manual: kulit kuning
๐Ÿง‘๐Ÿพโ€๐Ÿฆฝwong numpak kursi rodha manual: kulit sawo mateng
๐Ÿง‘๐Ÿฟโ€๐Ÿฆฝwong numpak kursi rodha manual: kulit ireng
๐Ÿ‘จ๐Ÿปโ€๐Ÿฆฝwong lanang numpak kursi rodha manual: kulit putih
๐Ÿ‘จ๐Ÿผโ€๐Ÿฆฝwong lanang numpak kursi rodha manual: kulit putih langsep
๐Ÿ‘จ๐Ÿฝโ€๐Ÿฆฝwong lanang numpak kursi rodha manual: kulit kuning
๐Ÿ‘จ๐Ÿพโ€๐Ÿฆฝwong lanang numpak kursi rodha manual: kulit sawo mateng
๐Ÿ‘จ๐Ÿฟโ€๐Ÿฆฝwong lanang numpak kursi rodha manual: kulit ireng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿฆฝwong wadon numpak kursi rodha manual: kulit putih
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผโ€๐Ÿฆฝwong wadon numpak kursi rodha manual: kulit putih langsep
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฝโ€๐Ÿฆฝwong wadon numpak kursi rodha manual: kulit kuning
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿพโ€๐Ÿฆฝwong wadon numpak kursi rodha manual: kulit sawo mateng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฟโ€๐Ÿฆฝwong wadon numpak kursi rodha manual: kulit ireng
๐Ÿƒ๐Ÿปwong mlayu: kulit putih
๐Ÿƒ๐Ÿผwong mlayu: kulit putih langsep
๐Ÿƒ๐Ÿฝwong mlayu: kulit kuning
๐Ÿƒ๐Ÿพwong mlayu: kulit sawo mateng
๐Ÿƒ๐Ÿฟwong mlayu: kulit ireng
๐Ÿƒ๐Ÿปโ€โ™‚๏ธwong lanang mlayu: kulit putih
๐Ÿƒ๐Ÿผโ€โ™‚๏ธwong lanang mlayu: kulit putih langsep
๐Ÿƒ๐Ÿฝโ€โ™‚๏ธwong lanang mlayu: kulit kuning
๐Ÿƒ๐Ÿพโ€โ™‚๏ธwong lanang mlayu: kulit sawo mateng
๐Ÿƒ๐Ÿฟโ€โ™‚๏ธwong lanang mlayu: kulit ireng
๐Ÿƒ๐Ÿปโ€โ™€๏ธwong wadon mlayu: kulit putih
๐Ÿƒ๐Ÿผโ€โ™€๏ธwong wadon mlayu: kulit putih langsep
๐Ÿƒ๐Ÿฝโ€โ™€๏ธwong wadon mlayu: kulit kuning
๐Ÿƒ๐Ÿพโ€โ™€๏ธwong wadon mlayu: kulit sawo mateng
๐Ÿƒ๐Ÿฟโ€โ™€๏ธwong wadon mlayu: kulit ireng
๐Ÿ’ƒ๐Ÿปwong wadon njoget: kulit putih
๐Ÿ’ƒ๐Ÿผwong wadon njoget: kulit putih langsep
๐Ÿ’ƒ๐Ÿฝwong wadon njoget: kulit kuning
๐Ÿ’ƒ๐Ÿพwong wadon njoget: kulit sawo mateng
๐Ÿ’ƒ๐Ÿฟwong wadon njoget: kulit ireng
๐Ÿ•บ๐Ÿปwong lanang njoget: kulit putih
๐Ÿ•บ๐Ÿผwong lanang njoget: kulit putih langsep
๐Ÿ•บ๐Ÿฝwong lanang njoget: kulit kuning
๐Ÿ•บ๐Ÿพwong lanang njoget: kulit sawo mateng
๐Ÿ•บ๐Ÿฟwong lanang njoget: kulit ireng
๐Ÿ•ด๐Ÿปwong lanang jas-jasan ora napak: kulit putih
๐Ÿ•ด๐Ÿผwong lanang jas-jasan ora napak: kulit putih langsep
๐Ÿ•ด๐Ÿฝwong lanang jas-jasan ora napak: kulit kuning
๐Ÿ•ด๐Ÿพwong lanang jas-jasan ora napak: kulit sawo mateng
๐Ÿ•ด๐Ÿฟwong lanang jas-jasan ora napak: kulit ireng
๐Ÿง–๐Ÿปwong ing kamar kebak sumub: kulit putih
๐Ÿง–๐Ÿผwong ing kamar kebak sumub: kulit putih langsep
๐Ÿง–๐Ÿฝwong ing kamar kebak sumub: kulit kuning
๐Ÿง–๐Ÿพwong ing kamar kebak sumub: kulit sawo mateng
๐Ÿง–๐Ÿฟwong ing kamar kebak sumub: kulit ireng
๐Ÿง–๐Ÿปโ€โ™‚๏ธwong lanang ing kamar kebak sumub: kulit putih
๐Ÿง–๐Ÿผโ€โ™‚๏ธwong lanang ing kamar kebak sumub: kulit putih langsep
๐Ÿง–๐Ÿฝโ€โ™‚๏ธwong lanang ing kamar kebak sumub: kulit kuning
๐Ÿง–๐Ÿพโ€โ™‚๏ธwong lanang ing kamar kebak sumub: kulit sawo mateng
๐Ÿง–๐Ÿฟโ€โ™‚๏ธwong lanang ing kamar kebak sumub: kulit ireng
๐Ÿง–๐Ÿปโ€โ™€๏ธwong wadon ing kamar kebak sumub: kulit putih
๐Ÿง–๐Ÿผโ€โ™€๏ธwong wadon ing kamar kebak sumub: kulit putih langsep
๐Ÿง–๐Ÿฝโ€โ™€๏ธwong wadon ing kamar kebak sumub: kulit kuning
๐Ÿง–๐Ÿพโ€โ™€๏ธwong wadon ing kamar kebak sumub: kulit sawo mateng
๐Ÿง–๐Ÿฟโ€โ™€๏ธwong wadon ing kamar kebak sumub: kulit ireng
๐Ÿง—๐Ÿปwong manjad: kulit putih
๐Ÿง—๐Ÿผwong manjad: kulit putih langsep
๐Ÿง—๐Ÿฝwong manjad: kulit kuning
๐Ÿง—๐Ÿพwong manjad: kulit sawo mateng
๐Ÿง—๐Ÿฟwong manjad: kulit ireng
๐Ÿง—๐Ÿปโ€โ™‚๏ธwong lanang manjad: kulit putih
๐Ÿง—๐Ÿผโ€โ™‚๏ธwong lanang manjad: kulit putih langsep
๐Ÿง—๐Ÿฝโ€โ™‚๏ธwong lanang manjad: kulit kuning
๐Ÿง—๐Ÿพโ€โ™‚๏ธwong lanang manjad: kulit sawo mateng
๐Ÿง—๐Ÿฟโ€โ™‚๏ธwong lanang manjad: kulit ireng
๐Ÿง—๐Ÿปโ€โ™€๏ธwong wadon manjad: kulit putih
๐Ÿง—๐Ÿผโ€โ™€๏ธwong wadon manjad: kulit putih langsep
๐Ÿง—๐Ÿฝโ€โ™€๏ธwong wadon manjad: kulit kuning
๐Ÿง—๐Ÿพโ€โ™€๏ธwong wadon manjad: kulit sawo mateng
๐Ÿง—๐Ÿฟโ€โ™€๏ธwong wadon manjad: kulit ireng
๐Ÿ‡๐Ÿปbalapan jaran: kulit putih
๐Ÿ‡๐Ÿผbalapan jaran: kulit putih langsep
๐Ÿ‡๐Ÿฝbalapan jaran: kulit kuning
๐Ÿ‡๐Ÿพbalapan jaran: kulit sawo mateng
๐Ÿ‡๐Ÿฟbalapan jaran: kulit ireng
๐Ÿ‚๐Ÿปpemain slancar salju: kulit putih
๐Ÿ‚๐Ÿผpemain slancar salju: kulit putih langsep
๐Ÿ‚๐Ÿฝpemain slancar salju: kulit kuning
๐Ÿ‚๐Ÿพpemain slancar salju: kulit sawo mateng
๐Ÿ‚๐Ÿฟpemain slancar salju: kulit ireng
๐ŸŒ๐Ÿปwong main golf: kulit putih
๐ŸŒ๐Ÿผwong main golf: kulit putih langsep
๐ŸŒ๐Ÿฝwong main golf: kulit kuning
๐ŸŒ๐Ÿพwong main golf: kulit sawo mateng
๐ŸŒ๐Ÿฟwong main golf: kulit ireng
๐ŸŒ๐Ÿปโ€โ™‚๏ธwong lanang main golf: kulit putih
๐ŸŒ๐Ÿผโ€โ™‚๏ธwong lanang main golf: kulit putih langsep
๐ŸŒ๐Ÿฝโ€โ™‚๏ธwong lanang main golf: kulit kuning
๐ŸŒ๐Ÿพโ€โ™‚๏ธwong lanang main golf: kulit sawo mateng
๐ŸŒ๐Ÿฟโ€โ™‚๏ธwong lanang main golf: kulit ireng
๐ŸŒ๐Ÿปโ€โ™€๏ธwong wadon main golf: kulit putih
๐ŸŒ๐Ÿผโ€โ™€๏ธwong wadon main golf: kulit putih langsep
๐ŸŒ๐Ÿฝโ€โ™€๏ธwong wadon main golf: kulit kuning
๐ŸŒ๐Ÿพโ€โ™€๏ธwong wadon main golf: kulit sawo mateng
๐ŸŒ๐Ÿฟโ€โ™€๏ธwong wadon main golf: kulit ireng
๐Ÿ„๐Ÿปwong slancar: kulit putih
๐Ÿ„๐Ÿผwong slancar: kulit putih langsep
๐Ÿ„๐Ÿฝwong slancar: kulit kuning
๐Ÿ„๐Ÿพwong slancar: kulit sawo mateng
๐Ÿ„๐Ÿฟwong slancar: kulit ireng
๐Ÿ„๐Ÿปโ€โ™‚๏ธwong lanang slancar: kulit putih
๐Ÿ„๐Ÿผโ€โ™‚๏ธwong lanang slancar: kulit putih langsep
๐Ÿ„๐Ÿฝโ€โ™‚๏ธwong lanang slancar: kulit kuning
๐Ÿ„๐Ÿพโ€โ™‚๏ธwong lanang slancar: kulit sawo mateng
๐Ÿ„๐Ÿฟโ€โ™‚๏ธwong lanang slancar: kulit ireng
๐Ÿ„๐Ÿปโ€โ™€๏ธwong wadon slancar: kulit putih
๐Ÿ„๐Ÿผโ€โ™€๏ธwong wadon slancar: kulit putih langsep
๐Ÿ„๐Ÿฝโ€โ™€๏ธwong wadon slancar: kulit kuning
๐Ÿ„๐Ÿพโ€โ™€๏ธwong wadon slancar: kulit sawo mateng
๐Ÿ„๐Ÿฟโ€โ™€๏ธwong wadon slancar: kulit ireng
๐Ÿšฃ๐Ÿปwong ndhayung: kulit putih
๐Ÿšฃ๐Ÿผwong ndhayung: kulit putih langsep
๐Ÿšฃ๐Ÿฝwong ndhayung: kulit kuning
๐Ÿšฃ๐Ÿพwong ndhayung: kulit sawo mateng
๐Ÿšฃ๐Ÿฟwong ndhayung: kulit ireng
๐Ÿšฃ๐Ÿปโ€โ™‚๏ธwong lanang ndhayung: kulit putih
๐Ÿšฃ๐Ÿผโ€โ™‚๏ธwong lanang ndhayung: kulit putih langsep
๐Ÿšฃ๐Ÿฝโ€โ™‚๏ธwong lanang ndhayung: kulit kuning
๐Ÿšฃ๐Ÿพโ€โ™‚๏ธwong lanang ndhayung: kulit sawo mateng
๐Ÿšฃ๐Ÿฟโ€โ™‚๏ธwong lanang ndhayung: kulit ireng
๐Ÿšฃ๐Ÿปโ€โ™€๏ธwong wadon ndhayung: kulit putih
๐Ÿšฃ๐Ÿผโ€โ™€๏ธwong wadon ndhayung: kulit putih langsep
๐Ÿšฃ๐Ÿฝโ€โ™€๏ธwong wadon ndhayung: kulit kuning
๐Ÿšฃ๐Ÿพโ€โ™€๏ธwong wadon ndhayung: kulit sawo mateng
๐Ÿšฃ๐Ÿฟโ€โ™€๏ธwong wadon ndhayung: kulit ireng
๐ŸŠ๐Ÿปwong nglangi: kulit putih
๐ŸŠ๐Ÿผwong nglangi: kulit putih langsep
๐ŸŠ๐Ÿฝwong nglangi: kulit kuning
๐ŸŠ๐Ÿพwong nglangi: kulit sawo mateng
๐ŸŠ๐Ÿฟwong nglangi: kulit ireng
๐ŸŠ๐Ÿปโ€โ™‚๏ธwong lanang nglangi: kulit putih
๐ŸŠ๐Ÿผโ€โ™‚๏ธwong lanang nglangi: kulit putih langsep
๐ŸŠ๐Ÿฝโ€โ™‚๏ธwong lanang nglangi: kulit kuning
๐ŸŠ๐Ÿพโ€โ™‚๏ธwong lanang nglangi: kulit sawo mateng
๐ŸŠ๐Ÿฟโ€โ™‚๏ธwong lanang nglangi: kulit ireng
๐ŸŠ๐Ÿปโ€โ™€๏ธwong wadon nglangi: kulit putih
๐ŸŠ๐Ÿผโ€โ™€๏ธwong wadon nglangi: kulit putih langsep
๐ŸŠ๐Ÿฝโ€โ™€๏ธwong wadon nglangi: kulit kuning
๐ŸŠ๐Ÿพโ€โ™€๏ธwong wadon nglangi: kulit sawo mateng
๐ŸŠ๐Ÿฟโ€โ™€๏ธwong wadon nglangi: kulit ireng
โ›น๐Ÿปwong mentulake bal: kulit putih
โ›น๐Ÿผwong mentulake bal: kulit putih langsep
โ›น๐Ÿฝwong mentulake bal: kulit kuning
โ›น๐Ÿพwong mentulake bal: kulit sawo mateng
โ›น๐Ÿฟwong mentulake bal: kulit ireng
โ›น๐Ÿปโ€โ™‚๏ธwong lanang mentulake bal: kulit putih
โ›น๐Ÿผโ€โ™‚๏ธwong lanang mentulake bal: kulit putih langsep
โ›น๐Ÿฝโ€โ™‚๏ธwong lanang mentulake bal: kulit kuning
โ›น๐Ÿพโ€โ™‚๏ธwong lanang mentulake bal: kulit sawo mateng
โ›น๐Ÿฟโ€โ™‚๏ธwong lanang mentulake bal: kulit ireng
โ›น๐Ÿปโ€โ™€๏ธwong wadon mentulake bal: kulit putih
โ›น๐Ÿผโ€โ™€๏ธwong wadon mentulake bal: kulit putih langsep
โ›น๐Ÿฝโ€โ™€๏ธwong wadon mentulake bal: kulit kuning
โ›น๐Ÿพโ€โ™€๏ธwong wadon mentulake bal: kulit sawo mateng
โ›น๐Ÿฟโ€โ™€๏ธwong wadon mentulake bal: kulit ireng
๐Ÿ‹๐Ÿปwong ngangkat barbel: kulit putih
๐Ÿ‹๐Ÿผwong ngangkat barbel: kulit putih langsep
๐Ÿ‹๐Ÿฝwong ngangkat barbel: kulit kuning
๐Ÿ‹๐Ÿพwong ngangkat barbel: kulit sawo mateng
๐Ÿ‹๐Ÿฟwong ngangkat barbel: kulit ireng
๐Ÿ‹๐Ÿปโ€โ™‚๏ธwong lanang ngangkat barbel: kulit putih
๐Ÿ‹๐Ÿผโ€โ™‚๏ธwong lanang ngangkat barbel: kulit putih langsep
๐Ÿ‹๐Ÿฝโ€โ™‚๏ธwong lanang ngangkat barbel: kulit kuning
๐Ÿ‹๐Ÿพโ€โ™‚๏ธwong lanang ngangkat barbel: kulit sawo mateng
๐Ÿ‹๐Ÿฟโ€โ™‚๏ธwong lanang ngangkat barbel: kulit ireng
๐Ÿ‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธwong wadon ngangkat barbel: kulit putih
๐Ÿ‹๐Ÿผโ€โ™€๏ธwong wadon ngangkat barbel: kulit putih langsep
๐Ÿ‹๐Ÿฝโ€โ™€๏ธwong wadon ngangkat barbel: kulit kuning
๐Ÿ‹๐Ÿพโ€โ™€๏ธwong wadon ngangkat barbel: kulit sawo mateng
๐Ÿ‹๐Ÿฟโ€โ™€๏ธwong wadon ngangkat barbel: kulit ireng
๐Ÿšด๐Ÿปwong numpak pit: kulit putih
๐Ÿšด๐Ÿผwong numpak pit: kulit putih langsep
๐Ÿšด๐Ÿฝwong numpak pit: kulit kuning
๐Ÿšด๐Ÿพwong numpak pit: kulit sawo mateng
๐Ÿšด๐Ÿฟwong numpak pit: kulit ireng
๐Ÿšด๐Ÿปโ€โ™‚๏ธwong lanang numpak pit: kulit putih
๐Ÿšด๐Ÿผโ€โ™‚๏ธwong lanang numpak pit: kulit putih langsep
๐Ÿšด๐Ÿฝโ€โ™‚๏ธwong lanang numpak pit: kulit kuning
๐Ÿšด๐Ÿพโ€โ™‚๏ธwong lanang numpak pit: kulit sawo mateng
๐Ÿšด๐Ÿฟโ€โ™‚๏ธwong lanang numpak pit: kulit ireng
๐Ÿšด๐Ÿปโ€โ™€๏ธwong wadon numpak pit: kulit putih
๐Ÿšด๐Ÿผโ€โ™€๏ธwong wadon numpak pit: kulit putih langsep
๐Ÿšด๐Ÿฝโ€โ™€๏ธwong wadon numpak pit: kulit kuning
๐Ÿšด๐Ÿพโ€โ™€๏ธwong wadon numpak pit: kulit sawo mateng
๐Ÿšด๐Ÿฟโ€โ™€๏ธwong wadon numpak pit: kulit ireng
๐Ÿšต๐Ÿปwong numpak sepedha gunung: kulit putih
๐Ÿšต๐Ÿผwong numpak sepedha gunung: kulit putih langsep
๐Ÿšต๐Ÿฝwong numpak sepedha gunung: kulit kuning
๐Ÿšต๐Ÿพwong numpak sepedha gunung: kulit sawo mateng
๐Ÿšต๐Ÿฟwong numpak sepedha gunung: kulit ireng
๐Ÿšต๐Ÿปโ€โ™‚๏ธwong lanang numpak sepedha gunung: kulit putih
๐Ÿšต๐Ÿผโ€โ™‚๏ธwong lanang numpak sepedha gunung: kulit putih langsep
๐Ÿšต๐Ÿฝโ€โ™‚๏ธwong lanang numpak sepedha gunung: kulit kuning
๐Ÿšต๐Ÿพโ€โ™‚๏ธwong lanang numpak sepedha gunung: kulit sawo mateng
๐Ÿšต๐Ÿฟโ€โ™‚๏ธwong lanang numpak sepedha gunung: kulit ireng
๐Ÿšต๐Ÿปโ€โ™€๏ธwong wadon numpak sepedha gunung: kulit putih
๐Ÿšต๐Ÿผโ€โ™€๏ธwong wadon numpak sepedha gunung: kulit putih langsep
๐Ÿšต๐Ÿฝโ€โ™€๏ธwong wadon numpak sepedha gunung: kulit kuning
๐Ÿšต๐Ÿพโ€โ™€๏ธwong wadon numpak sepedha gunung: kulit sawo mateng
๐Ÿšต๐Ÿฟโ€โ™€๏ธwong wadon numpak sepedha gunung: kulit ireng
๐Ÿคธ๐Ÿปwong engkang: kulit putih
๐Ÿคธ๐Ÿผwong engkang: kulit putih langsep
๐Ÿคธ๐Ÿฝwong engkang: kulit kuning
๐Ÿคธ๐Ÿพwong engkang: kulit sawo mateng
๐Ÿคธ๐Ÿฟwong engkang: kulit ireng
๐Ÿคธ๐Ÿปโ€โ™‚๏ธwong lanang engkang: kulit putih
๐Ÿคธ๐Ÿผโ€โ™‚๏ธwong lanang engkang: kulit putih langsep
๐Ÿคธ๐Ÿฝโ€โ™‚๏ธwong lanang engkang: kulit kuning
๐Ÿคธ๐Ÿพโ€โ™‚๏ธwong lanang engkang: kulit sawo mateng
๐Ÿคธ๐Ÿฟโ€โ™‚๏ธwong lanang engkang: kulit ireng
๐Ÿคธ๐Ÿปโ€โ™€๏ธwong wadon engkang: kulit putih
๐Ÿคธ๐Ÿผโ€โ™€๏ธwong wadon engkang: kulit putih langsep
๐Ÿคธ๐Ÿฝโ€โ™€๏ธwong wadon engkang: kulit kuning
๐Ÿคธ๐Ÿพโ€โ™€๏ธwong wadon engkang: kulit sawo mateng
๐Ÿคธ๐Ÿฟโ€โ™€๏ธwong wadon engkang: kulit ireng
๐Ÿคฝ๐Ÿปwong main polo banyu: kulit putih
๐Ÿคฝ๐Ÿผwong main polo banyu: kulit putih langsep
๐Ÿคฝ๐Ÿฝwong main polo banyu: kulit kuning
๐Ÿคฝ๐Ÿพwong main polo banyu: kulit sawo mateng
๐Ÿคฝ๐Ÿฟwong main polo banyu: kulit ireng
๐Ÿคฝ๐Ÿปโ€โ™‚๏ธwong lanang main polo banyu: kulit putih
๐Ÿคฝ๐Ÿผโ€โ™‚๏ธwong lanang main polo banyu: kulit putih langsep
๐Ÿคฝ๐Ÿฝโ€โ™‚๏ธwong lanang main polo banyu: kulit kuning
๐Ÿคฝ๐Ÿพโ€โ™‚๏ธwong lanang main polo banyu: kulit sawo mateng
๐Ÿคฝ๐Ÿฟโ€โ™‚๏ธwong lanang main polo banyu: kulit ireng
๐Ÿคฝ๐Ÿปโ€โ™€๏ธwong wadon main polo banyu: kulit putih
๐Ÿคฝ๐Ÿผโ€โ™€๏ธwong wadon main polo banyu: kulit putih langsep
๐Ÿคฝ๐Ÿฝโ€โ™€๏ธwong wadon main polo banyu: kulit kuning
๐Ÿคฝ๐Ÿพโ€โ™€๏ธwong wadon main polo banyu: kulit sawo mateng
๐Ÿคฝ๐Ÿฟโ€โ™€๏ธwong wadon main polo banyu: kulit ireng
๐Ÿคพ๐Ÿปwong main bal tangan: kulit putih
๐Ÿคพ๐Ÿผwong main bal tangan: kulit putih langsep
๐Ÿคพ๐Ÿฝwong main bal tangan: kulit kuning
๐Ÿคพ๐Ÿพwong main bal tangan: kulit sawo mateng
๐Ÿคพ๐Ÿฟwong main bal tangan: kulit ireng
๐Ÿคพ๐Ÿปโ€โ™‚๏ธwong lanang main bal tangan: kulit putih
๐Ÿคพ๐Ÿผโ€โ™‚๏ธwong lanang main bal tangan: kulit putih langsep
๐Ÿคพ๐Ÿฝโ€โ™‚๏ธwong lanang main bal tangan: kulit kuning
๐Ÿคพ๐Ÿพโ€โ™‚๏ธwong lanang main bal tangan: kulit sawo mateng
๐Ÿคพ๐Ÿฟโ€โ™‚๏ธwong lanang main bal tangan: kulit ireng
๐Ÿคพ๐Ÿปโ€โ™€๏ธwong wadon main bal tangan: kulit putih
๐Ÿคพ๐Ÿผโ€โ™€๏ธwong wadon main bal tangan: kulit putih langsep
๐Ÿคพ๐Ÿฝโ€โ™€๏ธwong wadon main bal tangan: kulit kuning
๐Ÿคพ๐Ÿพโ€โ™€๏ธwong wadon main bal tangan: kulit sawo mateng
๐Ÿคพ๐Ÿฟโ€โ™€๏ธwong wadon main bal tangan: kulit ireng
๐Ÿคน๐Ÿปwong main akrobat bal: kulit putih
๐Ÿคน๐Ÿผwong main akrobat bal: kulit putih langsep
๐Ÿคน๐Ÿฝwong main akrobat bal: kulit kuning
๐Ÿคน๐Ÿพwong main akrobat bal: kulit sawo mateng
๐Ÿคน๐Ÿฟwong main akrobat bal: kulit ireng
๐Ÿคน๐Ÿปโ€โ™‚๏ธwong lanang main akrobat bal: kulit putih
๐Ÿคน๐Ÿผโ€โ™‚๏ธwong lanang main akrobat bal: kulit putih langsep
๐Ÿคน๐Ÿฝโ€โ™‚๏ธwong lanang main akrobat bal: kulit kuning
๐Ÿคน๐Ÿพโ€โ™‚๏ธwong lanang main akrobat bal: kulit sawo mateng
๐Ÿคน๐Ÿฟโ€โ™‚๏ธwong lanang main akrobat bal: kulit ireng
๐Ÿคน๐Ÿปโ€โ™€๏ธwong wadon main akrobat bal: kulit putih
๐Ÿคน๐Ÿผโ€โ™€๏ธwong wadon main akrobat bal: kulit putih langsep
๐Ÿคน๐Ÿฝโ€โ™€๏ธwong wadon main akrobat bal: kulit kuning
๐Ÿคน๐Ÿพโ€โ™€๏ธwong wadon main akrobat bal: kulit sawo mateng
๐Ÿคน๐Ÿฟโ€โ™€๏ธwong wadon main akrobat bal: kulit ireng
๐Ÿง˜๐Ÿปwong njagong sila: kulit putih
๐Ÿง˜๐Ÿผwong njagong sila: kulit putih langsep
๐Ÿง˜๐Ÿฝwong njagong sila: kulit kuning
๐Ÿง˜๐Ÿพwong njagong sila: kulit sawo mateng
๐Ÿง˜๐Ÿฟwong njagong sila: kulit ireng
๐Ÿง˜๐Ÿปโ€โ™‚๏ธwong lanang njagong sila: kulit putih
๐Ÿง˜๐Ÿผโ€โ™‚๏ธwong lanang njagong sila: kulit putih langsep
๐Ÿง˜๐Ÿฝโ€โ™‚๏ธwong lanang njagong sila: kulit kuning
๐Ÿง˜๐Ÿพโ€โ™‚๏ธwong lanang njagong sila: kulit sawo mateng
๐Ÿง˜๐Ÿฟโ€โ™‚๏ธwong lanang njagong sila: kulit ireng
๐Ÿง˜๐Ÿปโ€โ™€๏ธwong wadon njagong sila: kulit putih
๐Ÿง˜๐Ÿผโ€โ™€๏ธwong wadon njagong sila: kulit putih langsep
๐Ÿง˜๐Ÿฝโ€โ™€๏ธwong wadon njagong sila: kulit kuning
๐Ÿง˜๐Ÿพโ€โ™€๏ธwong wadon njagong sila: kulit sawo mateng
๐Ÿง˜๐Ÿฟโ€โ™€๏ธwong wadon njagong sila: kulit ireng
๐Ÿ›€๐Ÿปwong adus kungkum: kulit putih
๐Ÿ›€๐Ÿผwong adus kungkum: kulit putih langsep
๐Ÿ›€๐Ÿฝwong adus kungkum: kulit kuning
๐Ÿ›€๐Ÿพwong adus kungkum: kulit sawo mateng
๐Ÿ›€๐Ÿฟwong adus kungkum: kulit ireng
๐Ÿ›Œ๐Ÿปwong turu: kulit putih
๐Ÿ›Œ๐Ÿผwong turu: kulit putih langsep
๐Ÿ›Œ๐Ÿฝwong turu: kulit kuning
๐Ÿ›Œ๐Ÿพwong turu: kulit sawo mateng
๐Ÿ›Œ๐Ÿฟwong turu: kulit ireng
๐Ÿง‘๐Ÿปโ€๐Ÿคโ€๐Ÿง‘๐Ÿปwong gandhengan tangan: kulit putih
๐Ÿง‘๐Ÿปโ€๐Ÿคโ€๐Ÿง‘๐Ÿผwong gandhengan tangan: kulit putih, kulit putih langsep
๐Ÿง‘๐Ÿปโ€๐Ÿคโ€๐Ÿง‘๐Ÿฝwong gandhengan tangan: kulit putih, kulit kuning
๐Ÿง‘๐Ÿปโ€๐Ÿคโ€๐Ÿง‘๐Ÿพwong gandhengan tangan: kulit putih, kulit sawo mateng
๐Ÿง‘๐Ÿปโ€๐Ÿคโ€๐Ÿง‘๐Ÿฟwong gandhengan tangan: kulit putih, kulit ireng
๐Ÿง‘๐Ÿผโ€๐Ÿคโ€๐Ÿง‘๐Ÿปwong gandhengan tangan: kulit putih langsep, kulit putih
๐Ÿง‘๐Ÿผโ€๐Ÿคโ€๐Ÿง‘๐Ÿผwong gandhengan tangan: kulit putih langsep
๐Ÿง‘๐Ÿผโ€๐Ÿคโ€๐Ÿง‘๐Ÿฝwong gandhengan tangan: kulit putih langsep, kulit kuning
๐Ÿง‘๐Ÿผโ€๐Ÿคโ€๐Ÿง‘๐Ÿพwong gandhengan tangan: kulit putih langsep, kulit sawo mateng
๐Ÿง‘๐Ÿผโ€๐Ÿคโ€๐Ÿง‘๐Ÿฟwong gandhengan tangan: kulit putih langsep, kulit ireng
๐Ÿง‘๐Ÿฝโ€๐Ÿคโ€๐Ÿง‘๐Ÿปwong gandhengan tangan: kulit kuning, kulit putih
๐Ÿง‘๐Ÿฝโ€๐Ÿคโ€๐Ÿง‘๐Ÿผwong gandhengan tangan: kulit kuning, kulit putih langsep
๐Ÿง‘๐Ÿฝโ€๐Ÿคโ€๐Ÿง‘๐Ÿฝwong gandhengan tangan: kulit kuning
๐Ÿง‘๐Ÿฝโ€๐Ÿคโ€๐Ÿง‘๐Ÿพwong gandhengan tangan: kulit kuning, kulit sawo mateng
๐Ÿง‘๐Ÿฝโ€๐Ÿคโ€๐Ÿง‘๐Ÿฟwong gandhengan tangan: kulit kuning, kulit ireng
๐Ÿง‘๐Ÿพโ€๐Ÿคโ€๐Ÿง‘๐Ÿปwong gandhengan tangan: kulit sawo mateng, kulit putih
๐Ÿง‘๐Ÿพโ€๐Ÿคโ€๐Ÿง‘๐Ÿผwong gandhengan tangan: kulit sawo mateng, kulit putih langsep
๐Ÿง‘๐Ÿพโ€๐Ÿคโ€๐Ÿง‘๐Ÿฝwong gandhengan tangan: kulit sawo mateng, kulit kuning
๐Ÿง‘๐Ÿพโ€๐Ÿคโ€๐Ÿง‘๐Ÿพwong gandhengan tangan: kulit sawo mateng
๐Ÿง‘๐Ÿพโ€๐Ÿคโ€๐Ÿง‘๐Ÿฟwong gandhengan tangan: kulit sawo mateng, kulit ireng
๐Ÿง‘๐Ÿฟโ€๐Ÿคโ€๐Ÿง‘๐Ÿปwong gandhengan tangan: kulit ireng, kulit putih
๐Ÿง‘๐Ÿฟโ€๐Ÿคโ€๐Ÿง‘๐Ÿผwong gandhengan tangan: kulit ireng, kulit putih langsep
๐Ÿง‘๐Ÿฟโ€๐Ÿคโ€๐Ÿง‘๐Ÿฝwong gandhengan tangan: kulit ireng, kulit kuning
๐Ÿง‘๐Ÿฟโ€๐Ÿคโ€๐Ÿง‘๐Ÿพwong gandhengan tangan: kulit ireng, kulit sawo mateng
๐Ÿง‘๐Ÿฟโ€๐Ÿคโ€๐Ÿง‘๐Ÿฟwong gandhengan tangan: kulit ireng
๐Ÿ‘ญ๐Ÿปwong wadon loro gandhengan tangan: kulit putih
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿคโ€๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผwong wadon loro gandhengan tangan: kulit putih, kulit putih langsep
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿคโ€๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฝwong wadon loro gandhengan tangan: kulit putih, kulit kuning
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿคโ€๐Ÿ‘ฉ๐Ÿพwong wadon loro gandhengan tangan: kulit putih, kulit sawo mateng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿคโ€๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฟwong wadon loro gandhengan tangan: kulit putih, kulit ireng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผโ€๐Ÿคโ€๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปwong wadon loro gandhengan tangan: kulit putih langsep, kulit putih
๐Ÿ‘ญ๐Ÿผwong wadon loro gandhengan tangan: kulit putih langsep
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผโ€๐Ÿคโ€๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฝwong wadon loro gandhengan tangan: kulit putih langsep, kulit kuning
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผโ€๐Ÿคโ€๐Ÿ‘ฉ๐Ÿพwong wadon loro gandhengan tangan: kulit putih langsep, kulit sawo mateng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผโ€๐Ÿคโ€๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฟwong wadon loro gandhengan tangan: kulit putih langsep, kulit ireng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฝโ€๐Ÿคโ€๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปwong wadon loro gandhengan tangan: kulit kuning, kulit putih
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฝโ€๐Ÿคโ€๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผwong wadon loro gandhengan tangan: kulit kuning, kulit putih langsep
๐Ÿ‘ญ๐Ÿฝwong wadon loro gandhengan tangan: kulit kuning
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฝโ€๐Ÿคโ€๐Ÿ‘ฉ๐Ÿพwong wadon loro gandhengan tangan: kulit kuning, kulit sawo mateng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฝโ€๐Ÿคโ€๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฟwong wadon loro gandhengan tangan: kulit kuning, kulit ireng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿพโ€๐Ÿคโ€๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปwong wadon loro gandhengan tangan: kulit sawo mateng, kulit putih
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿพโ€๐Ÿคโ€๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผwong wadon loro gandhengan tangan: kulit sawo mateng, kulit putih langsep
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿพโ€๐Ÿคโ€๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฝwong wadon loro gandhengan tangan: kulit sawo mateng, kulit kuning
๐Ÿ‘ญ๐Ÿพwong wadon loro gandhengan tangan: kulit sawo mateng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿพโ€๐Ÿคโ€๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฟwong wadon loro gandhengan tangan: kulit sawo mateng, kulit ireng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฟโ€๐Ÿคโ€๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปwong wadon loro gandhengan tangan: kulit ireng, kulit putih
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฟโ€๐Ÿคโ€๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผwong wadon loro gandhengan tangan: kulit ireng, kulit putih langsep
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฟโ€๐Ÿคโ€๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฝwong wadon loro gandhengan tangan: kulit ireng, kulit kuning
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฟโ€๐Ÿคโ€๐Ÿ‘ฉ๐Ÿพwong wadon loro gandhengan tangan: kulit ireng, kulit sawo mateng
๐Ÿ‘ญ๐Ÿฟwong wadon loro gandhengan tangan: kulit ireng
๐Ÿ‘ซ๐Ÿปwong lanang lan wadon gandhengan: kulit putih
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿคโ€๐Ÿ‘จ๐Ÿผwong lanang lan wadon gandhengan: kulit putih, kulit putih langsep
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿคโ€๐Ÿ‘จ๐Ÿฝwong lanang lan wadon gandhengan: kulit putih, kulit kuning
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿคโ€๐Ÿ‘จ๐Ÿพwong lanang lan wadon gandhengan: kulit putih, kulit sawo mateng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿคโ€๐Ÿ‘จ๐Ÿฟwong lanang lan wadon gandhengan: kulit putih, kulit ireng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผโ€๐Ÿคโ€๐Ÿ‘จ๐Ÿปwong lanang lan wadon gandhengan: kulit putih langsep, kulit putih
๐Ÿ‘ซ๐Ÿผwong lanang lan wadon gandhengan: kulit putih langsep
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผโ€๐Ÿคโ€๐Ÿ‘จ๐Ÿฝwong lanang lan wadon gandhengan: kulit putih langsep, kulit kuning
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผโ€๐Ÿคโ€๐Ÿ‘จ๐Ÿพwong lanang lan wadon gandhengan: kulit putih langsep, kulit sawo mateng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผโ€๐Ÿคโ€๐Ÿ‘จ๐Ÿฟwong lanang lan wadon gandhengan: kulit putih langsep, kulit ireng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฝโ€๐Ÿคโ€๐Ÿ‘จ๐Ÿปwong lanang lan wadon gandhengan: kulit kuning, kulit putih
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฝโ€๐Ÿคโ€๐Ÿ‘จ๐Ÿผwong lanang lan wadon gandhengan: kulit kuning, kulit putih langsep
๐Ÿ‘ซ๐Ÿฝwong lanang lan wadon gandhengan: kulit kuning
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฝโ€๐Ÿคโ€๐Ÿ‘จ๐Ÿพwong lanang lan wadon gandhengan: kulit kuning, kulit sawo mateng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฝโ€๐Ÿคโ€๐Ÿ‘จ๐Ÿฟwong lanang lan wadon gandhengan: kulit kuning, kulit ireng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿพโ€๐Ÿคโ€๐Ÿ‘จ๐Ÿปwong lanang lan wadon gandhengan: kulit sawo mateng, kulit putih
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿพโ€๐Ÿคโ€๐Ÿ‘จ๐Ÿผwong lanang lan wadon gandhengan: kulit sawo mateng, kulit putih langsep
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿพโ€๐Ÿคโ€๐Ÿ‘จ๐Ÿฝwong lanang lan wadon gandhengan: kulit sawo mateng, kulit kuning
๐Ÿ‘ซ๐Ÿพwong lanang lan wadon gandhengan: kulit sawo mateng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿพโ€๐Ÿคโ€๐Ÿ‘จ๐Ÿฟwong lanang lan wadon gandhengan: kulit sawo mateng, kulit ireng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฟโ€๐Ÿคโ€๐Ÿ‘จ๐Ÿปwong lanang lan wadon gandhengan: kulit ireng, kulit putih
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฟโ€๐Ÿคโ€๐Ÿ‘จ๐Ÿผwong lanang lan wadon gandhengan: kulit ireng, kulit putih langsep
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฟโ€๐Ÿคโ€๐Ÿ‘จ๐Ÿฝwong lanang lan wadon gandhengan: kulit ireng, kulit kuning
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฟโ€๐Ÿคโ€๐Ÿ‘จ๐Ÿพwong lanang lan wadon gandhengan: kulit ireng, kulit sawo mateng
๐Ÿ‘ซ๐Ÿฟwong lanang lan wadon gandhengan: kulit ireng
๐Ÿ‘ฌ๐Ÿปwong lanang loro gandhengan tangan: kulit putih
๐Ÿ‘จ๐Ÿปโ€๐Ÿคโ€๐Ÿ‘จ๐Ÿผwong lanang loro gandhengan tangan: kulit putih, kulit putih langsep
๐Ÿ‘จ๐Ÿปโ€๐Ÿคโ€๐Ÿ‘จ๐Ÿฝwong lanang loro gandhengan tangan: kulit putih, kulit kuning
๐Ÿ‘จ๐Ÿปโ€๐Ÿคโ€๐Ÿ‘จ๐Ÿพwong lanang loro gandhengan tangan: kulit putih, kulit sawo mateng
๐Ÿ‘จ๐Ÿปโ€๐Ÿคโ€๐Ÿ‘จ๐Ÿฟwong lanang loro gandhengan tangan: kulit putih, kulit ireng
๐Ÿ‘จ๐Ÿผโ€๐Ÿคโ€๐Ÿ‘จ๐Ÿปwong lanang loro gandhengan tangan: kulit putih langsep, kulit putih
๐Ÿ‘ฌ๐Ÿผwong lanang loro gandhengan tangan: kulit putih langsep
๐Ÿ‘จ๐Ÿผโ€๐Ÿคโ€๐Ÿ‘จ๐Ÿฝwong lanang loro gandhengan tangan: kulit putih langsep, kulit kuning
๐Ÿ‘จ๐Ÿผโ€๐Ÿคโ€๐Ÿ‘จ๐Ÿพwong lanang loro gandhengan tangan: kulit putih langsep, kulit sawo mateng
๐Ÿ‘จ๐Ÿผโ€๐Ÿคโ€๐Ÿ‘จ๐Ÿฟwong lanang loro gandhengan tangan: kulit putih langsep, kulit ireng
๐Ÿ‘จ๐Ÿฝโ€๐Ÿคโ€๐Ÿ‘จ๐Ÿปwong lanang loro gandhengan tangan: kulit kuning, kulit putih
๐Ÿ‘จ๐Ÿฝโ€๐Ÿคโ€๐Ÿ‘จ๐Ÿผwong lanang loro gandhengan tangan: kulit kuning, kulit putih langsep
๐Ÿ‘ฌ๐Ÿฝwong lanang loro gandhengan tangan: kulit kuning
๐Ÿ‘จ๐Ÿฝโ€๐Ÿคโ€๐Ÿ‘จ๐Ÿพwong lanang loro gandhengan tangan: kulit kuning, kulit sawo mateng
๐Ÿ‘จ๐Ÿฝโ€๐Ÿคโ€๐Ÿ‘จ๐Ÿฟwong lanang loro gandhengan tangan: kulit kuning, kulit ireng
๐Ÿ‘จ๐Ÿพโ€๐Ÿคโ€๐Ÿ‘จ๐Ÿปwong lanang loro gandhengan tangan: kulit sawo mateng, kulit putih
๐Ÿ‘จ๐Ÿพโ€๐Ÿคโ€๐Ÿ‘จ๐Ÿผwong lanang loro gandhengan tangan: kulit sawo mateng, kulit putih langsep
๐Ÿ‘จ๐Ÿพโ€๐Ÿคโ€๐Ÿ‘จ๐Ÿฝwong lanang loro gandhengan tangan: kulit sawo mateng, kulit kuning
๐Ÿ‘ฌ๐Ÿพwong lanang loro gandhengan tangan: kulit sawo mateng
๐Ÿ‘จ๐Ÿพโ€๐Ÿคโ€๐Ÿ‘จ๐Ÿฟwong lanang loro gandhengan tangan: kulit sawo mateng, kulit ireng
๐Ÿ‘จ๐Ÿฟโ€๐Ÿคโ€๐Ÿ‘จ๐Ÿปwong lanang loro gandhengan tangan: kulit ireng, kulit putih
๐Ÿ‘จ๐Ÿฟโ€๐Ÿคโ€๐Ÿ‘จ๐Ÿผwong lanang loro gandhengan tangan: kulit ireng, kulit putih langsep
๐Ÿ‘จ๐Ÿฟโ€๐Ÿคโ€๐Ÿ‘จ๐Ÿฝwong lanang loro gandhengan tangan: kulit ireng, kulit kuning
๐Ÿ‘จ๐Ÿฟโ€๐Ÿคโ€๐Ÿ‘จ๐Ÿพwong lanang loro gandhengan tangan: kulit ireng, kulit sawo mateng
๐Ÿ‘ฌ๐Ÿฟwong lanang loro gandhengan tangan: kulit ireng
๐Ÿ’๐Ÿปambung: kulit putih
๐Ÿ’๐Ÿผambung: kulit putih langsep
๐Ÿ’๐Ÿฝambung: kulit kuning
๐Ÿ’๐Ÿพambung: kulit sawo mateng
๐Ÿ’๐Ÿฟambung: kulit ireng
๐Ÿง‘๐Ÿปโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿง‘๐Ÿผambung: wong, wong, kulit putih, kulit putih langsep
๐Ÿง‘๐Ÿปโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿง‘๐Ÿฝambung: wong, wong, kulit putih, kulit kuning
๐Ÿง‘๐Ÿปโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿง‘๐Ÿพambung: wong, wong, kulit putih, kulit sawo mateng
๐Ÿง‘๐Ÿปโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿง‘๐Ÿฟambung: wong, wong, kulit putih, kulit ireng
๐Ÿง‘๐Ÿผโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿง‘๐Ÿปambung: wong, wong, kulit putih langsep, kulit putih
๐Ÿง‘๐Ÿผโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿง‘๐Ÿฝambung: wong, wong, kulit putih langsep, kulit kuning
๐Ÿง‘๐Ÿผโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿง‘๐Ÿพambung: wong, wong, kulit putih langsep, kulit sawo mateng
๐Ÿง‘๐Ÿผโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿง‘๐Ÿฟambung: wong, wong, kulit putih langsep, kulit ireng
๐Ÿง‘๐Ÿฝโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿง‘๐Ÿปambung: wong, wong, kulit kuning, kulit putih
๐Ÿง‘๐Ÿฝโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿง‘๐Ÿผambung: wong, wong, kulit kuning, kulit putih langsep
๐Ÿง‘๐Ÿฝโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿง‘๐Ÿพambung: wong, wong, kulit kuning, kulit sawo mateng
๐Ÿง‘๐Ÿฝโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿง‘๐Ÿฟambung: wong, wong, kulit kuning, kulit ireng
๐Ÿง‘๐Ÿพโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿง‘๐Ÿปambung: wong, wong, kulit sawo mateng, kulit putih
๐Ÿง‘๐Ÿพโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿง‘๐Ÿผambung: wong, wong, kulit sawo mateng, kulit putih langsep
๐Ÿง‘๐Ÿพโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿง‘๐Ÿฝambung: wong, wong, kulit sawo mateng, kulit kuning
๐Ÿง‘๐Ÿพโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿง‘๐Ÿฟambung: wong, wong, kulit sawo mateng, kulit ireng
๐Ÿง‘๐Ÿฟโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿง‘๐Ÿปambung: wong, wong, kulit ireng, kulit putih
๐Ÿง‘๐Ÿฟโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿง‘๐Ÿผambung: wong, wong, kulit ireng, kulit putih langsep
๐Ÿง‘๐Ÿฟโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿง‘๐Ÿฝambung: wong, wong, kulit ireng, kulit kuning
๐Ÿง‘๐Ÿฟโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿง‘๐Ÿพambung: wong, wong, kulit ireng, kulit sawo mateng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿ‘จ๐Ÿปambung: wong wadon, wong lanang, kulit putih
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿ‘จ๐Ÿผambung: wong wadon, wong lanang, kulit putih, kulit putih langsep
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿ‘จ๐Ÿฝambung: wong wadon, wong lanang, kulit putih, kulit kuning
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿ‘จ๐Ÿพambung: wong wadon, wong lanang, kulit putih, kulit sawo mateng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿ‘จ๐Ÿฟambung: wong wadon, wong lanang, kulit putih, kulit ireng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿ‘จ๐Ÿปambung: wong wadon, wong lanang, kulit putih langsep, kulit putih
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿ‘จ๐Ÿผambung: wong wadon, wong lanang, kulit putih langsep
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿ‘จ๐Ÿฝambung: wong wadon, wong lanang, kulit putih langsep, kulit kuning
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿ‘จ๐Ÿพambung: wong wadon, wong lanang, kulit putih langsep, kulit sawo mateng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿ‘จ๐Ÿฟambung: wong wadon, wong lanang, kulit putih langsep, kulit ireng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฝโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿ‘จ๐Ÿปambung: wong wadon, wong lanang, kulit kuning, kulit putih
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฝโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿ‘จ๐Ÿผambung: wong wadon, wong lanang, kulit kuning, kulit putih langsep
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฝโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿ‘จ๐Ÿฝambung: wong wadon, wong lanang, kulit kuning
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฝโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿ‘จ๐Ÿพambung: wong wadon, wong lanang, kulit kuning, kulit sawo mateng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฝโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿ‘จ๐Ÿฟambung: wong wadon, wong lanang, kulit kuning, kulit ireng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿพโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿ‘จ๐Ÿปambung: wong wadon, wong lanang, kulit sawo mateng, kulit putih
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿพโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿ‘จ๐Ÿผambung: wong wadon, wong lanang, kulit sawo mateng, kulit putih langsep
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿพโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿ‘จ๐Ÿฝambung: wong wadon, wong lanang, kulit sawo mateng, kulit kuning
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿพโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿ‘จ๐Ÿพambung: wong wadon, wong lanang, kulit sawo mateng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿพโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿ‘จ๐Ÿฟambung: wong wadon, wong lanang, kulit sawo mateng, kulit ireng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฟโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿ‘จ๐Ÿปambung: wong wadon, wong lanang, kulit ireng, kulit putih
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฟโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿ‘จ๐Ÿผambung: wong wadon, wong lanang, kulit ireng, kulit putih langsep
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฟโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿ‘จ๐Ÿฝambung: wong wadon, wong lanang, kulit ireng, kulit kuning
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฟโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿ‘จ๐Ÿพambung: wong wadon, wong lanang, kulit ireng, kulit sawo mateng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฟโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿ‘จ๐Ÿฟambung: wong wadon, wong lanang, kulit ireng
๐Ÿ‘จ๐Ÿปโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿ‘จ๐Ÿปambung: wong lanang, wong lanang, kulit putih
๐Ÿ‘จ๐Ÿปโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿ‘จ๐Ÿผambung: wong lanang, wong lanang, kulit putih, kulit putih langsep
๐Ÿ‘จ๐Ÿปโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿ‘จ๐Ÿฝambung: wong lanang, wong lanang, kulit putih, kulit kuning
๐Ÿ‘จ๐Ÿปโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿ‘จ๐Ÿพambung: wong lanang, wong lanang, kulit putih, kulit sawo mateng
๐Ÿ‘จ๐Ÿปโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿ‘จ๐Ÿฟambung: wong lanang, wong lanang, kulit putih, kulit ireng
๐Ÿ‘จ๐Ÿผโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿ‘จ๐Ÿปambung: wong lanang, wong lanang, kulit putih langsep, kulit putih
๐Ÿ‘จ๐Ÿผโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿ‘จ๐Ÿผambung: wong lanang, wong lanang, kulit putih langsep
๐Ÿ‘จ๐Ÿผโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿ‘จ๐Ÿฝambung: wong lanang, wong lanang, kulit putih langsep, kulit kuning
๐Ÿ‘จ๐Ÿผโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿ‘จ๐Ÿพambung: wong lanang, wong lanang, kulit putih langsep, kulit sawo mateng
๐Ÿ‘จ๐Ÿผโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿ‘จ๐Ÿฟambung: wong lanang, wong lanang, kulit putih langsep, kulit ireng
๐Ÿ‘จ๐Ÿฝโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿ‘จ๐Ÿปambung: wong lanang, wong lanang, kulit kuning, kulit putih
๐Ÿ‘จ๐Ÿฝโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿ‘จ๐Ÿผambung: wong lanang, wong lanang, kulit kuning, kulit putih langsep
๐Ÿ‘จ๐Ÿฝโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿ‘จ๐Ÿฝambung: wong lanang, wong lanang, kulit kuning
๐Ÿ‘จ๐Ÿฝโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿ‘จ๐Ÿพambung: wong lanang, wong lanang, kulit kuning, kulit sawo mateng
๐Ÿ‘จ๐Ÿฝโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿ‘จ๐Ÿฟambung: wong lanang, wong lanang, kulit kuning, kulit ireng
๐Ÿ‘จ๐Ÿพโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿ‘จ๐Ÿปambung: wong lanang, wong lanang, kulit sawo mateng, kulit putih
๐Ÿ‘จ๐Ÿพโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿ‘จ๐Ÿผambung: wong lanang, wong lanang, kulit sawo mateng, kulit putih langsep
๐Ÿ‘จ๐Ÿพโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿ‘จ๐Ÿฝambung: wong lanang, wong lanang, kulit sawo mateng, kulit kuning
๐Ÿ‘จ๐Ÿพโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿ‘จ๐Ÿพambung: wong lanang, wong lanang, kulit sawo mateng
๐Ÿ‘จ๐Ÿพโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿ‘จ๐Ÿฟambung: wong lanang, wong lanang, kulit sawo mateng, kulit ireng
๐Ÿ‘จ๐Ÿฟโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿ‘จ๐Ÿปambung: wong lanang, wong lanang, kulit ireng, kulit putih
๐Ÿ‘จ๐Ÿฟโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿ‘จ๐Ÿผambung: wong lanang, wong lanang, kulit ireng, kulit putih langsep
๐Ÿ‘จ๐Ÿฟโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿ‘จ๐Ÿฝambung: wong lanang, wong lanang, kulit ireng, kulit kuning
๐Ÿ‘จ๐Ÿฟโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿ‘จ๐Ÿพambung: wong lanang, wong lanang, kulit ireng, kulit sawo mateng
๐Ÿ‘จ๐Ÿฟโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿ‘จ๐Ÿฟambung: wong lanang, wong lanang, kulit ireng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปambung: wong wadon, wong wadon, kulit putih
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผambung: wong wadon, wong wadon, kulit putih, kulit putih langsep
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฝambung: wong wadon, wong wadon, kulit putih, kulit kuning
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿ‘ฉ๐Ÿพambung: wong wadon, wong wadon, kulit putih, kulit sawo mateng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฟambung: wong wadon, wong wadon, kulit putih, kulit ireng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปambung: wong wadon, wong wadon, kulit putih langsep, kulit putih
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผambung: wong wadon, wong wadon, kulit putih langsep
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฝambung: wong wadon, wong wadon, kulit putih langsep, kulit kuning
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿ‘ฉ๐Ÿพambung: wong wadon, wong wadon, kulit putih langsep, kulit sawo mateng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฟambung: wong wadon, wong wadon, kulit putih langsep, kulit ireng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฝโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปambung: wong wadon, wong wadon, kulit kuning, kulit putih
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฝโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผambung: wong wadon, wong wadon, kulit kuning, kulit putih langsep
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฝโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฝambung: wong wadon, wong wadon, kulit kuning
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฝโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿ‘ฉ๐Ÿพambung: wong wadon, wong wadon, kulit kuning, kulit sawo mateng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฝโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฟambung: wong wadon, wong wadon, kulit kuning, kulit ireng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿพโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปambung: wong wadon, wong wadon, kulit sawo mateng, kulit putih
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿพโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผambung: wong wadon, wong wadon, kulit sawo mateng, kulit putih langsep
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿพโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฝambung: wong wadon, wong wadon, kulit sawo mateng, kulit kuning
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿพโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿ‘ฉ๐Ÿพambung: wong wadon, wong wadon, kulit sawo mateng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿพโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฟambung: wong wadon, wong wadon, kulit sawo mateng, kulit ireng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฟโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปambung: wong wadon, wong wadon, kulit ireng, kulit putih
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฟโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผambung: wong wadon, wong wadon, kulit ireng, kulit putih langsep
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฟโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฝambung: wong wadon, wong wadon, kulit ireng, kulit kuning
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฟโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿ‘ฉ๐Ÿพambung: wong wadon, wong wadon, kulit ireng, kulit sawo mateng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฟโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฟambung: wong wadon, wong wadon, kulit ireng
๐Ÿ’‘๐Ÿปpasangan lan tandha ati: kulit putih
๐Ÿ’‘๐Ÿผpasangan lan tandha ati: kulit putih langsep
๐Ÿ’‘๐Ÿฝpasangan lan tandha ati: kulit kuning
๐Ÿ’‘๐Ÿพpasangan lan tandha ati: kulit sawo mateng
๐Ÿ’‘๐Ÿฟpasangan lan tandha ati: kulit ireng
๐Ÿง‘๐Ÿปโ€โค๏ธโ€๐Ÿง‘๐Ÿผpasangan lan tandha ati: wong, wong, kulit putih, kulit putih langsep
๐Ÿง‘๐Ÿปโ€โค๏ธโ€๐Ÿง‘๐Ÿฝpasangan lan tandha ati: wong, wong, kulit putih, kulit kuning
๐Ÿง‘๐Ÿปโ€โค๏ธโ€๐Ÿง‘๐Ÿพpasangan lan tandha ati: wong, wong, kulit putih, kulit sawo mateng
๐Ÿง‘๐Ÿปโ€โค๏ธโ€๐Ÿง‘๐Ÿฟpasangan lan tandha ati: wong, wong, kulit putih, kulit ireng
๐Ÿง‘๐Ÿผโ€โค๏ธโ€๐Ÿง‘๐Ÿปpasangan lan tandha ati: wong, wong, kulit putih langsep, kulit putih
๐Ÿง‘๐Ÿผโ€โค๏ธโ€๐Ÿง‘๐Ÿฝpasangan lan tandha ati: wong, wong, kulit putih langsep, kulit kuning
๐Ÿง‘๐Ÿผโ€โค๏ธโ€๐Ÿง‘๐Ÿพpasangan lan tandha ati: wong, wong, kulit putih langsep, kulit sawo mateng
๐Ÿง‘๐Ÿผโ€โค๏ธโ€๐Ÿง‘๐Ÿฟpasangan lan tandha ati: wong, wong, kulit putih langsep, kulit ireng
๐Ÿง‘๐Ÿฝโ€โค๏ธโ€๐Ÿง‘๐Ÿปpasangan lan tandha ati: wong, wong, kulit kuning, kulit putih
๐Ÿง‘๐Ÿฝโ€โค๏ธโ€๐Ÿง‘๐Ÿผpasangan lan tandha ati: wong, wong, kulit kuning, kulit putih langsep
๐Ÿง‘๐Ÿฝโ€โค๏ธโ€๐Ÿง‘๐Ÿพpasangan lan tandha ati: wong, wong, kulit kuning, kulit sawo mateng
๐Ÿง‘๐Ÿฝโ€โค๏ธโ€๐Ÿง‘๐Ÿฟpasangan lan tandha ati: wong, wong, kulit kuning, kulit ireng
๐Ÿง‘๐Ÿพโ€โค๏ธโ€๐Ÿง‘๐Ÿปpasangan lan tandha ati: wong, wong, kulit sawo mateng, kulit putih
๐Ÿง‘๐Ÿพโ€โค๏ธโ€๐Ÿง‘๐Ÿผpasangan lan tandha ati: wong, wong, kulit sawo mateng, kulit putih langsep
๐Ÿง‘๐Ÿพโ€โค๏ธโ€๐Ÿง‘๐Ÿฝpasangan lan tandha ati: wong, wong, kulit sawo mateng, kulit kuning
๐Ÿง‘๐Ÿพโ€โค๏ธโ€๐Ÿง‘๐Ÿฟpasangan lan tandha ati: wong, wong, kulit sawo mateng, kulit ireng
๐Ÿง‘๐Ÿฟโ€โค๏ธโ€๐Ÿง‘๐Ÿปpasangan lan tandha ati: wong, wong, kulit ireng, kulit putih
๐Ÿง‘๐Ÿฟโ€โค๏ธโ€๐Ÿง‘๐Ÿผpasangan lan tandha ati: wong, wong, kulit ireng, kulit putih langsep
๐Ÿง‘๐Ÿฟโ€โค๏ธโ€๐Ÿง‘๐Ÿฝpasangan lan tandha ati: wong, wong, kulit ireng, kulit kuning
๐Ÿง‘๐Ÿฟโ€โค๏ธโ€๐Ÿง‘๐Ÿพpasangan lan tandha ati: wong, wong, kulit ireng, kulit sawo mateng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€โค๏ธโ€๐Ÿ‘จ๐Ÿปpasangan lan tandha ati: wong wadon, wong lanang, kulit putih
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€โค๏ธโ€๐Ÿ‘จ๐Ÿผpasangan lan tandha ati: wong wadon, wong lanang, kulit putih, kulit putih langsep
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€โค๏ธโ€๐Ÿ‘จ๐Ÿฝpasangan lan tandha ati: wong wadon, wong lanang, kulit putih, kulit kuning
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€โค๏ธโ€๐Ÿ‘จ๐Ÿพpasangan lan tandha ati: wong wadon, wong lanang, kulit putih, kulit sawo mateng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€โค๏ธโ€๐Ÿ‘จ๐Ÿฟpasangan lan tandha ati: wong wadon, wong lanang, kulit putih, kulit ireng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผโ€โค๏ธโ€๐Ÿ‘จ๐Ÿปpasangan lan tandha ati: wong wadon, wong lanang, kulit putih langsep, kulit putih
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผโ€โค๏ธโ€๐Ÿ‘จ๐Ÿผpasangan lan tandha ati: wong wadon, wong lanang, kulit putih langsep
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผโ€โค๏ธโ€๐Ÿ‘จ๐Ÿฝpasangan lan tandha ati: wong wadon, wong lanang, kulit putih langsep, kulit kuning
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผโ€โค๏ธโ€๐Ÿ‘จ๐Ÿพpasangan lan tandha ati: wong wadon, wong lanang, kulit putih langsep, kulit sawo mateng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผโ€โค๏ธโ€๐Ÿ‘จ๐Ÿฟpasangan lan tandha ati: wong wadon, wong lanang, kulit putih langsep, kulit ireng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฝโ€โค๏ธโ€๐Ÿ‘จ๐Ÿปpasangan lan tandha ati: wong wadon, wong lanang, kulit kuning, kulit putih
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฝโ€โค๏ธโ€๐Ÿ‘จ๐Ÿผpasangan lan tandha ati: wong wadon, wong lanang, kulit kuning, kulit putih langsep
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฝโ€โค๏ธโ€๐Ÿ‘จ๐Ÿฝpasangan lan tandha ati: wong wadon, wong lanang, kulit kuning
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฝโ€โค๏ธโ€๐Ÿ‘จ๐Ÿพpasangan lan tandha ati: wong wadon, wong lanang, kulit kuning, kulit sawo mateng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฝโ€โค๏ธโ€๐Ÿ‘จ๐Ÿฟpasangan lan tandha ati: wong wadon, wong lanang, kulit kuning, kulit ireng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿพโ€โค๏ธโ€๐Ÿ‘จ๐Ÿปpasangan lan tandha ati: wong wadon, wong lanang, kulit sawo mateng, kulit putih
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿพโ€โค๏ธโ€๐Ÿ‘จ๐Ÿผpasangan lan tandha ati: wong wadon, wong lanang, kulit sawo mateng, kulit putih langsep
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿพโ€โค๏ธโ€๐Ÿ‘จ๐Ÿฝpasangan lan tandha ati: wong wadon, wong lanang, kulit sawo mateng, kulit kuning
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿพโ€โค๏ธโ€๐Ÿ‘จ๐Ÿพpasangan lan tandha ati: wong wadon, wong lanang, kulit sawo mateng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿพโ€โค๏ธโ€๐Ÿ‘จ๐Ÿฟpasangan lan tandha ati: wong wadon, wong lanang, kulit sawo mateng, kulit ireng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฟโ€โค๏ธโ€๐Ÿ‘จ๐Ÿปpasangan lan tandha ati: wong wadon, wong lanang, kulit ireng, kulit putih
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฟโ€โค๏ธโ€๐Ÿ‘จ๐Ÿผpasangan lan tandha ati: wong wadon, wong lanang, kulit ireng, kulit putih langsep
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฟโ€โค๏ธโ€๐Ÿ‘จ๐Ÿฝpasangan lan tandha ati: wong wadon, wong lanang, kulit ireng, kulit kuning
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฟโ€โค๏ธโ€๐Ÿ‘จ๐Ÿพpasangan lan tandha ati: wong wadon, wong lanang, kulit ireng, kulit sawo mateng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฟโ€โค๏ธโ€๐Ÿ‘จ๐Ÿฟpasangan lan tandha ati: wong wadon, wong lanang, kulit ireng
๐Ÿ‘จ๐Ÿปโ€โค๏ธโ€๐Ÿ‘จ๐Ÿปpasangan lan tandha ati: wong lanang, wong lanang, kulit putih
๐Ÿ‘จ๐Ÿปโ€โค๏ธโ€๐Ÿ‘จ๐Ÿผpasangan lan tandha ati: wong lanang, wong lanang, kulit putih, kulit putih langsep
๐Ÿ‘จ๐Ÿปโ€โค๏ธโ€๐Ÿ‘จ๐Ÿฝpasangan lan tandha ati: wong lanang, wong lanang, kulit putih, kulit kuning
๐Ÿ‘จ๐Ÿปโ€โค๏ธโ€๐Ÿ‘จ๐Ÿพpasangan lan tandha ati: wong lanang, wong lanang, kulit putih, kulit sawo mateng
๐Ÿ‘จ๐Ÿปโ€โค๏ธโ€๐Ÿ‘จ๐Ÿฟpasangan lan tandha ati: wong lanang, wong lanang, kulit putih, kulit ireng
๐Ÿ‘จ๐Ÿผโ€โค๏ธโ€๐Ÿ‘จ๐Ÿปpasangan lan tandha ati: wong lanang, wong lanang, kulit putih langsep, kulit putih
๐Ÿ‘จ๐Ÿผโ€โค๏ธโ€๐Ÿ‘จ๐Ÿผpasangan lan tandha ati: wong lanang, wong lanang, kulit putih langsep
๐Ÿ‘จ๐Ÿผโ€โค๏ธโ€๐Ÿ‘จ๐Ÿฝpasangan lan tandha ati: wong lanang, wong lanang, kulit putih langsep, kulit kuning
๐Ÿ‘จ๐Ÿผโ€โค๏ธโ€๐Ÿ‘จ๐Ÿพpasangan lan tandha ati: wong lanang, wong lanang, kulit putih langsep, kulit sawo mateng
๐Ÿ‘จ๐Ÿผโ€โค๏ธโ€๐Ÿ‘จ๐Ÿฟpasangan lan tandha ati: wong lanang, wong lanang, kulit putih langsep, kulit ireng
๐Ÿ‘จ๐Ÿฝโ€โค๏ธโ€๐Ÿ‘จ๐Ÿปpasangan lan tandha ati: wong lanang, wong lanang, kulit kuning, kulit putih
๐Ÿ‘จ๐Ÿฝโ€โค๏ธโ€๐Ÿ‘จ๐Ÿผpasangan lan tandha ati: wong lanang, wong lanang, kulit kuning, kulit putih langsep
๐Ÿ‘จ๐Ÿฝโ€โค๏ธโ€๐Ÿ‘จ๐Ÿฝpasangan lan tandha ati: wong lanang, wong lanang, kulit kuning
๐Ÿ‘จ๐Ÿฝโ€โค๏ธโ€๐Ÿ‘จ๐Ÿพpasangan lan tandha ati: wong lanang, wong lanang, kulit kuning, kulit sawo mateng
๐Ÿ‘จ๐Ÿฝโ€โค๏ธโ€๐Ÿ‘จ๐Ÿฟpasangan lan tandha ati: wong lanang, wong lanang, kulit kuning, kulit ireng
๐Ÿ‘จ๐Ÿพโ€โค๏ธโ€๐Ÿ‘จ๐Ÿปpasangan lan tandha ati: wong lanang, wong lanang, kulit sawo mateng, kulit putih
๐Ÿ‘จ๐Ÿพโ€โค๏ธโ€๐Ÿ‘จ๐Ÿผpasangan lan tandha ati: wong lanang, wong lanang, kulit sawo mateng, kulit putih langsep
๐Ÿ‘จ๐Ÿพโ€โค๏ธโ€๐Ÿ‘จ๐Ÿฝpasangan lan tandha ati: wong lanang, wong lanang, kulit sawo mateng, kulit kuning
๐Ÿ‘จ๐Ÿพโ€โค๏ธโ€๐Ÿ‘จ๐Ÿพpasangan lan tandha ati: wong lanang, wong lanang, kulit sawo mateng
๐Ÿ‘จ๐Ÿพโ€โค๏ธโ€๐Ÿ‘จ๐Ÿฟpasangan lan tandha ati: wong lanang, wong lanang, kulit sawo mateng, kulit ireng
๐Ÿ‘จ๐Ÿฟโ€โค๏ธโ€๐Ÿ‘จ๐Ÿปpasangan lan tandha ati: wong lanang, wong lanang, kulit ireng, kulit putih
๐Ÿ‘จ๐Ÿฟโ€โค๏ธโ€๐Ÿ‘จ๐Ÿผpasangan lan tandha ati: wong lanang, wong lanang, kulit ireng, kulit putih langsep
๐Ÿ‘จ๐Ÿฟโ€โค๏ธโ€๐Ÿ‘จ๐Ÿฝpasangan lan tandha ati: wong lanang, wong lanang, kulit ireng, kulit kuning
๐Ÿ‘จ๐Ÿฟโ€โค๏ธโ€๐Ÿ‘จ๐Ÿพpasangan lan tandha ati: wong lanang, wong lanang, kulit ireng, kulit sawo mateng
๐Ÿ‘จ๐Ÿฟโ€โค๏ธโ€๐Ÿ‘จ๐Ÿฟpasangan lan tandha ati: wong lanang, wong lanang, kulit ireng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€โค๏ธโ€๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปpasangan lan tandha ati: wong wadon, wong wadon, kulit putih
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€โค๏ธโ€๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผpasangan lan tandha ati: wong wadon, wong wadon, kulit putih, kulit putih langsep
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€โค๏ธโ€๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฝpasangan lan tandha ati: wong wadon, wong wadon, kulit putih, kulit kuning
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€โค๏ธโ€๐Ÿ‘ฉ๐Ÿพpasangan lan tandha ati: wong wadon, wong wadon, kulit putih, kulit sawo mateng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€โค๏ธโ€๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฟpasangan lan tandha ati: wong wadon, wong wadon, kulit putih, kulit ireng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผโ€โค๏ธโ€๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปpasangan lan tandha ati: wong wadon, wong wadon, kulit putih langsep, kulit putih
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผโ€โค๏ธโ€๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผpasangan lan tandha ati: wong wadon, wong wadon, kulit putih langsep
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผโ€โค๏ธโ€๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฝpasangan lan tandha ati: wong wadon, wong wadon, kulit putih langsep, kulit kuning
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผโ€โค๏ธโ€๐Ÿ‘ฉ๐Ÿพpasangan lan tandha ati: wong wadon, wong wadon, kulit putih langsep, kulit sawo mateng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผโ€โค๏ธโ€๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฟpasangan lan tandha ati: wong wadon, wong wadon, kulit putih langsep, kulit ireng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฝโ€โค๏ธโ€๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปpasangan lan tandha ati: wong wadon, wong wadon, kulit kuning, kulit putih
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฝโ€โค๏ธโ€๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผpasangan lan tandha ati: wong wadon, wong wadon, kulit kuning, kulit putih langsep
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฝโ€โค๏ธโ€๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฝpasangan lan tandha ati: wong wadon, wong wadon, kulit kuning
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฝโ€โค๏ธโ€๐Ÿ‘ฉ๐Ÿพpasangan lan tandha ati: wong wadon, wong wadon, kulit kuning, kulit sawo mateng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฝโ€โค๏ธโ€๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฟpasangan lan tandha ati: wong wadon, wong wadon, kulit kuning, kulit ireng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿพโ€โค๏ธโ€๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปpasangan lan tandha ati: wong wadon, wong wadon, kulit sawo mateng, kulit putih
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿพโ€โค๏ธโ€๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผpasangan lan tandha ati: wong wadon, wong wadon, kulit sawo mateng, kulit putih langsep
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿพโ€โค๏ธโ€๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฝpasangan lan tandha ati: wong wadon, wong wadon, kulit sawo mateng, kulit kuning
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿพโ€โค๏ธโ€๐Ÿ‘ฉ๐Ÿพpasangan lan tandha ati: wong wadon, wong wadon, kulit sawo mateng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿพโ€โค๏ธโ€๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฟpasangan lan tandha ati: wong wadon, wong wadon, kulit sawo mateng, kulit ireng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฟโ€โค๏ธโ€๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปpasangan lan tandha ati: wong wadon, wong wadon, kulit ireng, kulit putih
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฟโ€โค๏ธโ€๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผpasangan lan tandha ati: wong wadon, wong wadon, kulit ireng, kulit putih langsep
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฟโ€โค๏ธโ€๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฝpasangan lan tandha ati: wong wadon, wong wadon, kulit ireng, kulit kuning
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฟโ€โค๏ธโ€๐Ÿ‘ฉ๐Ÿพpasangan lan tandha ati: wong wadon, wong wadon, kulit ireng, kulit sawo mateng
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฟโ€โค๏ธโ€๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฟpasangan lan tandha ati: wong wadon, wong wadon, kulit ireng
๐Ÿปkulit putih
๐Ÿผkulit putih langsep
๐Ÿฝkulit kuning
๐Ÿพkulit sawo mateng
๐Ÿฟkulit ireng
๐Ÿฆฐrambut abang
๐Ÿฆฑrambut brintik
๐Ÿฆณrambut putih
๐Ÿฆฒbuthak




🔝