✂️💾📋🇲🇰 македонски Емоџи Копирајте и залепете | Emojis In Macedonian

💯 најпопуларни емоџи, 😀 лица и емоции, 👋 луѓето и телото, 🐵 животните и природата, 🍎 Храна и пијалоци, 🌍 патување и места, 🎃 активности, 👓 предмети, 🏧 симболи и знаци, 🏁 знамиња, 🧒 полот, 🏽 тонови на кожата

💁‍♀️ Unfortunately, we couldn't find any matching emojis. 🕵️‍♀️ Please try again ❣

  емоџи: 💯 најпопуларни емоџи

  • 😀

   широко насмеано лице

  • 🤣

   превртување од смеење

  • 😂

   лице со солзи радосници

  • 😉

   лице што намигнува

  • 😊

   насмеано лице со насмеани очи

  • 🥰

   насмеано лице со срца

  • 😍

   насмеано лице со очи во облик на срца

  • 🤩

   лице здогледува славна личност

  • ☺️

   насмеано лице

  • 😋

   лице што ужива во вкусна храна

  • 🤑

   лице со пари на устата

  • 🤗

   лице што гушка

  • 🫣

   лице со око што ѕирка

  • 🤔

   лице што размислува

  • 🫡

   лице што отпоздравува

  • 🥵

   лице зацрвенето од жештина

  • 🥳

   лице што се забавува

  • 😎

   насмеано лице со очила за сонце

  • 🤓

   лице на бубалица

  • 🥹

   лице спремно да заплаче

  • 😢

   расплакано лице

  • 😭

   гласно расплакано лице

  • 😡

   лице зацрвенето од лутина

  • 😠

   налутено лице

  • 😈

   насмеано лице со рогови

  • 💀

   череп

  • 💩

   куп измет

  • 🤖

   робот

  • ❤️‍🔥

   запалено срце

  • ❤️

   црвено срце

  • 🩷

   розово срце

  • 💬

   балон за говор

  • 👋

   мавтање со рака

  • 👉

   показалец свртен надесно

  • 👇

   показалец свртен надолу

  • 👍

   палец нагоре

  • 🙌

   кренати дланки

  • 🫶

   срце од раце

  • 🤝

   ракување

  • 🙏

   споени дланки

  • 💪

   покажува бицепс

  • 👀

   очи

  • 👁️

   око

  • 🤷

   кревање раменици

  • 🐶

   глава на куче

  • 🐕

   куче

  • 💐

   букет

  • 🌸

   цут од цреша

  • 🪷

   лотос

  • 🌺

   хибискус

  • 🌻

   сончоглед

  • 🌼

   цут

  • 🌷

   лале

  • 🌱

   садница

  • 🌿

   билка

  • 🎂

   роденденска торта

  • 🌎

   глобус со Јужна и Северна Америка

  • ✈️

   авион

  • 🚀

   ракета

  • 🌑

   млада месечина

  • 🌒

   прва фаза - новина

  • 🌓

   прва четвртина

  • 🌔

   последна фаза на осветлување

  • 🌖

   прва фаза на затемнување

  • 🌗

   последна четвртина

  • ☀️

   сонце

  • средна бела ѕвезда

  • 🌟

   светлечка ѕвезда

  • висок напон

  • 🔥

   оган

  • светки

  • 🎉

   прскалка со конфети

  • 🎀

   панделка

  • 🎁

   завиткан подарок

  • 🏆

   трофеј

  • фудбалска топка

  • 🎯

   пикадо

  • 👑

   круна

  • 💎

   скапоцен камен

  • 📢

   разглас

  • 💻

   лаптоп

  • 💡

   светилка

  • 📚

   книги

  • 💰

   вреќа со пари

  • 📅

   календар

  • 📍

   топуска

  • 🗿

   монолитни статуи

  • ⚠️

   предупредување

  • ➡️

   стрелка надесно

  • ⬇️

   стрелка надолу

  • црвен извичник

  • копче за штиклирање

  • ✔️

   знак за штиклирање

  • знак за пречкртано

  • 🇨🇦

   знаме: Канада

  • 🇬🇧

   знаме: Обединето Кралство

  • 🇮🇳

   знаме: Индија

  • 🇵🇭

   знаме: Филипини

  • 🇺🇸

   знаме: Соединети Американски Држави

  емоџи: 😀 лица и емоции

  • 😀

   широко насмеано лице

  • 😃

   насмеано лице со големи очи

  • 😄

   лице со отворена уста и насмеани очи

  • 😁

   широко насмеано лице со насмеани очи

  • 😆

   лице со отворена уста и затворени очи

  • 😅

   насмеано лице со отворена уста и пот

  • 🤣

   превртување од смеење

  • 😂

   лице со солзи радосници

  • 🙂

   лице со блага насмевка

  • 🙃

   превртено лице

  • 🫠

   лице што се топи

  • 😉

   лице што намигнува

  • 😊

   насмеано лице со насмеани очи

  • 😇

   насмеано лице со ореол

  • 🥰

   насмеано лице со срца

  • 😍

   насмеано лице со очи во облик на срца

  • 🤩

   лице здогледува славна личност

  • 😘

   лице што испраќа бакнеж

  • 😗

   лице што бакнува

  • ☺️

   насмеано лице

  • 😚

   лице што бакнува со затворени очи

  • 😙

   лице што бакнува со насмеани очи

  • 🥲

   насмеано лице со солза

  • 😋

   лице што ужива во вкусна храна

  • 😛

   лице со исплазен јазик

  • 😜

   лице со исплазен јазик и намигнато око

  • 🤪

   лудо лице

  • 😝

   лице со исплазен јазик и затворени очи

  • 🤑

   лице со пари на устата

  • 🤗

   лице што гушка

  • 🤭

   лице со дланка преку устата

  • 🫢

   лице со отворени очи и рака на уста

  • 🫣

   лице со око што ѕирка

  • 🤫

   лице прави „шшш“

  • 🤔

   лице што размислува

  • 🫡

   лице што отпоздравува

  • 🤐

   лице со закопчана уста

  • 🤨

   лице со крената веѓа

  • 😐

   рамнодушно лице

  • 😑

   лице без никаков израз

  • 😶

   лице без уста

  • 🫥

   лице од испрекината линија

  • 😶‍🌫️

   лице во облаци

  • 😏

   лице со подбивна насмевка

  • 😒

   незаинтересирано лице

  • 🙄

   лице што превртува очи

  • 😬

   лице со гримаса

  • 😮‍💨

   лице издишува

  • 🤥

   лажење

  • 🫨

   лице што се тресе

  • 😌

   лице со олеснување

  • 😔

   замислено лице

  • 😪

   поспано лице

  • 🤤

   лигавење

  • 😴

   заспано лице

  • 😷

   лице со медицинска маска

  • 🤒

   лице со термометар

  • 🤕

   лице со преврска на главата

  • 🤢

   мачнина

  • 🤮

   лице повраќа

  • 🤧

   кивање

  • 🥵

   лице зацрвенето од жештина

  • 🥶

   замрзнато лице

  • 🥴

   пијано лице

  • 😵

   зашеметено лице

  • 😵‍💫

   лице со спирални очи

  • 🤯

   експлодирачка глава

  • 🤠

   каубој

  • 🥳

   лице што се забавува

  • 🥸

   лице со маска

  • 😎

   насмеано лице со очила за сонце

  • 🤓

   лице на бубалица

  • 🧐

   лице со монокл

  • 😕

   збунето лице

  • 🫤

   лице со дијагонална уста

  • 😟

   загрижено лице

  • 🙁

   малку намуртено лице

  • ☹️

   намуртено лице

  • 😮

   лице со отворена уста

  • 😯

   замолчено лице

  • 😲

   вчудовидено лице

  • 😳

   вцрвенето лице

  • 🥺

   лице што моли

  • 🥹

   лице спремно да заплаче

  • 😦

   намуртено лице со отворена уста

  • 😧

   лице во очај

  • 😨

   лице во страв

  • 😰

   лице со отворена уста и капка пот

  • 😥

   разочарано, но лице со олеснување

  • 😢

   расплакано лице

  • 😭

   гласно расплакано лице

  • 😱

   лице кое вреска од страв

  • 😖

   збркано лице

  • 😣

   издржливо лице

  • 😞

   разочарано лице

  • 😓

   лице со капка пот

  • 😩

   исцрпено лице

  • 😫

   уморно лице

  • 🥱

   лице што се прозева

  • 😤

   лице на кое му чади од носот

  • 😡

   лице зацрвенето од лутина

  • 😠

   налутено лице

  • 🤬

   лице со симболи на устата

  • 😈

   насмеано лице со рогови

  • 👿

   ѓаволче

  • 💀

   череп

  • ☠️

   череп и вкрстени коски

  • 💩

   куп измет

  • 🤡

   кловн

  • 👹

   џиновско чудовиште

  • 👺

   гоблин

  • 👻

   дух

  • 👽

   вонземјанин

  • 👾

   вонземно чудовиште

  • 🤖

   робот

  • 😺

   насмеано лице на мачка со отворена уста

  • 😸

   широко насмеана мачка со насмеани очи

  • 😹

   лице на мачка со солзи радосници

  • 😻

   насмеана мачка со очи како срца

  • 😼

   мачка со иронична насмевка

  • 😽

   мачка бакнува со затворени очи

  • 🙀

   уморна мачка

  • 😿

   расплакана мачка

  • 😾

   намуртена мачка

  • 🙈

   мајмун со покриени очи

  • 🙉

   мајмун со покриени уши

  • 🙊

   мајмун со покриена уста

  • 💌

   љубовно писмо

  • 💘

   срце прободено со стрела

  • 💝

   срце со панделка

  • 💖

   светкаво срце

  • 💗

   срце што расте

  • 💓

   срце што чука

  • 💞

   ротирачки срца

  • 💕

   две срца

  • 💟

   украс со срце

  • ❣️

   извичник во вид на срце

  • 💔

   скршено срце

  • ❤️‍🔥

   запалено срце

  • ❤️‍🩹

   залечено срце

  • ❤️

   црвено срце

  • 🩷

   розово срце

  • 🧡

   портокалово срце

  • 💛

   жолто срце

  • 💚

   зелено срце

  • 💙

   сино срце

  • 🩵

   светлосино срце

  • 💜

   виолетово срце

  • 🤎

   кафеаво срце

  • 🖤

   црно срце

  • 🩶

   сиво срце

  • 🤍

   бело срце

  • 💋

   бакнеж со кармин

  • 💯

   сто поени

  • 💢

   лутина

  • 💥

   судир

  • 💫

   вртоглавица

  • 💦

   капки пот

  • 💨

   брзање

  • 🕳️

   дупка

  • 💬

   балон за говор

  • 👁️‍🗨️

   око во балон за говор

  • 🗨️

   лев балон за говор

  • 🗯️

   десен балон за лутина

  • 💭

   балон за размислување

  • 💤

   ззз

  емоџи: 👋 луѓето и телото

  • 👋

   мавтање со рака

  • 🤚

   подигната дланка

  • 🖐️

   крената рака со раширени прсти

  • крената рака

  • 🖖

   вулкански поздрав

  • 🫱

   рака на десно

  • 🫲

   рака на лево

  • 🫳

   рака со дланката надолу

  • 🫴

   рака со дланката нагоре

  • 🫷

   дланка турка налево

  • 🫸

   дланка турка надесно

  • 👌

   рака што се согласува

  • 🤌

   стиснати прсти

  • 🤏

   дланка што штипе

  • ✌️

   рака покажува победа

  • 🤞

   стискање палци

  • 🫰

   рака со вкрстени палец и показалец

  • 🤟

   знак „те сакам“

  • 🤘

   рака што покажува рогови

  • 🤙

   јави ми се

  • 👈

   показалец свртен налево

  • 👉

   показалец свртен надесно

  • 👆

   показалец свртен нагоре

  • 🖕

   среден прст

  • 👇

   показалец свртен надолу

  • ☝️

   показалец нагоре

  • 🫵

   показалец покажува кон гледачот

  • 👍

   палец нагоре

  • 👎

   палец надолу

  • крената тупаница

  • 👊

   тупаница што се приближува

  • 🤛

   лева тупаница

  • 🤜

   десна тупаница

  • 👏

   аплауз

  • 🙌

   кренати дланки

  • 🫶

   срце од раце

  • 👐

   отворени дланки

  • 🤲

   дланки една до друга

  • 🤝

   ракување

  • 🙏

   споени дланки

  • ✍️

   рака што пишува

  • 💅

   лак за нокти

  • 🤳

   селфи

  • 💪

   покажува бицепс

  • 🦾

   механичка рака

  • 🦿

   механичка нога

  • 🦵

   нога

  • 🦶

   стапало

  • 👂

   уво

  • 🦻

   уво со апарат за слушање

  • 👃

   нос

  • 🧠

   мозок

  • 🫀

   срцев орган

  • 🫁

   бели дробови

  • 🦷

   заб

  • 🦴

   коска

  • 👀

   очи

  • 👁️

   око

  • 👅

   јазик

  • 👄

   уста

  • 🫦

   гризната усна

  • 👶

   бебе

  • 🧒

   дете

  • 👦

   момче

  • 👧

   девојче

  • 🧑

   возрасно лице

  • 👱

   русокосо лице

  • 👨

   маж

  • 🧔

   забраден човек

  • 🧔‍♂️

   маж: брада

  • 🧔‍♀️

   жена: брада

  • 👨‍🦰

   маж: црвена коса

  • 👨‍🦱

   маж: кадрава коса

  • 👨‍🦳

   маж: бела коса

  • 👨‍🦲

   маж: ќелав

  • 👩

   жена

  • 👩‍🦰

   жена: црвена коса

  • 🧑‍🦰

   возрасно лице: црвена коса

  • 👩‍🦱

   жена: кадрава коса

  • 🧑‍🦱

   возрасно лице: кадрава коса

  • 👩‍🦳

   жена: бела коса

  • 🧑‍🦳

   возрасно лице: бела коса

  • 👩‍🦲

   жена: ќелав

  • 🧑‍🦲

   возрасно лице: ќелав

  • 👱‍♀️

   русокоса жена

  • 👱‍♂️

   русокос маж

  • 🧓

   постаро возрасно лице

  • 👴

   старец

  • 👵

   старица

  • 🙍

   намуртен човек

  • 🙍‍♂️

   намуртен маж

  • 🙍‍♀️

   намуртена жена

  • 🙎

   налутен човек

  • 🙎‍♂️

   налутен маж

  • 🙎‍♀️

   налутена жена

  • 🙅

   човек што неодобрува

  • 🙅‍♂️

   маж што неодобрува

  • 🙅‍♀️

   жена што неодобрува

  • 🙆

   човек што одобрува

  • 🙆‍♂️

   маж што одобрува

  • 🙆‍♀️

   жена што одобрува

  • 💁

   лице со феминизиран гест

  • 💁‍♂️

   феминизиран маж

  • 💁‍♀️

   шмизла

  • 🙋

   лице со подигната рака

  • 🙋‍♂️

   маж со подигната рака

  • 🙋‍♀️

   жена со подигната рака

  • 🧏

   глуво лице

  • 🧏‍♂️

   глув маж

  • 🧏‍♀️

   глува жена

  • 🙇

   човек кој се поклонува

  • 🙇‍♂️

   маж се поклонува

  • 🙇‍♀️

   жена се поклонува

  • 🤦

   неверување

  • 🤦‍♂️

   маж и неверување

  • 🤦‍♀️

   жена и неверување

  • 🤷

   кревање раменици

  • 🤷‍♂️

   маж и кревање раменици

  • 🤷‍♀️

   жена и кревање раменици

  • 🧑‍⚕️

   здравствен работник

  • 👨‍⚕️

   доктор

  • 👩‍⚕️

   докторка

  • 🧑‍🎓

   студент

  • 👨‍🎓

   маж студент

  • 👩‍🎓

   студентка

  • 🧑‍🏫

   учител

  • 👨‍🏫

   маж учител

  • 👩‍🏫

   учителка

  • 🧑‍⚖️

   судија

  • 👨‍⚖️

   маж судија

  • 👩‍⚖️

   судијка

  • 🧑‍🌾

   фармер

  • 👨‍🌾

   земјоделец

  • 👩‍🌾

   земјоделка

  • 🧑‍🍳

   готвач

  • 👨‍🍳

   маж готвач

  • 👩‍🍳

   готвачка

  • 🧑‍🔧

   механичар

  • 👨‍🔧

   маж механичар

  • 👩‍🔧

   механичарка

  • 🧑‍🏭

   работник во фабрика

  • 👨‍🏭

   работник

  • 👩‍🏭

   работничка

  • 🧑‍💼

   канцелариски работник

  • 👨‍💼

   административец

  • 👩‍💼

   административка

  • 🧑‍🔬

   научник

  • 👨‍🔬

   маж научник

  • 👩‍🔬

   жена научник

  • 🧑‍💻

   технолог

  • 👨‍💻

   маж технолог

  • 👩‍💻

   жена технолог

  • 🧑‍🎤

   пејач

  • 👨‍🎤

   маж пејач

  • 👩‍🎤

   пејачка

  • 🧑‍🎨

   уметник

  • 👨‍🎨

   маж уметник

  • 👩‍🎨

   уметничка

  • 🧑‍✈️

   пилот

  • 👨‍✈️

   маж пилот

  • 👩‍✈️

   жена пилот

  • 🧑‍🚀

   астронаут

  • 👨‍🚀

   маж астронаут

  • 👩‍🚀

   жена астронаут

  • 🧑‍🚒

   пожарникар

  • 👨‍🚒

   маж пожарникар

  • 👩‍🚒

   жена пожарникар

  • 👮

   полицаец/полицајка

  • 👮‍♂️

   полицаец

  • 👮‍♀️

   полицајка

  • 🕵️

   детектив(ка)

  • 🕵️‍♂️

   детектив

  • 🕵️‍♀️

   детективка

  • 💂

   гардист(ка)

  • 💂‍♂️

   гардист

  • 💂‍♀️

   гардистка

  • 🥷

   нинџа

  • 👷

   градежен работник

  • 👷‍♂️

   градежник

  • 👷‍♀️

   жена градежник

  • 🫅

   лице со круна

  • 🤴

   принц

  • 👸

   принцеза

  • 👳

   лице со турбан

  • 👳‍♂️

   маж со турбан

  • 👳‍♀️

   жена со турбан

  • 👲

   маж со кинеска капа

  • 🧕

   жена со шамија

  • 🤵

   човек во смокинг

  • 🤵‍♂️

   маж во смокинг

  • 🤵‍♀️

   жена во смокинг

  • 👰

   човек со превез

  • 👰‍♂️

   маж со превез

  • 👰‍♀️

   жена со превез

  • 🤰

   трудница

  • 🫃

   труден маж

  • 🫄

   трудно лице

  • 🤱

   доење

  • 👩‍🍼

   жена храни бебе

  • 👨‍🍼

   маж храни бебе

  • 🧑‍🍼

   лице храни бебе

  • 👼

   бебе ангел

  • 🎅

   дедо мраз

  • 🤶

   баба мразица

  • 🧑‍🎄

   лице Мраз

  • 🦸

   суперхерој

  • 🦸‍♂️

   маж суперхерој

  • 🦸‍♀️

   жена-суперхерој

  • 🦹

   супер-негативец

  • 🦹‍♂️

   маж супернегативец

  • 🦹‍♀️

   жена супернегативец

  • 🧙

   магичар

  • 🧙‍♂️

   маж магичар

  • 🧙‍♀️

   жена магичар

  • 🧚

   самовила

  • 🧚‍♂️

   виленик

  • 🧚‍♀️

   жена самовила

  • 🧛

   вампир

  • 🧛‍♂️

   маж вампир

  • 🧛‍♀️

   жена вампир

  • 🧜

   морско лице

  • 🧜‍♂️

   маж сирена

  • 🧜‍♀️

   сирена

  • 🧝

   шумски елф

  • 🧝‍♂️

   маж шумски елф

  • 🧝‍♀️

   жена шумски елф

  • 🧞

   џини

  • 🧞‍♂️

   маж џини

  • 🧞‍♀️

   жена џини

  • 🧟

   зомби

  • 🧟‍♂️

   маж зомби

  • 🧟‍♀️

   жена зомби

  • 🧌

   трол

  • 💆

   масажа на лице

  • 💆‍♂️

   маж и масажа на лице

  • 💆‍♀️

   жена и масажа на лице

  • 💇

   потстрижување

  • 💇‍♂️

   маж се потстрижува

  • 💇‍♀️

   жена се потстрижува

  • 🚶

   лице пешачи

  • 🚶‍♂️

   маж пешачи

  • 🚶‍♀️

   жена пешачи

  • 🧍

   лице кое стои

  • 🧍‍♂️

   маж кој стои

  • 🧍‍♀️

   жена која стои

  • 🧎

   лице кое клечи

  • 🧎‍♂️

   маж кој клечи

  • 🧎‍♀️

   жена која клечи

  • 🧑‍🦯

   лице со стап за слепи

  • 👨‍🦯

   маж со стап за слепи

  • 👩‍🦯

   жена со стап за слепи

  • 🧑‍🦼

   лице во моторизирана количка

  • 👨‍🦼

   маж во моторизирана количка

  • 👩‍🦼

   жена во моторизирана количка

  • 🧑‍🦽

   лице во рачна инвалидска количка

  • 👨‍🦽

   маж во рачна инвалидска количка

  • 👩‍🦽

   жена во рачна инвалидска количка

  • 🏃

   лице трча

  • 🏃‍♂️

   маж трча

  • 🏃‍♀️

   жена трча

  • 💃

   танчерка

  • 🕺

   танчер

  • 🕴️

   лебдечки човек во деловен костум

  • 👯

   лица кои се забавуваат

  • 👯‍♂️

   мажи кои се забавуваат

  • 👯‍♀️

   жени кои се забавуваат

  • 🧖

   лице во парна соба

  • 🧖‍♂️

   маж во парна соба

  • 🧖‍♀️

   жена во парна соба

  • 🧗

   лице планинари

  • 🧗‍♂️

   маж планинари

  • 🧗‍♀️

   жена планинари

  • 🤺

   мечувач

  • 🏇

   трка со коњи

  • ⛷️

   скијач

  • 🏂

   скијање на штица

  • 🏌️

   играч на голф

  • 🏌️‍♂️

   голфер

  • 🏌️‍♀️

   голферка

  • 🏄

   лице кое сурфа

  • 🏄‍♂️

   сурфер

  • 🏄‍♀️

   сурферка

  • 🚣

   веслање чамец

  • 🚣‍♂️

   веслач

  • 🚣‍♀️

   веслачка

  • 🏊

   лице кое плива

  • 🏊‍♂️

   пливач

  • 🏊‍♀️

   пливачка

  • ⛹️

   човек со топка

  • ⛹️‍♂️

   маж со топка

  • ⛹️‍♀️

   жена со топка

  • 🏋️

   кревање тегови

  • 🏋️‍♂️

   маж крева тегови

  • 🏋️‍♀️

   жена крева тегови

  • 🚴

   лице кое вози велосипед

  • 🚴‍♂️

   велосипедист

  • 🚴‍♀️

   велосипедистка

  • 🚵

   лице кое вози планински велосипед

  • 🚵‍♂️

   планински велосипедист

  • 🚵‍♀️

   планинска велосипедистка

  • 🤸

   лице прави ѕвезда

  • 🤸‍♂️

   маж прави ѕвезда

  • 🤸‍♀️

   жена прави ѕвезда

  • 🤼

   лица кои се борат

  • 🤼‍♂️

   борачи

  • 🤼‍♀️

   борачки

  • 🤽

   ватерполо

  • 🤽‍♂️

   ватерполист

  • 🤽‍♀️

   ватерполистка

  • 🤾

   ракомет

  • 🤾‍♂️

   ракометар

  • 🤾‍♀️

   ракометарка

  • 🤹

   жонглирање

  • 🤹‍♂️

   жонглер

  • 🤹‍♀️

   жонглерка

  • 🧘

   лице во положба лотус

  • 🧘‍♂️

   маж во положба лотус

  • 🧘‍♀️

   жена во положба лотус

  • 🛀

   човек во када

  • 🛌

   човек во кревет

  • 🧑‍🤝‍🧑

   луѓе се држат за раце

  • 👭

   две жени се држат за рака

  • 👫

   маж и жена се држат за рака

  • 👬

   двајца мажи се држат за рака

  • 💏

   бакнеж

  • 👩‍❤️‍💋‍👨

   бакнеж: жена и маж

  • 👨‍❤️‍💋‍👨

   бакнеж: маж и маж

  • 👩‍❤️‍💋‍👩

   бакнеж: жена и жена

  • 💑

   пар со срце

  • 👩‍❤️‍👨

   пар со срце: жена и маж

  • 👨‍❤️‍👨

   пар со срце: маж и маж

  • 👩‍❤️‍👩

   пар со срце: жена и жена

  • 👪

   семејство

  • 👨‍👩‍👦

   семејство: маж, жена и момче

  • 👨‍👩‍👧

   семејство: маж, жена и девојче

  • 👨‍👩‍👧‍👦

   семејство: маж, жена, девојче и момче

  • 👨‍👩‍👦‍👦

   семејство: маж, жена, момче и момче

  • 👨‍👩‍👧‍👧

   семејство: маж, жена, девојче и девојче

  • 👨‍👨‍👦

   семејство: маж, маж и момче

  • 👨‍👨‍👧

   семејство: маж, маж и девојче

  • 👨‍👨‍👧‍👦

   семејство: маж, маж, девојче и момче

  • 👨‍👨‍👦‍👦

   семејство: маж, маж, момче и момче

  • 👨‍👨‍👧‍👧

   семејство: маж, маж, девојче и девојче

  • 👩‍👩‍👦

   семејство: жена, жена и момче

  • 👩‍👩‍👧

   семејство: жена, жена и девојче

  • 👩‍👩‍👧‍👦

   семејство: жена, жена, девојче и момче

  • 👩‍👩‍👦‍👦

   семејство: жена, жена, момче и момче

  • 👩‍👩‍👧‍👧

   семејство: жена, жена, девојче и девојче

  • 👨‍👦

   семејство: маж и момче

  • 👨‍👦‍👦

   семејство: маж, момче и момче

  • 👨‍👧

   семејство: маж и девојче

  • 👨‍👧‍👦

   семејство: маж, девојче и момче

  • 👨‍👧‍👧

   семејство: маж, девојче и девојче

  • 👩‍👦

   семејство: жена и момче

  • 👩‍👦‍👦

   семејство: жена, момче и момче

  • 👩‍👧

   семејство: жена и девојче

  • 👩‍👧‍👦

   семејство: жена, девојче и момче

  • 👩‍👧‍👧

   семејство: жена, девојче и девојче

  • 🗣️

   глава што зборува

  • 👤

   силуета на биста

  • 👥

   силуета на бисти

  • 🫂

   луѓе се гушкаат

  • 👣

   отпечатоци од стапала

  емоџи: 🐵 животните и природата

  • 🐵

   глава на мајмун

  • 🐒

   мајмун

  • 🦍

   горила

  • 🦧

   орангутан

  • 🐶

   глава на куче

  • 🐕

   куче

  • 🦮

   куче за водење

  • 🐕‍🦺

   куче за хендикепирани

  • 🐩

   пудлица

  • 🐺

   волк

  • 🦊

   лисица

  • 🦝

   ракун

  • 🐱

   глава на мачка

  • 🐈

   мачка

  • 🐈‍⬛

   црна мачка

  • 🦁

   лав

  • 🐯

   глава на тигар

  • 🐅

   тигар

  • 🐆

   леопард

  • 🐴

   глава на коњ

  • 🫎

   лос

  • 🫏

   магаре

  • 🐎

   коњ

  • 🦄

   еднорог

  • 🦓

   зебра

  • 🦌

   елен

  • 🦬

   бизон

  • 🐮

   глава на крава

  • 🐂

   вол

  • 🐃

   бивол

  • 🐄

   крава

  • 🐷

   глава на прасе

  • 🐖

   прасе

  • 🐗

   дива свиња

  • 🐽

   нос на прасе

  • 🐏

   овен

  • 🐑

   овца

  • 🐐

   коза

  • 🐪

   камила

  • 🐫

   двогрба камила

  • 🦙

   лама

  • 🦒

   жирафа

  • 🐘

   слон

  • 🦣

   мамут

  • 🦏

   носорог

  • 🦛

   нилски коњ

  • 🐭

   глава на глушец

  • 🐁

   глушец

  • 🐀

   стаорец

  • 🐹

   ’рчко

  • 🐰

   глава на зајак

  • 🐇

   зајак

  • 🐿️

   верверица

  • 🦫

   дабар

  • 🦔

   еж

  • 🦇

   лилјак

  • 🐻

   мечка

  • 🐻‍❄️

   поларна мечка

  • 🐨

   коала

  • 🐼

   панда

  • 🦥

   мрзливец

  • 🦦

   видра

  • 🦨

   твор

  • 🦘

   кенгур

  • 🦡

   јазовец

  • 🐾

   отпечатоци од шепи

  • 🦃

   мисирка

  • 🐔

   кокошка

  • 🐓

   петел

  • 🐣

   испилено пиле

  • 🐤

   пиле

  • 🐥

   пиле свртено нанапред

  • 🐦

   птица

  • 🐧

   пингвин

  • 🕊️

   гулабица

  • 🦅

   орел

  • 🦆

   патка

  • 🦢

   лебед

  • 🦉

   був

  • 🦤

   додо

  • 🪶

   пердув

  • 🦩

   фламинго

  • 🦚

   паун

  • 🦜

   папагал

  • 🪽

   крило

  • 🐦‍⬛

   *black bird

  • 🪿

   гуска

  • 🐸

   жаба

  • 🐊

   крокодил

  • 🐢

   желка

  • 🦎

   гуштер

  • 🐍

   змија

  • 🐲

   глава на змеј

  • 🐉

   змеј

  • 🦕

   сауропод

  • 🦖

   Т-рекс

  • 🐳

   кит што прска вода

  • 🐋

   кит

  • 🐬

   делфин

  • 🦭

   фока

  • 🐟

   риба

  • 🐠

   тропска риба

  • 🐡

   риба со боцки

  • 🦈

   ајкула

  • 🐙

   октопод

  • 🐚

   спирална школка

  • 🪸

   корал

  • 🪼

   медуза

  • 🐌

   полжав

  • 🦋

   пеперутка

  • 🐛

   бубачка

  • 🐜

   мравка

  • 🐝

   пчела

  • 🪲

   бумбар

  • 🐞

   бубамара

  • 🦗

   штурец

  • 🪳

   лебарка

  • 🕷️

   пајак

  • 🕸️

   пајакова мрежа

  • 🦂

   скорпија

  • 🦟

   комарец

  • 🪰

   мува

  • 🪱

   црв

  • 🦠

   микроба

  • 💐

   букет

  • 🌸

   цут од цреша

  • 💮

   бел цвет

  • 🪷

   лотос

  • 🏵️

   розета

  • 🌹

   роза

  • 🥀

   овенато цвеќе

  • 🌺

   хибискус

  • 🌻

   сончоглед

  • 🌼

   цут

  • 🌷

   лале

  • 🪻

   зумбул

  • 🌱

   садница

  • 🪴

   растение во саксија

  • 🌲

   зимзелено дрво

  • 🌳

   листопадно дрво

  • 🌴

   палма

  • 🌵

   кактус

  • 🌾

   сноп ориз

  • 🌿

   билка

  • ☘️

   детелина

  • 🍀

   детелина со четири листа

  • 🍁

   јаворов лист

  • 🍂

   паднат лист

  • 🍃

   лист што се вее на ветрот

  • 🪹

   празно гнездо

  • 🪺

   гнездо со јајца

  емоџи: 🍎 Храна и пијалоци

  • 🍄

   печурка

  • 🍇

   грозје

  • 🍈

   диња

  • 🍉

   лубеница

  • 🍊

   мандарина

  • 🍋

   лимон

  • 🍌

   банана

  • 🍍

   ананас

  • 🥭

   манго

  • 🍎

   црвено јаболко

  • 🍏

   зелено јаболко

  • 🍐

   круша

  • 🍑

   праска

  • 🍒

   цреши

  • 🍓

   јагода

  • 🫐

   боровинки

  • 🥝

   киви

  • 🍅

   домат

  • 🫒

   маслинка

  • 🥥

   кокосов орев

  • 🥑

   авокадо

  • 🍆

   модар патлиџан

  • 🥔

   компир

  • 🥕

   морков

  • 🌽

   клас пченка

  • 🌶️

   лута пиперка

  • 🫑

   бабура

  • 🥒

   краставица

  • 🥬

   зелени листови

  • 🥦

   брокола

  • 🧄

   лук

  • 🧅

   кромид

  • 🥜

   кикиритки

  • 🫘

   грав

  • 🌰

   костен

  • 🫚

   корен од ѓумбир

  • 🫛

   мешунка

  • 🍞

   леб

  • 🥐

   кроасан

  • 🥖

   багет

  • 🫓

   гиро-пита

  • 🥨

   перек

  • 🥯

   ѓеврек

  • 🥞

   палачинки

  • 🧇

   вафла

  • 🧀

   парче сирење

  • 🍖

   месо со коска

  • 🍗

   копан

  • 🥩

   парче месо

  • 🥓

   сланина

  • 🍔

   хамбургер

  • 🍟

   помфрит

  • 🍕

   пица

  • 🌭

   хот дог

  • 🥪

   сендвич

  • 🌮

   тако

  • 🌯

   бурито

  • 🫔

   тамале

  • 🥙

   гиро

  • 🧆

   фалафел

  • 🥚

   јајце

  • 🍳

   готвење

  • 🥘

   тавче со храна

  • 🍲

   лонец со храна

  • 🫕

   топено сирење

  • 🥣

   сад со лажица

  • 🥗

   зелена салата

  • 🍿

   пуканки

  • 🧈

   путер

  • 🧂

   сол

  • 🥫

   конзервирана храна

  • 🍱

   јапонска храна за носење

  • 🍘

   колачи од ориз

  • 🍙

   топки од ориз

  • 🍚

   варен ориз

  • 🍛

   ориз со кари

  • 🍜

   длабока чинија со жешка храна

  • 🍝

   шпагети

  • 🍠

   печен сладок компир

  • 🍢

   јапонски ражен

  • 🍣

   суши

  • 🍤

   пржено ракче

  • 🍥

   спирално колаче со риба

  • 🥮

   месечев колач

  • 🍡

   јапонски слатки кнедли

  • 🥟

   кнедла

  • 🥠

   колаче на среќата

  • 🥡

   кутија за храна за носење

  • 🦀

   рак

  • 🦞

   јастог

  • 🦐

   ракче

  • 🦑

   лигња

  • 🦪

   острига

  • 🍦

   сладолед на точење

  • 🍧

   сладолед од мраз

  • 🍨

   сладолед

  • 🍩

   крофна

  • 🍪

   колаче

  • 🎂

   роденденска торта

  • 🍰

   овошна торта

  • 🧁

   тортичка

  • 🥧

   пита

  • 🍫

   чоколадо

  • 🍬

   бонбона

  • 🍭

   лижалче

  • 🍮

   пудинг

  • 🍯

   грне со мед

  • 🍼

   шише за бебе

  • 🥛

   чаша млеко

  • топол напиток

  • 🫖

   чајник

  • 🍵

   чаша за чај без рачка

  • 🍶

   саке

  • 🍾

   шише шампањ

  • 🍷

   чаша за вино

  • 🍸

   чаша за коктел

  • 🍹

   тропски пијалак

  • 🍺

   кригла пиво

  • 🍻

   наздравување со кригли пиво

  • 🥂

   здравица

  • 🥃

   жесток пијалак

  • 🫗

   истурање течност

  • 🥤

   чаша со сламка

  • 🧋

   чај со топчиња

  • 🧃

   сокче во тетрапак

  • 🧉

   мате

  • 🧊

   коцка мраз

  • 🥢

   стапчиња за јадење

  • 🍽️

   виљушка и нож со чинија

  • 🍴

   виљушка и нож

  • 🥄

   лажица

  • 🔪

   кујнски нож

  • 🫙

   тегла

  • 🏺

   амфора

  емоџи: 🌍 патување и места

  • 🌍

   глобус што ги покажува Европа и Африка

  • 🌎

   глобус со Јужна и Северна Америка

  • 🌏

   глобус со Азија и Австралија

  • 🌐

   глобус со меридијаните

  • 🗺️

   карта на светот

  • 🗾

   карта на Јапонија

  • 🧭

   компас

  • 🏔️

   планина со снежен врв

  • ⛰️

   планина

  • 🌋

   вулкан

  • 🗻

   планината Фуџи

  • 🏕️

   кампување

  • 🏖️

   плажа со чадор за сонце

  • 🏜️

   пустина

  • 🏝️

   пуст остров

  • 🏞️

   национален парк

  • 🏟️

   стадион

  • 🏛️

   класична зграда

  • 🏗️

   градежен објект

  • 🧱

   тула

  • 🪨

   камен

  • 🪵

   дрво

  • 🛖

   колиба

  • 🏘️

   куќи

  • 🏚️

   напуштена куќа

  • 🏠

   куќа

  • 🏡

   куќа со градина

  • 🏢

   деловна зграда

  • 🏣

   јапонска пошта

  • 🏤

   пошта

  • 🏥

   болница

  • 🏦

   банка

  • 🏨

   хотел

  • 🏩

   љубовен хотел

  • 🏪

   минимаркет

  • 🏫

   училиште

  • 🏬

   стоковна куќа

  • 🏭

   фабрика

  • 🏯

   јапонски замок

  • 🏰

   замок

  • 💒

   свадба

  • 🗼

   токиската кула

  • 🗽

   статуата на слободата

  • црква

  • 🕌

   џамија

  • 🛕

   хиндуски храм

  • 🕍

   синагога

  • ⛩️

   шинтоистички храм

  • 🕋

   ќаба

  • фонтана

  • шатор

  • 🌁

   магливо

  • 🌃

   ноќ со ѕвезди

  • 🏙️

   градски пејзаж

  • 🌄

   изгрејсонце над планините

  • 🌅

   изгрејсонце

  • 🌆

   градски пејзаж во приквечерина

  • 🌇

   зајдисонце

  • 🌉

   мост навечер

  • ♨️

   извори на топла вода

  • 🎠

   коњче од вртелешка

  • 🛝

   лизгалка за деца

  • 🎡

   панорамско тркало

  • 🎢

   тобоган

  • 💈

   столб пред берберница

  • 🎪

   циркуски шатор

  • 🚂

   локомотива

  • 🚃

   вагон

  • 🚄

   брз воз

  • 🚅

   воз-куршум

  • 🚆

   воз

  • 🚇

   метро

  • 🚈

   лесна железница

  • 🚉

   станица

  • 🚊

   трамвај

  • 🚝

   едношинска железница

  • 🚞

   планинска железница

  • 🚋

   вагон на трамвај

  • 🚌

   автобус

  • 🚍

   автобус што пристигнува

  • 🚎

   тролејбус

  • 🚐

   минибус

  • 🚑

   амбуланта

  • 🚒

   противпожарно возило

  • 🚓

   полициски автомобил

  • 🚔

   полициски автомобил што пристигнува

  • 🚕

   такси

  • 🚖

   такси што пристигнува

  • 🚗

   автомобил

  • 🚘

   автомобил што пристигнува

  • 🚙

   кампинг возила

  • 🛻

   камионет

  • 🚚

   камион за испорака

  • 🚛

   шлепер

  • 🚜

   трактор

  • 🏎️

   тркачки автомобил

  • 🏍️

   мотор

  • 🛵

   скутер

  • 🦽

   инвалидска количка на рачен погон

  • 🦼

   инвалидска количка на моторен погон

  • 🛺

   авто-рикша

  • 🚲

   велосипед

  • 🛴

   тротинет

  • 🛹

   скејтборд

  • 🛼

   ролшуи

  • 🚏

   автобуска постојка

  • 🛣️

   автопат

  • 🛤️

   железничка пруга

  • 🛢️

   буре за нафта

  • бензинска пумпа

  • 🛞

   тркало

  • 🚨

   светло на полициски автомобил

  • 🚥

   хоризонтален семафор

  • 🚦

   вертикален семафор

  • 🛑

   стоп

  • 🚧

   градежни работи на патот

  • сидро

  • 🛟

   гума за спасување

  • едреник

  • 🛶

   кајак

  • 🚤

   глисер

  • 🛳️

   патнички брод

  • ⛴️

   траект

  • 🛥️

   моторен чамец

  • 🚢

   брод

  • ✈️

   авион

  • 🛩️

   мал авион

  • 🛫

   полетување

  • 🛬

   слетување

  • 🪂

   падобран

  • 💺

   столица

  • 🚁

   хеликоптер

  • 🚟

   висечка железница

  • 🚠

   планинска жичарница

  • 🚡

   воздушен трамвај

  • 🛰️

   сателит

  • 🚀

   ракета

  • 🛸

   летечка чинија

  • 🛎️

   ѕвонче на рецепција

  • 🧳

   багаж

  • песочен часовник

  • превртен песочен часовник

  • рачен часовник

  • часовник со аларм

  • ⏱️

   стоперка

  • ⏲️

   тајмер

  • 🕰️

   часовник над каминот

  • 🕛

   дванаесет часот

  • 🕧

   дванаесет и пол

  • 🕐

   еден часот

  • 🕜

   еден и пол

  • 🕑

   два часот

  • 🕝

   два и пол

  • 🕒

   три часот

  • 🕞

   три и пол

  • 🕓

   четири часот

  • 🕟

   четири и пол

  • 🕔

   пет часот

  • 🕠

   пет и пол

  • 🕕

   шест часот

  • 🕡

   шест и пол

  • 🕖

   седум часот

  • 🕢

   седум и пол

  • 🕗

   осум часот

  • 🕣

   осум и пол

  • 🕘

   девет часот

  • 🕤

   девет и пол

  • 🕙

   десет часот

  • 🕥

   десет и пол

  • 🕚

   единаесет

  • 🕦

   единаесет и пол

  • 🌑

   млада месечина

  • 🌒

   прва фаза - новина

  • 🌓

   прва четвртина

  • 🌔

   последна фаза на осветлување

  • 🌕

   полна месечина

  • 🌖

   прва фаза на затемнување

  • 🌗

   последна четвртина

  • 🌘

   последна фаза на затемнување

  • 🌙

   месечев срп

  • 🌚

   млада месечина со лице

  • 🌛

   прва четвртина на месечината со лице

  • 🌜

   посл. четврт. на месечина со лице

  • 🌡️

   термометар

  • ☀️

   сонце

  • 🌝

   полна месечина со лице

  • 🌞

   сонце со лице

  • 🪐

   планета со прстени

  • средна бела ѕвезда

  • 🌟

   светлечка ѕвезда

  • 🌠

   ѕвезда што паѓа

  • 🌌

   млечниот пат

  • ☁️

   облак

  • сонце зад облак

  • ⛈️

   облак со гром и дожд

  • 🌤️

   сонце зад мал облак

  • 🌥️

   сонце зад голем облак

  • 🌦️

   сонце зад облак со дожд

  • 🌧️

   облак со дожд

  • 🌨️

   облак со снег

  • 🌩️

   облак со гром

  • 🌪️

   торнадо

  • 🌫️

   магла

  • 🌬️

   лице на ветер

  • 🌀

   циклон

  • 🌈

   виножито

  • 🌂

   затворен чадор

  • ☂️

   чадор

  • чадор со капки дожд

  • ⛱️

   чадор за сонце

  • висок напон

  • ❄️

   снегулка

  • ☃️

   снешко

  • снешко без снег

  • ☄️

   комета

  • 🔥

   оган

  • 💧

   капка

  • 🌊

   бран

  емоџи: 🎃 активности

  • 🎃

   фенер од тиква

  • 🎄

   новогодишна елка

  • 🎆

   огномет

  • 🎇

   прскалка

  • 🧨

   петарда

  • светки

  • 🎈

   балон

  • 🎉

   прскалка со конфети

  • 🎊

   топка со конфети

  • 🎋

   јапонско дрво на желбите

  • 🎍

   украс од бор

  • 🎎

   јапонски кукли

  • 🎏

   летало со крапови

  • 🎐

   ветерно ѕвонче

  • 🎑

   прослава на месечината

  • 🧧

   црвен плик

  • 🎀

   панделка

  • 🎁

   завиткан подарок

  • 🎗️

   панделка за сеќавање

  • 🎟️

   влезни билети

  • 🎫

   билет

  • 🎖️

   воен медал

  • 🏆

   трофеј

  • 🏅

   спортски медал

  • 🥇

   медал за прво место

  • 🥈

   медал за второ место

  • 🥉

   медал за трето место

  • фудбалска топка

  • топка за бејзбол

  • 🥎

   софтбол

  • 🏀

   баскет

  • 🏐

   одбојка

  • 🏈

   топка за американски фудбал

  • 🏉

   топка за рагби

  • 🎾

   тениско топче

  • 🥏

   летечки диск

  • 🎳

   куглање

  • 🏏

   крикет

  • 🏑

   хокеј на трева

  • 🏒

   хокеј на мраз

  • 🥍

   лакрос

  • 🏓

   пинг понг

  • 🏸

   бадминтон

  • 🥊

   боксерска ракавица

  • 🥋

   униформа за боречки вештини

  • 🥅

   мрежа на гол

  • знаме во дупка

  • ⛸️

   лизгалка

  • 🎣

   рибарски стап

  • 🤿

   нуркачка маска

  • 🎽

   спортска маица на прерамки

  • 🎿

   скии

  • 🛷

   санка

  • 🥌

   камен за карлинг

  • 🎯

   пикадо

  • 🪀

   јојо

  • 🪁

   летечки змеј

  • 🔫

   пиштол на вода

  • 🎱

   црна топка за билјард

  • 🔮

   кристална топка

  • 🪄

   волшебно стапче

  • 🎮

   видеоигра

  • 🕹️

   џојстик

  • 🎰

   автомат за игри

  • 🎲

   коцка

  • 🧩

   сложувалка

  • 🧸

   плишано мече

  • 🪅

   пињата

  • 🪩

   диско топка

  • 🪆

   руска кукла

  • ♠️

   пик во карти

  • ♥️

   срце во карти

  • ♦️

   каро во карти

  • ♣️

   треф во карти

  • ♟️

   шаховски пион

  • 🃏

   џокер

  • 🀄

   плочка со црвен змеј

  • 🎴

   цветни карти

  • 🎭

   сценски уметности

  • 🖼️

   рамка со слика

  • 🎨

   сликарска палета

  • 🧵

   конец

  • 🪡

   игла за шиење

  • 🧶

   предиво

  • 🪢

   јазол

  емоџи: 👓 предмети

  • 👓

   очила

  • 🕶️

   очила за сонце

  • 🥽

   заштитни очила

  • 🥼

   мантил

  • 🦺

   безбедносен елек

  • 👔

   вратоврска

  • 👕

   маица

  • 👖

   фармерки

  • 🧣

   шал

  • 🧤

   ракавици

  • 🧥

   палто

  • 🧦

   чорапи

  • 👗

   фустан

  • 👘

   кимоно

  • 🥻

   сари

  • 🩱

   едноделен костим за капење

  • 🩲

   килоти

  • 🩳

   шорцеви

  • 👙

   бикини

  • 👚

   женска облека

  • 🪭

   лепеза

  • 👛

   паричник

  • 👜

   чанта

  • 👝

   торбичка

  • 🛍️

   кеси за пазарење

  • 🎒

   училишен ранец

  • 🩴

   апостолка

  • 👞

   машки чевел

  • 👟

   патика

  • 🥾

   чизми за планинарење

  • 🥿

   балетанка

  • 👠

   чевел со висока потпетица

  • 👡

   женска сандала

  • 🩰

   балетанки

  • 👢

   женска чизма

  • 🪮

   чешел

  • 👑

   круна

  • 👒

   женска шапка

  • 🎩

   цилиндар

  • 🎓

   капа за дипломирање

  • 🧢

   капче

  • 🪖

   војнички шлем

  • ⛑️

   шлем со бел крст

  • 📿

   бројаница

  • 💄

   кармин

  • 💍

   прстен

  • 💎

   скапоцен камен

  • 🔇

   исклучен звучник

  • 🔈

   звучник

  • 🔉

   вклучен звучник

  • 🔊

   гласен звучник

  • 📢

   разглас

  • 📣

   мегафон

  • 📯

   поштенски рог

  • 🔔

   ѕвоно

  • 🔕

   пречкртано ѕвонче

  • 🎼

   петолиние

  • 🎵

   музичка нота

  • 🎶

   музички ноти

  • 🎙️

   студиски микрофон

  • 🎚️

   лизгач

  • 🎛️

   копчиња за управување

  • 🎤

   микрофон

  • 🎧

   слушалки

  • 📻

   радио

  • 🎷

   саксофон

  • 🪗

   хармоника

  • 🎸

   гитара

  • 🎹

   клавијатура

  • 🎺

   труба

  • 🎻

   виолина

  • 🪕

   бенџо

  • 🥁

   тапан

  • 🪘

   конга

  • 🪇

   маракас

  • 🪈

   флејта

  • 📱

   мобилен телефон

  • 📲

   мобилен телефон со стрелка

  • ☎️

   телефон

  • 📞

   телефонска слушалка

  • 📟

   пејџер

  • 📠

   факс

  • 🔋

   батерија

  • 🪫

   слаба батерија

  • 🔌

   електричен приклучок

  • 💻

   лаптоп

  • 🖥️

   компјутер

  • 🖨️

   печатач

  • ⌨️

   тастатура

  • 🖱️

   глувче за компјутер

  • 🖲️

   топче за управување

  • 💽

   минидиск

  • 💾

   дискета

  • 💿

   цд

  • 📀

   двд

  • 🧮

   сметалка

  • 🎥

   филмска камера

  • 🎞️

   филмска лента

  • 📽️

   филмски прожектор

  • 🎬

   филмска клапа

  • 📺

   телевизор

  • 📷

   фотоапарат

  • 📸

   фотоапарат со блиц

  • 📹

   видеокамера

  • 📼

   видеокасета

  • 🔍

   лупа свртена налево

  • 🔎

   лупа свртена надесно

  • 🕯️

   свеќа

  • 💡

   светилка

  • 🔦

   батериска ламба

  • 🏮

   црвен фенер

  • 🪔

   ламба дија

  • 📔

   тетратка со украсна корица

  • 📕

   затворена книга

  • 📖

   отворена книга

  • 📗

   зелена книга

  • 📘

   сина книга

  • 📙

   портокалова книга

  • 📚

   книги

  • 📓

   бележник

  • 📒

   тефтер

  • 📃

   свиткан лист

  • 📜

   свиток

  • 📄

   страница свртена нагоре

  • 📰

   весник

  • 🗞️

   замотан весник

  • 📑

   обележани страници

  • 🔖

   обележувач

  • 🏷️

   етикета

  • 💰

   вреќа со пари

  • 🪙

   паричка

  • 💴

   банкнота на јен

  • 💵

   банкнота на долар

  • 💶

   банкнота на евро

  • 💷

   банкнота на фунта

  • 💸

   пари со крилја

  • 💳

   кредитна картичка

  • 🧾

   сметка

  • 💹

   растечки графикон на јенот

  • ✉️

   плик

  • 📧

   е-пошта

  • 📨

   плик што пристигнува

  • 📩

   плик со стрелка

  • 📤

   фиока на излезно сандаче

  • 📥

   фиока на влезно сандаче

  • 📦

   пакет

  • 📫

   затворено сандаче со кренато знаменце

  • 📪

   затворено сандаче со спуштено знаменце

  • 📬

   отворено сандаче со кренато знаменце

  • 📭

   отворено сандаче со спуштено знаменце

  • 📮

   поштенско сандаче

  • 🗳️

   гласачка кутија со гласачко ливче

  • ✏️

   молив

  • ✒️

   црно перо

  • 🖋️

   наливно перо

  • 🖊️

   пенкало

  • 🖌️

   четка за боење

  • 🖍️

   креон

  • 📝

   белешка

  • 💼

   актовка

  • 📁

   папка

  • 📂

   отворена папка

  • 🗂️

   прегради на картотека

  • 📅

   календар

  • 📆

   календар на кинење

  • 🗒️

   тетратка со спирала

  • 🗓️

   календар со спирала

  • 📇

   држач за картички

  • 📈

   растечки графикон

  • 📉

   опаѓачки графикон

  • 📊

   столбест дијаграм

  • 📋

   табла за хартија

  • 📌

   притискач

  • 📍

   топуска

  • 📎

   спојувалка

  • 🖇️

   поврзани спојувалки

  • 📏

   прав линијар

  • 📐

   триаголен линијар

  • ✂️

   ножици

  • 🗃️

   кутија за картотека

  • 🗄️

   шкаф за картотека

  • 🗑️

   корпа за отпадоци

  • 🔒

   заклучен катанец

  • 🔓

   отклучен катанец

  • 🔏

   заклучен катанец со перо

  • 🔐

   заклучен катанец со клуч

  • 🔑

   клуч

  • 🗝️

   стар клуч

  • 🔨

   чекан

  • 🪓

   секира

  • ⛏️

   копач

  • ⚒️

   чекан и копач

  • 🛠️

   чекан и француски клуч

  • 🗡️

   кама

  • ⚔️

   вкрстени мечови

  • 💣

   бомба

  • 🪃

   бумеранг

  • 🏹

   лак и стрела

  • 🛡️

   штит

  • 🪚

   столарска пила

  • 🔧

   француски клуч

  • 🪛

   шрафцигер

  • 🔩

   завртка и навртка

  • ⚙️

   запченик

  • 🗜️

   стега

  • ⚖️

   механичка вага

  • 🦯

   стап за слепи

  • 🔗

   алка

  • ⛓️

   синџири

  • 🪝

   кука

  • 🧰

   кутија за алат

  • 🧲

   магнет

  • 🪜

   скалила

  • ⚗️

   дестилатор

  • 🧪

   епрувета

  • 🧫

   петриев сад

  • 🧬

   днк

  • 🔬

   микроскоп

  • 🔭

   телескоп

  • 📡

   сателитска антена

  • 💉

   шприц

  • 🩸

   капка крв

  • 💊

   капсула

  • 🩹

   леплив фластер

  • 🩼

   патерица

  • 🩺

   стетоскоп

  • 🩻

   рендген

  • 🚪

   врата

  • 🛗

   лифт

  • 🪞

   огледало

  • 🪟

   прозорец

  • 🛏️

   кревет

  • 🛋️

   кауч и ламба

  • 🪑

   стол

  • 🚽

   тоалетна школка

  • 🪠

   одзатнувач

  • 🚿

   туш

  • 🛁

   када

  • 🪤

   стапица за глувци

  • 🪒

   брич

  • 🧴

   шише со лосион

  • 🧷

   безопасна игла

  • 🧹

   метла

  • 🧺

   корпа

  • 🧻

   ролна хартија

  • 🪣

   кофа

  • 🧼

   сапун

  • 🫧

   меурчиња

  • 🪥

   четкичка за заби

  • 🧽

   сунѓер

  • 🧯

   противпожарен апарат

  • 🛒

   шопинг

  • 🚬

   цигара

  • ⚰️

   ковчег

  • 🪦

   надгробна плоча

  • ⚱️

   погребна урна

  • 🧿

   назар (амајлија)

  • 🪬

   хамса

  • 🗿

   монолитни статуи

  • 🪧

   натпис

  • 🪪

   лична карта

  емоџи: 🏧 симболи и знаци

  • 🏧

   банкомат

  • 🚮

   канта за отпадоци

  • 🚰

   вода за пиење

  • инвалидска количка

  • 🚹

   машки тоалет

  • 🚺

   женски тоалет

  • 🚻

   тоалет

  • 🚼

   простор за преслекување бебе

  • 🚾

   вц

  • 🛂

   пасошка контрола

  • 🛃

   царина

  • 🛄

   подигање багаж

  • 🛅

   чување багаж

  • ⚠️

   предупредување

  • 🚸

   деца на патот

  • забрана за сообраќај во една насока

  • 🚫

   забрана за влез

  • 🚳

   забрана за велосипеди

  • 🚭

   забрана за пушење

  • 🚯

   забрана за фрлање отпадоци

  • 🚱

   водата не е за пиење

  • 🚷

   забрана за пешаци

  • 📵

   забрана за мобилни телефони

  • 🔞

   забрана за малолетници

  • ☢️

   радиоактивно

  • ☣️

   биолошка опасност

  • ⬆️

   стрелка нагоре

  • ↗️

   стрелка нагоре десно

  • ➡️

   стрелка надесно

  • ↘️

   стрелка надолу десно

  • ⬇️

   стрелка надолу

  • ↙️

   стрелка надолу лево

  • ⬅️

   стрелка налево

  • ↖️

   стрелка нагоре лево

  • ↕️

   стрелка нагоре-надолу

  • ↔️

   стрелка налево-надесно

  • ↩️

   стрелка надесно што врти лево

  • ↪️

   стрелка налево што врти десно

  • ⤴️

   десна стрелка што врти нагоре

  • ⤵️

   десна стрелка што врти надолу

  • 🔃

   вертикални стрелки што вртат надесно

  • 🔄

   копче со стрелки што вртат налево

  • 🔙

   стрелка за назад

  • 🔚

   стрелка за крај

  • 🔛

   стрелка за вклучено

  • 🔜

   стрелка за наскоро

  • 🔝

   стрелка за горе

  • 🛐

   место за богослужба

  • ⚛️

   атом

  • 🕉️

   ом

  • ✡️

   ѕвездата на Давид

  • ☸️

   тркалото на дарма

  • ☯️

   јин јанг

  • ✝️

   латински крст

  • ☦️

   православен крст

  • ☪️

   ѕвезда и полумесечина

  • ☮️

   мир

  • 🕎

   менора

  • 🔯

   шестокрака ѕвезда со точка

  • 🪯

   канда

  • хороскопски знак овен

  • хороскопски знак бик

  • хороскопски знак близнаци

  • хороскопски знак рак

  • хороскопски знак лав

  • хороскопски знак девица

  • хороскопски знак вага

  • хороскопски знак скорпија

  • хороскопски знак стрелец

  • хороскопски знак јарец

  • хороскопски знак водолија

  • хороскопски знак риби

  • хороскопски знак змијоносец

  • 🔀

   копче за пуштање по случаен избор

  • 🔁

   копче за повторување

  • 🔂

   копче за повторување една песна

  • ▶️

   копче за пуштање

  • копче за брзо премотување нанапред

  • ⏭️

   копче за следна песна

  • ⏯️

   копче за пуштање или паузирање

  • ◀️

   копче за премотување наназад

  • копче за брзо премотување наназад

  • ⏮️

   копче за последна песна

  • 🔼

   копче за горе

  • копче за брзо горе

  • 🔽

   копче за долу

  • копче за брзо долу

  • ⏸️

   копче за пауза

  • ⏹️

   копче за стоп

  • ⏺️

   копче за снимање

  • ⏏️

   копче за исфрлање

  • 🎦

   кино

  • 🔅

   копче за затемнување

  • 🔆

   копче за осветлување

  • 📶

   цртички на антената

  • 🛜

   безжично

  • 📳

   режим на вибрации

  • 📴

   мобилниот телефон е исклучен

  • ♀️

   знак за женско

  • ♂️

   знак за машко

  • ⚧️

   трансродов симбол

  • ✖️

   множење

  • плус

  • минус

  • делење

  • 🟰

   задебелен знак за равенство

  • ♾️

   бесконечност

  • ‼️

   двоен извичник

  • ⁉️

   извичник и прашалник

  • црвен прашалник

  • бел прашалник

  • бел извичник

  • црвен извичник

  • 〰️

   брановидна цртичка

  • 💱

   размена на валути

  • 💲

   задебелен знак за долар

  • ⚕️

   медицински симбол

  • ♻️

   симбол за рециклирање

  • ⚜️

   трилистен цвет од лилјан

  • 🔱

   трозабец

  • 📛

   значка со име

  • 🔰

   почетник на јапонски

  • празен црвен круг

  • копче за штиклирање

  • ☑️

   штиклирано поле

  • ✔️

   знак за штиклирање

  • знак за пречкртано

  • копче со знак за пречкртано

  • свиткана јамка

  • двојна свиткана јамка

  • 〽️

   почеток на пеење

  • ✳️

   ѕвездичка со осум крака

  • ✴️

   ѕвезда со осум крака

  • ❇️

   искра

  • ©️

   авторски права

  • ®️

   регистриран

  • ™️

   заштитен знак

  • #️⃣

   копче: #

  • *️⃣

   копче: *

  • 0️⃣

   копче: 0

  • 1️⃣

   копче: 1

  • 2️⃣

   копче: 2

  • 3️⃣

   копче: 3

  • 4️⃣

   копче: 4

  • 5️⃣

   копче: 5

  • 6️⃣

   копче: 6

  • 7️⃣

   копче: 7

  • 8️⃣

   копче: 8

  • 9️⃣

   копче: 9

  • 🔟

   копче: 10

  • 🔠

   латински големи букви

  • 🔡

   латински мали букви

  • 🔢

   броеви

  • 🔣

   симболи

  • 🔤

   латински букви

  • 🅰️

   копче А (крвна група)

  • 🆎

   копче АБ (крвна група)

  • 🅱️

   копче Б (крвна група)

  • 🆑

   копче ЦЛ

  • 🆒

   копче КУЛ

  • 🆓

   копче ФРИ

  • ℹ️

   информации

  • 🆔

   копче ИД

  • Ⓜ️

   буквата м во круг

  • 🆕

   копче ЊУ

  • 🆖

   копче НГ

  • 🅾️

   копче О (крвна група)

  • 🆗

   копче ОК

  • 🅿️

   копче П

  • 🆘

   копче СОС

  • 🆙

   копче УП!

  • 🆚

   копче ВС

  • 🈁

   копче „тука“ на јапонски

  • 🈂️

   копче „услугата се наплаќа“ на јапонски

  • 🈷️

   копче „месечна сума“ на јапонски

  • 🈶

   копче „не е бесплатно“ на јапонски

  • 🈯

   копче „резервирано“ на јапонски

  • 🉐

   копче „зделка“ на јапонски

  • 🈹

   копче „попуст“ на јапонски

  • 🈚

   копче „бесплатно“ на јапонски

  • 🈲

   копче „забрането“ на јапонски

  • 🉑

   копче „прифатливо“ на јапонски

  • 🈸

   копче „апликација“ на јапонски

  • 🈴

   копче „преодна оцена“ на јапонски

  • 🈳

   копче „слободно“ на јапонски

  • ㊗️

   копче „честитки“ на јапонски

  • ㊙️

   копче „тајно“ на јапонски

  • 🈺

   копче „отворено“ на јапонски

  • 🈵

   копче „зафатено“ на јапонски

  • 🔴

   црвен круг

  • 🟠

   портокалов круг

  • 🟡

   жолт круг

  • 🟢

   зелен круг

  • 🔵

   син круг

  • 🟣

   виолетов круг

  • 🟤

   кафен круг

  • црн круг

  • бел круг

  • 🟥

   црвен квадрат

  • 🟧

   портокалов квадрат

  • 🟨

   жолт квадрат

  • 🟩

   зелен квадрат

  • 🟦

   син квадрат

  • 🟪

   виолетов квадрат

  • 🟫

   кафен квадрат

  • голем црн квадрат

  • голем бел квадрат

  • ◼️

   среден црн квадрат

  • ◻️

   среден бел квадрат

  • црн квадрат со средна големина

  • бел квадрат со средна големина

  • ▪️

   мал црн квадрат

  • ▫️

   мал бел квадрат

  • 🔶

   голем портокалов дијамант

  • 🔷

   голем син дијамант

  • 🔸

   мал портокалов дијамант

  • 🔹

   мал син дијамант

  • 🔺

   црвен триаголник свртен нагоре

  • 🔻

   црвен триаголник свртен надолу

  • 💠

   дијамант со точка

  • 🔘

   тркалезно копче

  • 🔳

   бело квадратно копче

  • 🔲

   црно квадратно копче

  емоџи: 🏁 знамиња

  • 🏁

   шаховско знаме

  • 🚩

   триаголно знаме

  • 🎌

   вкрстени знамиња

  • 🏴

   црно знаме

  • 🏳️

   бело знаме

  • 🏳️‍🌈

   знаме на виножитото

  • 🏳️‍⚧️

   сино-розово-бело знаме

  • 🏴‍☠️

   пиратско знаме

  • 🇦🇨

   знаме: Остров Асенсион

  • 🇦🇩

   знаме: Андора

  • 🇦🇪

   знаме: Обединети Арапски Емирати

  • 🇦🇫

   знаме: Авганистан

  • 🇦🇬

   знаме: Антига и Барбуда

  • 🇦🇮

   знаме: Ангвила

  • 🇦🇱

   знаме: Албанија

  • 🇦🇲

   знаме: Ерменија

  • 🇦🇴

   знаме: Ангола

  • 🇦🇶

   знаме: Антарктик

  • 🇦🇷

   знаме: Аргентина

  • 🇦🇸

   знаме: Американска Самоа

  • 🇦🇹

   знаме: Австрија

  • 🇦🇺

   знаме: Австралија

  • 🇦🇼

   знаме: Аруба

  • 🇦🇽

   знаме: Оландски Острови

  • 🇦🇿

   знаме: Азербејџан

  • 🇧🇦

   знаме: Босна и Херцеговина

  • 🇧🇧

   знаме: Барбадос

  • 🇧🇩

   знаме: Бангладеш

  • 🇧🇪

   знаме: Белгија

  • 🇧🇫

   знаме: Буркина Фасо

  • 🇧🇬

   знаме: Бугарија

  • 🇧🇭

   знаме: Бахреин

  • 🇧🇮

   знаме: Бурунди

  • 🇧🇯

   знаме: Бенин

  • 🇧🇱

   знаме: Свети Вартоломеј

  • 🇧🇲

   знаме: Бермуди

  • 🇧🇳

   знаме: Брунеј

  • 🇧🇴

   знаме: Боливија

  • 🇧🇶

   знаме: Карипска Холандија

  • 🇧🇷

   знаме: Бразил

  • 🇧🇸

   знаме: Бахами

  • 🇧🇹

   знаме: Бутан

  • 🇧🇻

   знаме: Остров Буве

  • 🇧🇼

   знаме: Боцвана

  • 🇧🇾

   знаме: Белорусија

  • 🇧🇿

   знаме: Белизе

  • 🇨🇦

   знаме: Канада

  • 🇨🇨

   знаме: Кокосови (Килиншки) Острови

  • 🇨🇩

   знаме: Конго - Киншаса

  • 🇨🇫

   знаме: Централноафриканска Република

  • 🇨🇬

   знаме: Конго - Бразавил

  • 🇨🇭

   знаме: Швајцарија

  • 🇨🇮

   знаме: Брегот на Слоновата Коска

  • 🇨🇰

   знаме: Кукови Острови

  • 🇨🇱

   знаме: Чиле

  • 🇨🇲

   знаме: Камерун

  • 🇨🇳

   знаме: Кина

  • 🇨🇴

   знаме: Колумбија

  • 🇨🇵

   знаме: Остров Клипертон

  • 🇨🇷

   знаме: Костарика

  • 🇨🇺

   знаме: Куба

  • 🇨🇻

   знаме: Кабо Верде

  • 🇨🇼

   знаме: Курасао

  • 🇨🇽

   знаме: Божиќен Остров

  • 🇨🇾

   знаме: Кипар

  • 🇨🇿

   знаме: Чешка

  • 🇩🇪

   знаме: Германија

  • 🇩🇬

   знаме: Диего Гарсија

  • 🇩🇯

   знаме: Џибути

  • 🇩🇰

   знаме: Данска

  • 🇩🇲

   знаме: Доминика

  • 🇩🇴

   знаме: Доминиканска Република

  • 🇩🇿

   знаме: Алжир

  • 🇪🇦

   знаме: Сеута и Мелиља

  • 🇪🇨

   знаме: Еквадор

  • 🇪🇪

   знаме: Естонија

  • 🇪🇬

   знаме: Египет

  • 🇪🇭

   знаме: Западна Сахара

  • 🇪🇷

   знаме: Еритреја

  • 🇪🇸

   знаме: Шпанија

  • 🇪🇹

   знаме: Етиопија

  • 🇪🇺

   знаме: Европска унија

  • 🇫🇮

   знаме: Финска

  • 🇫🇯

   знаме: Фиџи

  • 🇫🇰

   знаме: Фолкландски Острови

  • 🇫🇲

   знаме: Микронезија

  • 🇫🇴

   знаме: Фарски Острови

  • 🇫🇷

   знаме: Франција

  • 🇬🇦

   знаме: Габон

  • 🇬🇧

   знаме: Обединето Кралство

  • 🇬🇩

   знаме: Гренада

  • 🇬🇪

   знаме: Грузија

  • 🇬🇫

   знаме: Француска Гвајана

  • 🇬🇬

   знаме: Гернзи

  • 🇬🇭

   знаме: Гана

  • 🇬🇮

   знаме: Гибралтар

  • 🇬🇱

   знаме: Гренланд

  • 🇬🇲

   знаме: Гамбија

  • 🇬🇳

   знаме: Гвинеја

  • 🇬🇵

   знаме: Гвадалупе

  • 🇬🇶

   знаме: Екваторска Гвинеја

  • 🇬🇷

   знаме: Грција

  • 🇬🇸

   знаме: Јужна Џорџија и Јужни Сендвички Острови

  • 🇬🇹

   знаме: Гватемала

  • 🇬🇺

   знаме: Гуам

  • 🇬🇼

   знаме: Гвинеја Бисао

  • 🇬🇾

   знаме: Гвајана

  • 🇭🇰

   знаме: Хонгконг САР Кина

  • 🇭🇲

   знаме: Остров Херд и Острови Мекдоналд

  • 🇭🇳

   знаме: Хондурас

  • 🇭🇷

   знаме: Хрватска

  • 🇭🇹

   знаме: Хаити

  • 🇭🇺

   знаме: Унгарија

  • 🇮🇨

   знаме: Канарски Острови

  • 🇮🇩

   знаме: Индонезија

  • 🇮🇪

   знаме: Ирска

  • 🇮🇱

   знаме: Израел

  • 🇮🇲

   знаме: Остров Ман

  • 🇮🇳

   знаме: Индија

  • 🇮🇴

   знаме: Британска Индоокеанска Територија

  • 🇮🇶

   знаме: Ирак

  • 🇮🇷

   знаме: Иран

  • 🇮🇸

   знаме: Исланд

  • 🇮🇹

   знаме: Италија

  • 🇯🇪

   знаме: Џерси

  • 🇯🇲

   знаме: Јамајка

  • 🇯🇴

   знаме: Јордан

  • 🇯🇵

   знаме: Јапонија

  • 🇰🇪

   знаме: Кенија

  • 🇰🇬

   знаме: Киргистан

  • 🇰🇭

   знаме: Камбоџа

  • 🇰🇮

   знаме: Кирибати

  • 🇰🇲

   знаме: Коморски Острови

  • 🇰🇳

   знаме: Свети Китс и Невис

  • 🇰🇵

   знаме: Северна Кореја

  • 🇰🇷

   знаме: Јужна Кореја

  • 🇰🇼

   знаме: Кувајт

  • 🇰🇾

   знаме: Кајмански Острови

  • 🇰🇿

   знаме: Казахстан

  • 🇱🇦

   знаме: Лаос

  • 🇱🇧

   знаме: Либан

  • 🇱🇨

   знаме: Сент Лусија

  • 🇱🇮

   знаме: Лихтенштајн

  • 🇱🇰

   знаме: Шри Ланка

  • 🇱🇷

   знаме: Либерија

  • 🇱🇸

   знаме: Лесото

  • 🇱🇹

   знаме: Литванија

  • 🇱🇺

   знаме: Луксембург

  • 🇱🇻

   знаме: Латвија

  • 🇱🇾

   знаме: Либија

  • 🇲🇦

   знаме: Мароко

  • 🇲🇨

   знаме: Монако

  • 🇲🇩

   знаме: Молдавија

  • 🇲🇪

   знаме: Црна Гора

  • 🇲🇫

   знаме: Сент Мартин

  • 🇲🇬

   знаме: Мадагаскар

  • 🇲🇭

   знаме: Маршалски Острови

  • 🇲🇰

   знаме: Северна Македонија

  • 🇲🇱

   знаме: Мали

  • 🇲🇲

   знаме: Мјанмар (Бурма)

  • 🇲🇳

   знаме: Монголија

  • 🇲🇴

   знаме: Макао САР

  • 🇲🇵

   знаме: Северни Маријански Острови

  • 🇲🇶

   знаме: Мартиник

  • 🇲🇷

   знаме: Мавританија

  • 🇲🇸

   знаме: Монсерат

  • 🇲🇹

   знаме: Малта

  • 🇲🇺

   знаме: Маврициус

  • 🇲🇻

   знаме: Малдиви

  • 🇲🇼

   знаме: Малави

  • 🇲🇽

   знаме: Мексико

  • 🇲🇾

   знаме: Малезија

  • 🇲🇿

   знаме: Мозамбик

  • 🇳🇦

   знаме: Намибија

  • 🇳🇨

   знаме: Нова Каледонија

  • 🇳🇪

   знаме: Нигер

  • 🇳🇫

   знаме: Норфолшки Остров

  • 🇳🇬

   знаме: Нигерија

  • 🇳🇮

   знаме: Никарагва

  • 🇳🇱

   знаме: Холандија

  • 🇳🇴

   знаме: Норвешка

  • 🇳🇵

   знаме: Непал

  • 🇳🇷

   знаме: Науру

  • 🇳🇺

   знаме: Ниује

  • 🇳🇿

   знаме: Нов Зеланд

  • 🇴🇲

   знаме: Оман

  • 🇵🇦

   знаме: Панама

  • 🇵🇪

   знаме: Перу

  • 🇵🇫

   знаме: Француска Полинезија

  • 🇵🇬

   знаме: Папуа Нова Гвинеја

  • 🇵🇭

   знаме: Филипини

  • 🇵🇰

   знаме: Пакистан

  • 🇵🇱

   знаме: Полска

  • 🇵🇲

   знаме: Сент Пјер и Микелан

  • 🇵🇳

   знаме: Питкернски Острови

  • 🇵🇷

   знаме: Порторико

  • 🇵🇸

   знаме: Палестински Територии

  • 🇵🇹

   знаме: Португалија

  • 🇵🇼

   знаме: Палау

  • 🇵🇾

   знаме: Парагвај

  • 🇶🇦

   знаме: Катар

  • 🇷🇪

   знаме: Рејунион

  • 🇷🇴

   знаме: Романија

  • 🇷🇸

   знаме: Србија

  • 🇷🇺

   знаме: Русија

  • 🇷🇼

   знаме: Руанда

  • 🇸🇦

   знаме: Саудиска Арабија

  • 🇸🇧

   знаме: Соломонски Острови

  • 🇸🇨

   знаме: Сејшели

  • 🇸🇩

   знаме: Судан

  • 🇸🇪

   знаме: Шведска

  • 🇸🇬

   знаме: Сингапур

  • 🇸🇭

   знаме: Света Елена

  • 🇸🇮

   знаме: Словенија

  • 🇸🇯

   знаме: Свалбард и Јан Мајен

  • 🇸🇰

   знаме: Словачка

  • 🇸🇱

   знаме: Сиера Леоне

  • 🇸🇲

   знаме: Сан Марино

  • 🇸🇳

   знаме: Сенегал

  • 🇸🇴

   знаме: Сомалија

  • 🇸🇷

   знаме: Суринам

  • 🇸🇸

   знаме: Јужен Судан

  • 🇸🇹

   знаме: Саун Томе и Принсип

  • 🇸🇻

   знаме: Ел Салвадор

  • 🇸🇽

   знаме: Свети Мартин

  • 🇸🇾

   знаме: Сирија

  • 🇸🇿

   знаме: Свазиленд

  • 🇹🇦

   знаме: Тристан да Куња

  • 🇹🇨

   знаме: Острови Туркс и Каикос

  • 🇹🇩

   знаме: Чад

  • 🇹🇫

   знаме: Француски Јужни Територии

  • 🇹🇬

   знаме: Того

  • 🇹🇭

   знаме: Тајланд

  • 🇹🇯

   знаме: Таџикистан

  • 🇹🇰

   знаме: Токелау

  • 🇹🇱

   знаме: Тимор Лесте

  • 🇹🇲

   знаме: Туркменистан

  • 🇹🇳

   знаме: Тунис

  • 🇹🇴

   знаме: Тонга

  • 🇹🇷

   знаме: Турција

  • 🇹🇹

   знаме: Тринидад и Тобаго

  • 🇹🇻

   знаме: Тувалу

  • 🇹🇼

   знаме: Тајван

  • 🇹🇿

   знаме: Танзанија

  • 🇺🇦

   знаме: Украина

  • 🇺🇬

   знаме: Уганда

  • 🇺🇲

   знаме: Американски територии во Пацификот

  • 🇺🇳

   знаме: Обединети нации

  • 🇺🇸

   знаме: Соединети Американски Држави

  • 🇺🇾

   знаме: Уругвај

  • 🇺🇿

   знаме: Узбекистан

  • 🇻🇦

   знаме: Ватикан

  • 🇻🇨

   знаме: Сент Винсент и Гренадини

  • 🇻🇪

   знаме: Венецуела

  • 🇻🇬

   знаме: Британски Девствени Острови

  • 🇻🇮

   знаме: Американски Девствени Острови

  • 🇻🇳

   знаме: Виетнам

  • 🇻🇺

   знаме: Вануату

  • 🇼🇫

   знаме: Валис и Футуна

  • 🇼🇸

   знаме: Самоа

  • 🇽🇰

   знаме: Косово

  • 🇾🇪

   знаме: Јемен

  • 🇾🇹

   знаме: Мајот

  • 🇿🇦

   знаме: Јужноафриканска Република

  • 🇿🇲

   знаме: Замбија

  • 🇿🇼

   знаме: Зимбабве

  • 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

   знаме: Англија

  • 🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿

   знаме: Шкотска

  • 🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿

   знаме: Велс

  тонови на кожата: 🏻 светол тон на кожа, 🏼 средно-светол тон на кожа, 🏽 среден тон на кожа, 🏾 средно-темен тон на кожа, 🏿 темен тон на кожа, 👩🏻‍🤝‍👨🏾 повеќе нијанси на кожата

  емоџи: 🏻 светол тон на кожа

  • 👋🏻

   мавтање со рака: тип на кожа 1–2

  • 🤚🏻

   подигната дланка: тип на кожа 1–2

  • 🖐🏻

   крената рака со раширени прсти: тип на кожа 1–2

  • ✋🏻

   крената рака: тип на кожа 1–2

  • 🖖🏻

   вулкански поздрав: тип на кожа 1–2

  • 🫱🏻

   рака на десно: тип на кожа 1–2

  • 🫲🏻

   рака на лево: тип на кожа 1–2

  • 🫳🏻

   рака со дланката надолу: тип на кожа 1–2

  • 🫴🏻

   рака со дланката нагоре: тип на кожа 1–2

  • 🫷🏻

   дланка турка налево: тип на кожа 1–2

  • 🫸🏻

   дланка турка надесно: тип на кожа 1–2

  • 👌🏻

   рака што се согласува: тип на кожа 1–2

  • 🤌🏻

   стиснати прсти: тип на кожа 1–2

  • 🤏🏻

   дланка што штипе: тип на кожа 1–2

  • ✌🏻

   рака покажува победа: тип на кожа 1–2

  • 🤞🏻

   стискање палци: тип на кожа 1–2

  • 🫰🏻

   рака со вкрстени палец и показалец: тип на кожа 1–2

  • 🤟🏻

   знак „те сакам“: тип на кожа 1–2

  • 🤘🏻

   рака што покажува рогови: тип на кожа 1–2

  • 🤙🏻

   јави ми се: тип на кожа 1–2

  • 👈🏻

   показалец свртен налево: тип на кожа 1–2

  • 👉🏻

   показалец свртен надесно: тип на кожа 1–2

  • 👆🏻

   показалец свртен нагоре: тип на кожа 1–2

  • 🖕🏻

   среден прст: тип на кожа 1–2

  • 👇🏻

   показалец свртен надолу: тип на кожа 1–2

  • ☝🏻

   показалец нагоре: тип на кожа 1–2

  • 🫵🏻

   показалец покажува кон гледачот: тип на кожа 1–2

  • 👍🏻

   палец нагоре: тип на кожа 1–2

  • 👎🏻

   палец надолу: тип на кожа 1–2

  • ✊🏻

   крената тупаница: тип на кожа 1–2

  • 👊🏻

   тупаница што се приближува: тип на кожа 1–2

  • 🤛🏻

   лева тупаница: тип на кожа 1–2

  • 🤜🏻

   десна тупаница: тип на кожа 1–2

  • 👏🏻

   аплауз: тип на кожа 1–2

  • 🙌🏻

   кренати дланки: тип на кожа 1–2

  • 🫶🏻

   срце од раце: тип на кожа 1–2

  • 👐🏻

   отворени дланки: тип на кожа 1–2

  • 🤲🏻

   дланки една до друга: тип на кожа 1–2

  • 🤝🏻

   ракување: тип на кожа 1–2

  • 🙏🏻

   споени дланки: тип на кожа 1–2

  • ✍🏻

   рака што пишува: тип на кожа 1–2

  • 💅🏻

   лак за нокти: тип на кожа 1–2

  • 🤳🏻

   селфи: тип на кожа 1–2

  • 💪🏻

   покажува бицепс: тип на кожа 1–2

  • 🦵🏻

   нога: тип на кожа 1–2

  • 🦶🏻

   стапало: тип на кожа 1–2

  • 👂🏻

   уво: тип на кожа 1–2

  • 🦻🏻

   уво со апарат за слушање: тип на кожа 1–2

  • 👃🏻

   нос: тип на кожа 1–2

  • 👶🏻

   бебе: тип на кожа 1–2

  • 🧒🏻

   дете: тип на кожа 1–2

  • 👦🏻

   момче: тип на кожа 1–2

  • 👧🏻

   девојче: тип на кожа 1–2

  • 🧑🏻

   возрасно лице: тип на кожа 1–2

  • 👱🏻

   русокосо лице: тип на кожа 1–2

  • 👨🏻

   маж: тип на кожа 1–2

  • 🧔🏻

   забраден човек: тип на кожа 1–2

  • 🧔🏻‍♂️

   маж: тип на кожа 1–2 и брада

  • 🧔🏻‍♀️

   жена: тип на кожа 1–2 и брада

  • 👨🏻‍🦰

   маж: тип на кожа 1–2 и црвена коса

  • 👨🏻‍🦱

   маж: тип на кожа 1–2 и кадрава коса

  • 👨🏻‍🦳

   маж: тип на кожа 1–2 и бела коса

  • 👨🏻‍🦲

   маж: тип на кожа 1–2 и ќелав

  • 👩🏻

   жена: тип на кожа 1–2

  • 👩🏻‍🦰

   жена: тип на кожа 1–2 и црвена коса

  • 🧑🏻‍🦰

   возрасно лице: тип на кожа 1–2 и црвена коса

  • 👩🏻‍🦱

   жена: тип на кожа 1–2 и кадрава коса

  • 🧑🏻‍🦱

   возрасно лице: тип на кожа 1–2 и кадрава коса

  • 👩🏻‍🦳

   жена: тип на кожа 1–2 и бела коса

  • 🧑🏻‍🦳

   возрасно лице: тип на кожа 1–2 и бела коса

  • 👩🏻‍🦲

   жена: тип на кожа 1–2 и ќелав

  • 🧑🏻‍🦲

   возрасно лице: тип на кожа 1–2 и ќелав

  • 👱🏻‍♀️

   русокоса жена: тип на кожа 1–2

  • 👱🏻‍♂️

   русокос маж: тип на кожа 1–2

  • 🧓🏻

   постаро возрасно лице: тип на кожа 1–2

  • 👴🏻

   старец: тип на кожа 1–2

  • 👵🏻

   старица: тип на кожа 1–2

  • 🙍🏻

   намуртен човек: тип на кожа 1–2

  • 🙍🏻‍♂️

   намуртен маж: тип на кожа 1–2

  • 🙍🏻‍♀️

   намуртена жена: тип на кожа 1–2

  • 🙎🏻

   налутен човек: тип на кожа 1–2

  • 🙎🏻‍♂️

   налутен маж: тип на кожа 1–2

  • 🙎🏻‍♀️

   налутена жена: тип на кожа 1–2

  • 🙅🏻

   човек што неодобрува: тип на кожа 1–2

  • 🙅🏻‍♂️

   маж што неодобрува: тип на кожа 1–2

  • 🙅🏻‍♀️

   жена што неодобрува: тип на кожа 1–2

  • 🙆🏻

   човек што одобрува: тип на кожа 1–2

  • 🙆🏻‍♂️

   маж што одобрува: тип на кожа 1–2

  • 🙆🏻‍♀️

   жена што одобрува: тип на кожа 1–2

  • 💁🏻

   лице со феминизиран гест: тип на кожа 1–2

  • 💁🏻‍♂️

   феминизиран маж: тип на кожа 1–2

  • 💁🏻‍♀️

   шмизла: тип на кожа 1–2

  • 🙋🏻

   лице со подигната рака: тип на кожа 1–2

  • 🙋🏻‍♂️

   маж со подигната рака: тип на кожа 1–2

  • 🙋🏻‍♀️

   жена со подигната рака: тип на кожа 1–2

  • 🧏🏻

   глуво лице: тип на кожа 1–2

  • 🧏🏻‍♂️

   глув маж: тип на кожа 1–2

  • 🧏🏻‍♀️

   глува жена: тип на кожа 1–2

  • 🙇🏻

   човек кој се поклонува: тип на кожа 1–2

  • 🙇🏻‍♂️

   маж се поклонува: тип на кожа 1–2

  • 🙇🏻‍♀️

   жена се поклонува: тип на кожа 1–2

  • 🤦🏻

   неверување: тип на кожа 1–2

  • 🤦🏻‍♂️

   маж и неверување: тип на кожа 1–2

  • 🤦🏻‍♀️

   жена и неверување: тип на кожа 1–2

  • 🤷🏻

   кревање раменици: тип на кожа 1–2

  • 🤷🏻‍♂️

   маж и кревање раменици: тип на кожа 1–2

  • 🤷🏻‍♀️

   жена и кревање раменици: тип на кожа 1–2

  • 🧑🏻‍⚕️

   здравствен работник: тип на кожа 1–2

  • 👨🏻‍⚕️

   доктор: тип на кожа 1–2

  • 👩🏻‍⚕️

   докторка: тип на кожа 1–2

  • 🧑🏻‍🎓

   студент: тип на кожа 1–2

  • 👨🏻‍🎓

   маж студент: тип на кожа 1–2

  • 👩🏻‍🎓

   студентка: тип на кожа 1–2

  • 🧑🏻‍🏫

   учител: тип на кожа 1–2

  • 👨🏻‍🏫

   маж учител: тип на кожа 1–2

  • 👩🏻‍🏫

   учителка: тип на кожа 1–2

  • 🧑🏻‍⚖️

   судија: тип на кожа 1–2

  • 👨🏻‍⚖️

   маж судија: тип на кожа 1–2

  • 👩🏻‍⚖️

   судијка: тип на кожа 1–2

  • 🧑🏻‍🌾

   фармер: тип на кожа 1–2

  • 👨🏻‍🌾

   земјоделец: тип на кожа 1–2

  • 👩🏻‍🌾

   земјоделка: тип на кожа 1–2

  • 🧑🏻‍🍳

   готвач: тип на кожа 1–2

  • 👨🏻‍🍳

   маж готвач: тип на кожа 1–2

  • 👩🏻‍🍳

   готвачка: тип на кожа 1–2

  • 🧑🏻‍🔧

   механичар: тип на кожа 1–2

  • 👨🏻‍🔧

   маж механичар: тип на кожа 1–2

  • 👩🏻‍🔧

   механичарка: тип на кожа 1–2

  • 🧑🏻‍🏭

   работник во фабрика: тип на кожа 1–2

  • 👨🏻‍🏭

   работник: тип на кожа 1–2

  • 👩🏻‍🏭

   работничка: тип на кожа 1–2

  • 🧑🏻‍💼

   канцелариски работник: тип на кожа 1–2

  • 👨🏻‍💼

   административец: тип на кожа 1–2

  • 👩🏻‍💼

   административка: тип на кожа 1–2

  • 🧑🏻‍🔬

   научник: тип на кожа 1–2

  • 👨🏻‍🔬

   маж научник: тип на кожа 1–2

  • 👩🏻‍🔬

   жена научник: тип на кожа 1–2

  • 🧑🏻‍💻

   технолог: тип на кожа 1–2

  • 👨🏻‍💻

   маж технолог: тип на кожа 1–2

  • 👩🏻‍💻

   жена технолог: тип на кожа 1–2

  • 🧑🏻‍🎤

   пејач: тип на кожа 1–2

  • 👨🏻‍🎤

   маж пејач: тип на кожа 1–2

  • 👩🏻‍🎤

   пејачка: тип на кожа 1–2

  • 🧑🏻‍🎨

   уметник: тип на кожа 1–2

  • 👨🏻‍🎨

   маж уметник: тип на кожа 1–2

  • 👩🏻‍🎨

   уметничка: тип на кожа 1–2

  • 🧑🏻‍✈️

   пилот: тип на кожа 1–2

  • 👨🏻‍✈️

   маж пилот: тип на кожа 1–2

  • 👩🏻‍✈️

   жена пилот: тип на кожа 1–2

  • 🧑🏻‍🚀

   астронаут: тип на кожа 1–2

  • 👨🏻‍🚀

   маж астронаут: тип на кожа 1–2

  • 👩🏻‍🚀

   жена астронаут: тип на кожа 1–2

  • 🧑🏻‍🚒

   пожарникар: тип на кожа 1–2

  • 👨🏻‍🚒

   маж пожарникар: тип на кожа 1–2

  • 👩🏻‍🚒

   жена пожарникар: тип на кожа 1–2

  • 👮🏻

   полицаец/полицајка: тип на кожа 1–2

  • 👮🏻‍♂️

   полицаец: тип на кожа 1–2

  • 👮🏻‍♀️

   полицајка: тип на кожа 1–2

  • 🕵🏻

   детектив(ка): тип на кожа 1–2

  • 🕵🏻‍♂️

   детектив: тип на кожа 1–2

  • 🕵🏻‍♀️

   детективка: тип на кожа 1–2

  • 💂🏻

   гардист(ка): тип на кожа 1–2

  • 💂🏻‍♂️

   гардист: тип на кожа 1–2

  • 💂🏻‍♀️

   гардистка: тип на кожа 1–2

  • 🥷🏻

   нинџа: тип на кожа 1–2

  • 👷🏻

   градежен работник: тип на кожа 1–2

  • 👷🏻‍♂️

   градежник: тип на кожа 1–2

  • 👷🏻‍♀️

   жена градежник: тип на кожа 1–2

  • 🫅🏻

   лице со круна: тип на кожа 1–2

  • 🤴🏻

   принц: тип на кожа 1–2

  • 👸🏻

   принцеза: тип на кожа 1–2

  • 👳🏻

   лице со турбан: тип на кожа 1–2

  • 👳🏻‍♂️

   маж со турбан: тип на кожа 1–2

  • 👳🏻‍♀️

   жена со турбан: тип на кожа 1–2

  • 👲🏻

   маж со кинеска капа: тип на кожа 1–2

  • 🧕🏻

   жена со шамија: тип на кожа 1–2

  • 🤵🏻

   човек во смокинг: тип на кожа 1–2

  • 🤵🏻‍♂️

   маж во смокинг: тип на кожа 1–2

  • 🤵🏻‍♀️

   жена во смокинг: тип на кожа 1–2

  • 👰🏻

   човек со превез: тип на кожа 1–2

  • 👰🏻‍♂️

   маж со превез: тип на кожа 1–2

  • 👰🏻‍♀️

   жена со превез: тип на кожа 1–2

  • 🤰🏻

   трудница: тип на кожа 1–2

  • 🫃🏻

   труден маж: тип на кожа 1–2

  • 🫄🏻

   трудно лице: тип на кожа 1–2

  • 🤱🏻

   доење: тип на кожа 1–2

  • 👩🏻‍🍼

   жена храни бебе: тип на кожа 1–2

  • 👨🏻‍🍼

   маж храни бебе: тип на кожа 1–2

  • 🧑🏻‍🍼

   лице храни бебе: тип на кожа 1–2

  • 👼🏻

   бебе ангел: тип на кожа 1–2

  • 🎅🏻

   дедо мраз: тип на кожа 1–2

  • 🤶🏻

   баба мразица: тип на кожа 1–2

  • 🧑🏻‍🎄

   лице Мраз: тип на кожа 1–2

  • 🦸🏻

   суперхерој: тип на кожа 1–2

  • 🦸🏻‍♂️

   маж суперхерој: тип на кожа 1–2

  • 🦸🏻‍♀️

   жена-суперхерој: тип на кожа 1–2

  • 🦹🏻

   супер-негативец: тип на кожа 1–2

  • 🦹🏻‍♂️

   маж супернегативец: тип на кожа 1–2

  • 🦹🏻‍♀️

   жена супернегативец: тип на кожа 1–2

  • 🧙🏻

   магичар: тип на кожа 1–2

  • 🧙🏻‍♂️

   маж магичар: тип на кожа 1–2

  • 🧙🏻‍♀️

   жена магичар: тип на кожа 1–2

  • 🧚🏻

   самовила: тип на кожа 1–2

  • 🧚🏻‍♂️

   виленик: тип на кожа 1–2

  • 🧚🏻‍♀️

   жена самовила: тип на кожа 1–2

  • 🧛🏻

   вампир: тип на кожа 1–2

  • 🧛🏻‍♂️

   маж вампир: тип на кожа 1–2

  • 🧛🏻‍♀️

   жена вампир: тип на кожа 1–2

  • 🧜🏻

   морско лице: тип на кожа 1–2

  • 🧜🏻‍♂️

   маж сирена: тип на кожа 1–2

  • 🧜🏻‍♀️

   сирена: тип на кожа 1–2

  • 🧝🏻

   шумски елф: тип на кожа 1–2

  • 🧝🏻‍♂️

   маж шумски елф: тип на кожа 1–2

  • 🧝🏻‍♀️

   жена шумски елф: тип на кожа 1–2

  • 💆🏻

   масажа на лице: тип на кожа 1–2

  • 💆🏻‍♂️

   маж и масажа на лице: тип на кожа 1–2

  • 💆🏻‍♀️

   жена и масажа на лице: тип на кожа 1–2

  • 💇🏻

   потстрижување: тип на кожа 1–2

  • 💇🏻‍♂️

   маж се потстрижува: тип на кожа 1–2

  • 💇🏻‍♀️

   жена се потстрижува: тип на кожа 1–2

  • 🚶🏻

   лице пешачи: тип на кожа 1–2

  • 🚶🏻‍♂️

   маж пешачи: тип на кожа 1–2

  • 🚶🏻‍♀️

   жена пешачи: тип на кожа 1–2

  • 🧍🏻

   лице кое стои: тип на кожа 1–2

  • 🧍🏻‍♂️

   маж кој стои: тип на кожа 1–2

  • 🧍🏻‍♀️

   жена која стои: тип на кожа 1–2

  • 🧎🏻

   лице кое клечи: тип на кожа 1–2

  • 🧎🏻‍♂️

   маж кој клечи: тип на кожа 1–2

  • 🧎🏻‍♀️

   жена која клечи: тип на кожа 1–2

  • 🧑🏻‍🦯

   лице со стап за слепи: тип на кожа 1–2

  • 👨🏻‍🦯

   маж со стап за слепи: тип на кожа 1–2

  • 👩🏻‍🦯

   жена со стап за слепи: тип на кожа 1–2

  • 🧑🏻‍🦼

   лице во моторизирана количка: тип на кожа 1–2

  • 👨🏻‍🦼

   маж во моторизирана количка: тип на кожа 1–2

  • 👩🏻‍🦼

   жена во моторизирана количка: тип на кожа 1–2

  • 🧑🏻‍🦽

   лице во рачна инвалидска количка: тип на кожа 1–2

  • 👨🏻‍🦽

   маж во рачна инвалидска количка: тип на кожа 1–2

  • 👩🏻‍🦽

   жена во рачна инвалидска количка: тип на кожа 1–2

  • 🏃🏻

   лице трча: тип на кожа 1–2

  • 🏃🏻‍♂️

   маж трча: тип на кожа 1–2

  • 🏃🏻‍♀️

   жена трча: тип на кожа 1–2

  • 💃🏻

   танчерка: тип на кожа 1–2

  • 🕺🏻

   танчер: тип на кожа 1–2

  • 🕴🏻

   лебдечки човек во деловен костум: тип на кожа 1–2

  • 🧖🏻

   лице во парна соба: тип на кожа 1–2

  • 🧖🏻‍♂️

   маж во парна соба: тип на кожа 1–2

  • 🧖🏻‍♀️

   жена во парна соба: тип на кожа 1–2

  • 🧗🏻

   лице планинари: тип на кожа 1–2

  • 🧗🏻‍♂️

   маж планинари: тип на кожа 1–2

  • 🧗🏻‍♀️

   жена планинари: тип на кожа 1–2

  • 🏇🏻

   трка со коњи: тип на кожа 1–2

  • 🏂🏻

   скијање на штица: тип на кожа 1–2

  • 🏌🏻

   играч на голф: тип на кожа 1–2

  • 🏌🏻‍♂️

   голфер: тип на кожа 1–2

  • 🏌🏻‍♀️

   голферка: тип на кожа 1–2

  • 🏄🏻

   лице кое сурфа: тип на кожа 1–2

  • 🏄🏻‍♂️

   сурфер: тип на кожа 1–2

  • 🏄🏻‍♀️

   сурферка: тип на кожа 1–2

  • 🚣🏻

   веслање чамец: тип на кожа 1–2

  • 🚣🏻‍♂️

   веслач: тип на кожа 1–2

  • 🚣🏻‍♀️

   веслачка: тип на кожа 1–2

  • 🏊🏻

   лице кое плива: тип на кожа 1–2

  • 🏊🏻‍♂️

   пливач: тип на кожа 1–2

  • 🏊🏻‍♀️

   пливачка: тип на кожа 1–2

  • ⛹🏻

   човек со топка: тип на кожа 1–2

  • ⛹🏻‍♂️

   маж со топка: тип на кожа 1–2

  • ⛹🏻‍♀️

   жена со топка: тип на кожа 1–2

  • 🏋🏻

   кревање тегови: тип на кожа 1–2

  • 🏋🏻‍♂️

   маж крева тегови: тип на кожа 1–2

  • 🏋🏻‍♀️

   жена крева тегови: тип на кожа 1–2

  • 🚴🏻

   лице кое вози велосипед: тип на кожа 1–2

  • 🚴🏻‍♂️

   велосипедист: тип на кожа 1–2

  • 🚴🏻‍♀️

   велосипедистка: тип на кожа 1–2

  • 🚵🏻

   лице кое вози планински велосипед: тип на кожа 1–2

  • 🚵🏻‍♂️

   планински велосипедист: тип на кожа 1–2

  • 🚵🏻‍♀️

   планинска велосипедистка: тип на кожа 1–2

  • 🤸🏻

   лице прави ѕвезда: тип на кожа 1–2

  • 🤸🏻‍♂️

   маж прави ѕвезда: тип на кожа 1–2

  • 🤸🏻‍♀️

   жена прави ѕвезда: тип на кожа 1–2

  • 🤽🏻

   ватерполо: тип на кожа 1–2

  • 🤽🏻‍♂️

   ватерполист: тип на кожа 1–2

  • 🤽🏻‍♀️

   ватерполистка: тип на кожа 1–2

  • 🤾🏻

   ракомет: тип на кожа 1–2

  • 🤾🏻‍♂️

   ракометар: тип на кожа 1–2

  • 🤾🏻‍♀️

   ракометарка: тип на кожа 1–2

  • 🤹🏻

   жонглирање: тип на кожа 1–2

  • 🤹🏻‍♂️

   жонглер: тип на кожа 1–2

  • 🤹🏻‍♀️

   жонглерка: тип на кожа 1–2

  • 🧘🏻

   лице во положба лотус: тип на кожа 1–2

  • 🧘🏻‍♂️

   маж во положба лотус: тип на кожа 1–2

  • 🧘🏻‍♀️

   жена во положба лотус: тип на кожа 1–2

  • 🛀🏻

   човек во када: тип на кожа 1–2

  • 🛌🏻

   човек во кревет: тип на кожа 1–2

  • 🧑🏻‍🤝‍🧑🏻

   луѓе се држат за раце: тип на кожа 1–2

  • 👭🏻

   две жени се држат за рака: тип на кожа 1–2

  • 👫🏻

   маж и жена се држат за рака: тип на кожа 1–2

  • 👬🏻

   двајца мажи се држат за рака: тип на кожа 1–2

  • 💏🏻

   бакнеж: тип на кожа 1–2

  • 👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻

   бакнеж: жена, маж и тип на кожа 1–2

  • 👨🏻‍❤️‍💋‍👨🏻

   бакнеж: маж, маж и тип на кожа 1–2

  • 👩🏻‍❤️‍💋‍👩🏻

   бакнеж: жена, жена и тип на кожа 1–2

  • 💑🏻

   пар со срце: тип на кожа 1–2

  • 👩🏻‍❤️‍👨🏻

   пар со срце: жена, маж и тип на кожа 1–2

  • 👨🏻‍❤️‍👨🏻

   пар со срце: маж, маж и тип на кожа 1–2

  • 👩🏻‍❤️‍👩🏻

   пар со срце: жена, жена и тип на кожа 1–2

  • 🏻

   тип на кожа 1–2

  емоџи: 🏼 средно-светол тон на кожа

  • 👋🏼

   мавтање со рака: тип на кожа 3

  • 🤚🏼

   подигната дланка: тип на кожа 3

  • 🖐🏼

   крената рака со раширени прсти: тип на кожа 3

  • ✋🏼

   крената рака: тип на кожа 3

  • 🖖🏼

   вулкански поздрав: тип на кожа 3

  • 🫱🏼

   рака на десно: тип на кожа 3

  • 🫲🏼

   рака на лево: тип на кожа 3

  • 🫳🏼

   рака со дланката надолу: тип на кожа 3

  • 🫴🏼

   рака со дланката нагоре: тип на кожа 3

  • 🫷🏼

   дланка турка налево: тип на кожа 3

  • 🫸🏼

   дланка турка надесно: тип на кожа 3

  • 👌🏼

   рака што се согласува: тип на кожа 3

  • 🤌🏼

   стиснати прсти: тип на кожа 3

  • 🤏🏼

   дланка што штипе: тип на кожа 3

  • ✌🏼

   рака покажува победа: тип на кожа 3

  • 🤞🏼

   стискање палци: тип на кожа 3

  • 🫰🏼

   рака со вкрстени палец и показалец: тип на кожа 3

  • 🤟🏼

   знак „те сакам“: тип на кожа 3

  • 🤘🏼

   рака што покажува рогови: тип на кожа 3

  • 🤙🏼

   јави ми се: тип на кожа 3

  • 👈🏼

   показалец свртен налево: тип на кожа 3

  • 👉🏼

   показалец свртен надесно: тип на кожа 3

  • 👆🏼

   показалец свртен нагоре: тип на кожа 3

  • 🖕🏼

   среден прст: тип на кожа 3

  • 👇🏼

   показалец свртен надолу: тип на кожа 3

  • ☝🏼

   показалец нагоре: тип на кожа 3

  • 🫵🏼

   показалец покажува кон гледачот: тип на кожа 3

  • 👍🏼

   палец нагоре: тип на кожа 3

  • 👎🏼

   палец надолу: тип на кожа 3

  • ✊🏼

   крената тупаница: тип на кожа 3

  • 👊🏼

   тупаница што се приближува: тип на кожа 3

  • 🤛🏼

   лева тупаница: тип на кожа 3

  • 🤜🏼

   десна тупаница: тип на кожа 3

  • 👏🏼

   аплауз: тип на кожа 3

  • 🙌🏼

   кренати дланки: тип на кожа 3

  • 🫶🏼

   срце од раце: тип на кожа 3

  • 👐🏼

   отворени дланки: тип на кожа 3

  • 🤲🏼

   дланки една до друга: тип на кожа 3

  • 🤝🏼

   ракување: тип на кожа 3

  • 🙏🏼

   споени дланки: тип на кожа 3

  • ✍🏼

   рака што пишува: тип на кожа 3

  • 💅🏼

   лак за нокти: тип на кожа 3

  • 🤳🏼

   селфи: тип на кожа 3

  • 💪🏼

   покажува бицепс: тип на кожа 3

  • 🦵🏼

   нога: тип на кожа 3

  • 🦶🏼

   стапало: тип на кожа 3

  • 👂🏼

   уво: тип на кожа 3

  • 🦻🏼

   уво со апарат за слушање: тип на кожа 3

  • 👃🏼

   нос: тип на кожа 3

  • 👶🏼

   бебе: тип на кожа 3

  • 🧒🏼

   дете: тип на кожа 3

  • 👦🏼

   момче: тип на кожа 3

  • 👧🏼

   девојче: тип на кожа 3

  • 🧑🏼

   возрасно лице: тип на кожа 3

  • 👱🏼

   русокосо лице: тип на кожа 3

  • 👨🏼

   маж: тип на кожа 3

  • 🧔🏼

   забраден човек: тип на кожа 3

  • 🧔🏼‍♂️

   маж: тип на кожа 3 и брада

  • 🧔🏼‍♀️

   жена: тип на кожа 3 и брада

  • 👨🏼‍🦰

   маж: тип на кожа 3 и црвена коса

  • 👨🏼‍🦱

   маж: тип на кожа 3 и кадрава коса

  • 👨🏼‍🦳

   маж: тип на кожа 3 и бела коса

  • 👨🏼‍🦲

   маж: тип на кожа 3 и ќелав

  • 👩🏼

   жена: тип на кожа 3

  • 👩🏼‍🦰

   жена: тип на кожа 3 и црвена коса

  • 🧑🏼‍🦰

   возрасно лице: тип на кожа 3 и црвена коса

  • 👩🏼‍🦱

   жена: тип на кожа 3 и кадрава коса

  • 🧑🏼‍🦱

   возрасно лице: тип на кожа 3 и кадрава коса

  • 👩🏼‍🦳

   жена: тип на кожа 3 и бела коса

  • 🧑🏼‍🦳

   возрасно лице: тип на кожа 3 и бела коса

  • 👩🏼‍🦲

   жена: тип на кожа 3 и ќелав

  • 🧑🏼‍🦲

   возрасно лице: тип на кожа 3 и ќелав

  • 👱🏼‍♀️

   русокоса жена: тип на кожа 3

  • 👱🏼‍♂️

   русокос маж: тип на кожа 3

  • 🧓🏼

   постаро возрасно лице: тип на кожа 3

  • 👴🏼

   старец: тип на кожа 3

  • 👵🏼

   старица: тип на кожа 3

  • 🙍🏼

   намуртен човек: тип на кожа 3

  • 🙍🏼‍♂️

   намуртен маж: тип на кожа 3

  • 🙍🏼‍♀️

   намуртена жена: тип на кожа 3

  • 🙎🏼

   налутен човек: тип на кожа 3

  • 🙎🏼‍♂️

   налутен маж: тип на кожа 3

  • 🙎🏼‍♀️

   налутена жена: тип на кожа 3

  • 🙅🏼

   човек што неодобрува: тип на кожа 3

  • 🙅🏼‍♂️

   маж што неодобрува: тип на кожа 3

  • 🙅🏼‍♀️

   жена што неодобрува: тип на кожа 3

  • 🙆🏼

   човек што одобрува: тип на кожа 3

  • 🙆🏼‍♂️

   маж што одобрува: тип на кожа 3

  • 🙆🏼‍♀️

   жена што одобрува: тип на кожа 3

  • 💁🏼

   лице со феминизиран гест: тип на кожа 3

  • 💁🏼‍♂️

   феминизиран маж: тип на кожа 3

  • 💁🏼‍♀️

   шмизла: тип на кожа 3

  • 🙋🏼

   лице со подигната рака: тип на кожа 3

  • 🙋🏼‍♂️

   маж со подигната рака: тип на кожа 3

  • 🙋🏼‍♀️

   жена со подигната рака: тип на кожа 3

  • 🧏🏼

   глуво лице: тип на кожа 3

  • 🧏🏼‍♂️

   глув маж: тип на кожа 3

  • 🧏🏼‍♀️

   глува жена: тип на кожа 3

  • 🙇🏼

   човек кој се поклонува: тип на кожа 3

  • 🙇🏼‍♂️

   маж се поклонува: тип на кожа 3

  • 🙇🏼‍♀️

   жена се поклонува: тип на кожа 3

  • 🤦🏼

   неверување: тип на кожа 3

  • 🤦🏼‍♂️

   маж и неверување: тип на кожа 3

  • 🤦🏼‍♀️

   жена и неверување: тип на кожа 3

  • 🤷🏼

   кревање раменици: тип на кожа 3

  • 🤷🏼‍♂️

   маж и кревање раменици: тип на кожа 3

  • 🤷🏼‍♀️

   жена и кревање раменици: тип на кожа 3

  • 🧑🏼‍⚕️

   здравствен работник: тип на кожа 3

  • 👨🏼‍⚕️

   доктор: тип на кожа 3

  • 👩🏼‍⚕️

   докторка: тип на кожа 3

  • 🧑🏼‍🎓

   студент: тип на кожа 3

  • 👨🏼‍🎓

   маж студент: тип на кожа 3

  • 👩🏼‍🎓

   студентка: тип на кожа 3

  • 🧑🏼‍🏫

   учител: тип на кожа 3

  • 👨🏼‍🏫

   маж учител: тип на кожа 3

  • 👩🏼‍🏫

   учителка: тип на кожа 3

  • 🧑🏼‍⚖️

   судија: тип на кожа 3

  • 👨🏼‍⚖️

   маж судија: тип на кожа 3

  • 👩🏼‍⚖️

   судијка: тип на кожа 3

  • 🧑🏼‍🌾

   фармер: тип на кожа 3

  • 👨🏼‍🌾

   земјоделец: тип на кожа 3

  • 👩🏼‍🌾

   земјоделка: тип на кожа 3

  • 🧑🏼‍🍳

   готвач: тип на кожа 3

  • 👨🏼‍🍳

   маж готвач: тип на кожа 3

  • 👩🏼‍🍳

   готвачка: тип на кожа 3

  • 🧑🏼‍🔧

   механичар: тип на кожа 3

  • 👨🏼‍🔧

   маж механичар: тип на кожа 3

  • 👩🏼‍🔧

   механичарка: тип на кожа 3

  • 🧑🏼‍🏭

   работник во фабрика: тип на кожа 3

  • 👨🏼‍🏭

   работник: тип на кожа 3

  • 👩🏼‍🏭

   работничка: тип на кожа 3

  • 🧑🏼‍💼

   канцелариски работник: тип на кожа 3

  • 👨🏼‍💼

   административец: тип на кожа 3

  • 👩🏼‍💼

   административка: тип на кожа 3

  • 🧑🏼‍🔬

   научник: тип на кожа 3

  • 👨🏼‍🔬

   маж научник: тип на кожа 3

  • 👩🏼‍🔬

   жена научник: тип на кожа 3

  • 🧑🏼‍💻

   технолог: тип на кожа 3

  • 👨🏼‍💻

   маж технолог: тип на кожа 3

  • 👩🏼‍💻

   жена технолог: тип на кожа 3

  • 🧑🏼‍🎤

   пејач: тип на кожа 3

  • 👨🏼‍🎤

   маж пејач: тип на кожа 3

  • 👩🏼‍🎤

   пејачка: тип на кожа 3

  • 🧑🏼‍🎨

   уметник: тип на кожа 3

  • 👨🏼‍🎨

   маж уметник: тип на кожа 3

  • 👩🏼‍🎨

   уметничка: тип на кожа 3

  • 🧑🏼‍✈️

   пилот: тип на кожа 3

  • 👨🏼‍✈️

   маж пилот: тип на кожа 3

  • 👩🏼‍✈️

   жена пилот: тип на кожа 3

  • 🧑🏼‍🚀

   астронаут: тип на кожа 3

  • 👨🏼‍🚀

   маж астронаут: тип на кожа 3

  • 👩🏼‍🚀

   жена астронаут: тип на кожа 3

  • 🧑🏼‍🚒

   пожарникар: тип на кожа 3

  • 👨🏼‍🚒

   маж пожарникар: тип на кожа 3

  • 👩🏼‍🚒

   жена пожарникар: тип на кожа 3

  • 👮🏼

   полицаец/полицајка: тип на кожа 3

  • 👮🏼‍♂️

   полицаец: тип на кожа 3

  • 👮🏼‍♀️

   полицајка: тип на кожа 3

  • 🕵🏼

   детектив(ка): тип на кожа 3

  • 🕵🏼‍♂️

   детектив: тип на кожа 3

  • 🕵🏼‍♀️

   детективка: тип на кожа 3

  • 💂🏼

   гардист(ка): тип на кожа 3

  • 💂🏼‍♂️

   гардист: тип на кожа 3

  • 💂🏼‍♀️

   гардистка: тип на кожа 3

  • 🥷🏼

   нинџа: тип на кожа 3

  • 👷🏼

   градежен работник: тип на кожа 3

  • 👷🏼‍♂️

   градежник: тип на кожа 3

  • 👷🏼‍♀️

   жена градежник: тип на кожа 3

  • 🫅🏼

   лице со круна: тип на кожа 3

  • 🤴🏼

   принц: тип на кожа 3

  • 👸🏼

   принцеза: тип на кожа 3

  • 👳🏼

   лице со турбан: тип на кожа 3

  • 👳🏼‍♂️

   маж со турбан: тип на кожа 3

  • 👳🏼‍♀️

   жена со турбан: тип на кожа 3

  • 👲🏼

   маж со кинеска капа: тип на кожа 3

  • 🧕🏼

   жена со шамија: тип на кожа 3

  • 🤵🏼

   човек во смокинг: тип на кожа 3

  • 🤵🏼‍♂️

   маж во смокинг: тип на кожа 3

  • 🤵🏼‍♀️

   жена во смокинг: тип на кожа 3

  • 👰🏼

   човек со превез: тип на кожа 3

  • 👰🏼‍♂️

   маж со превез: тип на кожа 3

  • 👰🏼‍♀️

   жена со превез: тип на кожа 3

  • 🤰🏼

   трудница: тип на кожа 3

  • 🫃🏼

   труден маж: тип на кожа 3

  • 🫄🏼

   трудно лице: тип на кожа 3

  • 🤱🏼

   доење: тип на кожа 3

  • 👩🏼‍🍼

   жена храни бебе: тип на кожа 3

  • 👨🏼‍🍼

   маж храни бебе: тип на кожа 3

  • 🧑🏼‍🍼

   лице храни бебе: тип на кожа 3

  • 👼🏼

   бебе ангел: тип на кожа 3

  • 🎅🏼

   дедо мраз: тип на кожа 3

  • 🤶🏼

   баба мразица: тип на кожа 3

  • 🧑🏼‍🎄

   лице Мраз: тип на кожа 3

  • 🦸🏼

   суперхерој: тип на кожа 3

  • 🦸🏼‍♂️

   маж суперхерој: тип на кожа 3

  • 🦸🏼‍♀️

   жена-суперхерој: тип на кожа 3

  • 🦹🏼

   супер-негативец: тип на кожа 3

  • 🦹🏼‍♂️

   маж супернегативец: тип на кожа 3

  • 🦹🏼‍♀️

   жена супернегативец: тип на кожа 3

  • 🧙🏼

   магичар: тип на кожа 3

  • 🧙🏼‍♂️

   маж магичар: тип на кожа 3

  • 🧙🏼‍♀️

   жена магичар: тип на кожа 3

  • 🧚🏼

   самовила: тип на кожа 3

  • 🧚🏼‍♂️

   виленик: тип на кожа 3

  • 🧚🏼‍♀️

   жена самовила: тип на кожа 3

  • 🧛🏼

   вампир: тип на кожа 3

  • 🧛🏼‍♂️

   маж вампир: тип на кожа 3

  • 🧛🏼‍♀️

   жена вампир: тип на кожа 3

  • 🧜🏼

   морско лице: тип на кожа 3

  • 🧜🏼‍♂️

   маж сирена: тип на кожа 3

  • 🧜🏼‍♀️

   сирена: тип на кожа 3

  • 🧝🏼

   шумски елф: тип на кожа 3

  • 🧝🏼‍♂️

   маж шумски елф: тип на кожа 3

  • 🧝🏼‍♀️

   жена шумски елф: тип на кожа 3

  • 💆🏼

   масажа на лице: тип на кожа 3

  • 💆🏼‍♂️

   маж и масажа на лице: тип на кожа 3

  • 💆🏼‍♀️

   жена и масажа на лице: тип на кожа 3

  • 💇🏼

   потстрижување: тип на кожа 3

  • 💇🏼‍♂️

   маж се потстрижува: тип на кожа 3

  • 💇🏼‍♀️

   жена се потстрижува: тип на кожа 3

  • 🚶🏼

   лице пешачи: тип на кожа 3

  • 🚶🏼‍♂️

   маж пешачи: тип на кожа 3

  • 🚶🏼‍♀️

   жена пешачи: тип на кожа 3

  • 🧍🏼

   лице кое стои: тип на кожа 3

  • 🧍🏼‍♂️

   маж кој стои: тип на кожа 3

  • 🧍🏼‍♀️

   жена која стои: тип на кожа 3

  • 🧎🏼

   лице кое клечи: тип на кожа 3

  • 🧎🏼‍♂️

   маж кој клечи: тип на кожа 3

  • 🧎🏼‍♀️

   жена која клечи: тип на кожа 3

  • 🧑🏼‍🦯

   лице со стап за слепи: тип на кожа 3

  • 👨🏼‍🦯

   маж со стап за слепи: тип на кожа 3

  • 👩🏼‍🦯

   жена со стап за слепи: тип на кожа 3

  • 🧑🏼‍🦼

   лице во моторизирана количка: тип на кожа 3

  • 👨🏼‍🦼

   маж во моторизирана количка: тип на кожа 3

  • 👩🏼‍🦼

   жена во моторизирана количка: тип на кожа 3

  • 🧑🏼‍🦽

   лице во рачна инвалидска количка: тип на кожа 3

  • 👨🏼‍🦽

   маж во рачна инвалидска количка: тип на кожа 3

  • 👩🏼‍🦽

   жена во рачна инвалидска количка: тип на кожа 3

  • 🏃🏼

   лице трча: тип на кожа 3

  • 🏃🏼‍♂️

   маж трча: тип на кожа 3

  • 🏃🏼‍♀️

   жена трча: тип на кожа 3

  • 💃🏼

   танчерка: тип на кожа 3

  • 🕺🏼

   танчер: тип на кожа 3

  • 🕴🏼

   лебдечки човек во деловен костум: тип на кожа 3

  • 🧖🏼

   лице во парна соба: тип на кожа 3

  • 🧖🏼‍♂️

   маж во парна соба: тип на кожа 3

  • 🧖🏼‍♀️

   жена во парна соба: тип на кожа 3

  • 🧗🏼

   лице планинари: тип на кожа 3

  • 🧗🏼‍♂️

   маж планинари: тип на кожа 3

  • 🧗🏼‍♀️

   жена планинари: тип на кожа 3

  • 🏇🏼

   трка со коњи: тип на кожа 3

  • 🏂🏼

   скијање на штица: тип на кожа 3

  • 🏌🏼

   играч на голф: тип на кожа 3

  • 🏌🏼‍♂️

   голфер: тип на кожа 3

  • 🏌🏼‍♀️

   голферка: тип на кожа 3

  • 🏄🏼

   лице кое сурфа: тип на кожа 3

  • 🏄🏼‍♂️

   сурфер: тип на кожа 3

  • 🏄🏼‍♀️

   сурферка: тип на кожа 3

  • 🚣🏼

   веслање чамец: тип на кожа 3

  • 🚣🏼‍♂️

   веслач: тип на кожа 3

  • 🚣🏼‍♀️

   веслачка: тип на кожа 3

  • 🏊🏼

   лице кое плива: тип на кожа 3

  • 🏊🏼‍♂️

   пливач: тип на кожа 3

  • 🏊🏼‍♀️

   пливачка: тип на кожа 3

  • ⛹🏼

   човек со топка: тип на кожа 3

  • ⛹🏼‍♂️

   маж со топка: тип на кожа 3

  • ⛹🏼‍♀️

   жена со топка: тип на кожа 3

  • 🏋🏼

   кревање тегови: тип на кожа 3

  • 🏋🏼‍♂️

   маж крева тегови: тип на кожа 3

  • 🏋🏼‍♀️

   жена крева тегови: тип на кожа 3

  • 🚴🏼

   лице кое вози велосипед: тип на кожа 3

  • 🚴🏼‍♂️

   велосипедист: тип на кожа 3

  • 🚴🏼‍♀️

   велосипедистка: тип на кожа 3

  • 🚵🏼

   лице кое вози планински велосипед: тип на кожа 3

  • 🚵🏼‍♂️

   планински велосипедист: тип на кожа 3

  • 🚵🏼‍♀️

   планинска велосипедистка: тип на кожа 3

  • 🤸🏼

   лице прави ѕвезда: тип на кожа 3

  • 🤸🏼‍♂️

   маж прави ѕвезда: тип на кожа 3

  • 🤸🏼‍♀️

   жена прави ѕвезда: тип на кожа 3

  • 🤽🏼

   ватерполо: тип на кожа 3

  • 🤽🏼‍♂️

   ватерполист: тип на кожа 3

  • 🤽🏼‍♀️

   ватерполистка: тип на кожа 3

  • 🤾🏼

   ракомет: тип на кожа 3

  • 🤾🏼‍♂️

   ракометар: тип на кожа 3

  • 🤾🏼‍♀️

   ракометарка: тип на кожа 3

  • 🤹🏼

   жонглирање: тип на кожа 3

  • 🤹🏼‍♂️

   жонглер: тип на кожа 3

  • 🤹🏼‍♀️

   жонглерка: тип на кожа 3

  • 🧘🏼

   лице во положба лотус: тип на кожа 3

  • 🧘🏼‍♂️

   маж во положба лотус: тип на кожа 3

  • 🧘🏼‍♀️

   жена во положба лотус: тип на кожа 3

  • 🛀🏼

   човек во када: тип на кожа 3

  • 🛌🏼

   човек во кревет: тип на кожа 3

  • 🧑🏼‍🤝‍🧑🏼

   луѓе се држат за раце: тип на кожа 3

  • 👭🏼

   две жени се држат за рака: тип на кожа 3

  • 👫🏼

   маж и жена се држат за рака: тип на кожа 3

  • 👬🏼

   двајца мажи се држат за рака: тип на кожа 3

  • 💏🏼

   бакнеж: тип на кожа 3

  • 👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏼

   бакнеж: жена, маж и тип на кожа 3

  • 👨🏼‍❤️‍💋‍👨🏼

   бакнеж: маж, маж и тип на кожа 3

  • 👩🏼‍❤️‍💋‍👩🏼

   бакнеж: жена, жена и тип на кожа 3

  • 💑🏼

   пар со срце: тип на кожа 3

  • 👩🏼‍❤️‍👨🏼

   пар со срце: жена, маж и тип на кожа 3

  • 👨🏼‍❤️‍👨🏼

   пар со срце: маж, маж и тип на кожа 3

  • 👩🏼‍❤️‍👩🏼

   пар со срце: жена, жена и тип на кожа 3

  • 🏼

   тип на кожа 3

  емоџи: 🏽 среден тон на кожа

  • 👋🏽

   мавтање со рака: тип на кожа 4

  • 🤚🏽

   подигната дланка: тип на кожа 4

  • 🖐🏽

   крената рака со раширени прсти: тип на кожа 4

  • ✋🏽

   крената рака: тип на кожа 4

  • 🖖🏽

   вулкански поздрав: тип на кожа 4

  • 🫱🏽

   рака на десно: тип на кожа 4

  • 🫲🏽

   рака на лево: тип на кожа 4

  • 🫳🏽

   рака со дланката надолу: тип на кожа 4

  • 🫴🏽

   рака со дланката нагоре: тип на кожа 4

  • 🫷🏽

   дланка турка налево: тип на кожа 4

  • 🫸🏽

   дланка турка надесно: тип на кожа 4

  • 👌🏽

   рака што се согласува: тип на кожа 4

  • 🤌🏽

   стиснати прсти: тип на кожа 4

  • 🤏🏽

   дланка што штипе: тип на кожа 4

  • ✌🏽

   рака покажува победа: тип на кожа 4

  • 🤞🏽

   стискање палци: тип на кожа 4

  • 🫰🏽

   рака со вкрстени палец и показалец: тип на кожа 4

  • 🤟🏽

   знак „те сакам“: тип на кожа 4

  • 🤘🏽

   рака што покажува рогови: тип на кожа 4

  • 🤙🏽

   јави ми се: тип на кожа 4

  • 👈🏽

   показалец свртен налево: тип на кожа 4

  • 👉🏽

   показалец свртен надесно: тип на кожа 4

  • 👆🏽

   показалец свртен нагоре: тип на кожа 4

  • 🖕🏽

   среден прст: тип на кожа 4

  • 👇🏽

   показалец свртен надолу: тип на кожа 4

  • ☝🏽

   показалец нагоре: тип на кожа 4

  • 🫵🏽

   показалец покажува кон гледачот: тип на кожа 4

  • 👍🏽

   палец нагоре: тип на кожа 4

  • 👎🏽

   палец надолу: тип на кожа 4

  • ✊🏽

   крената тупаница: тип на кожа 4

  • 👊🏽

   тупаница што се приближува: тип на кожа 4

  • 🤛🏽

   лева тупаница: тип на кожа 4

  • 🤜🏽

   десна тупаница: тип на кожа 4

  • 👏🏽

   аплауз: тип на кожа 4

  • 🙌🏽

   кренати дланки: тип на кожа 4

  • 🫶🏽

   срце од раце: тип на кожа 4

  • 👐🏽

   отворени дланки: тип на кожа 4

  • 🤲🏽

   дланки една до друга: тип на кожа 4

  • 🤝🏽

   ракување: тип на кожа 4

  • 🙏🏽

   споени дланки: тип на кожа 4

  • ✍🏽

   рака што пишува: тип на кожа 4

  • 💅🏽

   лак за нокти: тип на кожа 4

  • 🤳🏽

   селфи: тип на кожа 4

  • 💪🏽

   покажува бицепс: тип на кожа 4

  • 🦵🏽

   нога: тип на кожа 4

  • 🦶🏽

   стапало: тип на кожа 4

  • 👂🏽

   уво: тип на кожа 4

  • 🦻🏽

   уво со апарат за слушање: тип на кожа 4

  • 👃🏽

   нос: тип на кожа 4

  • 👶🏽

   бебе: тип на кожа 4

  • 🧒🏽

   дете: тип на кожа 4

  • 👦🏽

   момче: тип на кожа 4

  • 👧🏽

   девојче: тип на кожа 4

  • 🧑🏽

   возрасно лице: тип на кожа 4

  • 👱🏽

   русокосо лице: тип на кожа 4

  • 👨🏽

   маж: тип на кожа 4

  • 🧔🏽

   забраден човек: тип на кожа 4

  • 🧔🏽‍♂️

   маж: тип на кожа 4 и брада

  • 🧔🏽‍♀️

   жена: тип на кожа 4 и брада

  • 👨🏽‍🦰

   маж: тип на кожа 4 и црвена коса

  • 👨🏽‍🦱

   маж: тип на кожа 4 и кадрава коса

  • 👨🏽‍🦳

   маж: тип на кожа 4 и бела коса

  • 👨🏽‍🦲

   маж: тип на кожа 4 и ќелав

  • 👩🏽

   жена: тип на кожа 4

  • 👩🏽‍🦰

   жена: тип на кожа 4 и црвена коса

  • 🧑🏽‍🦰

   возрасно лице: тип на кожа 4 и црвена коса

  • 👩🏽‍🦱

   жена: тип на кожа 4 и кадрава коса

  • 🧑🏽‍🦱

   возрасно лице: тип на кожа 4 и кадрава коса

  • 👩🏽‍🦳

   жена: тип на кожа 4 и бела коса

  • 🧑🏽‍🦳

   возрасно лице: тип на кожа 4 и бела коса

  • 👩🏽‍🦲

   жена: тип на кожа 4 и ќелав

  • 🧑🏽‍🦲

   возрасно лице: тип на кожа 4 и ќелав

  • 👱🏽‍♀️

   русокоса жена: тип на кожа 4

  • 👱🏽‍♂️

   русокос маж: тип на кожа 4

  • 🧓🏽

   постаро возрасно лице: тип на кожа 4

  • 👴🏽

   старец: тип на кожа 4

  • 👵🏽

   старица: тип на кожа 4

  • 🙍🏽

   намуртен човек: тип на кожа 4

  • 🙍🏽‍♂️

   намуртен маж: тип на кожа 4

  • 🙍🏽‍♀️

   намуртена жена: тип на кожа 4

  • 🙎🏽

   налутен човек: тип на кожа 4

  • 🙎🏽‍♂️

   налутен маж: тип на кожа 4

  • 🙎🏽‍♀️

   налутена жена: тип на кожа 4

  • 🙅🏽

   човек што неодобрува: тип на кожа 4

  • 🙅🏽‍♂️

   маж што неодобрува: тип на кожа 4

  • 🙅🏽‍♀️

   жена што неодобрува: тип на кожа 4

  • 🙆🏽

   човек што одобрува: тип на кожа 4

  • 🙆🏽‍♂️

   маж што одобрува: тип на кожа 4

  • 🙆🏽‍♀️

   жена што одобрува: тип на кожа 4

  • 💁🏽

   лице со феминизиран гест: тип на кожа 4

  • 💁🏽‍♂️

   феминизиран маж: тип на кожа 4

  • 💁🏽‍♀️

   шмизла: тип на кожа 4

  • 🙋🏽

   лице со подигната рака: тип на кожа 4

  • 🙋🏽‍♂️

   маж со подигната рака: тип на кожа 4

  • 🙋🏽‍♀️

   жена со подигната рака: тип на кожа 4

  • 🧏🏽

   глуво лице: тип на кожа 4

  • 🧏🏽‍♂️

   глув маж: тип на кожа 4

  • 🧏🏽‍♀️

   глува жена: тип на кожа 4

  • 🙇🏽

   човек кој се поклонува: тип на кожа 4

  • 🙇🏽‍♂️

   маж се поклонува: тип на кожа 4

  • 🙇🏽‍♀️

   жена се поклонува: тип на кожа 4

  • 🤦🏽

   неверување: тип на кожа 4

  • 🤦🏽‍♂️

   маж и неверување: тип на кожа 4

  • 🤦🏽‍♀️

   жена и неверување: тип на кожа 4

  • 🤷🏽

   кревање раменици: тип на кожа 4

  • 🤷🏽‍♂️

   маж и кревање раменици: тип на кожа 4

  • 🤷🏽‍♀️

   жена и кревање раменици: тип на кожа 4

  • 🧑🏽‍⚕️

   здравствен работник: тип на кожа 4

  • 👨🏽‍⚕️

   доктор: тип на кожа 4

  • 👩🏽‍⚕️

   докторка: тип на кожа 4

  • 🧑🏽‍🎓

   студент: тип на кожа 4

  • 👨🏽‍🎓

   маж студент: тип на кожа 4

  • 👩🏽‍🎓

   студентка: тип на кожа 4

  • 🧑🏽‍🏫

   учител: тип на кожа 4

  • 👨🏽‍🏫

   маж учител: тип на кожа 4

  • 👩🏽‍🏫

   учителка: тип на кожа 4

  • 🧑🏽‍⚖️

   судија: тип на кожа 4

  • 👨🏽‍⚖️

   маж судија: тип на кожа 4

  • 👩🏽‍⚖️

   судијка: тип на кожа 4

  • 🧑🏽‍🌾

   фармер: тип на кожа 4

  • 👨🏽‍🌾

   земјоделец: тип на кожа 4

  • 👩🏽‍🌾

   земјоделка: тип на кожа 4

  • 🧑🏽‍🍳

   готвач: тип на кожа 4

  • 👨🏽‍🍳

   маж готвач: тип на кожа 4

  • 👩🏽‍🍳

   готвачка: тип на кожа 4

  • 🧑🏽‍🔧

   механичар: тип на кожа 4

  • 👨🏽‍🔧

   маж механичар: тип на кожа 4

  • 👩🏽‍🔧

   механичарка: тип на кожа 4

  • 🧑🏽‍🏭

   работник во фабрика: тип на кожа 4

  • 👨🏽‍🏭

   работник: тип на кожа 4

  • 👩🏽‍🏭

   работничка: тип на кожа 4

  • 🧑🏽‍💼

   канцелариски работник: тип на кожа 4

  • 👨🏽‍💼

   административец: тип на кожа 4

  • 👩🏽‍💼

   административка: тип на кожа 4

  • 🧑🏽‍🔬

   научник: тип на кожа 4

  • 👨🏽‍🔬

   маж научник: тип на кожа 4

  • 👩🏽‍🔬

   жена научник: тип на кожа 4

  • 🧑🏽‍💻

   технолог: тип на кожа 4

  • 👨🏽‍💻

   маж технолог: тип на кожа 4

  • 👩🏽‍💻

   жена технолог: тип на кожа 4

  • 🧑🏽‍🎤

   пејач: тип на кожа 4

  • 👨🏽‍🎤

   маж пејач: тип на кожа 4

  • 👩🏽‍🎤

   пејачка: тип на кожа 4

  • 🧑🏽‍🎨

   уметник: тип на кожа 4

  • 👨🏽‍🎨

   маж уметник: тип на кожа 4

  • 👩🏽‍🎨

   уметничка: тип на кожа 4

  • 🧑🏽‍✈️

   пилот: тип на кожа 4

  • 👨🏽‍✈️

   маж пилот: тип на кожа 4

  • 👩🏽‍✈️

   жена пилот: тип на кожа 4

  • 🧑🏽‍🚀

   астронаут: тип на кожа 4

  • 👨🏽‍🚀

   маж астронаут: тип на кожа 4

  • 👩🏽‍🚀

   жена астронаут: тип на кожа 4

  • 🧑🏽‍🚒

   пожарникар: тип на кожа 4

  • 👨🏽‍🚒

   маж пожарникар: тип на кожа 4

  • 👩🏽‍🚒

   жена пожарникар: тип на кожа 4

  • 👮🏽

   полицаец/полицајка: тип на кожа 4

  • 👮🏽‍♂️

   полицаец: тип на кожа 4

  • 👮🏽‍♀️

   полицајка: тип на кожа 4

  • 🕵🏽

   детектив(ка): тип на кожа 4

  • 🕵🏽‍♂️

   детектив: тип на кожа 4

  • 🕵🏽‍♀️

   детективка: тип на кожа 4

  • 💂🏽

   гардист(ка): тип на кожа 4

  • 💂🏽‍♂️

   гардист: тип на кожа 4

  • 💂🏽‍♀️

   гардистка: тип на кожа 4

  • 🥷🏽

   нинџа: тип на кожа 4

  • 👷🏽

   градежен работник: тип на кожа 4

  • 👷🏽‍♂️

   градежник: тип на кожа 4

  • 👷🏽‍♀️

   жена градежник: тип на кожа 4

  • 🫅🏽

   лице со круна: тип на кожа 4

  • 🤴🏽

   принц: тип на кожа 4

  • 👸🏽

   принцеза: тип на кожа 4

  • 👳🏽

   лице со турбан: тип на кожа 4

  • 👳🏽‍♂️

   маж со турбан: тип на кожа 4

  • 👳🏽‍♀️

   жена со турбан: тип на кожа 4

  • 👲🏽

   маж со кинеска капа: тип на кожа 4

  • 🧕🏽

   жена со шамија: тип на кожа 4

  • 🤵🏽

   човек во смокинг: тип на кожа 4

  • 🤵🏽‍♂️

   маж во смокинг: тип на кожа 4

  • 🤵🏽‍♀️

   жена во смокинг: тип на кожа 4

  • 👰🏽

   човек со превез: тип на кожа 4

  • 👰🏽‍♂️

   маж со превез: тип на кожа 4

  • 👰🏽‍♀️

   жена со превез: тип на кожа 4

  • 🤰🏽

   трудница: тип на кожа 4

  • 🫃🏽

   труден маж: тип на кожа 4

  • 🫄🏽

   трудно лице: тип на кожа 4

  • 🤱🏽

   доење: тип на кожа 4

  • 👩🏽‍🍼

   жена храни бебе: тип на кожа 4

  • 👨🏽‍🍼

   маж храни бебе: тип на кожа 4

  • 🧑🏽‍🍼

   лице храни бебе: тип на кожа 4

  • 👼🏽

   бебе ангел: тип на кожа 4

  • 🎅🏽

   дедо мраз: тип на кожа 4

  • 🤶🏽

   баба мразица: тип на кожа 4

  • 🧑🏽‍🎄

   лице Мраз: тип на кожа 4

  • 🦸🏽

   суперхерој: тип на кожа 4

  • 🦸🏽‍♂️

   маж суперхерој: тип на кожа 4

  • 🦸🏽‍♀️

   жена-суперхерој: тип на кожа 4

  • 🦹🏽

   супер-негативец: тип на кожа 4

  • 🦹🏽‍♂️

   маж супернегативец: тип на кожа 4

  • 🦹🏽‍♀️

   жена супернегативец: тип на кожа 4

  • 🧙🏽

   магичар: тип на кожа 4

  • 🧙🏽‍♂️

   маж магичар: тип на кожа 4

  • 🧙🏽‍♀️

   жена магичар: тип на кожа 4

  • 🧚🏽

   самовила: тип на кожа 4

  • 🧚🏽‍♂️

   виленик: тип на кожа 4

  • 🧚🏽‍♀️

   жена самовила: тип на кожа 4

  • 🧛🏽

   вампир: тип на кожа 4

  • 🧛🏽‍♂️

   маж вампир: тип на кожа 4

  • 🧛🏽‍♀️

   жена вампир: тип на кожа 4

  • 🧜🏽

   морско лице: тип на кожа 4

  • 🧜🏽‍♂️

   маж сирена: тип на кожа 4

  • 🧜🏽‍♀️

   сирена: тип на кожа 4

  • 🧝🏽

   шумски елф: тип на кожа 4

  • 🧝🏽‍♂️

   маж шумски елф: тип на кожа 4

  • 🧝🏽‍♀️

   жена шумски елф: тип на кожа 4

  • 💆🏽

   масажа на лице: тип на кожа 4

  • 💆🏽‍♂️

   маж и масажа на лице: тип на кожа 4

  • 💆🏽‍♀️

   жена и масажа на лице: тип на кожа 4

  • 💇🏽

   потстрижување: тип на кожа 4

  • 💇🏽‍♂️

   маж се потстрижува: тип на кожа 4

  • 💇🏽‍♀️

   жена се потстрижува: тип на кожа 4

  • 🚶🏽

   лице пешачи: тип на кожа 4

  • 🚶🏽‍♂️

   маж пешачи: тип на кожа 4

  • 🚶🏽‍♀️

   жена пешачи: тип на кожа 4

  • 🧍🏽

   лице кое стои: тип на кожа 4

  • 🧍🏽‍♂️

   маж кој стои: тип на кожа 4

  • 🧍🏽‍♀️

   жена која стои: тип на кожа 4

  • 🧎🏽

   лице кое клечи: тип на кожа 4

  • 🧎🏽‍♂️

   маж кој клечи: тип на кожа 4

  • 🧎🏽‍♀️

   жена која клечи: тип на кожа 4

  • 🧑🏽‍🦯

   лице со стап за слепи: тип на кожа 4

  • 👨🏽‍🦯

   маж со стап за слепи: тип на кожа 4

  • 👩🏽‍🦯

   жена со стап за слепи: тип на кожа 4

  • 🧑🏽‍🦼

   лице во моторизирана количка: тип на кожа 4

  • 👨🏽‍🦼

   маж во моторизирана количка: тип на кожа 4

  • 👩🏽‍🦼

   жена во моторизирана количка: тип на кожа 4

  • 🧑🏽‍🦽

   лице во рачна инвалидска количка: тип на кожа 4

  • 👨🏽‍🦽

   маж во рачна инвалидска количка: тип на кожа 4

  • 👩🏽‍🦽

   жена во рачна инвалидска количка: тип на кожа 4

  • 🏃🏽

   лице трча: тип на кожа 4

  • 🏃🏽‍♂️

   маж трча: тип на кожа 4

  • 🏃🏽‍♀️

   жена трча: тип на кожа 4

  • 💃🏽

   танчерка: тип на кожа 4

  • 🕺🏽

   танчер: тип на кожа 4

  • 🕴🏽

   лебдечки човек во деловен костум: тип на кожа 4

  • 🧖🏽

   лице во парна соба: тип на кожа 4

  • 🧖🏽‍♂️

   маж во парна соба: тип на кожа 4

  • 🧖🏽‍♀️

   жена во парна соба: тип на кожа 4

  • 🧗🏽

   лице планинари: тип на кожа 4

  • 🧗🏽‍♂️

   маж планинари: тип на кожа 4

  • 🧗🏽‍♀️

   жена планинари: тип на кожа 4

  • 🏇🏽

   трка со коњи: тип на кожа 4

  • 🏂🏽

   скијање на штица: тип на кожа 4

  • 🏌🏽

   играч на голф: тип на кожа 4

  • 🏌🏽‍♂️

   голфер: тип на кожа 4

  • 🏌🏽‍♀️

   голферка: тип на кожа 4

  • 🏄🏽

   лице кое сурфа: тип на кожа 4

  • 🏄🏽‍♂️

   сурфер: тип на кожа 4

  • 🏄🏽‍♀️

   сурферка: тип на кожа 4

  • 🚣🏽

   веслање чамец: тип на кожа 4

  • 🚣🏽‍♂️

   веслач: тип на кожа 4

  • 🚣🏽‍♀️

   веслачка: тип на кожа 4

  • 🏊🏽

   лице кое плива: тип на кожа 4

  • 🏊🏽‍♂️

   пливач: тип на кожа 4

  • 🏊🏽‍♀️

   пливачка: тип на кожа 4

  • ⛹🏽

   човек со топка: тип на кожа 4

  • ⛹🏽‍♂️

   маж со топка: тип на кожа 4

  • ⛹🏽‍♀️

   жена со топка: тип на кожа 4

  • 🏋🏽

   кревање тегови: тип на кожа 4

  • 🏋🏽‍♂️

   маж крева тегови: тип на кожа 4

  • 🏋🏽‍♀️

   жена крева тегови: тип на кожа 4

  • 🚴🏽

   лице кое вози велосипед: тип на кожа 4

  • 🚴🏽‍♂️

   велосипедист: тип на кожа 4

  • 🚴🏽‍♀️

   велосипедистка: тип на кожа 4

  • 🚵🏽

   лице кое вози планински велосипед: тип на кожа 4

  • 🚵🏽‍♂️

   планински велосипедист: тип на кожа 4

  • 🚵🏽‍♀️

   планинска велосипедистка: тип на кожа 4

  • 🤸🏽

   лице прави ѕвезда: тип на кожа 4

  • 🤸🏽‍♂️

   маж прави ѕвезда: тип на кожа 4

  • 🤸🏽‍♀️

   жена прави ѕвезда: тип на кожа 4

  • 🤽🏽

   ватерполо: тип на кожа 4

  • 🤽🏽‍♂️

   ватерполист: тип на кожа 4

  • 🤽🏽‍♀️

   ватерполистка: тип на кожа 4

  • 🤾🏽

   ракомет: тип на кожа 4

  • 🤾🏽‍♂️

   ракометар: тип на кожа 4

  • 🤾🏽‍♀️

   ракометарка: тип на кожа 4

  • 🤹🏽

   жонглирање: тип на кожа 4

  • 🤹🏽‍♂️

   жонглер: тип на кожа 4

  • 🤹🏽‍♀️

   жонглерка: тип на кожа 4

  • 🧘🏽

   лице во положба лотус: тип на кожа 4

  • 🧘🏽‍♂️

   маж во положба лотус: тип на кожа 4

  • 🧘🏽‍♀️

   жена во положба лотус: тип на кожа 4

  • 🛀🏽

   човек во када: тип на кожа 4

  • 🛌🏽

   човек во кревет: тип на кожа 4

  • 🧑🏽‍🤝‍🧑🏽

   луѓе се држат за раце: тип на кожа 4

  • 👭🏽

   две жени се држат за рака: тип на кожа 4

  • 👫🏽

   маж и жена се држат за рака: тип на кожа 4

  • 👬🏽

   двајца мажи се држат за рака: тип на кожа 4

  • 💏🏽

   бакнеж: тип на кожа 4

  • 👩🏽‍❤️‍💋‍👨🏽

   бакнеж: жена, маж и тип на кожа 4

  • 👨🏽‍❤️‍💋‍👨🏽

   бакнеж: маж, маж и тип на кожа 4

  • 👩🏽‍❤️‍💋‍👩🏽

   бакнеж: жена, жена и тип на кожа 4

  • 💑🏽

   пар со срце: тип на кожа 4

  • 👩🏽‍❤️‍👨🏽

   пар со срце: жена, маж и тип на кожа 4

  • 👨🏽‍❤️‍👨🏽

   пар со срце: маж, маж и тип на кожа 4

  • 👩🏽‍❤️‍👩🏽

   пар со срце: жена, жена и тип на кожа 4

  • 🏽

   тип на кожа 4

  емоџи: 🏾 средно-темен тон на кожа

  • 👋🏾

   мавтање со рака: тип на кожа 5

  • 🤚🏾

   подигната дланка: тип на кожа 5

  • 🖐🏾

   крената рака со раширени прсти: тип на кожа 5

  • ✋🏾

   крената рака: тип на кожа 5

  • 🖖🏾

   вулкански поздрав: тип на кожа 5

  • 🫱🏾

   рака на десно: тип на кожа 5

  • 🫲🏾

   рака на лево: тип на кожа 5

  • 🫳🏾

   рака со дланката надолу: тип на кожа 5

  • 🫴🏾

   рака со дланката нагоре: тип на кожа 5

  • 🫷🏾

   дланка турка налево: тип на кожа 5

  • 🫸🏾

   дланка турка надесно: тип на кожа 5

  • 👌🏾

   рака што се согласува: тип на кожа 5

  • 🤌🏾

   стиснати прсти: тип на кожа 5

  • 🤏🏾

   дланка што штипе: тип на кожа 5

  • ✌🏾

   рака покажува победа: тип на кожа 5

  • 🤞🏾

   стискање палци: тип на кожа 5

  • 🫰🏾

   рака со вкрстени палец и показалец: тип на кожа 5

  • 🤟🏾

   знак „те сакам“: тип на кожа 5

  • 🤘🏾

   рака што покажува рогови: тип на кожа 5

  • 🤙🏾

   јави ми се: тип на кожа 5

  • 👈🏾

   показалец свртен налево: тип на кожа 5

  • 👉🏾

   показалец свртен надесно: тип на кожа 5

  • 👆🏾

   показалец свртен нагоре: тип на кожа 5

  • 🖕🏾

   среден прст: тип на кожа 5

  • 👇🏾

   показалец свртен надолу: тип на кожа 5

  • ☝🏾

   показалец нагоре: тип на кожа 5

  • 🫵🏾

   показалец покажува кон гледачот: тип на кожа 5

  • 👍🏾

   палец нагоре: тип на кожа 5

  • 👎🏾

   палец надолу: тип на кожа 5

  • ✊🏾

   крената тупаница: тип на кожа 5

  • 👊🏾

   тупаница што се приближува: тип на кожа 5

  • 🤛🏾

   лева тупаница: тип на кожа 5

  • 🤜🏾

   десна тупаница: тип на кожа 5

  • 👏🏾

   аплауз: тип на кожа 5

  • 🙌🏾

   кренати дланки: тип на кожа 5

  • 🫶🏾

   срце од раце: тип на кожа 5

  • 👐🏾

   отворени дланки: тип на кожа 5

  • 🤲🏾

   дланки една до друга: тип на кожа 5

  • 🤝🏾

   ракување: тип на кожа 5

  • 🙏🏾

   споени дланки: тип на кожа 5

  • ✍🏾

   рака што пишува: тип на кожа 5

  • 💅🏾

   лак за нокти: тип на кожа 5

  • 🤳🏾

   селфи: тип на кожа 5

  • 💪🏾

   покажува бицепс: тип на кожа 5

  • 🦵🏾

   нога: тип на кожа 5

  • 🦶🏾

   стапало: тип на кожа 5

  • 👂🏾

   уво: тип на кожа 5

  • 🦻🏾

   уво со апарат за слушање: тип на кожа 5

  • 👃🏾

   нос: тип на кожа 5

  • 👶🏾

   бебе: тип на кожа 5

  • 🧒🏾

   дете: тип на кожа 5

  • 👦🏾

   момче: тип на кожа 5

  • 👧🏾

   девојче: тип на кожа 5

  • 🧑🏾

   возрасно лице: тип на кожа 5

  • 👱🏾

   русокосо лице: тип на кожа 5

  • 👨🏾

   маж: тип на кожа 5

  • 🧔🏾

   забраден човек: тип на кожа 5

  • 🧔🏾‍♂️

   маж: тип на кожа 5 и брада

  • 🧔🏾‍♀️

   жена: тип на кожа 5 и брада

  • 👨🏾‍🦰

   маж: тип на кожа 5 и црвена коса

  • 👨🏾‍🦱

   маж: тип на кожа 5 и кадрава коса

  • 👨🏾‍🦳

   маж: тип на кожа 5 и бела коса

  • 👨🏾‍🦲

   маж: тип на кожа 5 и ќелав

  • 👩🏾

   жена: тип на кожа 5

  • 👩🏾‍🦰

   жена: тип на кожа 5 и црвена коса

  • 🧑🏾‍🦰

   возрасно лице: тип на кожа 5 и црвена коса

  • 👩🏾‍🦱

   жена: тип на кожа 5 и кадрава коса

  • 🧑🏾‍🦱

   возрасно лице: тип на кожа 5 и кадрава коса

  • 👩🏾‍🦳

   жена: тип на кожа 5 и бела коса

  • 🧑🏾‍🦳

   возрасно лице: тип на кожа 5 и бела коса

  • 👩🏾‍🦲

   жена: тип на кожа 5 и ќелав

  • 🧑🏾‍🦲

   возрасно лице: тип на кожа 5 и ќелав

  • 👱🏾‍♀️

   русокоса жена: тип на кожа 5

  • 👱🏾‍♂️

   русокос маж: тип на кожа 5

  • 🧓🏾

   постаро возрасно лице: тип на кожа 5

  • 👴🏾

   старец: тип на кожа 5

  • 👵🏾

   старица: тип на кожа 5

  • 🙍🏾

   намуртен човек: тип на кожа 5

  • 🙍🏾‍♂️

   намуртен маж: тип на кожа 5

  • 🙍🏾‍♀️

   намуртена жена: тип на кожа 5

  • 🙎🏾

   налутен човек: тип на кожа 5

  • 🙎🏾‍♂️

   налутен маж: тип на кожа 5

  • 🙎🏾‍♀️

   налутена жена: тип на кожа 5

  • 🙅🏾

   човек што неодобрува: тип на кожа 5

  • 🙅🏾‍♂️

   маж што неодобрува: тип на кожа 5

  • 🙅🏾‍♀️

   жена што неодобрува: тип на кожа 5

  • 🙆🏾

   човек што одобрува: тип на кожа 5

  • 🙆🏾‍♂️

   маж што одобрува: тип на кожа 5

  • 🙆🏾‍♀️

   жена што одобрува: тип на кожа 5

  • 💁🏾

   лице со феминизиран гест: тип на кожа 5

  • 💁🏾‍♂️

   феминизиран маж: тип на кожа 5

  • 💁🏾‍♀️

   шмизла: тип на кожа 5

  • 🙋🏾

   лице со подигната рака: тип на кожа 5

  • 🙋🏾‍♂️

   маж со подигната рака: тип на кожа 5

  • 🙋🏾‍♀️

   жена со подигната рака: тип на кожа 5

  • 🧏🏾

   глуво лице: тип на кожа 5

  • 🧏🏾‍♂️

   глув маж: тип на кожа 5

  • 🧏🏾‍♀️

   глува жена: тип на кожа 5

  • 🙇🏾

   човек кој се поклонува: тип на кожа 5

  • 🙇🏾‍♂️

   маж се поклонува: тип на кожа 5

  • 🙇🏾‍♀️

   жена се поклонува: тип на кожа 5

  • 🤦🏾

   неверување: тип на кожа 5

  • 🤦🏾‍♂️

   маж и неверување: тип на кожа 5

  • 🤦🏾‍♀️

   жена и неверување: тип на кожа 5

  • 🤷🏾

   кревање раменици: тип на кожа 5

  • 🤷🏾‍♂️

   маж и кревање раменици: тип на кожа 5

  • 🤷🏾‍♀️

   жена и кревање раменици: тип на кожа 5

  • 🧑🏾‍⚕️

   здравствен работник: тип на кожа 5

  • 👨🏾‍⚕️

   доктор: тип на кожа 5

  • 👩🏾‍⚕️

   докторка: тип на кожа 5

  • 🧑🏾‍🎓

   студент: тип на кожа 5

  • 👨🏾‍🎓

   маж студент: тип на кожа 5

  • 👩🏾‍🎓

   студентка: тип на кожа 5

  • 🧑🏾‍🏫

   учител: тип на кожа 5

  • 👨🏾‍🏫

   маж учител: тип на кожа 5

  • 👩🏾‍🏫

   учителка: тип на кожа 5

  • 🧑🏾‍⚖️

   судија: тип на кожа 5

  • 👨🏾‍⚖️

   маж судија: тип на кожа 5

  • 👩🏾‍⚖️

   судијка: тип на кожа 5

  • 🧑🏾‍🌾

   фармер: тип на кожа 5

  • 👨🏾‍🌾

   земјоделец: тип на кожа 5

  • 👩🏾‍🌾

   земјоделка: тип на кожа 5

  • 🧑🏾‍🍳

   готвач: тип на кожа 5

  • 👨🏾‍🍳

   маж готвач: тип на кожа 5

  • 👩🏾‍🍳

   готвачка: тип на кожа 5

  • 🧑🏾‍🔧

   механичар: тип на кожа 5

  • 👨🏾‍🔧

   маж механичар: тип на кожа 5

  • 👩🏾‍🔧

   механичарка: тип на кожа 5

  • 🧑🏾‍🏭

   работник во фабрика: тип на кожа 5

  • 👨🏾‍🏭

   работник: тип на кожа 5

  • 👩🏾‍🏭

   работничка: тип на кожа 5

  • 🧑🏾‍💼

   канцелариски работник: тип на кожа 5

  • 👨🏾‍💼

   административец: тип на кожа 5

  • 👩🏾‍💼

   административка: тип на кожа 5

  • 🧑🏾‍🔬

   научник: тип на кожа 5

  • 👨🏾‍🔬

   маж научник: тип на кожа 5

  • 👩🏾‍🔬

   жена научник: тип на кожа 5

  • 🧑🏾‍💻

   технолог: тип на кожа 5

  • 👨🏾‍💻

   маж технолог: тип на кожа 5

  • 👩🏾‍💻

   жена технолог: тип на кожа 5

  • 🧑🏾‍🎤

   пејач: тип на кожа 5

  • 👨🏾‍🎤

   маж пејач: тип на кожа 5

  • 👩🏾‍🎤

   пејачка: тип на кожа 5

  • 🧑🏾‍🎨

   уметник: тип на кожа 5

  • 👨🏾‍🎨

   маж уметник: тип на кожа 5

  • 👩🏾‍🎨

   уметничка: тип на кожа 5

  • 🧑🏾‍✈️

   пилот: тип на кожа 5

  • 👨🏾‍✈️

   маж пилот: тип на кожа 5

  • 👩🏾‍✈️

   жена пилот: тип на кожа 5

  • 🧑🏾‍🚀

   астронаут: тип на кожа 5

  • 👨🏾‍🚀

   маж астронаут: тип на кожа 5

  • 👩🏾‍🚀

   жена астронаут: тип на кожа 5

  • 🧑🏾‍🚒

   пожарникар: тип на кожа 5

  • 👨🏾‍🚒

   маж пожарникар: тип на кожа 5

  • 👩🏾‍🚒

   жена пожарникар: тип на кожа 5

  • 👮🏾

   полицаец/полицајка: тип на кожа 5

  • 👮🏾‍♂️

   полицаец: тип на кожа 5

  • 👮🏾‍♀️

   полицајка: тип на кожа 5

  • 🕵🏾

   детектив(ка): тип на кожа 5

  • 🕵🏾‍♂️

   детектив: тип на кожа 5

  • 🕵🏾‍♀️

   детективка: тип на кожа 5

  • 💂🏾

   гардист(ка): тип на кожа 5

  • 💂🏾‍♂️

   гардист: тип на кожа 5

  • 💂🏾‍♀️

   гардистка: тип на кожа 5

  • 🥷🏾

   нинџа: тип на кожа 5

  • 👷🏾

   градежен работник: тип на кожа 5

  • 👷🏾‍♂️

   градежник: тип на кожа 5

  • 👷🏾‍♀️

   жена градежник: тип на кожа 5

  • 🫅🏾

   лице со круна: тип на кожа 5

  • 🤴🏾

   принц: тип на кожа 5

  • 👸🏾

   принцеза: тип на кожа 5

  • 👳🏾

   лице со турбан: тип на кожа 5

  • 👳🏾‍♂️

   маж со турбан: тип на кожа 5

  • 👳🏾‍♀️

   жена со турбан: тип на кожа 5

  • 👲🏾

   маж со кинеска капа: тип на кожа 5

  • 🧕🏾

   жена со шамија: тип на кожа 5

  • 🤵🏾

   човек во смокинг: тип на кожа 5

  • 🤵🏾‍♂️

   маж во смокинг: тип на кожа 5

  • 🤵🏾‍♀️

   жена во смокинг: тип на кожа 5

  • 👰🏾

   човек со превез: тип на кожа 5

  • 👰🏾‍♂️

   маж со превез: тип на кожа 5

  • 👰🏾‍♀️

   жена со превез: тип на кожа 5

  • 🤰🏾

   трудница: тип на кожа 5

  • 🫃🏾

   труден маж: тип на кожа 5

  • 🫄🏾

   трудно лице: тип на кожа 5

  • 🤱🏾

   доење: тип на кожа 5

  • 👩🏾‍🍼

   жена храни бебе: тип на кожа 5

  • 👨🏾‍🍼

   маж храни бебе: тип на кожа 5

  • 🧑🏾‍🍼

   лице храни бебе: тип на кожа 5

  • 👼🏾

   бебе ангел: тип на кожа 5

  • 🎅🏾

   дедо мраз: тип на кожа 5

  • 🤶🏾

   баба мразица: тип на кожа 5

  • 🧑🏾‍🎄

   лице Мраз: тип на кожа 5

  • 🦸🏾

   суперхерој: тип на кожа 5

  • 🦸🏾‍♂️

   маж суперхерој: тип на кожа 5

  • 🦸🏾‍♀️

   жена-суперхерој: тип на кожа 5

  • 🦹🏾

   супер-негативец: тип на кожа 5

  • 🦹🏾‍♂️

   маж супернегативец: тип на кожа 5

  • 🦹🏾‍♀️

   жена супернегативец: тип на кожа 5

  • 🧙🏾

   магичар: тип на кожа 5

  • 🧙🏾‍♂️

   маж магичар: тип на кожа 5

  • 🧙🏾‍♀️

   жена магичар: тип на кожа 5

  • 🧚🏾

   самовила: тип на кожа 5

  • 🧚🏾‍♂️

   виленик: тип на кожа 5

  • 🧚🏾‍♀️

   жена самовила: тип на кожа 5

  • 🧛🏾

   вампир: тип на кожа 5

  • 🧛🏾‍♂️

   маж вампир: тип на кожа 5

  • 🧛🏾‍♀️

   жена вампир: тип на кожа 5

  • 🧜🏾

   морско лице: тип на кожа 5

  • 🧜🏾‍♂️

   маж сирена: тип на кожа 5

  • 🧜🏾‍♀️

   сирена: тип на кожа 5

  • 🧝🏾

   шумски елф: тип на кожа 5

  • 🧝🏾‍♂️

   маж шумски елф: тип на кожа 5

  • 🧝🏾‍♀️

   жена шумски елф: тип на кожа 5

  • 💆🏾

   масажа на лице: тип на кожа 5

  • 💆🏾‍♂️

   маж и масажа на лице: тип на кожа 5

  • 💆🏾‍♀️

   жена и масажа на лице: тип на кожа 5

  • 💇🏾

   потстрижување: тип на кожа 5

  • 💇🏾‍♂️

   маж се потстрижува: тип на кожа 5

  • 💇🏾‍♀️

   жена се потстрижува: тип на кожа 5

  • 🚶🏾

   лице пешачи: тип на кожа 5

  • 🚶🏾‍♂️

   маж пешачи: тип на кожа 5

  • 🚶🏾‍♀️

   жена пешачи: тип на кожа 5

  • 🧍🏾

   лице кое стои: тип на кожа 5

  • 🧍🏾‍♂️

   маж кој стои: тип на кожа 5

  • 🧍🏾‍♀️

   жена која стои: тип на кожа 5

  • 🧎🏾

   лице кое клечи: тип на кожа 5

  • 🧎🏾‍♂️

   маж кој клечи: тип на кожа 5

  • 🧎🏾‍♀️

   жена која клечи: тип на кожа 5

  • 🧑🏾‍🦯

   лице со стап за слепи: тип на кожа 5

  • 👨🏾‍🦯

   маж со стап за слепи: тип на кожа 5

  • 👩🏾‍🦯

   жена со стап за слепи: тип на кожа 5

  • 🧑🏾‍🦼

   лице во моторизирана количка: тип на кожа 5

  • 👨🏾‍🦼

   маж во моторизирана количка: тип на кожа 5

  • 👩🏾‍🦼

   жена во моторизирана количка: тип на кожа 5

  • 🧑🏾‍🦽

   лице во рачна инвалидска количка: тип на кожа 5

  • 👨🏾‍🦽

   маж во рачна инвалидска количка: тип на кожа 5

  • 👩🏾‍🦽

   жена во рачна инвалидска количка: тип на кожа 5

  • 🏃🏾

   лице трча: тип на кожа 5

  • 🏃🏾‍♂️

   маж трча: тип на кожа 5

  • 🏃🏾‍♀️

   жена трча: тип на кожа 5

  • 💃🏾

   танчерка: тип на кожа 5

  • 🕺🏾

   танчер: тип на кожа 5

  • 🕴🏾

   лебдечки човек во деловен костум: тип на кожа 5

  • 🧖🏾

   лице во парна соба: тип на кожа 5

  • 🧖🏾‍♂️

   маж во парна соба: тип на кожа 5

  • 🧖🏾‍♀️

   жена во парна соба: тип на кожа 5

  • 🧗🏾

   лице планинари: тип на кожа 5

  • 🧗🏾‍♂️

   маж планинари: тип на кожа 5

  • 🧗🏾‍♀️

   жена планинари: тип на кожа 5

  • 🏇🏾

   трка со коњи: тип на кожа 5

  • 🏂🏾

   скијање на штица: тип на кожа 5

  • 🏌🏾

   играч на голф: тип на кожа 5

  • 🏌🏾‍♂️

   голфер: тип на кожа 5

  • 🏌🏾‍♀️

   голферка: тип на кожа 5

  • 🏄🏾

   лице кое сурфа: тип на кожа 5

  • 🏄🏾‍♂️

   сурфер: тип на кожа 5

  • 🏄🏾‍♀️

   сурферка: тип на кожа 5

  • 🚣🏾

   веслање чамец: тип на кожа 5

  • 🚣🏾‍♂️

   веслач: тип на кожа 5

  • 🚣🏾‍♀️

   веслачка: тип на кожа 5

  • 🏊🏾

   лице кое плива: тип на кожа 5

  • 🏊🏾‍♂️

   пливач: тип на кожа 5

  • 🏊🏾‍♀️

   пливачка: тип на кожа 5

  • ⛹🏾

   човек со топка: тип на кожа 5

  • ⛹🏾‍♂️

   маж со топка: тип на кожа 5

  • ⛹🏾‍♀️

   жена со топка: тип на кожа 5

  • 🏋🏾

   кревање тегови: тип на кожа 5

  • 🏋🏾‍♂️

   маж крева тегови: тип на кожа 5

  • 🏋🏾‍♀️

   жена крева тегови: тип на кожа 5

  • 🚴🏾

   лице кое вози велосипед: тип на кожа 5

  • 🚴🏾‍♂️

   велосипедист: тип на кожа 5

  • 🚴🏾‍♀️

   велосипедистка: тип на кожа 5

  • 🚵🏾

   лице кое вози планински велосипед: тип на кожа 5

  • 🚵🏾‍♂️

   планински велосипедист: тип на кожа 5

  • 🚵🏾‍♀️

   планинска велосипедистка: тип на кожа 5

  • 🤸🏾

   лице прави ѕвезда: тип на кожа 5

  • 🤸🏾‍♂️

   маж прави ѕвезда: тип на кожа 5

  • 🤸🏾‍♀️

   жена прави ѕвезда: тип на кожа 5

  • 🤽🏾

   ватерполо: тип на кожа 5

  • 🤽🏾‍♂️

   ватерполист: тип на кожа 5

  • 🤽🏾‍♀️

   ватерполистка: тип на кожа 5

  • 🤾🏾

   ракомет: тип на кожа 5

  • 🤾🏾‍♂️

   ракометар: тип на кожа 5

  • 🤾🏾‍♀️

   ракометарка: тип на кожа 5

  • 🤹🏾

   жонглирање: тип на кожа 5

  • 🤹🏾‍♂️

   жонглер: тип на кожа 5

  • 🤹🏾‍♀️

   жонглерка: тип на кожа 5

  • 🧘🏾

   лице во положба лотус: тип на кожа 5

  • 🧘🏾‍♂️

   маж во положба лотус: тип на кожа 5

  • 🧘🏾‍♀️

   жена во положба лотус: тип на кожа 5

  • 🛀🏾

   човек во када: тип на кожа 5

  • 🛌🏾

   човек во кревет: тип на кожа 5

  • 🧑🏾‍🤝‍🧑🏾

   луѓе се држат за раце: тип на кожа 5

  • 👭🏾

   две жени се држат за рака: тип на кожа 5

  • 👫🏾

   маж и жена се држат за рака: тип на кожа 5

  • 👬🏾

   двајца мажи се држат за рака: тип на кожа 5

  • 💏🏾

   бакнеж: тип на кожа 5

  • 👩🏾‍❤️‍💋‍👨🏾

   бакнеж: жена, маж и тип на кожа 5

  • 👨🏾‍❤️‍💋‍👨🏾

   бакнеж: маж, маж и тип на кожа 5

  • 👩🏾‍❤️‍💋‍👩🏾

   бакнеж: жена, жена и тип на кожа 5

  • 💑🏾

   пар со срце: тип на кожа 5

  • 👩🏾‍❤️‍👨🏾

   пар со срце: жена, маж и тип на кожа 5

  • 👨🏾‍❤️‍👨🏾

   пар со срце: маж, маж и тип на кожа 5

  • 👩🏾‍❤️‍👩🏾

   пар со срце: жена, жена и тип на кожа 5

  • 🏾

   тип на кожа 5

  емоџи: 🏿 темен тон на кожа

  • 👋🏿

   мавтање со рака: тип на кожа 6

  • 🤚🏿

   подигната дланка: тип на кожа 6

  • 🖐🏿

   крената рака со раширени прсти: тип на кожа 6

  • ✋🏿

   крената рака: тип на кожа 6

  • 🖖🏿

   вулкански поздрав: тип на кожа 6

  • 🫱🏿

   рака на десно: тип на кожа 6

  • 🫲🏿

   рака на лево: тип на кожа 6

  • 🫳🏿

   рака со дланката надолу: тип на кожа 6

  • 🫴🏿

   рака со дланката нагоре: тип на кожа 6

  • 🫷🏿

   дланка турка налево: тип на кожа 6

  • 🫸🏿

   дланка турка надесно: тип на кожа 6

  • 👌🏿

   рака што се согласува: тип на кожа 6

  • 🤌🏿

   стиснати прсти: тип на кожа 6

  • 🤏🏿

   дланка што штипе: тип на кожа 6

  • ✌🏿

   рака покажува победа: тип на кожа 6

  • 🤞🏿

   стискање палци: тип на кожа 6

  • 🫰🏿

   рака со вкрстени палец и показалец: тип на кожа 6

  • 🤟🏿

   знак „те сакам“: тип на кожа 6

  • 🤘🏿

   рака што покажува рогови: тип на кожа 6

  • 🤙🏿

   јави ми се: тип на кожа 6

  • 👈🏿

   показалец свртен налево: тип на кожа 6

  • 👉🏿

   показалец свртен надесно: тип на кожа 6

  • 👆🏿

   показалец свртен нагоре: тип на кожа 6

  • 🖕🏿

   среден прст: тип на кожа 6

  • 👇🏿

   показалец свртен надолу: тип на кожа 6

  • ☝🏿

   показалец нагоре: тип на кожа 6

  • 🫵🏿

   показалец покажува кон гледачот: тип на кожа 6

  • 👍🏿

   палец нагоре: тип на кожа 6

  • 👎🏿

   палец надолу: тип на кожа 6

  • ✊🏿

   крената тупаница: тип на кожа 6

  • 👊🏿

   тупаница што се приближува: тип на кожа 6

  • 🤛🏿

   лева тупаница: тип на кожа 6

  • 🤜🏿

   десна тупаница: тип на кожа 6

  • 👏🏿

   аплауз: тип на кожа 6

  • 🙌🏿

   кренати дланки: тип на кожа 6

  • 🫶🏿

   срце од раце: тип на кожа 6

  • 👐🏿

   отворени дланки: тип на кожа 6

  • 🤲🏿

   дланки една до друга: тип на кожа 6

  • 🤝🏿

   ракување: тип на кожа 6

  • 🙏🏿

   споени дланки: тип на кожа 6

  • ✍🏿

   рака што пишува: тип на кожа 6

  • 💅🏿

   лак за нокти: тип на кожа 6

  • 🤳🏿

   селфи: тип на кожа 6

  • 💪🏿

   покажува бицепс: тип на кожа 6

  • 🦵🏿

   нога: тип на кожа 6

  • 🦶🏿

   стапало: тип на кожа 6

  • 👂🏿

   уво: тип на кожа 6

  • 🦻🏿

   уво со апарат за слушање: тип на кожа 6

  • 👃🏿

   нос: тип на кожа 6

  • 👶🏿

   бебе: тип на кожа 6

  • 🧒🏿

   дете: тип на кожа 6

  • 👦🏿

   момче: тип на кожа 6

  • 👧🏿

   девојче: тип на кожа 6

  • 🧑🏿

   возрасно лице: тип на кожа 6

  • 👱🏿

   русокосо лице: тип на кожа 6

  • 👨🏿

   маж: тип на кожа 6

  • 🧔🏿

   забраден човек: тип на кожа 6

  • 🧔🏿‍♂️

   маж: тип на кожа 6 и брада

  • 🧔🏿‍♀️

   жена: тип на кожа 6 и брада

  • 👨🏿‍🦰

   маж: тип на кожа 6 и црвена коса

  • 👨🏿‍🦱

   маж: тип на кожа 6 и кадрава коса

  • 👨🏿‍🦳

   маж: тип на кожа 6 и бела коса

  • 👨🏿‍🦲

   маж: тип на кожа 6 и ќелав

  • 👩🏿

   жена: тип на кожа 6

  • 👩🏿‍🦰

   жена: тип на кожа 6 и црвена коса

  • 🧑🏿‍🦰

   возрасно лице: тип на кожа 6 и црвена коса

  • 👩🏿‍🦱

   жена: тип на кожа 6 и кадрава коса

  • 🧑🏿‍🦱

   возрасно лице: тип на кожа 6 и кадрава коса

  • 👩🏿‍🦳

   жена: тип на кожа 6 и бела коса

  • 🧑🏿‍🦳

   возрасно лице: тип на кожа 6 и бела коса

  • 👩🏿‍🦲

   жена: тип на кожа 6 и ќелав

  • 🧑🏿‍🦲

   возрасно лице: тип на кожа 6 и ќелав

  • 👱🏿‍♀️

   русокоса жена: тип на кожа 6

  • 👱🏿‍♂️

   русокос маж: тип на кожа 6

  • 🧓🏿

   постаро возрасно лице: тип на кожа 6

  • 👴🏿

   старец: тип на кожа 6

  • 👵🏿

   старица: тип на кожа 6

  • 🙍🏿

   намуртен човек: тип на кожа 6

  • 🙍🏿‍♂️

   намуртен маж: тип на кожа 6

  • 🙍🏿‍♀️

   намуртена жена: тип на кожа 6

  • 🙎🏿

   налутен човек: тип на кожа 6

  • 🙎🏿‍♂️

   налутен маж: тип на кожа 6

  • 🙎🏿‍♀️

   налутена жена: тип на кожа 6

  • 🙅🏿

   човек што неодобрува: тип на кожа 6

  • 🙅🏿‍♂️

   маж што неодобрува: тип на кожа 6

  • 🙅🏿‍♀️

   жена што неодобрува: тип на кожа 6

  • 🙆🏿

   човек што одобрува: тип на кожа 6

  • 🙆🏿‍♂️

   маж што одобрува: тип на кожа 6

  • 🙆🏿‍♀️

   жена што одобрува: тип на кожа 6

  • 💁🏿

   лице со феминизиран гест: тип на кожа 6

  • 💁🏿‍♂️

   феминизиран маж: тип на кожа 6

  • 💁🏿‍♀️

   шмизла: тип на кожа 6

  • 🙋🏿

   лице со подигната рака: тип на кожа 6

  • 🙋🏿‍♂️

   маж со подигната рака: тип на кожа 6

  • 🙋🏿‍♀️

   жена со подигната рака: тип на кожа 6

  • 🧏🏿

   глуво лице: тип на кожа 6

  • 🧏🏿‍♂️

   глув маж: тип на кожа 6

  • 🧏🏿‍♀️

   глува жена: тип на кожа 6

  • 🙇🏿

   човек кој се поклонува: тип на кожа 6

  • 🙇🏿‍♂️

   маж се поклонува: тип на кожа 6

  • 🙇🏿‍♀️

   жена се поклонува: тип на кожа 6

  • 🤦🏿

   неверување: тип на кожа 6

  • 🤦🏿‍♂️

   маж и неверување: тип на кожа 6

  • 🤦🏿‍♀️

   жена и неверување: тип на кожа 6

  • 🤷🏿

   кревање раменици: тип на кожа 6

  • 🤷🏿‍♂️

   маж и кревање раменици: тип на кожа 6

  • 🤷🏿‍♀️

   жена и кревање раменици: тип на кожа 6

  • 🧑🏿‍⚕️

   здравствен работник: тип на кожа 6

  • 👨🏿‍⚕️

   доктор: тип на кожа 6

  • 👩🏿‍⚕️

   докторка: тип на кожа 6

  • 🧑🏿‍🎓

   студент: тип на кожа 6

  • 👨🏿‍🎓

   маж студент: тип на кожа 6

  • 👩🏿‍🎓

   студентка: тип на кожа 6

  • 🧑🏿‍🏫

   учител: тип на кожа 6

  • 👨🏿‍🏫

   маж учител: тип на кожа 6

  • 👩🏿‍🏫

   учителка: тип на кожа 6

  • 🧑🏿‍⚖️

   судија: тип на кожа 6

  • 👨🏿‍⚖️

   маж судија: тип на кожа 6

  • 👩🏿‍⚖️

   судијка: тип на кожа 6

  • 🧑🏿‍🌾

   фармер: тип на кожа 6

  • 👨🏿‍🌾

   земјоделец: тип на кожа 6

  • 👩🏿‍🌾

   земјоделка: тип на кожа 6

  • 🧑🏿‍🍳

   готвач: тип на кожа 6

  • 👨🏿‍🍳

   маж готвач: тип на кожа 6

  • 👩🏿‍🍳

   готвачка: тип на кожа 6

  • 🧑🏿‍🔧

   механичар: тип на кожа 6

  • 👨🏿‍🔧

   маж механичар: тип на кожа 6

  • 👩🏿‍🔧

   механичарка: тип на кожа 6

  • 🧑🏿‍🏭

   работник во фабрика: тип на кожа 6

  • 👨🏿‍🏭

   работник: тип на кожа 6

  • 👩🏿‍🏭

   работничка: тип на кожа 6

  • 🧑🏿‍💼

   канцелариски работник: тип на кожа 6

  • 👨🏿‍💼

   административец: тип на кожа 6

  • 👩🏿‍💼

   административка: тип на кожа 6

  • 🧑🏿‍🔬

   научник: тип на кожа 6

  • 👨🏿‍🔬

   маж научник: тип на кожа 6

  • 👩🏿‍🔬

   жена научник: тип на кожа 6

  • 🧑🏿‍💻

   технолог: тип на кожа 6

  • 👨🏿‍💻

   маж технолог: тип на кожа 6

  • 👩🏿‍💻

   жена технолог: тип на кожа 6

  • 🧑🏿‍🎤

   пејач: тип на кожа 6

  • 👨🏿‍🎤

   маж пејач: тип на кожа 6

  • 👩🏿‍🎤

   пејачка: тип на кожа 6

  • 🧑🏿‍🎨

   уметник: тип на кожа 6

  • 👨🏿‍🎨

   маж уметник: тип на кожа 6

  • 👩🏿‍🎨

   уметничка: тип на кожа 6

  • 🧑🏿‍✈️

   пилот: тип на кожа 6

  • 👨🏿‍✈️

   маж пилот: тип на кожа 6

  • 👩🏿‍✈️

   жена пилот: тип на кожа 6

  • 🧑🏿‍🚀

   астронаут: тип на кожа 6

  • 👨🏿‍🚀

   маж астронаут: тип на кожа 6

  • 👩🏿‍🚀

   жена астронаут: тип на кожа 6

  • 🧑🏿‍🚒

   пожарникар: тип на кожа 6

  • 👨🏿‍🚒

   маж пожарникар: тип на кожа 6

  • 👩🏿‍🚒

   жена пожарникар: тип на кожа 6

  • 👮🏿

   полицаец/полицајка: тип на кожа 6

  • 👮🏿‍♂️

   полицаец: тип на кожа 6

  • 👮🏿‍♀️

   полицајка: тип на кожа 6

  • 🕵🏿

   детектив(ка): тип на кожа 6

  • 🕵🏿‍♂️

   детектив: тип на кожа 6

  • 🕵🏿‍♀️

   детективка: тип на кожа 6

  • 💂🏿

   гардист(ка): тип на кожа 6

  • 💂🏿‍♂️

   гардист: тип на кожа 6

  • 💂🏿‍♀️

   гардистка: тип на кожа 6

  • 🥷🏿

   нинџа: тип на кожа 6

  • 👷🏿

   градежен работник: тип на кожа 6

  • 👷🏿‍♂️

   градежник: тип на кожа 6

  • 👷🏿‍♀️

   жена градежник: тип на кожа 6

  • 🫅🏿

   лице со круна: тип на кожа 6

  • 🤴🏿

   принц: тип на кожа 6

  • 👸🏿

   принцеза: тип на кожа 6

  • 👳🏿

   лице со турбан: тип на кожа 6

  • 👳🏿‍♂️

   маж со турбан: тип на кожа 6

  • 👳🏿‍♀️

   жена со турбан: тип на кожа 6

  • 👲🏿

   маж со кинеска капа: тип на кожа 6

  • 🧕🏿

   жена со шамија: тип на кожа 6

  • 🤵🏿

   човек во смокинг: тип на кожа 6

  • 🤵🏿‍♂️

   маж во смокинг: тип на кожа 6

  • 🤵🏿‍♀️

   жена во смокинг: тип на кожа 6

  • 👰🏿

   човек со превез: тип на кожа 6

  • 👰🏿‍♂️

   маж со превез: тип на кожа 6

  • 👰🏿‍♀️

   жена со превез: тип на кожа 6

  • 🤰🏿

   трудница: тип на кожа 6

  • 🫃🏿

   труден маж: тип на кожа 6

  • 🫄🏿

   трудно лице: тип на кожа 6

  • 🤱🏿

   доење: тип на кожа 6

  • 👩🏿‍🍼

   жена храни бебе: тип на кожа 6

  • 👨🏿‍🍼

   маж храни бебе: тип на кожа 6

  • 🧑🏿‍🍼

   лице храни бебе: тип на кожа 6

  • 👼🏿

   бебе ангел: тип на кожа 6

  • 🎅🏿

   дедо мраз: тип на кожа 6

  • 🤶🏿

   баба мразица: тип на кожа 6

  • 🧑🏿‍🎄

   лице Мраз: тип на кожа 6

  • 🦸🏿

   суперхерој: тип на кожа 6

  • 🦸🏿‍♂️

   маж суперхерој: тип на кожа 6

  • 🦸🏿‍♀️

   жена-суперхерој: тип на кожа 6

  • 🦹🏿

   супер-негативец: тип на кожа 6

  • 🦹🏿‍♂️

   маж супернегативец: тип на кожа 6

  • 🦹🏿‍♀️

   жена супернегативец: тип на кожа 6

  • 🧙🏿

   магичар: тип на кожа 6

  • 🧙🏿‍♂️

   маж магичар: тип на кожа 6

  • 🧙🏿‍♀️

   жена магичар: тип на кожа 6

  • 🧚🏿

   самовила: тип на кожа 6

  • 🧚🏿‍♂️

   виленик: тип на кожа 6

  • 🧚🏿‍♀️

   жена самовила: тип на кожа 6

  • 🧛🏿

   вампир: тип на кожа 6

  • 🧛🏿‍♂️

   маж вампир: тип на кожа 6

  • 🧛🏿‍♀️

   жена вампир: тип на кожа 6

  • 🧜🏿

   морско лице: тип на кожа 6

  • 🧜🏿‍♂️

   маж сирена: тип на кожа 6

  • 🧜🏿‍♀️

   сирена: тип на кожа 6

  • 🧝🏿

   шумски елф: тип на кожа 6

  • 🧝🏿‍♂️

   маж шумски елф: тип на кожа 6

  • 🧝🏿‍♀️

   жена шумски елф: тип на кожа 6

  • 💆🏿

   масажа на лице: тип на кожа 6

  • 💆🏿‍♂️

   маж и масажа на лице: тип на кожа 6

  • 💆🏿‍♀️

   жена и масажа на лице: тип на кожа 6

  • 💇🏿

   потстрижување: тип на кожа 6

  • 💇🏿‍♂️

   маж се потстрижува: тип на кожа 6

  • 💇🏿‍♀️

   жена се потстрижува: тип на кожа 6

  • 🚶🏿

   лице пешачи: тип на кожа 6

  • 🚶🏿‍♂️

   маж пешачи: тип на кожа 6

  • 🚶🏿‍♀️

   жена пешачи: тип на кожа 6

  • 🧍🏿

   лице кое стои: тип на кожа 6

  • 🧍🏿‍♂️

   маж кој стои: тип на кожа 6

  • 🧍🏿‍♀️

   жена која стои: тип на кожа 6

  • 🧎🏿

   лице кое клечи: тип на кожа 6

  • 🧎🏿‍♂️

   маж кој клечи: тип на кожа 6

  • 🧎🏿‍♀️

   жена која клечи: тип на кожа 6

  • 🧑🏿‍🦯

   лице со стап за слепи: тип на кожа 6

  • 👨🏿‍🦯

   маж со стап за слепи: тип на кожа 6

  • 👩🏿‍🦯

   жена со стап за слепи: тип на кожа 6

  • 🧑🏿‍🦼

   лице во моторизирана количка: тип на кожа 6

  • 👨🏿‍🦼

   маж во моторизирана количка: тип на кожа 6

  • 👩🏿‍🦼

   жена во моторизирана количка: тип на кожа 6

  • 🧑🏿‍🦽

   лице во рачна инвалидска количка: тип на кожа 6

  • 👨🏿‍🦽

   маж во рачна инвалидска количка: тип на кожа 6

  • 👩🏿‍🦽

   жена во рачна инвалидска количка: тип на кожа 6

  • 🏃🏿

   лице трча: тип на кожа 6

  • 🏃🏿‍♂️

   маж трча: тип на кожа 6

  • 🏃🏿‍♀️

   жена трча: тип на кожа 6

  • 💃🏿

   танчерка: тип на кожа 6

  • 🕺🏿

   танчер: тип на кожа 6

  • 🕴🏿

   лебдечки човек во деловен костум: тип на кожа 6

  • 🧖🏿

   лице во парна соба: тип на кожа 6

  • 🧖🏿‍♂️

   маж во парна соба: тип на кожа 6

  • 🧖🏿‍♀️

   жена во парна соба: тип на кожа 6

  • 🧗🏿

   лице планинари: тип на кожа 6

  • 🧗🏿‍♂️

   маж планинари: тип на кожа 6

  • 🧗🏿‍♀️

   жена планинари: тип на кожа 6

  • 🏇🏿

   трка со коњи: тип на кожа 6

  • 🏂🏿

   скијање на штица: тип на кожа 6

  • 🏌🏿

   играч на голф: тип на кожа 6

  • 🏌🏿‍♂️

   голфер: тип на кожа 6

  • 🏌🏿‍♀️

   голферка: тип на кожа 6

  • 🏄🏿

   лице кое сурфа: тип на кожа 6

  • 🏄🏿‍♂️

   сурфер: тип на кожа 6

  • 🏄🏿‍♀️

   сурферка: тип на кожа 6

  • 🚣🏿

   веслање чамец: тип на кожа 6

  • 🚣🏿‍♂️

   веслач: тип на кожа 6

  • 🚣🏿‍♀️

   веслачка: тип на кожа 6

  • 🏊🏿

   лице кое плива: тип на кожа 6

  • 🏊🏿‍♂️

   пливач: тип на кожа 6

  • 🏊🏿‍♀️

   пливачка: тип на кожа 6

  • ⛹🏿

   човек со топка: тип на кожа 6

  • ⛹🏿‍♂️

   маж со топка: тип на кожа 6

  • ⛹🏿‍♀️

   жена со топка: тип на кожа 6

  • 🏋🏿

   кревање тегови: тип на кожа 6

  • 🏋🏿‍♂️

   маж крева тегови: тип на кожа 6

  • 🏋🏿‍♀️

   жена крева тегови: тип на кожа 6

  • 🚴🏿

   лице кое вози велосипед: тип на кожа 6

  • 🚴🏿‍♂️

   велосипедист: тип на кожа 6

  • 🚴🏿‍♀️

   велосипедистка: тип на кожа 6

  • 🚵🏿

   лице кое вози планински велосипед: тип на кожа 6

  • 🚵🏿‍♂️

   планински велосипедист: тип на кожа 6

  • 🚵🏿‍♀️

   планинска велосипедистка: тип на кожа 6

  • 🤸🏿

   лице прави ѕвезда: тип на кожа 6

  • 🤸🏿‍♂️

   маж прави ѕвезда: тип на кожа 6

  • 🤸🏿‍♀️

   жена прави ѕвезда: тип на кожа 6

  • 🤽🏿

   ватерполо: тип на кожа 6

  • 🤽🏿‍♂️

   ватерполист: тип на кожа 6

  • 🤽🏿‍♀️

   ватерполистка: тип на кожа 6

  • 🤾🏿

   ракомет: тип на кожа 6

  • 🤾🏿‍♂️

   ракометар: тип на кожа 6

  • 🤾🏿‍♀️

   ракометарка: тип на кожа 6

  • 🤹🏿

   жонглирање: тип на кожа 6

  • 🤹🏿‍♂️

   жонглер: тип на кожа 6

  • 🤹🏿‍♀️

   жонглерка: тип на кожа 6

  • 🧘🏿

   лице во положба лотус: тип на кожа 6

  • 🧘🏿‍♂️

   маж во положба лотус: тип на кожа 6

  • 🧘🏿‍♀️

   жена во положба лотус: тип на кожа 6

  • 🛀🏿

   човек во када: тип на кожа 6

  • 🛌🏿

   човек во кревет: тип на кожа 6

  • 🧑🏿‍🤝‍🧑🏿

   луѓе се држат за раце: тип на кожа 6

  • 👭🏿

   две жени се држат за рака: тип на кожа 6

  • 👫🏿

   маж и жена се држат за рака: тип на кожа 6

  • 👬🏿

   двајца мажи се држат за рака: тип на кожа 6

  • 💏🏿

   бакнеж: тип на кожа 6

  • 👩🏿‍❤️‍💋‍👨🏿

   бакнеж: жена, маж и тип на кожа 6

  • 👨🏿‍❤️‍💋‍👨🏿

   бакнеж: маж, маж и тип на кожа 6

  • 👩🏿‍❤️‍💋‍👩🏿

   бакнеж: жена, жена и тип на кожа 6

  • 💑🏿

   пар со срце: тип на кожа 6

  • 👩🏿‍❤️‍👨🏿

   пар со срце: жена, маж и тип на кожа 6

  • 👨🏿‍❤️‍👨🏿

   пар со срце: маж, маж и тип на кожа 6

  • 👩🏿‍❤️‍👩🏿

   пар со срце: жена, жена и тип на кожа 6

  • 🏿

   тип на кожа 6

  емоџи: 👩🏻‍🤝‍👨🏾 повеќе нијанси на кожата

  • 🫱🏻‍🫲🏼

   ракување: тип на кожа 1–2 и тип на кожа 3

  • 🫱🏻‍🫲🏽

   ракување: тип на кожа 1–2 и тип на кожа 4

  • 🫱🏻‍🫲🏾

   ракување: тип на кожа 1–2 и тип на кожа 5

  • 🫱🏻‍🫲🏿

   ракување: тип на кожа 1–2 и тип на кожа 6

  • 🫱🏼‍🫲🏻

   ракување: тип на кожа 3 и тип на кожа 1–2

  • 🫱🏼‍🫲🏽

   ракување: тип на кожа 3 и тип на кожа 4

  • 🫱🏼‍🫲🏾

   ракување: тип на кожа 3 и тип на кожа 5

  • 🫱🏼‍🫲🏿

   ракување: тип на кожа 3 и тип на кожа 6

  • 🫱🏽‍🫲🏻

   ракување: тип на кожа 4 и тип на кожа 1–2

  • 🫱🏽‍🫲🏼

   ракување: тип на кожа 4 и тип на кожа 3

  • 🫱🏽‍🫲🏾

   ракување: тип на кожа 4 и тип на кожа 5

  • 🫱🏽‍🫲🏿

   ракување: тип на кожа 4 и тип на кожа 6

  • 🫱🏾‍🫲🏻

   ракување: тип на кожа 5 и тип на кожа 1–2

  • 🫱🏾‍🫲🏼

   ракување: тип на кожа 5 и тип на кожа 3

  • 🫱🏾‍🫲🏽

   ракување: тип на кожа 5 и тип на кожа 4

  • 🫱🏾‍🫲🏿

   ракување: тип на кожа 5 и тип на кожа 6

  • 🫱🏿‍🫲🏻

   ракување: тип на кожа 6 и тип на кожа 1–2

  • 🫱🏿‍🫲🏼

   ракување: тип на кожа 6 и тип на кожа 3

  • 🫱🏿‍🫲🏽

   ракување: тип на кожа 6 и тип на кожа 4

  • 🫱🏿‍🫲🏾

   ракување: тип на кожа 6 и тип на кожа 5

  • 🧑🏻‍🤝‍🧑🏼

   луѓе се држат за раце: тип на кожа 1–2 и тип на кожа 3

  • 🧑🏻‍🤝‍🧑🏽

   луѓе се држат за раце: тип на кожа 1–2 и тип на кожа 4

  • 🧑🏻‍🤝‍🧑🏾

   луѓе се држат за раце: тип на кожа 1–2 и тип на кожа 5

  • 🧑🏻‍🤝‍🧑🏿

   луѓе се држат за раце: тип на кожа 1–2 и тип на кожа 6

  • 🧑🏼‍🤝‍🧑🏻

   луѓе се држат за раце: тип на кожа 3 и тип на кожа 1–2

  • 🧑🏼‍🤝‍🧑🏽

   луѓе се држат за раце: тип на кожа 3 и тип на кожа 4

  • 🧑🏼‍🤝‍🧑🏾

   луѓе се држат за раце: тип на кожа 3 и тип на кожа 5

  • 🧑🏼‍🤝‍🧑🏿

   луѓе се држат за раце: тип на кожа 3 и тип на кожа 6

  • 🧑🏽‍🤝‍🧑🏻

   луѓе се држат за раце: тип на кожа 4 и тип на кожа 1–2

  • 🧑🏽‍🤝‍🧑🏼

   луѓе се држат за раце: тип на кожа 4 и тип на кожа 3

  • 🧑🏽‍🤝‍🧑🏾

   луѓе се држат за раце: тип на кожа 4 и тип на кожа 5

  • 🧑🏽‍🤝‍🧑🏿

   луѓе се држат за раце: тип на кожа 4 и тип на кожа 6

  • 🧑🏾‍🤝‍🧑🏻

   луѓе се држат за раце: тип на кожа 5 и тип на кожа 1–2

  • 🧑🏾‍🤝‍🧑🏼

   луѓе се држат за раце: тип на кожа 5 и тип на кожа 3

  • 🧑🏾‍🤝‍🧑🏽

   луѓе се држат за раце: тип на кожа 5 и тип на кожа 4

  • 🧑🏾‍🤝‍🧑🏿

   луѓе се држат за раце: тип на кожа 5 и тип на кожа 6

  • 🧑🏿‍🤝‍🧑🏻

   луѓе се држат за раце: тип на кожа 6 и тип на кожа 1–2

  • 🧑🏿‍🤝‍🧑🏼

   луѓе се држат за раце: тип на кожа 6 и тип на кожа 3

  • 🧑🏿‍🤝‍🧑🏽

   луѓе се држат за раце: тип на кожа 6 и тип на кожа 4

  • 🧑🏿‍🤝‍🧑🏾

   луѓе се држат за раце: тип на кожа 6 и тип на кожа 5

  • 👩🏻‍🤝‍👩🏼

   две жени се држат за рака: тип на кожа 1–2 и тип на кожа 3

  • 👩🏻‍🤝‍👩🏽

   две жени се држат за рака: тип на кожа 1–2 и тип на кожа 4

  • 👩🏻‍🤝‍👩🏾

   две жени се држат за рака: тип на кожа 1–2 и тип на кожа 5

  • 👩🏻‍🤝‍👩🏿

   две жени се држат за рака: тип на кожа 1–2 и тип на кожа 6

  • 👩🏼‍🤝‍👩🏻

   две жени се држат за рака: тип на кожа 3 и тип на кожа 1–2

  • 👩🏼‍🤝‍👩🏽

   две жени се држат за рака: тип на кожа 3 и тип на кожа 4

  • 👩🏼‍🤝‍👩🏾

   две жени се држат за рака: тип на кожа 3 и тип на кожа 5

  • 👩🏼‍🤝‍👩🏿

   две жени се држат за рака: тип на кожа 3 и тип на кожа 6

  • 👩🏽‍🤝‍👩🏻

   две жени се држат за рака: тип на кожа 4 и тип на кожа 1–2

  • 👩🏽‍🤝‍👩🏼

   две жени се држат за рака: тип на кожа 4 и тип на кожа 3

  • 👩🏽‍🤝‍👩🏾

   две жени се држат за рака: тип на кожа 4 и тип на кожа 5

  • 👩🏽‍🤝‍👩🏿

   две жени се држат за рака: тип на кожа 4 и тип на кожа 6

  • 👩🏾‍🤝‍👩🏻

   две жени се држат за рака: тип на кожа 5 и тип на кожа 1–2

  • 👩🏾‍🤝‍👩🏼

   две жени се држат за рака: тип на кожа 5 и тип на кожа 3

  • 👩🏾‍🤝‍👩🏽

   две жени се држат за рака: тип на кожа 5 и тип на кожа 4

  • 👩🏾‍🤝‍👩🏿

   две жени се држат за рака: тип на кожа 5 и тип на кожа 6

  • 👩🏿‍🤝‍👩🏻

   две жени се држат за рака: тип на кожа 6 и тип на кожа 1–2

  • 👩🏿‍🤝‍👩🏼

   две жени се држат за рака: тип на кожа 6 и тип на кожа 3

  • 👩🏿‍🤝‍👩🏽

   две жени се држат за рака: тип на кожа 6 и тип на кожа 4

  • 👩🏿‍🤝‍👩🏾

   две жени се држат за рака: тип на кожа 6 и тип на кожа 5

  • 👩🏻‍🤝‍👨🏼

   маж и жена се држат за рака: тип на кожа 1–2 и тип на кожа 3

  • 👩🏻‍🤝‍👨🏽

   маж и жена се држат за рака: тип на кожа 1–2 и тип на кожа 4

  • 👩🏻‍🤝‍👨🏾

   маж и жена се држат за рака: тип на кожа 1–2 и тип на кожа 5

  • 👩🏻‍🤝‍👨🏿

   маж и жена се држат за рака: тип на кожа 1–2 и тип на кожа 6

  • 👩🏼‍🤝‍👨🏻

   маж и жена се држат за рака: тип на кожа 3 и тип на кожа 1–2

  • 👩🏼‍🤝‍👨🏽

   маж и жена се држат за рака: тип на кожа 3 и тип на кожа 4

  • 👩🏼‍🤝‍👨🏾

   маж и жена се држат за рака: тип на кожа 3 и тип на кожа 5

  • 👩🏼‍🤝‍👨🏿

   маж и жена се држат за рака: тип на кожа 3 и тип на кожа 6

  • 👩🏽‍🤝‍👨🏻

   маж и жена се држат за рака: тип на кожа 4 и тип на кожа 1–2

  • 👩🏽‍🤝‍👨🏼

   маж и жена се држат за рака: тип на кожа 4 и тип на кожа 3

  • 👩🏽‍🤝‍👨🏾

   маж и жена се држат за рака: тип на кожа 4 и тип на кожа 5

  • 👩🏽‍🤝‍👨🏿

   маж и жена се држат за рака: тип на кожа 4 и тип на кожа 6

  • 👩🏾‍🤝‍👨🏻

   маж и жена се држат за рака: тип на кожа 5 и тип на кожа 1–2

  • 👩🏾‍🤝‍👨🏼

   маж и жена се држат за рака: тип на кожа 5 и тип на кожа 3

  • 👩🏾‍🤝‍👨🏽

   маж и жена се држат за рака: тип на кожа 5 и тип на кожа 4

  • 👩🏾‍🤝‍👨🏿

   маж и жена се држат за рака: тип на кожа 5 и тип на кожа 6

  • 👩🏿‍🤝‍👨🏻

   маж и жена се држат за рака: тип на кожа 6 и тип на кожа 1–2

  • 👩🏿‍🤝‍👨🏼

   маж и жена се држат за рака: тип на кожа 6 и тип на кожа 3

  • 👩🏿‍🤝‍👨🏽

   маж и жена се држат за рака: тип на кожа 6 и тип на кожа 4

  • 👩🏿‍🤝‍👨🏾

   маж и жена се држат за рака: тип на кожа 6 и тип на кожа 5

  • 👨🏻‍🤝‍👨🏼

   двајца мажи се држат за рака: тип на кожа 1–2 и тип на кожа 3

  • 👨🏻‍🤝‍👨🏽

   двајца мажи се држат за рака: тип на кожа 1–2 и тип на кожа 4

  • 👨🏻‍🤝‍👨🏾

   двајца мажи се држат за рака: тип на кожа 1–2 и тип на кожа 5

  • 👨🏻‍🤝‍👨🏿

   двајца мажи се држат за рака: тип на кожа 1–2 и тип на кожа 6

  • 👨🏼‍🤝‍👨🏻

   двајца мажи се држат за рака: тип на кожа 3 и тип на кожа 1–2

  • 👨🏼‍🤝‍👨🏽

   двајца мажи се држат за рака: тип на кожа 3 и тип на кожа 4

  • 👨🏼‍🤝‍👨🏾

   двајца мажи се држат за рака: тип на кожа 3 и тип на кожа 5

  • 👨🏼‍🤝‍👨🏿

   двајца мажи се држат за рака: тип на кожа 3 и тип на кожа 6

  • 👨🏽‍🤝‍👨🏻

   двајца мажи се држат за рака: тип на кожа 4 и тип на кожа 1–2

  • 👨🏽‍🤝‍👨🏼

   двајца мажи се држат за рака: тип на кожа 4 и тип на кожа 3

  • 👨🏽‍🤝‍👨🏾

   двајца мажи се држат за рака: тип на кожа 4 и тип на кожа 5

  • 👨🏽‍🤝‍👨🏿

   двајца мажи се држат за рака: тип на кожа 4 и тип на кожа 6

  • 👨🏾‍🤝‍👨🏻

   двајца мажи се држат за рака: тип на кожа 5 и тип на кожа 1–2

  • 👨🏾‍🤝‍👨🏼

   двајца мажи се држат за рака: тип на кожа 5 и тип на кожа 3

  • 👨🏾‍🤝‍👨🏽

   двајца мажи се држат за рака: тип на кожа 5 и тип на кожа 4

  • 👨🏾‍🤝‍👨🏿

   двајца мажи се држат за рака: тип на кожа 5 и тип на кожа 6

  • 👨🏿‍🤝‍👨🏻

   двајца мажи се држат за рака: тип на кожа 6 и тип на кожа 1–2

  • 👨🏿‍🤝‍👨🏼

   двајца мажи се држат за рака: тип на кожа 6 и тип на кожа 3

  • 👨🏿‍🤝‍👨🏽

   двајца мажи се држат за рака: тип на кожа 6 и тип на кожа 4

  • 👨🏿‍🤝‍👨🏾

   двајца мажи се држат за рака: тип на кожа 6 и тип на кожа 5

  • 🧑🏻‍❤️‍💋‍🧑🏼

   бакнеж: возрасно лице, возрасно лице, тип на кожа 1–2 и тип на кожа 3

  • 🧑🏻‍❤️‍💋‍🧑🏽

   бакнеж: возрасно лице, возрасно лице, тип на кожа 1–2 и тип на кожа 4

  • 🧑🏻‍❤️‍💋‍🧑🏾

   бакнеж: возрасно лице, возрасно лице, тип на кожа 1–2 и тип на кожа 5

  • 🧑🏻‍❤️‍💋‍🧑🏿

   бакнеж: возрасно лице, возрасно лице, тип на кожа 1–2 и тип на кожа 6

  • 🧑🏼‍❤️‍💋‍🧑🏻

   бакнеж: возрасно лице, возрасно лице, тип на кожа 3 и тип на кожа 1–2

  • 🧑🏼‍❤️‍💋‍🧑🏽

   бакнеж: возрасно лице, возрасно лице, тип на кожа 3 и тип на кожа 4

  • 🧑🏼‍❤️‍💋‍🧑🏾

   бакнеж: возрасно лице, возрасно лице, тип на кожа 3 и тип на кожа 5

  • 🧑🏼‍❤️‍💋‍🧑🏿

   бакнеж: возрасно лице, возрасно лице, тип на кожа 3 и тип на кожа 6

  • 🧑🏽‍❤️‍💋‍🧑🏻

   бакнеж: возрасно лице, возрасно лице, тип на кожа 4 и тип на кожа 1–2

  • 🧑🏽‍❤️‍💋‍🧑🏼

   бакнеж: возрасно лице, возрасно лице, тип на кожа 4 и тип на кожа 3

  • 🧑🏽‍❤️‍💋‍🧑🏾

   бакнеж: возрасно лице, возрасно лице, тип на кожа 4 и тип на кожа 5

  • 🧑🏽‍❤️‍💋‍🧑🏿

   бакнеж: возрасно лице, возрасно лице, тип на кожа 4 и тип на кожа 6

  • 🧑🏾‍❤️‍💋‍🧑🏻

   бакнеж: возрасно лице, возрасно лице, тип на кожа 5 и тип на кожа 1–2

  • 🧑🏾‍❤️‍💋‍🧑🏼

   бакнеж: возрасно лице, возрасно лице, тип на кожа 5 и тип на кожа 3

  • 🧑🏾‍❤️‍💋‍🧑🏽

   бакнеж: возрасно лице, возрасно лице, тип на кожа 5 и тип на кожа 4

  • 🧑🏾‍❤️‍💋‍🧑🏿

   бакнеж: возрасно лице, возрасно лице, тип на кожа 5 и тип на кожа 6

  • 🧑🏿‍❤️‍💋‍🧑🏻

   бакнеж: возрасно лице, возрасно лице, тип на кожа 6 и тип на кожа 1–2

  • 🧑🏿‍❤️‍💋‍🧑🏼

   бакнеж: возрасно лице, возрасно лице, тип на кожа 6 и тип на кожа 3

  • 🧑🏿‍❤️‍💋‍🧑🏽

   бакнеж: возрасно лице, возрасно лице, тип на кожа 6 и тип на кожа 4

  • 🧑🏿‍❤️‍💋‍🧑🏾

   бакнеж: возрасно лице, возрасно лице, тип на кожа 6 и тип на кожа 5

  • 👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏼

   бакнеж: жена, маж, тип на кожа 1–2 и тип на кожа 3

  • 👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏽

   бакнеж: жена, маж, тип на кожа 1–2 и тип на кожа 4

  • 👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏾

   бакнеж: жена, маж, тип на кожа 1–2 и тип на кожа 5

  • 👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏿

   бакнеж: жена, маж, тип на кожа 1–2 и тип на кожа 6

  • 👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏻

   бакнеж: жена, маж, тип на кожа 3 и тип на кожа 1–2

  • 👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏽

   бакнеж: жена, маж, тип на кожа 3 и тип на кожа 4

  • 👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏾

   бакнеж: жена, маж, тип на кожа 3 и тип на кожа 5

  • 👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏿

   бакнеж: жена, маж, тип на кожа 3 и тип на кожа 6

  • 👩🏽‍❤️‍💋‍👨🏻

   бакнеж: жена, маж, тип на кожа 4 и тип на кожа 1–2

  • 👩🏽‍❤️‍💋‍👨🏼

   бакнеж: жена, маж, тип на кожа 4 и тип на кожа 3

  • 👩🏽‍❤️‍💋‍👨🏾

   бакнеж: жена, маж, тип на кожа 4 и тип на кожа 5

  • 👩🏽‍❤️‍💋‍👨🏿

   бакнеж: жена, маж, тип на кожа 4 и тип на кожа 6

  • 👩🏾‍❤️‍💋‍👨🏻

   бакнеж: жена, маж, тип на кожа 5 и тип на кожа 1–2

  • 👩🏾‍❤️‍💋‍👨🏼

   бакнеж: жена, маж, тип на кожа 5 и тип на кожа 3

  • 👩🏾‍❤️‍💋‍👨🏽

   бакнеж: жена, маж, тип на кожа 5 и тип на кожа 4

  • 👩🏾‍❤️‍💋‍👨🏿

   бакнеж: жена, маж, тип на кожа 5 и тип на кожа 6

  • 👩🏿‍❤️‍💋‍👨🏻

   бакнеж: жена, маж, тип на кожа 6 и тип на кожа 1–2

  • 👩🏿‍❤️‍💋‍👨🏼

   бакнеж: жена, маж, тип на кожа 6 и тип на кожа 3

  • 👩🏿‍❤️‍💋‍👨🏽

   бакнеж: жена, маж, тип на кожа 6 и тип на кожа 4

  • 👩🏿‍❤️‍💋‍👨🏾

   бакнеж: жена, маж, тип на кожа 6 и тип на кожа 5

  • 👨🏻‍❤️‍💋‍👨🏼

   бакнеж: маж, маж, тип на кожа 1–2 и тип на кожа 3

  • 👨🏻‍❤️‍💋‍👨🏽

   бакнеж: маж, маж, тип на кожа 1–2 и тип на кожа 4

  • 👨🏻‍❤️‍💋‍👨🏾

   бакнеж: маж, маж, тип на кожа 1–2 и тип на кожа 5

  • 👨🏻‍❤️‍💋‍👨🏿

   бакнеж: маж, маж, тип на кожа 1–2 и тип на кожа 6

  • 👨🏼‍❤️‍💋‍👨🏻

   бакнеж: маж, маж, тип на кожа 3 и тип на кожа 1–2

  • 👨🏼‍❤️‍💋‍👨🏽

   бакнеж: маж, маж, тип на кожа 3 и тип на кожа 4

  • 👨🏼‍❤️‍💋‍👨🏾

   бакнеж: маж, маж, тип на кожа 3 и тип на кожа 5

  • 👨🏼‍❤️‍💋‍👨🏿

   бакнеж: маж, маж, тип на кожа 3 и тип на кожа 6

  • 👨🏽‍❤️‍💋‍👨🏻

   бакнеж: маж, маж, тип на кожа 4 и тип на кожа 1–2

  • 👨🏽‍❤️‍💋‍👨🏼

   бакнеж: маж, маж, тип на кожа 4 и тип на кожа 3

  • 👨🏽‍❤️‍💋‍👨🏾

   бакнеж: маж, маж, тип на кожа 4 и тип на кожа 5

  • 👨🏽‍❤️‍💋‍👨🏿

   бакнеж: маж, маж, тип на кожа 4 и тип на кожа 6

  • 👨🏾‍❤️‍💋‍👨🏻

   бакнеж: маж, маж, тип на кожа 5 и тип на кожа 1–2

  • 👨🏾‍❤️‍💋‍👨🏼

   бакнеж: маж, маж, тип на кожа 5 и тип на кожа 3

  • 👨🏾‍❤️‍💋‍👨🏽

   бакнеж: маж, маж, тип на кожа 5 и тип на кожа 4

  • 👨🏾‍❤️‍💋‍👨🏿

   бакнеж: маж, маж, тип на кожа 5 и тип на кожа 6

  • 👨🏿‍❤️‍💋‍👨🏻

   бакнеж: маж, маж, тип на кожа 6 и тип на кожа 1–2

  • 👨🏿‍❤️‍💋‍👨🏼

   бакнеж: маж, маж, тип на кожа 6 и тип на кожа 3

  • 👨🏿‍❤️‍💋‍👨🏽

   бакнеж: маж, маж, тип на кожа 6 и тип на кожа 4

  • 👨🏿‍❤️‍💋‍👨🏾

   бакнеж: маж, маж, тип на кожа 6 и тип на кожа 5

  • 👩🏻‍❤️‍💋‍👩🏼

   бакнеж: жена, жена, тип на кожа 1–2 и тип на кожа 3

  • 👩🏻‍❤️‍💋‍👩🏽

   бакнеж: жена, жена, тип на кожа 1–2 и тип на кожа 4

  • 👩🏻‍❤️‍💋‍👩🏾

   бакнеж: жена, жена, тип на кожа 1–2 и тип на кожа 5

  • 👩🏻‍❤️‍💋‍👩🏿

   бакнеж: жена, жена, тип на кожа 1–2 и тип на кожа 6

  • 👩🏼‍❤️‍💋‍👩🏻

   бакнеж: жена, жена, тип на кожа 3 и тип на кожа 1–2

  • 👩🏼‍❤️‍💋‍👩🏽

   бакнеж: жена, жена, тип на кожа 3 и тип на кожа 4

  • 👩🏼‍❤️‍💋‍👩🏾

   бакнеж: жена, жена, тип на кожа 3 и тип на кожа 5

  • 👩🏼‍❤️‍💋‍👩🏿

   бакнеж: жена, жена, тип на кожа 3 и тип на кожа 6

  • 👩🏽‍❤️‍💋‍👩🏻

   бакнеж: жена, жена, тип на кожа 4 и тип на кожа 1–2

  • 👩🏽‍❤️‍💋‍👩🏼

   бакнеж: жена, жена, тип на кожа 4 и тип на кожа 3

  • 👩🏽‍❤️‍💋‍👩🏾

   бакнеж: жена, жена, тип на кожа 4 и тип на кожа 5

  • 👩🏽‍❤️‍💋‍👩🏿

   бакнеж: жена, жена, тип на кожа 4 и тип на кожа 6

  • 👩🏾‍❤️‍💋‍👩🏻

   бакнеж: жена, жена, тип на кожа 5 и тип на кожа 1–2

  • 👩🏾‍❤️‍💋‍👩🏼

   бакнеж: жена, жена, тип на кожа 5 и тип на кожа 3

  • 👩🏾‍❤️‍💋‍👩🏽

   бакнеж: жена, жена, тип на кожа 5 и тип на кожа 4

  • 👩🏾‍❤️‍💋‍👩🏿

   бакнеж: жена, жена, тип на кожа 5 и тип на кожа 6

  • 👩🏿‍❤️‍💋‍👩🏻

   бакнеж: жена, жена, тип на кожа 6 и тип на кожа 1–2

  • 👩🏿‍❤️‍💋‍👩🏼

   бакнеж: жена, жена, тип на кожа 6 и тип на кожа 3

  • 👩🏿‍❤️‍💋‍👩🏽

   бакнеж: жена, жена, тип на кожа 6 и тип на кожа 4

  • 👩🏿‍❤️‍💋‍👩🏾

   бакнеж: жена, жена, тип на кожа 6 и тип на кожа 5

  • 🧑🏻‍❤️‍🧑🏼

   пар со срце: возрасно лице, возрасно лице, тип на кожа 1–2 и тип на кожа 3

  • 🧑🏻‍❤️‍🧑🏽

   пар со срце: возрасно лице, возрасно лице, тип на кожа 1–2 и тип на кожа 4

  • 🧑🏻‍❤️‍🧑🏾

   пар со срце: возрасно лице, возрасно лице, тип на кожа 1–2 и тип на кожа 5

  • 🧑🏻‍❤️‍🧑🏿

   пар со срце: возрасно лице, возрасно лице, тип на кожа 1–2 и тип на кожа 6

  • 🧑🏼‍❤️‍🧑🏻

   пар со срце: возрасно лице, возрасно лице, тип на кожа 3 и тип на кожа 1–2

  • 🧑🏼‍❤️‍🧑🏽

   пар со срце: возрасно лице, возрасно лице, тип на кожа 3 и тип на кожа 4

  • 🧑🏼‍❤️‍🧑🏾

   пар со срце: возрасно лице, возрасно лице, тип на кожа 3 и тип на кожа 5

  • 🧑🏼‍❤️‍🧑🏿

   пар со срце: возрасно лице, возрасно лице, тип на кожа 3 и тип на кожа 6

  • 🧑🏽‍❤️‍🧑🏻

   пар со срце: возрасно лице, возрасно лице, тип на кожа 4 и тип на кожа 1–2

  • 🧑🏽‍❤️‍🧑🏼

   пар со срце: возрасно лице, возрасно лице, тип на кожа 4 и тип на кожа 3

  • 🧑🏽‍❤️‍🧑🏾

   пар со срце: возрасно лице, возрасно лице, тип на кожа 4 и тип на кожа 5

  • 🧑🏽‍❤️‍🧑🏿

   пар со срце: возрасно лице, возрасно лице, тип на кожа 4 и тип на кожа 6

  • 🧑🏾‍❤️‍🧑🏻

   пар со срце: возрасно лице, возрасно лице, тип на кожа 5 и тип на кожа 1–2

  • 🧑🏾‍❤️‍🧑🏼

   пар со срце: возрасно лице, возрасно лице, тип на кожа 5 и тип на кожа 3

  • 🧑🏾‍❤️‍🧑🏽

   пар со срце: возрасно лице, возрасно лице, тип на кожа 5 и тип на кожа 4

  • 🧑🏾‍❤️‍🧑🏿

   пар со срце: возрасно лице, возрасно лице, тип на кожа 5 и тип на кожа 6

  • 🧑🏿‍❤️‍🧑🏻

   пар со срце: возрасно лице, возрасно лице, тип на кожа 6 и тип на кожа 1–2

  • 🧑🏿‍❤️‍🧑🏼

   пар со срце: возрасно лице, возрасно лице, тип на кожа 6 и тип на кожа 3

  • 🧑🏿‍❤️‍🧑🏽

   пар со срце: возрасно лице, возрасно лице, тип на кожа 6 и тип на кожа 4

  • 🧑🏿‍❤️‍🧑🏾

   пар со срце: возрасно лице, возрасно лице, тип на кожа 6 и тип на кожа 5

  • 👩🏻‍❤️‍👨🏼

   пар со срце: жена, маж, тип на кожа 1–2 и тип на кожа 3

  • 👩🏻‍❤️‍👨🏽

   пар со срце: жена, маж, тип на кожа 1–2 и тип на кожа 4

  • 👩🏻‍❤️‍👨🏾

   пар со срце: жена, маж, тип на кожа 1–2 и тип на кожа 5

  • 👩🏻‍❤️‍👨🏿

   пар со срце: жена, маж, тип на кожа 1–2 и тип на кожа 6

  • 👩🏼‍❤️‍👨🏻

   пар со срце: жена, маж, тип на кожа 3 и тип на кожа 1–2

  • 👩🏼‍❤️‍👨🏽

   пар со срце: жена, маж, тип на кожа 3 и тип на кожа 4

  • 👩🏼‍❤️‍👨🏾

   пар со срце: жена, маж, тип на кожа 3 и тип на кожа 5

  • 👩🏼‍❤️‍👨🏿

   пар со срце: жена, маж, тип на кожа 3 и тип на кожа 6

  • 👩🏽‍❤️‍👨🏻

   пар со срце: жена, маж, тип на кожа 4 и тип на кожа 1–2

  • 👩🏽‍❤️‍👨🏼

   пар со срце: жена, маж, тип на кожа 4 и тип на кожа 3

  • 👩🏽‍❤️‍👨🏾

   пар со срце: жена, маж, тип на кожа 4 и тип на кожа 5

  • 👩🏽‍❤️‍👨🏿

   пар со срце: жена, маж, тип на кожа 4 и тип на кожа 6

  • 👩🏾‍❤️‍👨🏻

   пар со срце: жена, маж, тип на кожа 5 и тип на кожа 1–2

  • 👩🏾‍❤️‍👨🏼

   пар со срце: жена, маж, тип на кожа 5 и тип на кожа 3

  • 👩🏾‍❤️‍👨🏽

   пар со срце: жена, маж, тип на кожа 5 и тип на кожа 4

  • 👩🏾‍❤️‍👨🏿

   пар со срце: жена, маж, тип на кожа 5 и тип на кожа 6

  • 👩🏿‍❤️‍👨🏻

   пар со срце: жена, маж, тип на кожа 6 и тип на кожа 1–2

  • 👩🏿‍❤️‍👨🏼

   пар со срце: жена, маж, тип на кожа 6 и тип на кожа 3

  • 👩🏿‍❤️‍👨🏽

   пар со срце: жена, маж, тип на кожа 6 и тип на кожа 4

  • 👩🏿‍❤️‍👨🏾

   пар со срце: жена, маж, тип на кожа 6 и тип на кожа 5

  • 👨🏻‍❤️‍👨🏼

   пар со срце: маж, маж, тип на кожа 1–2 и тип на кожа 3

  • 👨🏻‍❤️‍👨🏽

   пар со срце: маж, маж, тип на кожа 1–2 и тип на кожа 4

  • 👨🏻‍❤️‍👨🏾

   пар со срце: маж, маж, тип на кожа 1–2 и тип на кожа 5

  • 👨🏻‍❤️‍👨🏿

   пар со срце: маж, маж, тип на кожа 1–2 и тип на кожа 6

  • 👨🏼‍❤️‍👨🏻

   пар со срце: маж, маж, тип на кожа 3 и тип на кожа 1–2

  • 👨🏼‍❤️‍👨🏽

   пар со срце: маж, маж, тип на кожа 3 и тип на кожа 4

  • 👨🏼‍❤️‍👨🏾

   пар со срце: маж, маж, тип на кожа 3 и тип на кожа 5

  • 👨🏼‍❤️‍👨🏿

   пар со срце: маж, маж, тип на кожа 3 и тип на кожа 6

  • 👨🏽‍❤️‍👨🏻

   пар со срце: маж, маж, тип на кожа 4 и тип на кожа 1–2

  • 👨🏽‍❤️‍👨🏼

   пар со срце: маж, маж, тип на кожа 4 и тип на кожа 3

  • 👨🏽‍❤️‍👨🏾

   пар со срце: маж, маж, тип на кожа 4 и тип на кожа 5

  • 👨🏽‍❤️‍👨🏿

   пар со срце: маж, маж, тип на кожа 4 и тип на кожа 6

  • 👨🏾‍❤️‍👨🏻

   пар со срце: маж, маж, тип на кожа 5 и тип на кожа 1–2

  • 👨🏾‍❤️‍👨🏼

   пар со срце: маж, маж, тип на кожа 5 и тип на кожа 3

  • 👨🏾‍❤️‍👨🏽

   пар со срце: маж, маж, тип на кожа 5 и тип на кожа 4

  • 👨🏾‍❤️‍👨🏿

   пар со срце: маж, маж, тип на кожа 5 и тип на кожа 6

  • 👨🏿‍❤️‍👨🏻

   пар со срце: маж, маж, тип на кожа 6 и тип на кожа 1–2

  • 👨🏿‍❤️‍👨🏼

   пар со срце: маж, маж, тип на кожа 6 и тип на кожа 3

  • 👨🏿‍❤️‍👨🏽

   пар со срце: маж, маж, тип на кожа 6 и тип на кожа 4

  • 👨🏿‍❤️‍👨🏾

   пар со срце: маж, маж, тип на кожа 6 и тип на кожа 5

  • 👩🏻‍❤️‍👩🏼

   пар со срце: жена, жена, тип на кожа 1–2 и тип на кожа 3

  • 👩🏻‍❤️‍👩🏽

   пар со срце: жена, жена, тип на кожа 1–2 и тип на кожа 4

  • 👩🏻‍❤️‍👩🏾

   пар со срце: жена, жена, тип на кожа 1–2 и тип на кожа 5

  • 👩🏻‍❤️‍👩🏿

   пар со срце: жена, жена, тип на кожа 1–2 и тип на кожа 6

  • 👩🏼‍❤️‍👩🏻

   пар со срце: жена, жена, тип на кожа 3 и тип на кожа 1–2

  • 👩🏼‍❤️‍👩🏽

   пар со срце: жена, жена, тип на кожа 3 и тип на кожа 4

  • 👩🏼‍❤️‍👩🏾

   пар со срце: жена, жена, тип на кожа 3 и тип на кожа 5

  • 👩🏼‍❤️‍👩🏿

   пар со срце: жена, жена, тип на кожа 3 и тип на кожа 6

  • 👩🏽‍❤️‍👩🏻

   пар со срце: жена, жена, тип на кожа 4 и тип на кожа 1–2

  • 👩🏽‍❤️‍👩🏼

   пар со срце: жена, жена, тип на кожа 4 и тип на кожа 3